duminică, 30 ianuarie 2011

Top 10 Cele mai hot pictoriale ale Shakirei! GALERIE FOTO

Pai motivele sunt cat se poate de simple: in primul rand n-am mai facut un asemenea top; in al doilea rand pentru ca Shakira merita un asemenea top avand in vedere cat de bine arata; mai mult, Shakira e singura din nou, asa ca asta ne da macar dreptul sa visam; nu in ultimul rand, trebuie sa recunoasteti ca frumoasa cantareata latina stie cel mai bine sa dea din solduri.

De la momentul "soldurile mele nu mint" pana la imaginile promo super hot pentru albumul "She Wolf", vezi mai jos 10 dintre cele mai tari pictoriale ale Shakirei.

Enjoy!









Tatuajul enorm de pe spatele lui Cheryl Cole e super sexy! GALERIE FOTO

Nu faptul ca avea un tatuaj nou ar fi fost stirea, pentru ca Cheryl are deja alte cateva pe corp, ci cum va arata acesta si exact cat de mare va fi se intreba toata lumea.

Ei bine, de azi nu mai e nevoie sa va intrebati, pentru ca-l puteti admira in toata splendoarea lui - adica pe spatele unei Cheryl Cole super sexy - in imaginile de mai jos.

"Prezentarea" a avut loc pe covorul rosu al galei National Television Awards din Marea Britanie, unde Cheryl a aparut cu o rochie la fel de "rea" ca si noul ei tatuaj si care a lasata sa se vada si un pic mai mult decat si-ar fi dorit cantareata.


Katy Perry superba pentru coperta singleului ET! FOTO

E.T. este urmatorul single care va fi lansat de pe albumul "Teenage Dream", iar Katy a postat aceasta poza absolut superba pe pagina ei de Facebook ieri seara.

Pe langa aceasta poza in care Katy ne arata un look complet nou, artista a spus ca ar trebui sa ne asteptam si la un videoclip nou si cateva remixuri in perioada imediat urmatoare, asa ca abia asteptam sa vedem despre ce va fi vorba.

Cat despre E.T., piesa va fi lansata la inceputul lunii Februarie, deci ramaneti pe-aproape ca sa o auziti imediat ce va fi lansata.

Noul parfum al lui Lady GaGa va mirosi a sange si... sperma

Surse din anturajul artistei spun ca GaGa s-a hotarat ca viitorul ei parfum trebuie sa fie cel putin la fel de special ca si personajul inventat de ea, asa ca se pare ca acesta va mirosi a sange si, da, ati citit bine, sperma.

Nici nu vrem sa ne gandim cum miroase aceasta combinatie, dar probabil ca miroase dragostea in lumea lui GaGa.

Desi ideea este socanta, GaGa nu se va putea lauda ca a creat un parfum 100% original. Rad Hourani, care a creat de curand o serie de parfumuri numita Six Scents, a listat deja sperma ca sursa de inspiratie.

Asteptam pentru anul urmator lansarea parfumului GaGa cu miros de transpiratie si voma, pentru care ne-am gandit deja si la un titlu inspirat: "Mahmureala indragostita" by GaGa.

Nicole Scherzinger sufera de inima albastra pe coperta singleului 'Don't Hold Your Breath'! FOTO

Nauntele de albastru, care se pare ca sunt foarte la moda in ultima vreme - vezi toate afisele pentru filme care folosesc combinatii de albastru si galebn - predomina in aceasta imagine si ne fac sa ne infioram putin.

La cum o stim noi pe Nicole ne-am fi asteptat la ceva incendiar si care sa o puna mai mult in valoare.

Tu ce parere ai despre aceasta coperta?

Justin Bieber apare in emisiunea 'Extreme Makeover' pentru o cauza nobila

Asa ca Justin apare in episodul de pe 30 Ianuarie al emisiunii "Extrem Makeover: Home Edition" drept un luptator pentru cauza anti "scris sms-uri la volan".

Pe parcursul episodului care dureaza doua ore, Bieber se intalneste cu Katrina Brown in varsta de 12 ani, a carei sora mai mare a murit intr-un accident pentru ca scria sms-uri in timp ce conduce.

Bieber se ofera sa doneze toate incasarile de la un concert pentru aceasta cauza si o invita pe Katrina la o petrecere speciala inainte de concert.

Vezi mai jos cateva imagini din acest episod. Nu vi se pare ca Justin Bieber incearca putin prea tare sa fie baiatul cuminte, atent si bun al industriei muzicale?

Shakira aduna un miliard de afisari pe YouTube!

"Un miliard de afisari in toata lumea este o cifra greu de imaginat si mai mult decat as fi sperat vreodata," a spus Shakira despre recordul pe care l-a stabilit ieri.

Aceasta este a doua reusita a Shakirei in aceasta saptamana. Cantareata a luat doua premii la NRJ Awards pentru International Female Artist of the Year si International Song of the Year.

Lindsay Lohan topless pentru Sevin Nyne

Anul trecut au aparut cateva poze realizate de Lindsay pentru filmul Inferno, poze in care Lindsay aparea de-a dreptul goala.

Pozele de mai jos nu sunt la fel de explicite, dar LiLo arata mult mai sexy si la fel de provocatoare.

Toata lumea cu ochii pe fundul lui Kim Kardashian! FOTO

Fara sa faca ceva in mod deosebit, dar beneficiind de un corp apetisant, Kim aduna fani cu milioanele pe Twitter care abia asteapta sa mai vada cate o poza provocatoare cu ea si, mai nou, se pregateste sa-si faca fani si in plan muzical.

Pana atunci insa, Kim atrage toata atentia chiar si la un meci de basket, unde lumea ar trebui, in principiu, sa urmareasca meciul. Toti cei care stateau in spatele vedetei au avut parte de faza zilei atunci cand aceasta s-a ridicat sa protesteze la o decizie a arbitrului.

Nu se stie daca echipa lor favorita a castigat sau nu. Pana la urma, ei se pot declara cei mai castigati oricum.

Cel mai tare meci de box de la Hollywood! Paris Hilton vs Lindsay Lohan pentru 1 milion de dolari!

Acum, insa, e vorba de o actiune caritabila organizata de Hollywood Boxing Federation, in cadrul careia cele doua vedete ar trebui sa lupte intr-o singura runda de 1 minut, pentru care ar primi cate 500.000 dolari fiecare.

Damon Feldman, reprezentantul Hollywood Boxing Federation, a spus ca lupta se va numi "Bataia Fetelor Rele de la Hollywood", nume probabil inspirat de numeroasele intamplari nu tocmai fericite prin care au trecut cele doua in ultima vreme.

Se pare ca lupta in sine se va purta mai degraba in joaca, pentru ca fetele vor purta manusi foarte moi de marimea unor perne ceva mai mici. Ne intrebam cum vor fi costumate si daca au voie sa apeleze si la "lovituri murdare".

Stim ca totul este o gluma si ca banii incasati dintr-un asemenea eveniment ar urma sa fie donati integral unor fundatii caritabile, dar ar fi chiar interesant sa vedem o lupta pe bune intre cele doua dive, sau intre Britney si GaGa, Justin Bieber si Miley Cyrus si cate si mai cate. Tu pe cine ai vedea intr-o asemenea lupta?

Parintii lui Miley Cyrus dau semne de impacare

La mai mult de trei luni de cand au decis sa divorteze, parintii lui Miley Cyrus par sa se inteleaga mai bine ca niciodata. Billy Ray Cyrus si Tish au hotarat inca de la inceput sa pastreze relatiile cordiale, de dragul copiilor
Se pare insa ca intre ei e mai mult decat respect. Se vad des, stau de vorba si chiar merg la film impreuna. Ce-i drept, au fost insotiti si de cei mici recent la un cinematograf din Burbank. S-au distrat cu totii si au parut o familie normala, fara probleme, ne informeaza cei de la TMZ.

Totusi, Miley nu a fost cu ei la acea iesire la cinema, desi i-ar fi facut placere; a declarat de mai multe ori ca isi doreste enrom sa-si vada familia reunita.

Miley Cyrus, aparata de tatal ei din filmul "LOL: Laughing Out Loud"

Miley Cyrus are un nou aparator dupa ce a avut parte de multa publicitate negativa, datorata mai ales faptului ca a aparut un film in care se vedea clar cum se droga cu plante etnobotanice. Este vorba despre actorul Thomas Jane, in varsta de 41 de ani, care il interpreteaza pe tatal ei in filmul "LOL: Laughing Out Loud".
"Nu credeti toate prostiile! E o fata stilata, cu mult bun simt. O sa va dati seama cu totii de asta pe masura ce trece timpul", a declarat el pentru "E!Online".

Se pare ca domnul Jane a fost cucerit de felul in care Miley s-a purtat cu fetita lui in varsta de sapte ani. "Am devenit fanul ei. S-a purtat cu fetita mea de parca ar fi fost prietene de-o viata si ea a fost super-impreisonata", a mai spus el.

In ultima perioada, Miley a fost protagonista mai multor scandaluri. In afara de video-ul cu pricina, au aparut si cateva poze in care se saruta cu o fata. Tatal ei, Billy Ray Cyrus, a declarat ca se simte foarte dezamagit de purtarea ei.

E posibil ca Miley sa incerce sa atraga tentia si datorita faptului ca parintii ei au anuntat cu cateva luni in urma ca vor sa divorteze, iar ea e foarte atasata de familie. Pe de alta parte, in ultima vreme Billy si Tish s-au inteles bine si nu e exclusa posibilitatea unei impacari.

Tu ce crezi? De ce s-a purtat ina cest fel in ultima vreme? Vrea sa fie mai rebela sau doar sa atraga atentia parintilor?

Miley Cyrus - Vedeta cu cea mai nepotrivita influenta asupra tinerilor - GALERIE FOTO

Chiar daca Miley Cyrus a fost votata a doua oara consecutiv drept "Celebritatea cu cea mai proasta influenta", cu toate ca nu a fost arestata, nu a ajuns la dezintoxicare sau nu a devenit mama adolescenta anul trecut.
Pe site-ul JSYK.com (Just So You Know) al AOL a fost postat un sondaj pe aceasta tema. Vedeta de numai 18 ani a fost votata de 58% din aproape 100.000 de persoane cu varste cuprinse intre 9-15 ani.

Acesta este al doilea an consecutiv in care Miley reuseste performanta asta. In 2009, pop star-ul s-a clasat tot pe locul I la acelasi sondaj, reusind sa-i surclaseze pe Britney Spears si Kanye West, care s-au clasat pe locurile II, respectiv III.

Anul acesta Cyrus s-a “luptat” cu Lindsay Lohan, “Teen Mom” Amber Portwood, Demi Lovato, cu rapper-ul Kanye West si cu starul “Gossip Girl”, Chace Crawford

La cateva saptamani dupa ce a fost surprinsa in luna decembrie intr-o filmare fumand salvie, Miley a fost fotografiata in timp ce isi ridica tricoul pana aproape de sani intr-o serie de poze scandaloase facute intr-un club de homosexuali.

Argumentele in defavoarea artistei nu se opresc aici! Stilul sau de imbracaminte a starnit controverse in 2010, cand a ales sa poarte in cateva concerte outfit-uri alcatuite din lenjerie. La fel s-a intamplat in clipul melodiei “Who Owns My Heart?”, unde sta intinsa pe pat imbracata sumar. Acest aspect a atras atentia Consiliului Parintilor in ceea ce priveste televiziunea (Parents Television Council).

Toate aceste lucruri s-au adaugat ispravilor din 2009. Atunci Miley s-a intalnit cu un model in varsta de 20 de ani, a aparut intr-un instantaneu informal criticat ca fiind batjocoritor la adresa asiaticilor, in care artista isi lungea pleoapele precum cei din Asia si a fost acuzata ca a efectuat un dans in poala la o ceremonie de premii pentru adolescenti.

Dulce Maria o omagiaza pe Selena

Dulce Maria, ca multi alti artisti din intreaga lume, ii aduce un omagiu unuia dintre idolii sai. Astfel, fosta membra a formatiei RBD va lansa pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, melodia "Ya no", interpretata in original de Selena.
«Ya no» este un fel de omagiu pe care vreau sa il aduc uneia dintre cele mai importante vedete ale muzicii latino - Selena", a declarat Dulce Maria.

In prezent, Dulce Maria isi pregateste turneul din Mexic, Statele Unite si America Latina numit "Extranjera".

Selena Quintanilla-Perez, cunoscuta de public ca Selena, era supranumita "Regina muzicii tejano". Selena a fost o cantareata, compozitoare si textiera de origine mexicano-americana de succes. A fost ucisa cand avea 23 de ani de Yolanda Saldívar, presedinta fan-clubului sau. Compania americana Warner Brothers a produs un film biografic in anul 1997, protagonista acestuia fiind Jennifer Lopez.

Diana Dumitrescu – demon sau inger? – SUPER GALERIE FOTO

Diana Dumitrescu a fost fotografiata in ipostaze surprinzatoare de catre sotul ei, Ducu Ion.
Vedeta ACASA s-a  transformat intr-un personaj malefic din desenele japoneze. Aceasta a fost doar o parte a sedintei foto pe care actrita din „Iubire si onoare” a avut-o la sfarsitul anului trecut. In cadrul aceleiasi sesiuni foto a existat si un moment in care Diana a fost  transformata in personajul pozitiv.

Nu este pentru prima oara cand actrita pozeaza pentru sotul ei si cei doi s-au obisnuit deja cu aceasta ipostaza, simtindu-se foare confortabil. De data asta a fost ceva nou prin faptul ca sedinta foto a avut loc chiar in studioul pe care Ducu il are impreuna cu un prieten

Pe 27 ianuarie, de ziua sa de nastere, Catalin Maruta a avut parte de o surpriza la care nu s-ar fi gandit niciodata: o editie speciala “Happy Hour”, al carei desfasurator l-a aflat chiar in direct, pe masura ce invitatii isi faceau aparitia in platou.

Sotia sa Andra a fost prima care a spart gheata si l-a luat prin surprindere intrand in platou si cantandu-i “La multi ani!”, dupa care aproape toate vedetele carora Maruta le-a facut farse de ziua lor si-au facut intrarea. Cei mai multi telespectatori i-au fost si ei alaturi lui Catalin Maruta de ziua sa de nastere, astfel ca peste doua milioane de romani la nivelul intregii tari au urmarit “Happy Hour” in minutul 18.44, atunci cand Pro Tv inregistra pe publicul din mediul urban un varf de audienta de 9,9 puncte de rating si 24,5 % cota de piata.

Intreaga editie a fost o mare necunoscuta pentru mine”, marturiseste Catalin Maruta. “Nu am stiut absolut nimic din desfasuratorul emisiunii, insa au fost surprize foarte placute. Stiam eu ca am super colegi, pe care ma pot baza oricand!”, a mai spus el. Editia speciala ”Happy Hour” dedicata zilei de nastere a prezentatorului a fost lider incontestabil de audienta in intreg intervalul orar 17.45-18.59. Astfel, pe publicul din mediul urban Pro Tv s-a clasat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 7,9 puncte de rating si 21,1 % cota de piata, in timp ce Antena 1 a adunat 6,2 puncte de rating si 16,5 procente din cota de piata. Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani Pro Tv a fost lider absolut cu o medie de 6,4 puncte de rating si 23,9 % cota de piata, aproape dublu fata de Antena 1 cu 3,8 puncte de rating si 14,1 % cota de piata.

Catalin Maruta a primit de ziua sa, din partea sotiei si a echipei ”Happy Hour”, un tort in forma de carucior de bebelus. Vadit surprins de aparitia Andrei, vedeta Pro Tv a marturisit amuzat ca intelege de ce sotia sa nu i-a raspuns la telefon aproape toata dupa-amiaza. Ca un sot grijuliu, Maruta si-a menajat sotia si a rugat-o pe viitoarea mamica sa “coboare” de pe tocurile foarte inalte si sa se instaleze confortabil pe Happylica. Surprizele nu s-au oprit aici. Pavel Bartos, pe care Maruta l-a pacalit de ziua sa cu un urias ”plocon” menit sa asigure intrarea in concursul “Romanii au talent” a doua domnisoare dornice de afirmare, a venit la “Happy Hour” pentru a arata ce s-a ales de respectivul cadou: o omleta uriasa din 30 de oua si un curcan gatit. Nu au lipsit de la sarbatoare nici Jean de la Craiova, Niculina Stoican si bradutul impodobit care i-a dat emotii in farsa lui Maruta, Elena Merisoreanu si un carut plin de bibelouri, Mihai Constantinescu si cei doi caini uriasi Terranova, Viorica si Ionita din Clejani, Ionela Prodan sau Mihai Traistariu, imbracat cu un tricou cu mesajul “o respect pe Maria Ciobanu”. Andreea Mantea a fost joi seara sexy-politista la “Happy Hour” pentru a-i reaminti lui Maruta prin ce emotii a trecut atunci cand a crezut ca i se ridica masina cu adevarat. Toate darurile aduse de aceste vedete au amintit de “tepele” pe care si le-au luat, la randul lor, de la prezentatorul “Happy Hour”.

Si pentru ca si stapanul aMarutelor merita sa fie tras pe sfoara de ziua sa, echipa “Happy Hour” l-a atras in cursa, reusind sa-l pacaleasca. De ziua sa, Catalin Maruta a fost chemat la o emisiune Sport.ro, in care a avut parte de o interventie telefonica furtunoasa din partea lui Mitica Dragomir. Vedeta Pro Tv nu a banuit nicio secunda ca nu se afla in direct si ca este victima unei farse puse la cale de colegii sai si a descoperit totul atunci cand moderatorul Mihai Mironica i-a adresat o aMaruta prin care il intreba cat timp ii mai trebuie pentru a se prinde ca este subiectul unei farse.

Bucuria vadita a lui Maruta la vederea atator surprize in direct si a atator oameni dragi nu s-a oprit aici, pentru ca, dupa cum el insusi spune, a continuat sa petreaca joi seara alaturi de familie. In plus, sarbatoritul recunoaste ca si in week-endul acesta va continua petrecerea alaturi de cei cu care nu a reusit inca sa se vada de ziua sa. 

Dupa nastere, direct pe podium - GALERIE FOTO

Un an este perioada pe care trebuie sa o asteptati dupa nastere ca sa incepeti un regim de slabire. 
Asta este recomandarea tuturor specialistilor din lume. Dar pentru modele si chiar foste modele, acestea sunt doar vorbe-n vant.

Alessandra Ambrosio, cantitati infime de mancare
La 4 luni dupa ce-a nascut, Alessandra Ambrosio a participat la o prezentare pentru Victoria's Secret Fashion Show. Reteta performantei ei? Salate verzi, orez brun, carne.

Claudia Schiffer, doar Pilates
Claudia face in fiecare zi o ora de Pilates, iar rezultatele au fost vizibile extrem de rapid.

Camila Alves, legume si nimic mai mult
Dupa sarcina, partenera lui Matthew McConaughey a purtat tot timpul un brau si a mancat doar legume dulci fara restrictii.

miercuri, 26 ianuarie 2011

Vedetele asa cum nu le-ati mai vazut niciodata... cu gura plina!

Sa mananci cu gura inchisa esti invatat inca din primii ani de viata. Eticheta spune ca este neelegant sa mesteci cu gura deschisa.
Daca esti si vedeta si ai paparazzi cu ochii pe tine, este si mai greu sa respecti canoanele bunei cresteri. Iata cateva vedete in ipostaze inedite care cu siguranta te vor amuza.

Nu suntem absurzi sa credem ca vedetele nu au dreptul sa manance, dar situatiile respective sunt foarte haioase.

Daca ai crezut ca vedetele sunt perfecte, mai gandeste-te o data!

Cei mai sexy si talentati barbati din lumea telenovelelor - noua generatie - GALERIE FOTO

Noul print: William Levy
Succesorul lui Fernando Colunga
Desi Colunga inca mai apare in telenovele de succes, comparatia este inevitabila, dat fiind ca si William este unul dintre actorii favoriti ai producatorilor si in plus are un corp atletic care face multe femei sa suspine.

Noul print: Gabriel Soto
Succesorul lui Juan Soler


Indiscutabil amandoi au fete de ingeri si par ca ar fi genul care sufera din dragoste pentru acea femeie care e in inima lor.

Noul print: Sebastian Zurita
Succesorul lui Humberto Zurita


Este clar ca ce se naste din pisica soareci mananca si Sebastian are toate farmecile si talentul tatalui sau, care il fac demn de a calca pe urmele unui mare actor.

Noul print: Aaron Diaz
Succesorul lui Saul Lisazo


Atat Aaron, cat si Saul, au o privire fermecatoare care ii face sa para niste barbati tandri, dar in acelasi timp cu un temperament puternic care ii face invingatori cand lupta pentru ceea ce iubesc.

Noul print: Andres Palacios
Succesorul lui: Sergio Basanez


Amandoi sunt preferatii producatorilor de la TV Azteca  si o telenovela in care apar ei est eun succes sigur.

Noul print: Armando Torrea
Succesorul: Eduardo Yanez


Armando are o cariera scurta, dar a facut dovada talentului sau si a primit suficiente aprecieri incat sa fie considerat un nou print al telenovelelor. Pe de alta parte, Eduardo este cunoscut in toata lumea si a facut roluri difeite care i-au atras popularitatea.

Noul print: David Zepeda
Succesorul lui : Alejandro Camacho


Chiar daca amandoi joaca roluri negative si sunt detestati pentru personajele lor, toata lumea recunoaste ca sunt doi barbati sexy si talentati.

Noul print: Pedro Sicard
Succesorul lui: Sergio Goyri


Desi joaca roluri negative, Goyri este preferatul multor femei, iar Sicard ii calca pe urme.

Kim Kardashian, noua “Black Swan” de pe… Facebook

Binenteles, nu se poate compara cu Natalie Portaman, castigatoarea unui Glob de aur pentru rolul din “Black Swan”, insa nimic nu o impiedica pe voluptoasa Kim Kardashian sa se machieze asemenea personajului, desi ca sa il interpreteze ar trebui sa dea multe kilograme jos sau sa joace intr-o parodie dupa film.

Kim Kardashian a postat pe contul ei de Facebook o imagine pe care i-a facut-o un admirator, in care voluptoasa bruneta are look-ul de “Black Swan”, iar ea sustine ca arata ingrozitor. Tu ce crezi? O avantajeaza sau nu machiajul asta?

Si pentru ca tot este la moda ca vedetele sa isi tina la curent prietenii sau admiratorii cu noutatile din viata lor prin intermediul retelelor de socializare, Kim a postat si pe Twitter o imagine, una cu iubitul ei actual, Kris Humphries, de pe vremea cand acesta era mic. “As vrea ca fiul meu sa arata asa!”, a scris Kim pe Twitter.

Kim si Kris ies impreuna doar de cateva saptamani, insa vedeta tv lasa de inteles ca Humphries este ceva mai mult decat o companie placuta prin New York.

A furat 890.000 de dolari ca sa isi poata cumpara genti si pantofi de lux!

Duvelle Jeffrey, de 31 de ani, mama a doi copii, a furat 891.000 de dolari de la un grup de companii, provocand falimentul uneia dintre firme, pentru a-si putea cumpara genti de lux, pantofi si vacante in strainatate.

Politia a gasit in casa femeii cutii imense continand mai mult de 100 de articole de lux, printre care genti de la Hermes, Louis Vuitton, Gucci si Balenciaga, bijuterii Chanel. O singura geanta semnata Hermes a fost evaluata la 49.000 de dolari, noteaza news.com.au.

Odata pornita pe acest drum, nu m-am mai putut opri”, le-a marturisit Jeffrey politistilor.

Femeia le-a dat bani parintilor, surorilor si prietenilor pentru a-si face vacante de lux peste ocean. Duvelle avea un salariu de 3000 de dolari pe saptamana si lucra ca agent responsabil de tranzactiile financiare la Comunicom Group, o companie australiana de vanzari si marketing. Desi salariul sau era mai mult decat suficient pentru a-i asigura un trai bun ei si familiei sale, nu si-a putut tine in frau obsesia pentru produsele de lux si a ajuns sa comita ilegalitati dupa ilegalitati. Una dintre companii, PowerHouse International, a pierdut 204.000 dolari, in urma fraudei comise de Jeffrey, si a dat faliment.

Judecatorii au aflat ca Duvelle Jeffrey era responsabila de toti banii care intrau si ieseau din respectivele companii, inclusiv de banii din contracte, salarii si comisioane. Ea lucra intr-un birou in Hawthorn, Australia, unde nu era aproape deloc supravegheata, si a declarat ca s-a simtit usurata atunci cand a fost prinsa. Produsele de lux gasite in casa ei au fost evaluate la 150-200.000 de dolari.

Jeffrey are doi copii, de 4 ani si de 1 an. A pledat “vinovat” la toate cele sapte capete de acuzare de furt si a fost nevoita sa-si vanda casa pentru a-si achita datoria, iar acum locuieste cu chirie intr-un orasel mic, Point Cook. Procesul ei este in desfasurare, iar Duvelle Jeffrey risca sa fie deportata in Singapore, tara ei natala.

Jennifer Lopez si decolteurile ei provocatoare! FOTO

Jennifer Lopez un a incetat niciun moment sa fie in centrul atentiei! Are voce, stil, personalitate, prezenta scenica, uneori ii iesi si rolurile din filme, si fara indoiala are niste curbe voluptoase pe care nu are cum sa nu le puna in evidenta tinutele vestimentare pe care le adopta, care nu de putine ori au decolteuri care infierbanta imaginatia barbatilor.

In alb la premiera peliculei “Strania poveste a lui Benjamin Button”, in auriu la Globurile de Aur 2009, la un eveniment Versace cu o rochie alba lejera, in compania sotului ei, Marc Anthony, sau in legendara si scandaloasa rochie Versace din voal verde cu imprimeuri, care i-a lasat la vedete aproape in totalitate, sanii si buricul, sunt doar cateva dintre tinutele cu decolteuri adanci, in fata, pe care le-a imbracat Jennifer Lopez, in care a fost sexy, fara a fi insa vulgara.

Sexy si elegant: un umar dezgolit! FOTO

In moda, revin ciclic tendinte lansate in anii trecuti, astfel incat nu mai mira pe nimeni ca pe covorul rosu sau la alte evenimente mondene s-au inmultit tinutele in care celebritatile apar cu un umar dezgolit, model prezent si la bluze sau la costume de baie.

Iata cateva celebritati care adopta imediat tendintele din moda si isi pun in valoare frumusetea si prin alegerea inteligenta a outfit-urilor dedicate evenimentelor speciale:

Anna Hathaway stie cum sa arate sexy, tanara si 100% la moda.

Blake Lively, trend setter, adopta mereu tinute memorabile la iesirile ei in public, iar rochia minii albastra ii pune perfect in evident trupul fara cusur.

Fergie nu pare foarte avantajata de rochia mini lucioasa, degrade de la auriu la negru, care o arata de parca ar avea un gat prea scurt, mai ales ca umarul dezgolit ii este… acoperit de plete.

Kim Kardasian adopta tinute sexy si elegante, insa volanul supradimensionat de pe umarul acoperit parca o fac un pic masiva.

Lo Bosworth, care-si interpreteaza propriul rol in serialul “The Hills”, pare un pic mai matura decat varsta reala, 24 de aniani, in rochia aurie cu o maneca trei sferturi.

Megan Fox arata impecabil in rochia ei eleganta, care-I confera un look rafinat.

Mila Kunis a aparut recent la cea de-a 68-a gala de decernare a Globurilor de aur cu o rochie verde, culoare in perfecta armonie cu pielea ei. La acelasi eveniment, si Angelina Jolie a imbracat o rochie verde insa Milei Kunis i se potrivea mai bine culoarea.

Penelope Cruz a devenit mama

Penelope Cruz si Javier Bardem au devenit, ieri, parinti pentru prima data,  informeaza publicatia spaniola El Pais, citand surse apropiate familiei.
"Primul lor copil s-a nascut la clinica Cedars Sinai din Los Angeles, unde cuplul a dorit sa-i fie respectata intimitatea ", mentioneaza aceleasi surse.

Desi nu a fost anuntat oficial, se pare ca actrita ar fi adus pe lume un baietel. Bebelusul s-a nascut chiar in ziua in care tatal Javier Bardem a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din pelicula ”Biutiful”.
Potrivit cotidianului citat, prietenii lui Bardem au inceput sa banuiasca faptul ca Penelope a nascut, atunci cand actorul nu le-a raspuns la apelurile de felicitare pentru nominalizare.

Zvonurile despre sarcina actritei circulau inca de la casatoria secreta a acesteia cu actorul spaniol, in luna iulie 2010. In septembrie, purtatorul de cuvant al actritei a anuntat ca aceasta era insarcinata.

luni, 24 ianuarie 2011

Ashley Tisdale: "Sarutul cu Zac Efron a fost dezgustator!"

Lui Ashley Tisdale nu i-a placut deloc sa se sarute cu Zac! Iti vine sa crezi asa ceva? Sa ai ocazia sa iti lipesti buzele de cele ale idolului a milioane de adolescente, si sa spui apoi la toata lumea ca nu ti-a placut!
Ashley, insa, are motive valabile pentru care nu i-a picat tocmai bine sarutul cu Zac. De ani de zile, il vede pe acesta ca pe un frate. Cei doi nu s-au sarutat in “High School Musical”, ci in alt show marca Disney, “The Suite Life of Zac and Cody”.

L-am sarutat pe Zac, dar nu in “High School Musical”, ci in “Suite Life”. In culise, bineinteles. Nu, glumesc, desigur! De fapt, a fost dezgustator. E cel mai bun prieten al meu si imi e ca un frate, nu am fost niciodata atrasa de el, fiindca arata de 12 ani cand l-am intalnit prima oara”, spune Ashley.

Si, pentru ca lucrurile sa fie si mai complicate, Zac e si iubitul Vanessei Hudgens. “Cand a trebuit sa ne sarutam, ma gandeam ca e iubitul prietenei mele si a fost foarte ciudat. Dar cel mai puternic sentiment a fost ca ma sarut cu un frate. El a incercat, totusi, sa faca toata treaba cat mai placuta si mai amuzanta”, adauga actrita.

Andreea Balan a lansat Crazy About You

Solista Andreea Balan a lansat videoclipul piesei Crazy About You.
Filmarile videoclipului au avut loc in Palatul Ghica si au durat peste 20 de ore.
Regizorul clipului este Alex Ceausu iar de post-procesare si efecte speciale s-a ocupat Cristi Smarandoiu.
De styling s-au ocupat atat stilista personala, Adelina Toma, cat si Andreea Inankur

Marilyn Monroe obisnuia sa se... barbiereasca

Noi marturisiri surprinzatoare despre megastarul Marilyn Monroe ies la iveala!
Considerata una dintre cele mai senzuale si frumoase femei din lume, acest lucru nu ar fi fost posibil pentru cantareata daca nu ar fi existat saloanele de infrumusetare.
Chiar daca operatiile estetice si implanturile nu se practicau pe-atunci, Marilyn s-a bucurat din plin de minunile tratamentelor faciale din acea perioada.
Conform spuselor lui Kate Somerville, esteticiana vedetelor de la Hollywood, care s-a ocupat de Monroe, artista isi radea parul de pe fata.
Nu doar frumoasa Marilyn a apelat la astfel de "artificii" in timpul sedintelor de epilat, ci si celebra Elizabeth Taylor.

Britney Spears mai neglijenta ca niciodata! I se desprind extensiile de par

Britney Spears este ceva de speriat! Ar putea foarte usor sa interpreteze un rol intr-un film de groaza.
Vedeta a fost surprinsa de paparazzi pe strada, in timp ce extensiile de par incepeau sa i se desprinda.
Nu e niciun secret pentru nimeni faptul ca Britney nu mai este de mult timp ingrijorata de aspectul sau fizic.
Asa ca nu ar trebui sa ne mire faptul ca, intr-una din zilele urmatoare, o vom zari pe artista umbland in fundul gol pe strada.
Desi incearca sa faca tot posibilul pentru a scapa de colaceii inestetici, mergand la sala de fitness, cantareata pare sa aiba probleme cu extensiile de par.
Acestea au inceput sa i se desprinda de scalp, chiar in momentul in care, intamplator, paparazzii se aflau prin zona.
Imaginea nu a fost deloc una placuta, iar vedeta a sesizat "oroare" abia dupa cateva momente

Lady Gaga: 1 miliard de vizualizări pe YouTube

Solista Lady Gaga a anunţat prin intermediul contului său de Twitter că a atins cifra de 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Artista este prima cantăreaţă care reuşeşte această performanţă, fiind urmată îndeaproape de Justin Bieber, care a are 962.726.797 de vizualizări.

Lady Gaga nu domină doar topurile YouTube, avand, de asemenea, cei mai mulţi followeri şi, respectiv, prieteni în reţelele Twitter şi Facebook. Interpreta a fost, de asemenea, desemnată cea mai căutată vedetă pe Google.

"Am atins 1 miliard de vizualizări pe YouTube monstruleţilor! Dacă suntem împreună, putem face orice", a scris Lady Gaga, pe Twitter.

Lady Gaga ar putea concerta anul viitor si in Romania, numele artistei fiind vehiculat in presa din Romania in ultimele zile, fara insa vreo confirmare din partea organizatorilor locali.

Bianca Dragusanu va poza nud pentru Playboy

Bianca Dragusanu a mai aparut odata in revista Playboy in anul 2009,  aceasta pozand complet dezbrăcata pentru prima oara. Acel numar al revistei s-a vandut ca painea calda, asa ca, conducerea publicatiei pentru barbati i-a făcut vedetei o noua oferta, aceasta acceptand-o.

Pana la sfarsitul anului 2010, Bianca Dragusanu isi va arata din nou corpul in paginile celei mai cunoscute reviste pentru barbati din Romania. Negocierile intre asistenta lui Capatos si conducerea publicaţiei Playboy au durat mai multe saptamani, cele doua parti cazand de acord atat in privinta banilor cat si asupra datei publicarii celui de-al doilea pictorial Bianca Dragusanu Bianca.
Asistenta lui Capatos s-a dezbrăcat pentru prima oară pe coperta revistei "Playboy" în decembrie anul trecut, iar fotografiile ei au făcut furori din prima secundă a apariţiei. Singura diferenţă dintre pictorialul de atunci şi cel care va apărea în curand este că anul trecut Bianca era "Blonda lui Bote", iar acum este "Roşcata lui Cristea".

Adrian Mutu risca 3 ani de puscarie

Fotbalistul roman Adrian Mutu risca sa faca puscarie dupa ce a batut un ospatar intr-un local din orasul italian Florenta. Incidentul s-a petrecut în localul Full Up, din Florenţa, noteaza jurnalistii italieni, care l-au vizitat la spital pe ospatarul de origine sarba.

Dupa 9 luni de suspendare pentru dopaj, fotbalistul roman Adrian Mutu risca sa isi continue perioada de inactivitate la puscarie. In baza Codului Penal italian, Mutu ar putea ajunge după gratii pentru o perioadă cuprinsă între trei luni şi trei ani!

Adrian Mutu nu e la prima abatere de acest gen. În primăvara acestui an, Mutu s-a batut intr-o parcare a unui restaurant, de fata fiind inclusiv sotia sa.
Acum trei ani, un ospătar angajat la o terasă din Mamaia s-a plans că Mutu l-a batut.
"M-a lovit în faţă şi am căzut"

Victima romanului a declarat presei italiene: "Mutu şi doi amici de-ai lui au venit la Full Up în jurul orei 3.30. Cei trei s-au aşezat într-un separeu şi au comandat băuturi alcoolice. O oră şi jumătate mai târziu, m-am dus să le dau nota de plată, dar Mutu şi prietenii lui nu se mai aflau în local. Când am ieşit în stradă după ei, Mutu mi-a spus că vrea să stea de vorbă cu patronul clubului. A vorbit şi s-a înţeles cu patronul, după care m-a chemat în stradă din nou. Am discutat şi părea că vrea să-şi ceară scuze, însă m-a lovit în faţă şi am căzut. Apoi, mi-a mai dat câteva lovituri şi a dispărut”.
Atacantul Fiorentinei ar fi infirmat faptul că l-ar fi lovit pe ospătarul sârb. “Alţi doi români, care erau în local, l-au bătut pe chelner, nu eu. Până când ei nu-şi recunosc fapta, eu nu voi declara nimic oficial”, a spus Adrian Mutu.
Ce risca Adrian Mutu
Conform articolului 582 din Codul Penal italian, Adrian Mutu risca intre 3 luni si 3 ani de inchisoare pentru fapta sa. Dacă victima nu va avea de suferit pe termen lung, Mutu ar putea scăpa cu maximum 6 luni de inchisoare sau cu o amendă de 300 de euro!

Adrian Pescariu le cere modelelor sa faca sex cu el in schimbul prezentarilor de moda

De cateva zile circula in presa mondena o conversaţie pe care Adrian Pescariu a avut-o pe Yahoo Messenger cu una dintre modelele care doreau o prezentare de moda. Tânărul îi cere fetei o partidă de sex în schimbul unei programări pentru o prezentare.
Discuţia dintre make-up artist si fata o puteti citi in continuare:

Valentina: cmf?
Pescariu Adrian: bine,un pic pe net...tu ce mai faci?
Valentina: bn...si eu p mess
 Valentina: super poza de la avatar
Pescariu Adrian: da mersi
Pescariu Adrian: dar cati ani ai tu?
Valentina: npc,18 ani
Pescariu Adrian: iubit ai?
Valentina: nu....nu mai am
Pescariu Adrian: i-auzi..
Pescariu Adrian: pai de ce nu mai ai?
Valentina: nu am intalnit persoana potrivita
Adrian Pescariu are gânduri necurate cu unele dintre modelele salePescariu Adrian: si cum trebuie sa fie ala perfectul?
Valentina: nu am niste reguli ...e in functie de ce simt si de cum se comporta, de caracterul lui ...cam asta este cel mai important
Pescariu Adrian: aha
Pescariu Adrian: mama ta de ce sta numai dupa tine?
Valentina: nu sta mereu ....
Pescariu Adrian: lipsesti noaptea de acasa?
Pescariu Adrian: se mai intampla?
Valentina: nu ....doar cand am prezentari ....adika am mai avut in bellagio
Pescariu Adrian: vroiam sa dorm si eu cu tine, in brate, ce zici?
Pescariu Adrian: daca trimit soferul meu sa te ia?
Valentina: pai...nu m-ar lasa mama...putem sa ne intalnim ziua, daca vrei intr-o zi
Pescariu Adrian: eee... ziua nu-mi place ca e lumina si-mi  moare cocosul de rusine
Valentina: ..dar u numai ai prietena?
Pescariu Adrian: nu am si nu am avut in ultimele 3 luni
Valentina: a...ca parca am vazut o data la tv ...dar parca mai demultcam acum un an parca....numai stiu sigur .
Valentina: ca erai cu prietena parca
Pescariu Adrian: de cand nu mai esti virgina?
Valentina: sunt virgina
Pescariu Adrian: peste tot?
Valentina: da
Pescariu Adrian: atunci hai baga-te la somn
Pescariu Adrian: ca esti mica
Valentina: ok...dar poate ma mai anunti si p mn daca mai am vreodata nevoie de fete pentru prezentari....intre timp, pana scap de virginitate hihihi
Pescariu Adrian: pai daca imi dai exclusivitatea
Pescariu Adrian: o sa ai foarte multe prezentari
Valentina: a....trebuie sa semnez contract de exclusivitate, nu?
Pescariu Adrian: ce hoata esti... nu te-ai prins?
Valentina: a...am inteles ...acum...exclusivitatea era pt dezvirginare
Pescariu Adrian: bine iubita..te sun maine sa-ti confirm datele exacte pt urmatoarele prezentari.

Adrian Pescariu a recunoscut veridicitatea discutiei si a declarat ca: "Nu vad nimic anormal in a dori sa faci sex cu cineva. Orice baiat isi doreste o virgina si mai mult nu vreau sa comentez".

Concurs!!!!!

Pentru fanii TWILIGHT si pentru ceilalti blog-ul THE GIFT OF THE PASSION organizeaza un concurs.
Probabil că mulţi vă întrebaţi cum de n-am venit încă cu un nou concurs...ei bine uite că am venit şi noi cu un concurs. Aveţi aici regulile:
1. Trebuie să scrieţi o poveste de dragoste.
2. Personajele vi le alegeţi voi(Pot fi dintr-un film, o carte sau pur şi simplu create de voi.
3. Trebuie să fie scris de voi!
4. Trebuie să aibă minim 1 pagină de Word cu Times New Roman, dimensiunea să fie de 15.
5. Participanţii o să fie anonimi (doar eu o să ştiu cine participă), o să primească câte un nikname de la mine.
6. Perioada de înscriere este 7 ianuarie 2011 - 31 ianuarie 2011.
7. Poveştile trebuie trimise printr-un Email la id_angelhope@yahoo.com şi la princes_of_demons@yahoo.com (Notă: Dacă nu avem amândouă mail-urile care să conţină poveştile voastre nu vă puteţi înscrie).

Sper să fie câţi mai mulţi participanţi.

duminică, 23 ianuarie 2011

Julianne Moore va primi titlul de femeia anului

Actriţa americană Julianne Moore, de patru ori nominalizată la premiile Oscar, va primi acest titlu în cadrul unei ceremonii ce va avea loc pe 27 ianuarie.
Membrii asociaţiei Hasty Pudding Theatricals au declarat că au decis să o premieze în acest an pe Julianne Moore, deoarece talentul actriţei americane depăşeşte cu mult universul producţiilor de la Hollywood, permiţându-i să se remarce şi în piese de teatru pe Broadway şi să se lanseze cu succes în cariera de scriitor, actriţa fiind autoarea a două cărţi pentru copii care s-au vândut foarte bine în Statele Unite.
Julianne Moore va primi o "oală de budincă", după care va conduce tradiţionala paradă prin Harvard Square.
Onoarea este rezervată actorilor care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea industriei de divertisment.

Kim Kardashian sfideaza gravitatia si poarta un top transparent fara sutien! FOTO

Kim insista ca nu a facut nicio operatie si ca tot ceea ce vedem e dat de mama natura. Frumoasa vedeta a sfidat, insa, gravitatia ieri cand a aparut in New York pentru o interventie in cadrul showului lui David Letterman.  
Kim a purtat o rochie neagra a carei parte din fata era... transparenta, asa ca bustul ei a fost mai mult decat vizibil in acest timp

Khloe Kardashian - mega slabita in Photoshop in ultima sedinta foto! GALERIE FOTO

Khloe Kardashian ne socheaza de pe coperta revistei YRB! In incercarea de a o prinde din urma la popularitate pe mult mai celebra Kim, Khloe Kardashian a realizat o sedinta foto...cel putin neobisnuita, desprinsa parca din filmul de groaza cu sado-masochisti Hellraiser
Khloe Kardashian ne sperie pur si simplu de pe coperta revistei YRB, cu un accesoriu sexual, desprins parca din filmele interzise minorilor,  pus pe cap! Cunoscuta pentru continutul sau indreznet, revista YRB i-a propus lui Khloe realizarea acestui pictorial inedit, iar ea a fost mega incantata de idee!
Toata lumea este atat de socata de "accesoriul" purtat de Khloe, incat trece cu vederea faptul ca este ultraphotoshopata si este cu cel putin 10 kg mai slaba ca in realitate!
"Nu-i asa ca este absolut fabulos? Este atat de diferit de tot ce am realizat pana acum! M-am distrat de minune!", a scris Khloe pe Twitter.
Totusi...nu ti se pare cam exagerat?

Ea va reprezenta Romania la Miss Tourism International 2011! FOTO

O brasoveanca in varsta de 24 de ani, Andreea Rotaru, este Miss Tourism Romania si va reprezenta tara in concursul international de frumusete Miss Tourism International 2011, care va avea loc in Malaezia.  
Andreea Rotaru are 1.72 metri inaltime i dimensiunile 89-60-88. "In total, in concurs au fost 16 concurente din mai multe orase ale tarii. Probele au fost cele clasice, tinute casual, tinute de seara si lenjerie intima. Andreea Rotaru va fi timp de un an imaginea Miss Tourism Romania si, de asemenea, a semnat un contract de management exclusiv cu agentia de modele President Models Agency, avand in acest moment sansa reala de a profesa ca model la nivel international", a afirmat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agentiilor President Models si Exclusiv Event, organizatorul acestui eveniment.

Noua Miss America - corp de fotomodel sau de culturista? FOTO

Teresa Scalan, o tanara de numai 16 ani din Nebraska, a fost aleasa weekendul care tocmai a trecut Miss America. Teresa este cea mai tanara castigatoare a concursului din ultimii 90 de ani. Va place cum arata noua Miss America? Sau este cam ...prea musculoasa pentru un astfel de titlu?
Noua Miss America are un fizic mai...aparte fata de restul castigatoarelor de pana acum. Se vede ca lucreaza mult la sala, pentru ca nu are o silueta finuta, ci mai degraba musculoasa. Abdomenul Teresei este super tonifiat, cu musculatura iesita in evidenta, iar picioarele sunt si ele destul de groase si musculoase. Va place acest tip de frumusete?

Shakira a luat două premii la NRJ Music Awards 2011 şi a fost desemnată cea mai sexy vedetă

Shakira a fost considerată de fani, cea mai sexy vedetă, la cea de-a doisprezecea ediţie NRJ Music Awards 2011. Evenimentul a avut a avut loc în Franţa, la Palais des Festivals.
Shakira, în vârstă de 33 de ani a câştigat două premii în cadrul NRJ Music Awards 2011, "International Female Artist of the Year" şi "International Song of the Year", pentru melodia "Waka Waka (This Time for Africa)".

Artista a fost desemnată de fani drept cea mai frumoasă apariţie de pe covorul roşu, ţinuta columbiencei fiind îndelung admirată şi apreciată.
Cântăreaţa a purtat o rochiţă neagră, strălucitoare şi pantofi de lac cu tocuri înalte şi vârful decupat. Ţinuta a fost accesorizată cu o poşetă plic satinată, dar şi o pereche de cercei lungi, cu multe pietre transparente şi o brăţară asortată.
Shakira a încântat publicul prezent la eveniment cu două piese, "Loca" şi "Waca Waca (This Time for Africa)", pentru fiecare dintre prestaţii, artista având o altă vestimentaţie.

Jolie, la cumpărături cu fiul adoptat


Actriţa americană Angelina Jolie, în vârstă de 35 de ani, a ieşit la cumpărături cu unul dintre cei trei copii adoptaţi, respectiv Pax, băieţelul în vârstă de şapte ani, care a fost înfiat din Vietnam.

Cei doi au mers împreună la un supermarket din Studio City, California. După ce şi-au umplut coşul cu de toate, mama şi fiul s-au îndreptat spre maşina aflată în parcare. Toate bune şi frumoase, numai că pe drumul de la ieşirea din supermarket până la maşină, pe Pax l-a apucat cheful de joacă. Năzdrăvanul băiat s-a cocoţat pe căruciorul şi aşa foarte plin de sacoşe, îngreunând-o şi mai mult pe Angelina. Aceasta abia a reuşit să împingă de căruciorul pe care era călare băieţelul ei, efortul fiind vizibil pe chipul ei. Cu toate acestea, vedeta nu i-a refuzat lui Pax plăcerea de a merge cocoţat pe căruciorul de cumpărături şi chiar i-a zâmbit plină de înţelegere. Drept mulţumire că mămica lui a fost îngăduitoare cu el, băieţelul a ajutat-o pe aceasta să încarce sacoşele în portbagajul maşinii. Pax este al treilea copil înfiat de Angelina Jolie. Se întâmpla în anul 2007. Cu câţiva ani înainte, actriţa i-a adoptat pe Maddox, în 2002 din Cambodgia, şi pe Zahara, în 2005, din Etiopia. Vedeta formează un cuplu, din 2005, cu starul hollywoodian Brad Pitt, împreună cu care are trei copii naturali: Shiloh şi gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline.

Ivanka Trump a anunţat pe Twitter că este însărcinată!

Fiica lui Donald Trump va deveni mămică pentru prima oară.
Frumoasa blondă a dat vestea atât de importantă pentru ea şi familia ei pe contul de Twitter. "Vreau să vă împărtăşesc o ştire. Sunt însărcinată! Eu şi Jared suntem foarte fericiţi", a declarat doamna Kushner.


Ivanka Trump s-a căsătorit cu Jared Kushner în octombrie 2009.

Soţia lui John Travolta a păstrat tăcerea în timpul naşterii, din cauza cultului scientologic

Kelly Preston, soţia actorului american John Travolta, care a născut în noiembrie 2010 un băieţel, a declarat că a păstrat tăcerea în timpul naşterii, pentru a respecta o tradiţie a cultului scientologic.
Kelly Preston a fost de acord să nască bebeluşul în tăcere deplină.


"Dacă simţi nevoia să te tânguieşti, să plângi, bineînţeles că se poate, este normal. Dar este vorba de a aduce copiii pe lume în cel mai liniştitor şi blând mod cu putinţă", a spus Preston.
În ceea ce priveşte scientologia, Preston a declarat: "L. Ron Hubbard (fondatorul scientologiei, n.r.) a descoperit că singura sursă a anomaliilor, a bolilor psihosomatice, a stresului, fricii, grijilor este compartimentul reactiv al minţii, şi acea parte poate fi afectată mai târziu de cuvintele şi comenzile (auzite în timpul naşterii, n.r.). Sunt binecuvântată, copiii mei au fost mereu minunaţi, foarte calmi, foarte liniştiţi, fericiţi şi sunt ferm convinsă că acest lucru s-a datorat lucrului ăsta (scientologiei, n.r.)".
Preston a declarat că ea şi soţul său, John Travolta, privesc naşterea lui Benjamin ca pe un "miracol", după ce, în 2009, cuplul a pierdut un fiu.
"Benjamin a adus în casa noastră un spirit nou şi un scop. Ne-a adus un nou început", a spus şi John Travolta.

Reese Witherspoon nu dă bani pe lucruri inutile

Reese Witherspoon urăşte cumpărăturile aiurea şi susţine că nu dă bani niciodată pe lucruri de care nu are nevoie.
Ea este cumpătată şi nu a lăsat succesul să facă din viaţa ei normală, una extravagantă.


"Mă descurc destul de bine cu banii. Sunt foarte cumpătată. Am crescut într-o familie chibzuită aşa că nu dau bani pe lucruri de care nu am nevoie. Am o casă şi două maşini, duc o viaţă normală" a povestit actriţa.