luni, 28 martie 2011

Cum a vrut destinul!!!de Yarinn

Hey am venit cu o nouă recomandare.Deci următorul fic nu cred că aţi mai auzit de el,însă persoana respectivă scrie minunat(nu zic asta pentru că e fosta mea colegă,ci pentru că e adevărat).Să vă zic rezumatul: La 50 de ani de la despartire, Edward hotaraste sa se intoarca in Forks, insa in locul batranicii pe care astepta sa o intalneasca, a gasit pe altcineva… o alta Bella. Ce se intampla cand destinul isi urmeaza cursul stabilit, impotriva vointei tale?!
ÎL RECOMAND DIN INIMĂ...ŞI DACĂ CITIŢI LĂSAŢI ŞI UN COMMENT,PERSOANELE CARE LE PUBLIC CREAŢIILE NU ŞTIU NIMIC.
Este terminat ficul şi îl găsiţi aici

Legacy

Sinopsis:
Legacy are un mesaj clar: Popularitatea poate ucide. Lana Stevens este presedintele unei fratii foarte populara pentru fete, Omega Kappa. Toti bobocii care vin la aceasta facultate ar face orice ca sa intre in randul acestor fete frumoase. Pentru Lana Stevens, viata nu se poate sa fie mai frumoasa. Asta pana cand una dintre boboace pe nume Katie este omorata in timpul celei mai faimoase petreceri a anului. Lana Stevens si cele doua prietene ale sale devin suspectele principale ale acestei crime. Se pare ca Lana si prietenele ei sunt dispuse sa faca orice, inclusiv sa omoare alte fete ca sa tina aceasta fratie exclusiva. Sunt fetele astea atat de innebunite dupa popularitate si exclusivitate, incat sunt dispuse sa omoare alte fete ? Dupa cum decurge investigatia, un detectiv mai ciudat pe nume Strasburg, isi propune sa afle adevarul si sa aduca in fata justitiei adevaratul criminal.
Trailer:

Amusement

În atenţia persoanelor sub 18 ani,nu vă uitaţi la film dacă nu vă place sângele sau crimele şi categoric nu vă uitaţi seara.
Vă mulţumesc.
Sinopsis:
Povestea filmului urmareste intamplarile prin care trei foste colege de scoala trec atunci cand unul din cosmarurile lor se intoarce. Cele trei, Tabitha, Lisa si Shelby nu s-au mai intalnit de cand au terminat scoala, insa in urma unor intamplari nefericite, ajung sa-si dea seama ca un fost coleg de-al lor le joaca niste feste pentru “amuzamentul” propriu. Teroarea le va urmari pana cand vor fi in stare sa-si infrunte cele mai mari temeri. Oare cine va iesi cu viata din aceste jocuri ale nebunului criminal si care este oare motivatia acestuia?
Trailer:

duminică, 27 martie 2011

[I'magen in Fashion Photoshoot / Aprilie 2011] Dulce Maria – En Exclusiva

Dulce Maria vorbeste despre moda in noul numar al reviste I’magen In Fashion










People en Espanol Photoshoot / Aprilie 2011] William Levy, Elizabeth Gutierrez, Christopher & Kailey – Album de familie

William Levy si Elizabeth Gutierrez au pozat impreuna cu cei doi copii ai lor, Kailey si Christopher pentru editia din martie a revistei People en Espanol, . ENJOY!







Rolling Stone Photoshoot / Aprilie 2011] Regina durerii din muzica Pop despre Sexting, baieti rai si atractia sa pentru latura intunecata

Rihanna vorbeste despre “sexting [habar n-am cum se traduce in romana], baieti rai si atractia sa pentru latura intunecata” in editia din aprilie a revistei Rolling Stone



Razvan Fodor are o fetita de nota 10


Actorul din telenovela “Iubire si onoare” a trait cu emotie primele clipe de viata ale fiicei sale. “Am crezut ca nu mai vine acest moment. Diana s-a nascut la ora 11.45, este un copil superb, are 3,300 kilograme si a luat nota 10 la nastere. Atat ea cat si Irina sunt foarte bine, eu sunt ceva mai agitat”, spune emotionat Razvan.

Dupa primele clipe pe care le-au petrecut impreuna, in trei, pentru Razvan au inceput treburile administrative: “Alerg acum sa o declar pe cea mica pentru ca as vrea ca ea si Irina sa ajunga cat mai repede acasa. E destul de greu sa fii cap de familie, mai ales in momente din acestea, cand emotiile te coplesesc”, marturiseste Razvan (Iubire si onoare- ACASA).

Natalie Portman a dansat doar 5% din scenele din Black Swan, pretinde balerina care a dubalt-o

Natalie Portman  a castigat anul acesta Oscarul pentru cea mai buna actrita pentru rolul din „Black Swan”. Zilele acestea, dublura lui Natalie din pelicula, Sarah Lane, face acuzatii dure la adresa vedetei.
Sarah Lane, in varsta de 27 de ani, a fost dublura lui Natalie Portman in filmul de Oscar "Black Swan". Tanara a iesit in in presa si ii acuza pe actrita si pe producatorii filmului ca au dat-o la o parte, desi ea a aparut in 95% din toate scenele de dans din film.

Dintre toate secventele de dans, cred ca doar in 5% din ele a aparut Natalie. In toate celelalte am aparut eu”, a declarat dansatoarea Teatrului American de Balet care a fost dublura pentru film.

Lane spune ca secventele cele mai bune de dans au fost realizate de ea. Iar cu ajutorul tehnologiei, chipul si trupul actritei au fost suprapuse peste ale ei. Sarah s-a aratat nemultumita de faptul ca in multe interviuri,  Natalie Portman a vorbit despre cat de greu i-a fost sa invete miscarile de dans si ca a evitat sa vorbesca despre dublura ei.

"Articolele despre Sarah Lane lasa impresia ca ea ar fi facut multa treaba. De fapt, a filmat doar jocul de picioare, cateva piruete si o intoarcere. Natalie apare in 85% din secvente", a declarat Benjamin Millepied, coregraful filmului si logodnicul lui Natalie Portman.

Britney Spears, pe scenă în Las Vegas

Britney Spears “a cântat” aseară pe scena clubului Rain, din Las Vegas. Am pus ghilimele pentru că Britney a făcut mai mult playback. În schimb a arătat sexy în costumaţia de scenă şi a făcut show alături de dansatorii ei. Printre melodiile pe care fanii prezenţi le-au putut asculta se număra: “€œHold It Against Me”, “€œBig Fat Bass”, €”3″ şi €”Till The World Ends”.

marți, 15 martie 2011

Shape:Interviu cu Vanessa Hudgens


Vanessa Hudgens îşi arată corpul lucrat la sală în noul pictorial pentru numărul de aprilie al revistei Shape. Mai jos puteţi citi şi primul interviu în care vorbeşte despre despărţirea de Zac Efron:

Relaţia cu Zac m-a făcut să fiu cu picioarele pe pământ. Şi pentru că am fost cu cineva care m-a cunoscut atât de bine, nu a trebuit să încerc să fiu ceva ce nu sunt.


Noi am crescut împreună. A fost frumos să am pe cineva cu care să trec prin atâtea experienţe. A fost un lucru bun.



Relaţiile la distanţă sunt dificile, indiferent de situaţie. Când nu îţi vezi partenerul faţă în faţă mult timp, totul e diferit. Faptul că am avut un iPhone a ajutat, dar nu a fost la fel.

Îmi place că Vanessa vorbeşte frumos de Zac şi relaţia lor, cu toate că nu cred că doar programele diferite şi locaţiile difderite în care au lucrat ar fi motivul despărţirii.

Emma Watson noua imagine Lacome

Actriţa de 20 de ani a semnat un contract cu firma de cosmetice Lancome pentru a promova noul parfum “Trésor Midnight Rose”. Emma Watson a început ieri, în Paris, filmările pentru noua reclamă iar în galeria de mai jos puteţi vedea mai multe poze cu ea pe platourile de filmare.

Datorită farmecului ei Emma Watson a devenit un model pentru generaţia ei. Suntem încântaţi de această nouă colaborare cu ea, care va aduce un spirit proaspăt la Lancome, a declarat preşedintele Lancome International, Youcef Nab.

Alte celebrităţi care au promovat produsele Lancome sunt:Julia Roberts, Penelope Cruz, Kate Winslet şi Anne Hathaway.

Rihanna sexy în Vogue

Pozele din noul număr al revistei Vogue (SUA) sunt realizate de celebra fotografă Annie Leibovitz. Tot ea a realizat acele superbe  fotografii cu vedete reînviind poveştile Disney.

Pozele cu Rihanna nu sunt din păcate cea mai bună calitate, pentru că sunt scanate, dar per total mie îmi place pictorialul, mai ales coperta:

E Mila Kunis noua iubită a lui Tim Timberlake?

Momentan totul este doar la stadiu de zvon, dar adevărul e că frumoasa Mila Kunis şi Justin Timberlake au petrecut multe luni împreună pe platourile de filmare ale comediei “Friends with Benefits”.

Poate e doar o coincidenţă dar, după terminarea filmărilor Mila a încheiat relaţia de 8 ani pe care a avut-o cu Macaulay Culkin, iar săptămâna trecută Justin Timberlake s-a despărţit de Jessica Biel, după 4 ani de relaţie. Mila a negat că ar avea vreo legătură cu decizia lui Justin de a se despărţi de iubita lui, aşa că rămâne se ne bazăm pe vigilenţa paparazzilor în cazul în care este un sâmbure de adevăr în toate aceste zvonuri. Vor surprinde ei un sărut, dacă e cazul.

În galeria de mai jos puteţi vedea mai multe poze de la filmările pentru “Friends with Benefits”, care va avea premiera în septembrie.

Zac Efron şi-a făcut primul tatuaj

Nu ştiu ce se întâmplă cu vedetele Disney dar se pare că este o noua modă să-şi facă tatuaje. Zac Efron s-a apucat mai nou să se antreneze în locuri publice, sperând probabil că vreun paparazzi îi va surprinde muşchii încordaţi iar fanele vor suspina la vederea pozelor.

Ei bine, dorinţa i s-a împlinit, toată lumea poate să-i admire corpul lucrat la sală şi …surpriză!… noul tatuaj. În caz că nu ştiaţi, şi Vanessa Hudgens şi-a făcut acum două săptămâni primul tatuaj (poze aici). O fi aceasta o modalitate de a depăşi depresia despărţirii. Acum gata cu vorba, vă las să vedeţi pozele şi să suspinaţi