sâmbătă, 30 aprilie 2011

Britney, Ke$ha şi Minaj – Trio do re mi în Till The World Ends

femmeChiar că a venit sfârşitul lumii!

Divele nonconformiste s-au reunit şi au făcut un remix pentru singleul lui Lady B.Till The World Ends, cu care vor să rupă gura târgului.
Fetele pregătesc de ceva vreme remixul şi trebuie să recunoaştem că ceea ce a ieşit nu sună rău deloc.
Este adevărat că featuringul este uşor şocant (regina hamburgerilorfemme fatale + raperiţa Barbie + blonda rebelă… cine s-ar fi gândit?), dar a meritat.
Vouă cum vi se pare?

Angelina Jolie, imaginea Louis Vuitton


angelina
Frumoasă, rafinată, senzuală… era şi normal să reprezinte un brand de lux şi să primească şi vreo 7 milioane de euro pentru asta.
Vorba aceea…frumoasă şi celebră să fii şi să mai ai şi noroc.
Şi uite aşa Angelina Jolie se alătură lui Madonna şi Jennifer Lopez în campaniile de promovare ale brandului Vuitton.
Iar pe lângă toate aceste calităţi, Angelina mai este şi o mamă înţelegătoare. Vedeta nu le impune un anume stil copiilor săi.
“Ar trebui să li se permită copiilor să se exprime aşa cum vor, fără ca cineva să îi judece pentru asta, deoarece este o parte importantă a dezvoltării lor. Cred că Shiloh este fascinantă prin alegerile pe care le face. Şi nu aş vrea să fiu genul de părinte care obligă pe cineva să facă ceva ce nu îl reprezintă”, a spus vedeta, referitor la stilul băieţesc al fetiţei sale.

Nicki Minaj pe coperta Elle


nicki
Raperiţa Barbie a renunţat la explozia de culori aprinse pentru o cauză nobilă. Nicki Minaj a fost protagonista unui pictorial alb-negru pentru Elle. Şi a ieşit ceva nemaivăzut.
Aşa că pregătiţi-vă să vedeţi în locul ţinutelor de piţipoancă o Nicki Minaj în high fashion items.
“Îmi plac botinele…şi pantofii flashy, cu multe ţinte, în cinci culori şi cu platforme extravagante”, a spus Nicki referitor la stilul său. Dar asta se ştie…
Cum vi se pare noul look fashion al lui Nicki Minaj?

Nicole Scherzinger poartă haine semnate Maria Lucia Hohan


nicole
Să mai spună cineva că designerii români nu sunt apreciaţi de vedete internaţionale…
După ce Lady Gaga a apărut în ţinute semnate Ingrid Vlasov sauDinu Bodiciu,  a  venit rândul lui black pussycat să etaleze un top semnat Maria Lucia Hohan. Şi unde? Chiar pe coperta revisteiTribu.
Se pare că topul din mătase, accesorizat cu cristale a cucerit-o peNicole Scherzinger.
Şi sincer, creaţiile Maria Lucia Hohan chiar sunt cuceritoare. Nu degeaba se regăsesc şi pe site-ul luisviaroma.com.
Jos pălăria în faţa ta, Maria!
Apropo, voi ce părere aveţi despre creaţiile MLH? Ei uite că de data asta nu Nicole este în prim plan.

Adam Lambert adoptă un look inspirat parcă din filmele cu piraţi…


Adam Lambert adoptă un look inspirat parcă din filmele cu piraţi...
Dar parcă, totuşi, Jack Sparrow e mai mândru! :P
Adam Lambert a participat miercuri seară la o decernare de premii la Hollywood, unde s-a prezentat cu acest nou look. Interesantă combinaţie: mustaţă, un pic de barbă şi acelaşi machiaj, desigur.
Vă place noul Adam?

Rihanna, “dezbrăcată” la aeroport


rihanna-scanata-la-aeroport
La aeroport toţi suntem potenţiali terorişti nişte călători simpli şi trebuie să ne supunem regulilor jocului. Jos încălţările, jos cureaua, jos briz-brizurile din metal şi treci la scanat!
Aşa a păţit şi Rihanna, ieri, pe aeroportul din Los Angeles, unde a fost scanată din cap până în picioare.
Li s-o fi părut suspectă vedeta. În fond, arăta ca Scufiţa Roşie… LOL!:P
Nu ştiu dacă aparatul de scanare a fost unul care o “dezbracă”, dar dacă da, cred că personalul de acolo vedea mai multe dacă dădea o căutare pe Google. ;)
Dar na, poate au avut chef de joacă cu sexoasa RiRi. Cine n-ar avea?

DJ Sava & Andreea – Money Maker


dj
După RalukaDJ Sava a trecut la Andreea. Şi a mai scos o piesă care va face valuri în vara asta…aşa, înainte de deschiderea sezonului estival.
Andreea m-a cucerit din prima. Are o voce foarte bună, prezenţă scenică, dansează foarte bine, are toate calităţile pentru ca Money Maker să devină hit”, a spus DJ Sava în libertatea.ro.
Dacă vreţi să vă energizaţi cu ritmuri explozive şi imagini provocatoare cu fetiţe zbuciumate, îmbrăcate sumar, urmăriţi clipul piesei Money Maker.
Şi unde puteau să se zbânţuie bamboo-istele dacă nu în clubulBamboo:P
Ce spuneţi despre piesa lui DJ Sava feat Andreea D & J. Yolo? Are şanse să devină hitul verii?

David şi Victoria Beckham la Nunta regală

David şi Victoria Beckham la Nunta regală

David şi Victoria Beckham au fost şi ei invitaţi la nunta secolului dintre Prinţul William şi Kate Middleton. Evident, doamna fashionistă a dat tot ce a avut mai bun în ea în materie de modă, şi a defilat mândră-foc, alături de chipeşul ei soţ, tras şi el la patru ace.
La astfel de evenimente cu alteţe regale, prinţi şi prinţese, te pomeni că participanţii sunt oameni sobrii. În mare parte aşa şi este, mai puţin gagicile. Toate au acelaşi fetiş: pălăriile. Să fie mari, colorate, cu pene, dacă nu cu toată pasărea… (ce pana mea!), cu fundiţe, să fie unicate, să pară clasice dar şi moderne în acelaşi timp.
Ei bine, Victoria nu s-a lăsat la ele şi din postura de designeriţă s-a asigurat că stilul ei vestimentar va fi pe măsura evenimentului şi a… fetişului mai sus amintit. Aceasta a purtat o rochie tunică, bleumarin, creaţie proprie, la care şi-a pus în cap o pălărie cuminte, nu foarte extravagantă.
David a optat pentru un costum marca Ralph Lauren.
Ce ziceţi de pălărioara Victoriei? Şi dacă ar mai şti să şi zâmbească…

Alex Pettyfer un nou photoshoot


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.comimagebam.com  
Ce bine arată!

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Andi Moisescu dă cu sapa în grădina casei lui de la ţară

Atunci când nu filmează Apropo Tv şi nu jurizează la Românii au talent, Andi Moisescu se relaxează în grădina casei lui de pe malul Dunării..â
Mama vedetei Pro Tv povesteşte că Andi vine săptămânal la casa de la ţară şi în place să îşi petreacă mult timp în grădină, pe lângă flori şi legume.

"Acum venim cam în fiecare weekend aici, la casa de la ţară, dar Andi dacă are emisiune în direct nu vine, dar nu-i problemă că recuperează el, vine să sape şi el, mă ajută. Aici avem 80 de metri pătraţi şi am găsit puţin spaţiu şi pentru flori, şi pentru ceapă verde şi alte legume. Nu punem multe legume, că dacă vrem, ne dau vecinii, dar aşa să fie frumos şi la noi. Avem şi caişi înfloriţi care îi plac foarte mult lui Andi şi nepoţeilor mei", a spus mama lui Andi Moisescu.

Smiley este artist internaţional

Smiley este artist pop international, proiectul fiind licentiat prin intermediul Cat Music la Sony Music Entertainment, unul dintre cele mai marilabel-uri muzicale din lume.
"Multumesc tuturor oamenilor care ne asculta si ne promoveaza, impreuna cu voi simtim ca am dus muzica romaneasca la un alt nivel. Ne dorim sa credeti in continuare in muzica, in dragoste si in noi.", declara Smiley.

Mihai Bendeac are make up artist personal

Indiferent de personajul pe care a decis sa il intrepreteze, Bendeac i-a cucerit definitiv pe romani cu umorul si talentul sau. Maestrul comediei a intrat efectiv in pielea personajelor sale, fie ca au fost femei, fie ca au fost barbati, iar acest lucru a presupus de fiecare data un make-up extrem de minutios.


Tocmai de aceea Mihai nu se lasa decat pe mainile unei singure machieze, care ii respecta intru totul indicatiile. Sambata aceasta, de la 20:20, artistul ii va uimi pe romani cu o noua abordare.
Mihai Bendeac isi va intampina telespectatorii si in aceasta editie a incendiarului show „In puii mei", cu o abordare de
exceptie: va intra in pielea lui Naomi, un personaj extrem de controversat al mediei romanesti. Pentru aceasta, actorul a trebuit sa se prezinte la filmari cu 6 ore mai devreme.
Perfectionist pana in cele mai mici detalii, maestrul comediei, Mihai Bendeac, apeleaza la cei mai buni oameni pentru a-si realiza sketch-urile de exceptie. Doar pentru a-i da viata lui Naomi, Mihai a trebuit sa faca niste sacrificii imense: mai bine de 3 ore artistul a trebuit sa stea nemiscat pentru ca make-up artistul sau personal, singurul cu care artistul accepta sa colaboreze, sa il poata transforma ca atare: jumatate barbat, jumatate femeie.
Si cand credea ca a scapat, Mihai a avut parte de o noua „distractie" : imbinarea vestimentatiei. Pentru a face cat mai bine trecerea de la senzuala rochie de dama, la sobrul costum de barbat, costumierii au fost nevoiti sa croiasca si sa ajusteze in permanenta vestimentatia, direct pe pielea personajului.
Insa, cu toate sacrificiile care se impun, umorul este garantat de interpretarea maestrului comediei, Mihai demonstrand pana acum ca nu exista personaj care sa ii rezsite.
Daca va reusi Naomi, costumat jumate in barbat, jumate in femeie, sa impresioneze juriul unui concurs cu aptitudinile sale muzicale, telespectatorii vor putea urmari sambata, 9 aprilie, de la ora 20.20, in cadrul incendiarului show „In puii mei", marca Antena 1.

Jojo se pregăteşte să nască natural: "Fac yogilates, nu mănânc prăjit şi nici dulciuri"

Jojo se pregăteşte să nască natural şi face yogilates, un tip de mişcare special concepută pentru gravide.
Jojo s-a gândit la numele pe care îl va pune bebeluşului, dar nu vrea să afle sexul copilului până la naştere.

"Îmi doresc să nasc natural şi doctoriţa mea mă susţine în acest demers. Ne-am gândit la nume pentru bebeluşi, dacă e băiat îl va chema Ionuţ şi dacă e fetiţă se va numi Ana. Nu mănânc prăjit, nu mănânc dulciuri, dar mănânc miere. Pâine albă nu am mai mâncat de ani de zile.", a spus Jojo la "Ce se întâmplă, doctore"