miercuri, 31 august 2011

Angelina Jolie a facut declaratii incendiare in noul numar Vanity Fair. Nu se casatoreste cu Brad Pitt

Considerata una dintre cele mai frumoase femei, Angelina Jolie a fost mereu in centrul atentiei, atat pentru rolurile sale, cat si pentru viata ei personala. Dupa ce au anuntat ca formeaza un cuplu, Angelina Jolie si Brad Pitt au devenit celebritatile cele mai populare din lume. Luna aceasta, actrita a oferit un interiviu inedit publicatiei Vanity Fair in care ofera detalii picante despre viata ei.
Angelina Jolie a facut declaratii incendiare in noul numar Vanity Fair. Nu se casatoreste cu Brad Pitt
Din 2005 incoace, de cand s-a format cuplul poreclit Brangelina, toate publicatiile au fost pline de stiri despre cei doi, unele adevarate, altele complet false.

De nenumarate ori s-a zvonit ca se casatoresc, dar ca se si despart. Cele mai recente barfe au fost legate de casatorie, mai ales dupa ce Brad Pitt a declarat ca ia in considerare si casatoria, in special pentru cei sase copii pe care cuplul ii are. Inca de la inceputul relatiei, cei doi au afirmat ca nu se vor casatori decat in momentul in care se va legaliza casatoria intre persoane de acelasi sex.

Jolie si Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Mr. & Mrs Smith, pe atunci actorul fiind casatorit cu Jennifer Aniston. A urmat unul din cele mai mediatizate divorturi si o noua idila ce avea sa umple mii de pagini in presa mondena.
In  noul numar al revistei Vanity Fair, actrita de 36 de ani a spulberat orice zvon despre casatorie sau o posibila noua sarcina.

"Nu sunt gravida si nici nu ma gandesc sa mai adopt un copil in acest moment. Nu exista nici o nunta secreta despre care se tot vorbeste" a spus actrita.

Angelina Jolie se pregateste pentru debutul regizoral cu pelicula In The Land of Blood an Honey, film despre care spune ca i-a schimat complet viziunea asupra carierei. "Nu m-am simtit niciodata atat de expusa cum ma simt acum. Toata viata m-am ascuns in spatele cuvintelor altora. Acum, e randul meu sa ma exprim si m-as simti ridicol daca ceva ar iesi prost".

In ceea ce priveste sprijinul pe care sotul ei, Brad Pitt, i-l ofera aceasta a declarat: " A fost un sprijin real Brad. Si-a expus punctul de vedere, a spus ce i-a placut si ce nu, iar eu, ca orice femeie, am ascultat o parte din ele si m-am certat pentru cateva din ele.  Dar este greu sa separi persoana iubita de persoana critica, asa ca nu cred ca este foarte obiectiv. Dar el crede ca eu o sa fiu de cosmar, din cauza emotiilor pe care le am".

Jolie a spus ca la inceput nu isi dorea cu ardoare sa fie regizorul acestui film: "La inceput nu am avut suficienta incredere in mine, incat sa cred ca va iesi ceva bun din mainile mele, dar am zis sa incerc." In ceea ce priveste decizia de a lucra cu actori necunoscuti, din regiunea Bosnie, Jolie a cometat: "Nu puteam sa aleg altfel, e povestea lor si e vorba de vietile lor. Daca ei nu isi doreau ca acest film sa fie facut, eu nu l-as fi facut".

Filmul regizat de Angelina Jolie spune povestea de dragoste dintre un etnic sarb si o musulmana, in timpul razboiului din Bosnia (1992 - 1995). Jolie nu a dorit sa dea mai multe detalii despre filmul care a iscat controverse in Bosnia, dupa ce presa locala a scris ca eroina peliculei s-ar fi indragostit de violatorul ei.


Pippa Middelton vs. Kylie Minogue: acelasi trench, dar cine l-a purtat mai bine?

Sa inceapa lupta de fashion dintre vedete! In rolurile principale: Pippa Middelton si Kylie Minogue. Miza? Un trench semnat Fay Metropolitan Folie. Puterea de decizie o ai tu, asa ca voteaza cine l-a purtat mai bine!
Pippa Middelton vs. Kylie Minogue: acelasi trench, dar cine l-a purtat mai bine?
Acelasi trench, purtat in acelasi oras, la 4 zile distanta. Prima a fost Pippa Middleton, care l-a purtat pe 26 august. Pippa a mers la o petrecere alaturi de iubitul ei, Alex Loundon, intr-un club exclusivist din Londra. La aproape doua ore de la miezul noptii, Pippa a plecat spre casa, insa paparazzi au fost pe urmele ei. Sora ducesei de Cambridge a asortat trench-ul cu o pereche de balerini nude si cu o rochie mini.

Modelul trench-ului se bucura de un real succes printre vedete, iar urmatoarea care l-a trecut pe lista achizitiilor de toamna este Kylie Minogue. Cantareata l-a purtat pe 30 august, tot in Londra, insa nu la iesirea din club, ci la intrarea in sala de fitness. Artista l-a asortat cu o pereche de pantaloni negri si cu tocuri.

Ti dai verdictul! Cine a purtat mai bine trench-ul Fay Metropolitan Folie?

Relatii, cariere si copii la 30, 40 si 50 de ani: Afla toate secretele divelor Alicia Keys, Jennifer Aniston si Demi Moore!

In octombrie, nu va mai aparea in revista „Glamour US” un interviu exclusiv cu o singura diva de la Hollywood, ci cu trei! Oficialii revistei le-au pus pe coperta pe Alicia Keys, Jennifer Aniston si Demi Moore, care au vorbit fara retineri despre vietile lor personale.
Relatii, cariere si copii la 30, 40 si 50 de ani: Afla toate secretele divelor Alicia Keys, Jennifer Aniston si Demi Moore!
Proaspat devenita mamica, Alicia Keys (30 ani), spune ca tot universul ei se invarte in jurul copilului ei. „Ma schimb complet cand il vad pe Egypt ca rade. Rasul lui ma face si pe mine sa rad. Este o binecuvantare extrem de frumoasa faptul ca pot creste un copil,” a povestit Alicia.

Cantareata a ales pentru baietelul ei un nume extrem de neobisnuit, insa spune ca a fost profund marcata de calatoria ei in Egipt. „A fost o perioada de tranzitie. Am lucrat cu oameni care nu erau pe calea cea buna si am fist inconjurata de prieteni de acest fel. Asa ca am luat o pauza de la viata mea de pana atunci si am plecat in Egipt. Cand am vazut ce s-a construit acolo,  am inteles cat de puternici suntem si mi-am dat seama pe loc ca putem crea absolut orice. Asa ca am simtit ca trebuie sa incep sa creez si eu lucuri care sa ramana vesnice,” isi aminteste Alicia.

Pe langa o mama fericita, Alicia Keys se declara si o sotie implinita. Ea pare sa fi descoperit reteta succesului in cuplu si spune ca e foarte simpla. „ Cel mai important lucru intr-o relatie este egalitate. Iar eu si sotul meu, Swizz Beatz, am reusit sa o gasim. Ne incurajam in mod egal si ne bucuram de orice nimic care se intampla in viata noastra,” spune cantareata.

Putin trecuta de 40 de ani, Jennifer Aniston spune ca se simte ca la 25. „Deja am trecut de doi ani in tabara 40+, dar pot spune ca nu e nimic schimbat fata de perioada in care aveam 25 de ani: nici in corpul meu, nici in inima. Sunt fericita cu viata mea!” spune actrita.

De cand a divortat de Brad Pitt, oamenii sunt de-a dreptul obsedati de viata ei personala. Jennifer spune ca si-a refacut insa viata, dar declara ca nu s-ar putea implica intr-o relatie din care lipsesc egalitatea, generozitatea, integritatea, bunatatea si umorul.

Chiar daca e mereu in lumina reflectoarelor, Jennifer Aniston (42 ani) spune ca viata ei nu este cu nimic diferita de cea a unui om obisnuit. „Adevarul este ca celebritatile nu fac deloc lucruri iesite din comun. Lucreaza, merg al cina, ies cu prietenii atunci cand au timp liber, incearca sa faca fata lumii nebune in care traiesc... Stirile care ii fac niste ticalosi sau niste obsedati care isi inseala partenerii de viata sau care isi terorizeaza fostii iubiti cu telefoane in miez de noapte sunt niste prostii,” spune Jennifer.

La aproape 50 de ani, Demi Moore a invatat ca trebuie sa se bucure de lucrurile marunte. Atat in viata de zi cu zi, cat si in cariera sau in relatie. „ Sunt o romantica de moda veche. Ma impresioneaza Ashton de fiecare data cand imi spune „Te iubesc” intr-un mod neobisnuit sau printr-un gest jucaus. Ne lasam adesea biletele cu mesaje amuzante, asa ca am ajuns sa le lipim prin casa de vreo cinci sa sase ani!," spune actrita.

Atunci cand s-a implicat intr-o relatie cu un barbat cu 15 ani mai tanar decat ea, Demi Moore (48 ani), a demonstrat ca dragostea chiar nu tine cont de nimic. Actrita traieste totul foarte intens, chiar daca lucrurile pe care le face sau le primeste in relatie par minore. „In prima zi in care am filmat pentru „Charlotte”, Ashton mi-a trimis un buchet de flori albastre, care avea in el un biletel pe care scria „Am incredere in tine!” M-a impulsionat foarte mult gestul lui!” a incheiat Demi Moore.

Nunta secolului sau kitschul secolului?

“Cea mai nobila nunta la care am fost vreodata”, asa descria GIgi Becali opulenta afisata intr-o singura zi de Cristi Borcea si fosta lui amanta, actualmente sotie. Cine are incredere in gusturile lui Becali… sa fie sanatos! Cine nu are si cine a vazut imagini de la casatoria cu maxim fast probabil are cu totul alta parere despre  asa-zisa “nunta a secolului”.
Nunta secolului sau kitschul secolului? Ce nu mi-a placut la nunta lui Borcea
1. Cadoul second hand. Nasul i-a facut cadou miresei o masina pe care o detinea de mai mult timp: un Rolls Royce. Inainte de a preda masina, a dus-o un pic la reparat, i-a chituit zgarieturile, a mai vopsit-o pe ici pe colo si a livrat-o in bermude intr-o dimineata. Din acest gest generos putem deduce ca de acum, la nuntile la care mergem, putem da mirilor propriile televizoare, mai ales daca sunt LCD-uri, propriile aspiratoare (cu filtru de apa!) si alte bunuri de care suntem mandri si la care pot visa fericitii insuratei.
2. Prea mult e prea mult. Sunt singura care a remarcat ca mireasa lui Borcea a aratat ca un pudel coafat pentru un show canin: coafura voluminoasa, voalul imens (pe care au calcat bodyguarzii) si o diadema stralucitoare. Si asta era numai pe cap!! Rochia avea o trena atat de lunga incat a necesitat o asistenta permanenta pentru deplasare, ceea ce pentru o printesa care intra intr-o catedrala ca Westmister Abbey este impresionant, dar pentru o mireasa care intra intr-o biserica din Pipera este… prea mult.
3. Gemenii. Nasul si mirele aveau costume la fel, numai ca de culori diferite. Si ce mire se mai imbraca in alb in zilele noastre?! In afara de cei care locuiesc in palate cu turnulete….
4. Nasul-sofer. Gigi Becali a condus Rolls Royce-ul de la biserica de la restaurant. Numai ca aia e masina de condus de sofer: in asta consta frumusetea limuzinei, sa stai in spate, intr-o spatiu luxos, in timp ce altcineva te duce unde ai nevoie. Daca o conduci tu, e ca si cum ai avea cea mai tare bucatarie din lume, dar ai sta tot tu sa cureti cartofi, sa speli vasele sis a duci gunoiul. Adica nu e nicio smecherie.
5. Ginerele despartit de miresica. Tocmai ce-si jurasera iubire vesnica in fata lui Dumnezeu, tocmai ce spusesera ca vor fi impreuna pana ce moarte ii va desparti si… nu au stat unul langa altul in drumul pana la restaurant? Mireasa a stat cu nasa si mirele cu nasul pana la Otopeni. Cine a mai pomenit asa ceva?
6. Valsul. Dincolo de faptul ca valsul miresei a fost filmat cu mai multe camere decat Dansez pentru tine astfel incat s-a putut taia la montaj ca s-au vazut dresuurile Alinei, cine poate sa nu rada cand vede doi oameni care se straduiesc atat de mult? Nunta asta a fost mai degraba un show pentru ceilalti decat o treaba personala si daca ar vinde formatul, probabil ca ar face bani!
7. Sumele incredibile. Meniu de 600 de euro?  Pana si managerul restaurantului a spus ca cel mai scump meniu de la ei costa 120 de euro. Fara bauturi, desigur, dar cata vita de Monaco si sare de Himalaya sa se serveasca pentru a ajunge la sumele alte astronomice?
8. Armata de bodyguarzi. Se pare ca limuzina de 10 metri si armata de bodyguarzi au oprit circulatia in zona bisericii. Una din victimele excesului de zel a fost un bie baiat cu pizza care nu a avut loc sa treaca pe scooter si a intarziat cu marfa de livrat. 

Anii ’50 si ’60 – o perioada plina de sex appeal. Vezi ce pictoriale sexy se realizau in acele vremuri!

Vedetele din anii ’50 – ’60 erau lipsite de inhibitii. Chiar daca noua nu ni se par cine stie ce, pictorialele pe care le realizau erau revolutionare pentru acele vremuri.  
Anii rsquo;50 si rsquo;60 ndash; o perioada plina de sex appeal. Vezi ce pictoriale sexy se realizau in acele vremuri!
Desi costumele de baie in care pozau nu ni se mai par acum deloc sexy, pentru acele vremuri erau mai mult decat si-ar putea dori orice barbat sa vada. Intra in galeria foto sa vezi pictoriale cu divele anilor ’50, ’60 sau ’70.
Ti se par mai stilate decat vedetele de acum? 

La 42 de ani pozeaza topless si face reclama la lenjerie intima! Vezi despre cine este vorba!

In ultimii 20 de ani a fost mereu in prim planul modellingului international. Unul dintre cele mai tari modele ale anilor '90  face concurenta noului val - este solicitata pentru pictoriale sexy si tocmai a devenit imaginea unei companii de bijuterii de lux.
La 42 de ani pozeaza topless si face reclama la lenjerie intima! Vezi despre cine este vorba!
Este vorba despre modelul danez Helena Christensen, care a semnat recent un parteneriat cu  "Unsigned Model Scouts and Swarovski Crystallized". Pentru aceasta campanie Helena a pozat topless, avand doar un colier la gat. Modelul a aparut recent si in campania brandului de lenjerie intima Triumph, pentru care a realizat o serie de fotografii incendiare.

Te-ai saturat de Kim Kardashian? Inca nu ai vazut videoclipul starletei tinut secret!

Kim Kardashian  s-a apucat prin martie de muzica, dar lucrurile nu au mers chiar asa cum si-a dorit vedeta, asa ca totul parea uitat. Recent a aparut pe internet un fragment din clipul pe care l-a realizat pentru piesa „Turn It Up”.
Te-ai saturat de Kim Kardashian? Inca nu ai vazut videoclipul starletei tinut secret! – FOTO&VIDEO
Starleta apare in patru labe intr-un costum de latex roz, extrem de mulat, care ii lasa la vedere foarte mult din posteriorul si asa extrem de comentat.

Vedeta are parul ud si lucios, iar videoclipul aminteste cumva de cele de prin anii 80. Totul arata destul de jenant si poate de aici a venit decizia de a nu-l lansa oficial.

"Melodia a fost inregistrata doar pentru amuzament, nu a fost menita niciodata sa fie aratata publicului larg", a declarat sora lui Kim, Khloe Kardashian pentru MTV News, in luna mai. Asta pentru ca lumea punea la indoiala calitatile lui Kim de cantareata.


\

William Levy a suferit un accident?

Intr-o poza surprinsa de paparazzi, William Levy apare cu bratul drept julit destul de grav.
William Levy a suferit un accident?
Oare cum a reusit sa se loveasca in asemenea hal? Fotografia a fost realizata in fata unui restaurant din  Beverly Hills.

Ceea ce este mai grav, este faptul ca actorului care s-a ras acum ceva timp pe cap incepe sa ii creasca parul si lasa la vedere un inceput de chelie de toata frumusetea. Daca julitura de pe mana va trece cat de curand, nu putem spune acelasi lucru si despre chelie. Avan in vedere ca barbatul este considerat un sex simbol, nu stim daca asta ii cade chiar bine.

Actorul va putea fi urmarit in curant ACASA in telenovela "Triumful dragostei"!

Uraganul Irene i-a stricat ziua de nastere Thaliei

Se pare ca frumoasa Thalia, care pe 26 augut a implinit 40 de ani, a avut o aniversare destul de agitata. Ca de obicei, pagina de Twitter a vedetei a fost un instrument intens utilizat de fani pentru a-i transmite divei mexicane urarile lor de bine. Raspunsul Thaliei nu s-a lasat asteptat. Ea le-a multumit fanilor si a pastrat in permanenta legatura cu ei.
Uraganul Irene i-a stricat ziua de nastere Thaliei
"Peste 1.000 de twit-uri cu felicitari pentru ziua mea. Va multumesc!!! Cadourile sunt minunate! Ador videoclipurile, scrisorile si cuvintele pe care mi le-ati transmis. Toate acestea sunt un mare sprijin pentru mine", a declarat vedeta.

Cu siguranta, unul dintre cadourile preferate ale vedetei a fost un desen pe care i l-a facut, cu toata dragostea, fiica sa Sabrina, in varsta de aproape patru ani. "Nu este cea mai frumoasa felicitare? Imi place mult cum m-a desenat Saki si scrisul ei tremurator (la care a ajutat-o tatal ei, evident)", a scris atrista langa fotografia cu felicitarea pe care i-a facut-o fiica sa.

Matteo, fiul sau, care s-a nascut la finalul lunii iunie, este inca prea mic ca sa ii arate mamei sale cat de mult o iubeste, dar se pare ca i-a zambit toata ziua.

Evident, nu a putut lipsi nici tortul, care a fost ornat cu o singura lumanare. " E suficient", a declarat Thalia.

Totusi, cand petrecerea era pe sfarsite, s-a intamplat ceva neasteptat. Uraganul Irene a alertat autoritatile din New York care au fost nevoite sa evacueze 400.000 de persoane, printre care si familia Thaliei. La doar o zi dupa petrecerea aniversara a actritei, ea si familia sa au fost nevoiti sa se mute la un hotel. Pagubele cauzate de uraganul irene au fost estimate intre 3 si 6 miliarde de dolari.

"Dupa ce am evacuat casa alaturi de toata familia mea si am petrecut noaptea la un hotel, uraganul Irene ne-a spus pa! Acum trebuie sa fac din nou bagaje", a scris Thalia pe Twitter.

Justin Bieber, implicat intr-un accident auto

Potrivit politiei din San Fernando Valley, accidentul s-a produs in jurul orei pranzului, cand conducatorul unui automobil Honda Civic a intrat in coliziune cu modelul Ferrari condus de Bieber.
Justin Bieber, implicat intr-un accident auto
Justin Bieber se afla la volan in acel moment, iar in maşina lui se mai afla un pasager. Potrivit autoritatilor americane, acea persoana era asistentul starului canadian.
Nimeni nu a fost ranit, iar ambele automobile au scapat fara avarii majore.
 

Kim Kardashian concurata la capitolul posterior de sora ei mai mica, Kendall Jenner – Cine are castig de cauza?

Desi este inca doar o adolescenta, Kendall Jenner este pe cale sa le eclipseze pe surorile ei, Kim, Kourtney Kardashian si Khloe, cel putin in cariera de fotomodel.
Kim Kardashian concurata la capitolul posterior de sora ei mai mica, Kendall Jenner – Cine are castig de cauza? – FOTO
Tanara de 15 ani a realizat recent o sedinta foto, iar rezultatele sunT pur si simplu uluitoare. Kendall Jenner a postat pe blogul personal cateva fotografii de la sedinta foto. Asta pentru ca are cu ce se lauda.

Rochiile au fost create de Sherri Hills si o pun perfect in evidenta, fiind foarte greu sa te hotarasti care dintre ele ii sta mai bine.

Kendall Jenner a pozat si cu posteriorul la camera, asa cum o face atat de des matusa ei, Kim Kardashian. Este foarte greu sa ne hotaram care dintre ele arata mai bine. Cu siguranta Kendall pare mult mai matura decat cei 15 ani pe care ii are.

"Familia mea este alaturi de mine in cariera de model, desi tatal meu a fost un pic ingrijorat la inceput, pentru ca sunt prea mica pentru asa ceva", a marturisit tanara.

Dulce Maria a cantat in duet cu Joe Jonas

Joe Jonas si-a prezentat noul album in Mexic si a avut-o ca invitata speciala pe Dulce Maria. El a cantat pentru prima data in America Latina piese de pe albumul 'Fast Life', pe care il lanseaza fara trupa 'The Jonas Brothers'. Evenimentul a avut loc la MTV World Stage Mexic 2011.
"Spuneti-i 'Bun-venit!' prietenei mele Dulce Maria!", a spus el inainte de penultima piesa interpretata, anume “See no more”.

Fosta membra a trupei RBD a purtat pe scena o rochie scurta, argintie si a cantat in engleza. Jonas a marturisit ca proiectele sale includ un turneu prin Europa... alaturi de Britney Spears.

Albumul va fi lansat in octombrie. In materialul VIDEO poti vedea si asculta cum au cantat Joe si Dulce Maria in duet.

Demi Lovato si Joe Jonas s-au reintalnit la MTV VMA 2011

Demi Lovato si Joe Jonas le-au facut o bucurie fanilor cand au stat de vorba la MTV VMA 2011si au demonstrat ca se pot intelege dupa despartirea dureroasa prin care au trecut cu un an in urma.
Demi Lovato si Joe Jonas s-au reintalnit la MTV VMA 2011
Evenimentul a avut loc la  Nokia Theatre din Los Angeles. Au fost cei mai buni prieteni, au format un cuplu de vis.. pana cand Jonas i-a dat papucii lui Demi, lucru ce a contribuit la accentuarea depresiei.

Nu e usor sa fii un copil vedeta, mai ales cand te simti complexat de felul in care arati si toata lumea are asteptari uriase de la tine.

Despartirea de Joe Jonas si faptul ca a fost fortata de catre impresari si producatori sa munceasca alaturi de el si noua lui iubita nu au ajutat-o deloc pe Demi sa poarte povara celebritatii.

Din fericire, adolescenta s-a vindecat, dupa un tratament strict, iar acum e pregatita sa mearga mai departe, cu forte noi.

Cei doi s-au revazut mai intai la Do Something Awards, iar acum la MTV VMA. Demi a purtat o tinuta Mandalay, in timp ce Joe a avut o tinuta DSquared2.

Dupa eveniment, ea a scris pe Twitter: "Mi-am dat jos pantofii si ma intorc acasa. A fost distractiv!".

marți, 30 august 2011

Sarah Jessica Parker isi ascunde bratele exagerat de slabe intr-o rochie inspirata de Scufita Rosie.

Saptamana trecuta Sarah Jessica Parker a socat pe toata lumea cand s-a afisat intr-un tricou fara maneci, expunandu-si bratele pline de muschi.
Sarah Jessica Parker isi ascunde bratele exagerat de slabe intr-o rochie inspirata de Scufita Rosie. Ce actrite celebre au maini urate


La scurt timp dupa, actrita a gasit o tinuta care sa ii mascheze mainile nu tocmai gratioase purtand o rochie ce pare a fi inspirata din povestea Scufitei Rosii, mai ales ca poarta si pelerina.

Actrita de 46 de ani a purtat aceasta tinuta la premiera comediei I Don't Know How She Does It, ce a avut loc la hotelul Ritz din Moscova.

Precum alte vedete obsedate de sala si conditie fizica (de exemplu, Madonna), Saraha Jessica Parker silueta actritei de indeparteaza tot mai mult de cuvantul sexy, in special datorita corpului plin de muschi.

Actrita insa a declarat ca nu face nimic exagerat pentru a arata asa, ba din contra, mananca orice: "Intotdeauna incerc sa pun pe mine. Mananc orice. Imi place mult junk food-ul".

Dar o prietena apropiata a declarat ca totusi Parker se gandeste mereu la aspectul ei fizic: "Este ingrijorata ca imbatraneste si simte nevoia sa aiba un regim strict de alimentatie si sa faca mult sport, dar cred ca a devenit usor obsedata de acest aspect" conform dailymail.co.uk

Sarah Jessica Parker nu este singura vedeta de la Hollywood care a socat cu trupul ei musculos. O parte din ele, considerate foarte frumoase, au pierdut la capitolul imagine dupa ce au afisat niste maini de nerecunoscut.


Rapita si sechestrata: asa a pozat Naomi Campbell pentru coperta revistei “V Spain”

Naomi Campbell apare legata de maini si cu scotch pe gura in cea mai recenta editie a revistei “V Spain”, care ii este dedicata lui Pedro Almodovar. Ultimul film regizat de el, “Tie Me Up! Tie Me Down”, spune povestea unui psihopat, care rapeste o actrita in speranta ca o va putea face sa se indragosteasca de el.
Rapita si sechestrata: asa a pozat Naomi Campbell pentru coperta revistei  V Spain
Versiunea “fashion” a rapirii este prezentata de Naomi Campbell in revista “V”. Top modelul apare pe coparta publicatiei intr-o tinuta Louis Vuitton, insa in loc de accesorii, s-au folosit scotch galben si sfoara verde.

Tinuta all black a lui Naomi constrasteaza nu doar cu sfoara si scotch-ul, ci si cu asternutul roz de pe patul pe care a fost pozata.

Fashion Police: Inna, dantelata si evazata pe aeroportul din Frankfurt E cool sau kitsch total?

Inna nu trece neremarcata nici macar in aeroport. Cantareata a atras privirile calatorilor din Frankfurt cu o tinuta nu tocmai de vara, dar care pe ea o prinde bine!
Fashion Police: Inna, dantelata si evazata pe aeroportul din Frankfurt E cool sau kitsch total?
Pentru calatoria cu avionul Inna a ales o pereche de pantaloni de dantela evazati, la care a asortat o geaca de piele cu maneca scurta. Iti place cum ii sta sau crezi ca este o tinuta cam nepotrivita pentru zborul cu avionul?

Jessie J - cu piciorul in ghips, accesorizat cu cristale, la premiile VMA

De cand s-a accidentat in timpul unei caderi de pe scena in luna acum aproape trei luni, Jessie J s-a vazut nevoita sa rateze multe show-uri si evenimente la care nu a putut participa.
Jessie J - cu piciorul in ghips, accesorizat cu cristale, la premiile VMA
Dar, cand a fost vorba de premiile MTV Video Music Awards, ea s-a decis sa nu mai lase nimic sa-i stea in calea unei aparitii uimitoare pe covorul rosu.

Zsolt Csergo: „Probabil ca fetita va fi cea mai rasfatata dintre tripleti” – INTERVIU EXCLUSIV

Vestea ca Nicoleta Luciu este insarcinata cu tripleti nu l-a speriat deloc pe Zsolt Csergo, iubitul vedetei. Dimpotriva, omul de afaceri se pregateste intens pentru o familie marita. Pentru ca se apropie cu pasi repezi momentul mult asteptat, viitorul tatic a raspuns la cateva intrebari pentru site-ul www.acasatv.ro.
Zsolt Csergo: „Probabil ca fetita va fi cea mai rasfatata dintre tripleti” – INTERVIU EXCLUSIV
Ce zic prietenii tai despre faptul ca o sa ai tripleti, te lauda pentru "productivitate" sau sunt ironici?

A fost o supriza pentru toata lumea si sunt bucurosi pentru noi.

Cresterea unor tripleti poate fi considerata sport extrem: trei de schimbat, trei de linistit cand plang, trei de adormit... Te simti pregatit pentru asta sau astepti inca sa te obisnuiesti cu ideea?


Am ceva experienta dar inca nu pot sa imi imaginez cum va fi. Sper ca totul o sa fie bine si ca Nicoleta va fi puternica, voi fi cu totul alaturi de ea.

Este clar ca Nicoleta va avea nevoie de ajutor la cresterea celor mici. Ce detalii iti vor reveni tie? Schimbarea scutecelor, leganatul, imbracatul, pregatirea biberoanelor?

Le-am facut deja pe toate si in continuare voi face tot ceea ce este nevoie pentru a o ajuta.

Te bucuri ca este si o fetita printre ei? Crezi ca o sa fii dur cu viitorii ei pretendenti sau preferi sa te gandesti doar la perioada in care e “fetita lu'tata” si poti sa o rasfeti?

Da, mi-am dorit foarte mult acest lucru, o voi iubi ca pe toti ceilalti copii. Nu voi fi dur, dar sunt sigur ca voi fi selectiv. Probabil ca va fi cea mai rasfatata dintre copii.

Ce te faci daca o vor lua pe "cai rebele" - daca incep sa se tatueze, sa-si faca piercinguri, sa se tunda cu creasta ori o sa imbratiseze vreun curent la moda si te pomenesti cu ei imbratisand stilul emo sau manga? O sa le dai voie?

Vom avea grija sa aiba o educatie cat mai buna si sa fie cu picioarele pe pamant.

Ti-e teama de conflictele care apar in general intre generatii? Crezi ca o sa reusiti sa aveti o comunicare buna sau ai grija sa fie foarte ascultatori de mici, sa nu fie probleme?

Voi cauta sa am o comunicare cat mai buna cu ei, petrecand mult timp impreuna.

Cum o sa-i pedepsesti cand fac prostii?

Depinde de ce o sa faca, voi cauta sa fiu cat mai inventiv ca sa nu fiu prea dur.

Ce veti face pentru ca Zsolt Jr. sa nu fie gelos pevenirea pe lume a celor trei?


Va fi o misiune destul de grea si vom cauta sa il implicam cat mai mult ca sa inteleaga situatia.

Selena Gomez a lansat pentru fani "Dream Out Loud", o linie vestimentara acesibila si nostima

Selena Gomez si-a lansat colectia "Dream Out Loud" pentru toamna lui 2011, care se va vinde in anumite centre comerciale din Statele Unite. Pentru aceasta toamna, frumoasa vedeta recomanda alura scolareasca adica jeansi, tricouri imprimate, camasi in carouri, rochii casual, toate accesorizate cat mai interesant.
\
Vedeta in varsta de numai 19 ani, care a reusit sa se impuna ca actrita cantareata si mai nou ca designer, a scris, despre aceasta colecţie, pe pagina sa de Facebook: "Hey! M-am distrat foarte mult facând pozele pentru colectia «Dream Out Loud»".

Colectia se adreseaza tuturor adolescentelor adepte ale stilul boho-chic sau rock care adora sa poate skinny jeans cu botine si camasi in carouri, accesorizate cu bratari de piele cu tinte.

Piesele din aceasta colectie au preturi foarte accesibile si pot fi purtate de fete cu varste intre 7 si 18 ani.

"E o colectie care aminteste de tinutele pentru colegiu. Aminteste de intoarcerea la scoala. Avem multe pliuri. Avem o fusta plisata foarte draguta, pe care am purtat-o la sedinta foto cu o camasa. E o tinuta care se poate purta si cu cizme. E foarte cool", a mai spus Selena, despre colectia sa vestimentara.

"Am facut asta pentru fani. Asa a inceput totul. O fetita avea o fotografie cu mine, facuta de paparazzi, si ea si-a cumparat aceeasi tinuta pe care o aveam in fotografie. Asa ca am vrut sa fac o linie vestimentara care sa fie accesibila, clasica si nostima pentru fanii mei", a mai povestit vedeta

Andreea si Cabral si-au continuat luna de miere la Frankfurt

Andreea si Cabral Ibacka, co-prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 22:00, ACASA s-au intors din Frankfurt, oras in care si-au continuat luna de miere.
Andreea si Cabral si-au continuat luna de miere la Frankfurt - GALERIE FOTO
Cabral a tinut secreta noua destinatie a lunii de miere, de altfel si un cadou surpriza pentru ziua de nastere a sotiei lui:

Excursia in Germania a fost o surpriza de ziua Andreei. Am anuntat-o cu doua zile inainte sa-si faca bagajele ca avem de vazut locuri noi. Impreuna cu niste prieteni am plecat inspre Frankfurt. Am avut si ceva peripetii pe drum, intampinand cateva probleme tehnice cu masina, o dubita nu tocmai prietenoasa a unor prieteni”, relateaza Cabral.

Andreea a fost foarte incantata ca luna de miere din Tenerife fost continuata cu inca o saptamana de vis intr-un oras superb din Germania: “Mi-a promis sotul ca-mi completeaza luna de miere pana la sfarsitul anului. Cu excursia in Germania si cu vacanta in Tenerife din iunie am ajuns la 2 saptamani de concediu”.

Odata ajunsi la Frankfurt, tinerii casatoriti si-au luat rucsacul in spate si aparatul foto si au plecat sa descopere minunile turistice ale orasului, dar si magazinele de suveniruri si nu numai:

Frankfurt e orasul bancilor si am pozat cateva sedii impresionante. Am vazut Domul din Frankfurt (Catedrala Sfantul Bartolomeu), am fost la Opera Veche, am vazut Gara si am luat la picior toate stradutele din centrul orasului. Regret ca nu am vazut si aeroportul, care e in top zece pe lista celor mai mari aeroporturi din lume. Iar o zi intreaga a fost dedicata cumparaturilor, spre entuziasmul doamnelor si spre disperarea baietilor”, povesteste Andreea.

“Daca in luna de miere iti pui nevasta in duba si apuci sa completezi nivelul din sistemul de racire al masinii timp de 34 de ore… hai sa-i spunem asa!”, completeaza Cabral.

Saptamana „de miere” petrecuta in Germania a fost frumoasa si odihnitoare, mai putin placut a fost insa drumul de intoarcere in tara:

Au fost cateva zile de relaxare si liniste prin Germania, alaturi de prieteni. Dupa aceste zile a venit insa drumul de intoarcere, cand am avut probleme cu masina si a trebuit sa mesterim la ea pana ne-a iesit relaxarea pe nas. Am facut 1.800 km in 34 de ore, cu 85km/h. O poezie!”, marturiseste Cabral.

Gelozie de actor: Jorge Salinas ii cere lui Elizabeth Alvarez sa-si sarute partenerii cu gura inchisa

Se stie ca actoria nu e o meserie usoara... mai ales pentru partenerii actorilor. Nu multi oameni suporta cu usurinta sa-si vada sotul sau sotia sarutandu-se ori facand dragoste cu alte persoane, chiar daca stiu ca e doar pentru micul sau marele ecran si nu se intampla 'pe bune'.
Gelozie de actor: Jorge Salinas ii cere lui Elizabeth Alvarez sa-si sarute partenerii cu gura inchisa
Din aceasta categorie face parte si Jorge Salinas. Desi este la randul sau actor, Salinas nu suporta ideea ca logodnica lui, Elizabeth Alvarez, sa se sarute cu alti barbati.

De aceea, el i-a cerut acesteia sa-si sarute partenerii din telenovele numai cu gura inchisa. Mai exact, este vorba despre scenele pe care ea le are de interpretat in telenovela 'Amorcito Corazon'.

"E normal sa fiu gelos. Nu i-am cerut lui Elizabeth decat sanu deschida gura in timpul saruturilor', a declarat el.

Mai mult, l-a rugat si pe partenerul ei, Diego Olivera sa procedeze la fel. Diego i-a rapsuns ca nu are de ce sa-si faca griji, intrucat el este actor profesionist si nu intra in relatii cu colegii de munca.

Ti se pare deplasata rugamintea actorului? Crezi ca ar trebui sa fie mai intelegator?

Nicki Minaj şi Rihanna îşi iau zborul în videoclipul Fly



Nicki Minaj şi Rihanna în clipul Fly
Nu ştiu voi cum gândiţi, dar eu când aud cuvântul “fly” mă gândesc la zbor şi nicidecum la un avion prăbuşit, făcut varză… Ei bine, Nicki Minaj şi Rihanna văd lucrurile altfel în videoclipul piesei Fly. Contrastul dintre decorul dezolant şi duduile colorate în perucă îţi fură privirea, iar efectul persistă pentru că miss Nicki îşi schimbă perucile mai des decât Bianca Drăguşanu iubiţii.
Una peste alta, este un clip simplu, fără răsturnări de situaţie şi intrigi şocante. Dar drăguţ. Doar la faza cu acei ninja nu m-am prins…
Apropo, ştiaţi că videoclipul a fost filmat în ianuarie? Ce le-o fi luat atâta timp să-i dea drumul?
Urmăriţi cele două apariţii angelice în peisajul apocaliptic după continuare.
Impresii?

Triunghi amoros la VMA 2011. Britney Spears între doi bărbaţi: Jo Calderone şi Jason Trawick


Britney Spears @ MTV VMA 2011
Mai ţineţi minte ce-a făcut Britney Spears la VMA-urile din 2003? Dacă nu, vă ajut eu să vă reîmprospătaţi memoria: s-a sărutat cuMadonna. A fost mozol pe bune, buze-n buze, bitches! :P
La VMA-ul de duminică seară era cât pe ce să facă ceva similar cu băiatu’ ăsta, de-i zice Jo Calderone (în interpretarea lui Lady Gaga), dar fata s-a răzgândit în ultimul moment. Că deh, s-a cuminţit. Şi-a băgat minţile în cap şi nu se mai dedă la astfel de delicte ieftine.
Nimic rău în asta. Mai mult, uitându-mă la poza de mai sus, de pe covorul roşu (covorul roşu, vorba vine…), în care Britney apare alături de iubitul ei Jason Trawick, o văd radiind. Absolut fermecătoare! O văd pe acea Britney de care m-am îndrăgostit acum zece ani.
Şi cred că are toate motivele să fie happy: anul ăsta i-a mers bine din punct de vedere muzical, semn că a fost răsplătită cu două premii, şi unde mai pui că şi-a tras un gagiu bine.
Şi că să punctez totuşi şi o răutate, că na, nu mă pot abţine: măcar speechul de pe podium n-a fost playback! :P (vedeţi momentul după continuare)
Deci vedeţi, Britney o duce tot mai bine. Well done, girl!

Pentru Beyonce 1+1= un clip de milioane


be
După ce v-am prezentat un clip prost, m-am gândit să mă revanşez cu unul bun. Dar de la diva glam.
Beyonce a lansat videoclipul pentru piesa 1+1. Ei da, acum vorbim despre altceva. Clipul e simplu, n-are cine ştie ce scenariu dar impactul vizual şi efectele speciale sunt la loc de cinste.
Autorii lui au folosit seducţia ca armă pentru menţinerea fanilor (şi nu numai) cu ochii pe mitoare şi cu băluţele pe tastatură.
E simplu: când n-ai idei, pune-o pe Beyonce să se mângâie, să se unduiască şi să se văicărească în faţa camerei… că e de bine.
Mie-mi place! Vouă?

Găguţa iar a făcut hodoronc-tronc-buf! La MTV VMA!


gaga
Lady Gaga a făcut o pasiune din rolul său de băiat rebel. Artista şi-a asumat noua imagine şi a făcut mare show la VMA.
Gesturile masculine, sticla cu bere, look-ul boyish…toate au fost incluse în program. Dar nu cred că şi căzătura de pe pian. Aia a fost un bonus pe care Gaga l-a oferit ad-hoc publicului.
Nu e prima oară când Găguţa se dă în spectacol cu cracii în sus. Dar trece cu nonşalanţă peste moment iar publicul o apreciază la fel de mult. Măcar de data asta a purtat pantaloni. :P
Urmăriţi show-ul lui Gaga Gagu! Păreri?

Hai Noroc, Riri!


Rihanna nu se dezminte, cel puţin când vine vorba de pasiunea ei cu sticluţa.
Să bem în cinstea noului videoclip…probabil asta vrea să spună vedeta cu Cheers (Drink to that). Hopa, a mai apărut o ocazie să ne cherchelim!
Dar de ce?
Cel mai facil şi mai neinspirat mod al unui artist de a scoate un videoclip este prin alăturarea imaginilor din concertele şi activitatea anterioară. Acest lucru s-a întâmplat şi cu noul clip al lui Riri.
Cele aproape un milion de vizualizări strânse în două zile pe youtube vin probabil de la curioşi, pentru că videoclipul ăsta pare făcut din plictiseală şi nici nu-ţi vine să-l urmăreşti până la sfârşit.
Îmi pare rău dar Riri, de când nu mai e Red, nu mai e la fel de interesantă.
Voi ce părere aveţi?

Puştoaica Madonnei vânată de paparazzi pe plajă


l
Chiar dacă nu e ea însăşi vedetă, Lourdes Leon nu poate face plajă în linişte din cauza celebrităţii mamei sale. Paparazzi au surpins-o în costum de baie şi sincer, nu prea putem să folosim expresia “aşa mamă, aşa fiică” în acest context.
La capitolul balcoane, puştoaica stă bine dar la posterior mai are mult de lucrat. Poate n-ar strica nişte chiloţei cu push-up pentru impresia artistică :P
Şi poate şi un antrenament intensiv la sala de fitness (poate chiar la mamei ei) ar fi binevenit pentru copase şi talie. Nu vreau să fiu cârcotaş (deşi ştiu că sunt :P ) dar Madonna are toate şansele să-i fure iubiţii fiicei ei, mai ales că are o afinitate pentru ţânci.
Voi ce părere aveţi despre Lourdes?

Alina Vidican sau Kim Kardashian?


mirese
Ei da, dacă vi se părea că nu avem destule “starlete”, iată că ne-am mai pricopsit cu una. Ea este Alina Vidican alias noua doamnăBorcea, care a devenit vedeta weekend-ului ce s-a încheiat.
Dacă weekend-ul trecut a avut loc nunta anului în U.S. – Kim Kardashian cu Kris Humphries, weekend-ul acesta s-a desfăşurat nunta anului în România – Alina Vidican cu Cristi Borcea.
Cert e că ambele nunţi au beneficiat de multă opulenţă şi două mirese frumoase, care au concurat, fără să vrea, în ţinute de mii de euro. Kim a  fost uluitoare într-o rochie Vera Wang de 15 milioane de dolari iar mioriţa noastră a făcut furori într-o creaţie Zuhair Muradcare a costat 20.000 de euro.
Care dintre cele mirese vi se pare mai frumoasă?

Adele a fost cap de listă la Video Music Awards


a
De data asta n-a fost Gaga cu mtamorfozele sale. Adele a luat cele mai multe premii la VMA. Artista a avut şapte nominalizări şi patru premii.
Evident şi Găguţa a luat ceva: clipul cu monstruleţi i-a adus un premiu pentru Best Female Video şi Best Video With A Message.
O altă fiinţă care e căzută în cap din cer a luat şi ea trei premii cuE.T. şi Firework. Adică Katy Perry, v-aţi prins.
Nici BeyonceNicki Minaj şi Britney Spears n-au plecat cu mâna goală de la VMA. Vorba aceea: mai bine mai puţin decât deloc.
Vedeţi lista cu cine ce a câştigat!

luni, 29 august 2011

Hot on Web: Jessica Alba, in plina forma la 2 saptamani dupa nastere. Vezi cele mai tari stiri din weekend

Weekendul acesta a fost plin de evenimente! Miliardara din Marea Britanie, Petra Ecclestone s-a casatorit intr-un castel din Italia, iar artistii au sarbatorit premiile MTV VMA. Vezi ce s-a mai intamplat in lumea celebritatilor!
Hot on Web: Jessica Alba, in plina forma la 2 saptamani dupa nastere. Vezi cele mai tari stiri din weekend
Dailymail.co.uk: Surorile Hilton, invitate de onoare la nunta Petrei Ecclestone
Petra este varianta britanica a lui Paris Hilton. Blonda, frumoasa si miliardara, aceasta a avut in acest weekend o nunta ca-n povesti sau... nunta regala nr. 3. Evident, dintre invitate nu au lipsit nici surorile Hilton. Pana la urma, mostenitoare la mostenitoare trag!
People.com: Jessica Alba a iesit la plimbare, la 2 saptamani dupa nastere
Ce burta? Ce nastere? Jessica Alba a iesit la plimbare intr-o rochie alba maxi, intr-o forma de zile mari. Actrita s-a recuperat deja dupa sarcina si arata absolut ca inainte sa fie insarcinata. Doar sanii sunt mai mari, dar nu sunt o problema :)
Dailymail.co.uk: Printul Harry, destrabalare in vacanta
Printul Harry sau Printul Playboy cum il numesc taboidele englezesti, nu pierde timpul cand vine vorba de distractie. Aflat in vacanta, el a petrecut la o piscina alaturi de sute de alti oameni, dar a iesit in evidenta fara doar si poate. Harry a dansat descult la marginea piscinei, dupa care s-a aruncat in apa.
Protv.ro: Michael Jackson ar fi implinit astazi 53 de ani
Dupa moartea regelui muzicii pop, intreaga lume s-a intrecut in a-i aduce omagii. Protv.ro face azi topul celor mai tari flashmob-uri dedicate lui Michael. Nu le rata!

Sfaturile lui Jane Fonda pentru o alimentatie sanatoasa

Zeci de milioane de oameni i-au urmarit casetele cu exercitii de aerobic si forma ei fizica la varsta de 73 de ani este formidabila. Iata doua motive pentru care oricine ar trebui sa o asculte pe Jane Fonda cand vine vorba de nutritie si sport. Pe site-ul ei, actrita face 10 recomandari pentru o alimentative sanatoasa si o silueta de vis. 
Sfaturile lui Jane Fonda pentru o alimentatie sanatoasa
1. Nu sari peste micul-dejun! Hraneste-te regulat in timpul zilei. In mod ideal, ar trebui sa iti iei o treime din necesarul caloric zilnic dimineata, o treime la amiaza si nu mai mult de o treime seara – nu va infometati ca sa nu ajungeti sa mancati orice vedeti in fata ochilor de disperare!
2. Tine la indemana gustari sanatoase pe care sa le rontai intre mese. Indicate sunt fructele sau branza slaba. Strugurii negri merg excellent cu branza.
3. Nu face cumparaturi cand ti-e foame. Mananca un mar sau orice alta gustare sanatoasa inainte sa te duci la magazin.
4. Fa o lista de cumparaturi si tine-te de ea pentru ca altfel vei ajunge sa cumperi de pofta, nu de nevoie.
5. Tine un jurnal pentru o perioada in care sa scrii ce mananci la fiecare masa. Vei fi uimita sa observe cate alimente consumai fara sa-ti dai seama.
6. Asigura-te ca ai consumat zilnic alimente de culori diferite. Mancarurile “superstar”, adica cele bogate in antioxidanti si fitonutrienti, sunt verzi, rosii, galbene sau portocalii.
7. Asigura-te ca cel putin jumatate din portia ta de mancare consta in fructe si/sau legume.
8. Mananca incet si mesteca bine.
9. Mananca stand pe scaun.
10. Mananca atent: concentreaza-te pe ce mesteci si nu citi sau nu te uita la televizor cand esti la masa. 

Cele mai tari aparitii pe covorul rosu la VMA 2011

Cele mai tari nume din showbizul international si-au dat intalnire la MTV Video Music Awards. Kim Kardashian nu a mai avut stare ca sa ramana in luna de miere si a semnat condica pe covorul rosu, alaturi de Katy Perry, Beyonce, Britney Spears sau Miley Cyrus.
Cele mai tari aparitii pe covorul rosu la VMA 2011 FOTO

Daca majoritatea vedetelor au preferat rochiile elegante, fie ele lungi sau scurte, Katy Perry a avut cea mai trasnita aparitie. A dat impresia ca inca se afla  in filmul Strumfii! In stilu-i caracteristic, Katy a fost o adevarata explozie de culoare - de la parul roz pana la sandalele neon si rochia bleu cu sclipici.

Miley Cyrus a mizat pe eleganta, insa aceasta nu este cea mai reusita aparitie a ei - rochia aleasa este un pic cam batranicioasa pentru cei 18 ani ai ei! Parca ar fi imbracata in carpeta bunicii!

Britney Spears este cam kitschoasa, ca de obicei, cu o rochie a carei lungime nu o avantajeaza, avand in vedere picioarele ei musculoase. Nici botinele inalte nu ii vin in ajutor.

Kim Kardashian a mizat pe o rochie mulata, care sa ii scoata in evidenta formele ei voluptoase si nu ii sta rau deloc!

Zoe Saldana si Katie Holmes au fost printre cele mai placute prezente pe covorul rosu - simple, dar cu bun gust!

Foto: Zoe Saldana


Foto: Katie Holmes
Viitoarea mamica Beyonce a ales o rochie portocalie, larga, in care sa ii incapa burtica :)

Care tinuta va place cel mai mult?

Miliardara Petra Ecclestone, in rochie Vera Wang de 130.000 de $ la o nunta de 5 milioane de $

Nunta Petrei Ecclestone, fiica cea mica a sefului Formulei 1, a avut o nunta care a intrecut-o in fast pe cea a lui Kim Kardashian. Petra si-a facut aparitia la castelul unde s-a tinut nunta intr-un Rolls Royce, acompaniata de tatal sau, Bernie Ecclestone.
Miliardara Petra Ecclestone, in rochie Vera Wang de 130.000 de $ la o nunta de 5 milioane de $
Distractia de la nunta a fost asigurata de catre Alicia Keys, Andrea Bocelli, Black Eyed Peas, Eric Clapton si David Guetta.
Printre cei 350 de invitati de seama au fost si "variantele americane" ale Petrei si surorii sale Tamara, Paris si Nicky Hilton, dar si printesele Beatrice si Eugenie.
"Nimeni nu a mai vazut ceva atat de spectaculos pana acum. Totul a fost perfect si niciun banut nu a fost economisit. A fost nunta secolului demna de o printesa", a spus unul dintre invitati.
Iata mai jos lista cheltuielilor pe care Bernie Ecclestone le-a facut pentru nunta fiicei sale.

Femei in CTRL: Raluca Mohora, dupa o cariera de peste 10 ani in vanzari, pe cont propriu in PR

pornit de la zero in domeniu, dar cu multa ambitie si entuziasm. A crescut treptat, nu a investit bani, ci doar timp si acum este pe cont propriu. Fa cunostinta cu Raluca Mohora, de la Tonic Advertising.
Femei in CTRL: Raluca Mohora, dupa o cariera de peste 10 ani in vanzari, pe cont propriu in PR
Dupa o cariera in vanzari si publicitate, propria firma de PR
A lucrat ani de zile in doua cele mai cunoscute trusturi de presa si intr-o agentie mare de media: “Am lucrat in vanzari, peste 10 ani pe reviste si doi ani si jumatate  la o agentie la publicitate. E o piata foarte dinamica in acest domeniu, oamneii se tot muta. Mai ales acum 3 ani era o migratie puternica, intre trusturi sau  agentii de publicitate .”

Intr-un sfarsit, si-a facut curaj si a pornit pe cont propriu: “Pasul urmator, logic, a fost sa-mi fac propria firma. Astfel ca, din  2007 am propria firma de PR si media. Aveam foarte multe cunostinte sau prieteni in domeniu, dar au ramas multi la acest stadiu. Clientii mei nu sunt dintre cei pe care ii stiam, mi-am facut cunostinte noi. Pur si simplu am mers, am facut prezentari, oamenii au avut incredere in mine si proiectele mele .”

Firma ei ofera serivicii de  PR si media , atat offline, cat si online, comunicare, TV, print si organizare de evenimente. “E foarte frumos, imi place mult. De aceea m-am si apucat. E greu la inceput, dar daca dai dovada de experienta, seriozitate si incredere – ca pana la urma, aceste aspecte  conteaza mult, te descurci bine pe piata din Romania. Cred ca in afara nu sunt sansele pe care le ai aici in acest moment “, ne-a explicat ea.

“In spatele firmei sunt doar eu si munca mea”
Chiar daca multi colegi de-ai ei au ramas in domeniu, nu multi au indraznit sa fie pe cont propriu. Dar Raluca ne-a explicat ca PR-ul nu necesita neaparat o investitie materiala, ci doar munca, rabdare si perseverenta: “Nu a fost o investitie – multi colegi m-au intrebat cine e in spate, dar nu e nimeni – doar eu si munca mea.”


Ce clienti are in prezent? “De-a lungul timpului am avut foarte multe proiecte. Cei din prezent sunt PlantExtrakt din Cluj, Cosmetic Plan tot din Cluj, Labormed, Bioderma, Supreme Group, Pharmaceris, Fiterman Pharma, Maresi FoodBroker, clienti de care sunt foarte atasata."

Ai talent, poti sa lucrezi in domeniu
“Parerea mea e ca nu trebuie sa faci neaparat comunicare si media ca sa ajungi aici. Sunt foarte multi oameni care nu au studiat asta, dar sunt foarte buni in domeniu. Prima conditie este sa-ti dea cineva o sansa.”

Ce calitati urmareste la un posibil angajat? “Ca angajator, imi doresc un om serios, care sa aiba si ambitie si daruire – eu am stat in primii ani si pana la 3 noaptea. Nu zic ca exploatarea e buna, dar daca e nevoie, as vrea sa am pe cineva pe care sa ma pot baza. De asemenea, conteaza foarte mult sa fie sociabil si sa aiba un aspect fizic placut”.

“Am auzit agentii mari care se vaitau ca nu le merge asa grozav, dar eu sunt multumita –nu am asteptari exagerate, ci asteptari realiste conform vremurior. E adevarat ca se munceste mai mult pe bani mai putini...”

Cand cariera si familia fac casa buna
Chiar daca isi imparte timpul cu minutiozitate intre familie si cariera, Raluca reuseste sa le impace: “Timpul personal l-am sacrificat de foarte multe ori. Eu am reusit facand parte dintr-un domeniu ce te solicita mai mult( ca femeie)sa imi fac si o familie. Nu stiu cum am reusit, nu am planificat, dar mi-am dorit. Am facut doua fete, mi-a fost greu si inca imi este, dar merita. Ce este mai greu … ca  trebuie sa-mi impart serile intre copii si mersul seara  la evenimente, pentru ca uneori mi-as dori sa fiu in ambele locuri :)", ne-a marturisit ea.

Biroul, familial, cald si relaxant
Spre deosebire de birourile marilor corporatii, avantajul de a fi pe cont propriu este ca iti faci un birou pe placul tau: “Este mult mai familiar, mi l-am facut  astfel ca sa ma simt bine , am mers pe ideea de alb si luminozitate. Am vrut sa fie ceva placut, o alta atmosfera fata de birourile obisnuite.”
Cum se distreaza? “Distractia inseamna sa ies cu prietenii, sa merg la piscina si la sauna, sa merg cu bicicleta. Le fac pe toate din pura placere. Totodata, gatesc. Imi fac timp si ma pricep. Imi place sa mi fac mancare romaneasca, sanatoasa, mai ales ca gatesc si pentru familie. “
Raluca este mare fana a calatoriilor, asa ca a batut si Europa, dar si Romania in lung si-n lat: “Am calatorit cam peste tot, dar mai mult prin Europa. Nu am rabdare cu drumurile foarte lungi cu avionul… Tocmai m-am intors de pe Costiera Amalfitana. Mi-a placut atmosfera. Am calatorit si prin tara in toate partile – cred ca sunt doua sau 3 orase prin care nu am ajuns inca, dar in rest am fost peste tot.“
 

Beyonce a confirmat: este insarcinata!

Beyonce si Jay Z vor fi in curand parinti! Cantareata a confirmat la MTV Video Music Awards ca este insarcinata!
Beyonce a confirmat: este insarcinata!
Imbracata intr-o rochie lunga portocalie, Beyonce a pozat pe covorul rosu cu burtica la vedere. "Am o surpriza pentru voi", le-a spus cantareata zecilor de ziaristi de la VMA.
Recent, cantareata care are in palmares 16 premii Grammy a spus ca a realizat suficient in cariera si ca este momentul sa se axeze pe familie.
"Cand ai 18-19 ani ai multa energie - acela este cel mai prelnic moment ca sa muncesti cat de mult poti. Dar acum sunt femeie, si pentru ca am dat tot ce am putut pentru cariera, acum este momentul sa ma concentrez pe casnicie. Vreau copii, cred ca pot fi o mama excelenta si vreau sa ma dedic copiilor", a declarat recent Beyonce in revista In Style.

Poza zilei: Lady Gaga deghizata in barbat la VMA 2011!

Lady Gaga nu stie cum sa mai iasa in evidenta! Daca la Premiile Grammy a venit "deghizata" intr-un ou gigant, de data asta, la VMA Gaga si-a...schimbat sexul :)
Poza zilei: Lady Gaga deghizata in barbat la VMA 2011!
Daca nu ar fi pozat mai demult in aceeasi ipostaza, probabil ca nu am fi recunoscut-o pe Lady Gaga in varianta masculina. Cantareata si-a pus o peruca si s-a imbracat in haine barbatesti pentru recitalul sau de la VMA!

Steve Jobs. Copilul abandonat care a ajuns un magnat excentric cu o avere de 8 miliarde de dolari

La 56 de ani, Steve Jobs este nevoit din cauza cancerului sa coboare de pe scena Revolutiei Digitale. Daca nu ar fi fost bolnav, cine stie cum ar fi evoluat gadgeturile noastre in cativa ani? Cu viziune si multa ambitie a reusit sa schimbe fata tehnologiei pe care o folosim astazi si sa-si creeze un destin formidabil. Astfel ca, in ciuda bolii nimicitoare, Jobs reuseste sa fie intruchiparea visului oricarui copil pasionat de tehnologie. 
Steve Jobs. Copilul abandonat care a ajuns un magnat excentric cu o avere de 8 miliarde de dolari
Un copil abandonat
Steve Jobs nu face parte din grupul olimpicilor la matametica si informatica, nu face parte din gasca sefilor de promotie de la MIT sau Harvard si nici nu a mostenit talente deosebite de la parintii biologici geniali. S-a nascut in San Francisco, California intr-un cuplu necasatorit:  sirianul Abdulfattah "John" Jandali (care a devenit ulterior profesor de stiinte politice) si americanca Joanne Simpson. Cei doi l-au dat spre adoptie desi mai tarziu s-au casatorit si au mai avut un copil biologic pe care l-au crescut: Mona Simpson.
Magnatul a fost adoptat de cuplul Paul si Clara Jobs si ei l-au botezat Steven Paul. Al doilea copil adoptat de ei a fost o fetita: Patti. Ambii parintii adoptivi au murit.

Asemanarea dintre Steve si tatal sau biologic este evidenta. Foto: Nick Stern, The Sun.
Regretele tatalui biologic
Intr-un articol din The Sun de pe 27 august 2011, tatal biologic al lui Jobs, acum in varsta de 80 de ani, a declarat ca ii este teama ca nu-si va cunoaste niciodata fiul pe care" a fost fortat sa-l abandoneze". "Sa beau macar o cafea cu el o data m-ar face foarte fericit", spune John Jandali. El povesteste ca desi isi dorea sa se casatoreasca cu mama lui Steve si sa-l creasca impreuna, tatal studentei le-a interzis sa faca asta din cauza faptului ca John Jandali era sirian. Joanne a plecat de acasa si a nascut copilul fara stirea nimanui. Ea l-a incredintat familiei Jobs si a cerut asigurari ca va primi o educatie buna: a cerut promisiuni ca va merge la facultate. Inainte de a gasi acest cuplu, conform yalibnan.com, ea gasise o alta familie pentru adoptie care s-ar fi razgandit atunci cand au aflat ca bebelusul nu era fetita, ci baiat.
La cateva luni dupa abandonarea lui Steve, tatal lui Joanne a murit, iar ea s-a putut casatorit cu iubitul ei sirian. Cei doi au divortat pana la urma si nici al noilea lor copil, Mona, nu mai este acum in relatii apropiate cu tatal ei. Conform ziarului britanic The Sun, Jandali a aflat abia acum 5 ani ca fiul sau abandonat este unul dintre cei mai bogati oameni din lume. El sustine ca nu averea magnatului il intereseaza, el insusi avand conturile pline: are mai multe restaurante in Reno, iar tatal sau a fost un milionar sirian.
Jobs este in relatii bune cu sora sa biologica, Mona, pe care a cautat-o acum mult timp si vorbeste din cand in cand si cu mama sa biologica.
S-a lasat de facultate si a trait din maruntis
In timpul liceului, Steve a urmat cursuri la Hewlett-Packard Company unde a fost apoi angajat pe timpul verii alaturi de Steve Wozniak, unul din cei cu care urma sa fondeze Apple. A devenit student la Reed College dar a abandonat studiile dupa numai un semestru, continunand totusi sa urmeze anumite cursuri cum ar fi cel de caligrafie. Isi castiga traiul din bani luati pe sticle returnabile, manca la mese gratuite pentru saraci si dormea pe podelele camerelor de camin ale prietenilor.
Cofondator, director si fost CEO Apple 
In 1976, Steve Jobs, Steve Wozniak si Ronald Wayne, folosind mai tarziu bani si de la inginerul A.C. "Mike" Markkula Jr., au fondat Apple. Sub conducerea lui Jobs, Apple a atins un succes urias lansand produse inovatoare ca iPod, softul iTunes si magazinul iTunes Store, dar si iPhone si iPad. Pana sa ajung aici insa, drumul a fost lung si presarat cu certuri.
Demisia de la Apple
Jobs credea cu tarie in computerele personale cu interfata grafica, iar in 1984 firma a lansat cu entuziasm primul Macintosh. Lider carismatic si convingator, Jobs si-a indepartat insa mai multi colegi prin comportament instabil si ciudat.  Cel care l-a eliberat din functie a fost Sculley, CEO-ul Apple de la acea vreme care se alaturase companiei convins de Jobs sa renunte la jobul sau de la PepsiCo.
In 1985 Jobs a plecat de la Apple si s-a ocupat exclusiv de Next, o alta firma specializata in computere personale. Intr-o perioada in care emailul insemna doar text simplu, Jobs a uimit cu NextMail, o tehnologie care permitea includerea de imagini si fisiere audio in mesajele electronice. De atunci se putea observa perfectionismul sau in privinta designului: NextCube avea o carcasa de magneziu.
Pixar si Disney
In 1986, Steve Jobs a cumparat firma ce mai tarziu s-a numit Pixar. In parteneriat cu Disney, Pixar a produs filme animate de succes mondial: Toy Story a fost primul, in 1995. Alte succese ale Pixar au fost: A Bug's Life (1998), Toy Story 2 (1999), Monsters, Inc. (2001), Finding Nemo (2003), The Incredibles (2004), Cars (2006), Ratatouille (2007), WALL-E (2008), Up (2009) and Toy Story 3 (2010).
In 2006, Disney a cumparat Pixar, iar Jobs a intrat in boardul de conducere al Disney fiind actionarul cu cele mai multe actiuni: 7%.
Intoarcerea la Apple
In 1996, Apple a cumparat Next, iar Jobs a revenit la conducerea firmei a CEO. Tehnologiile folosite pana atunci de Next au fost incorporate in produsele brandului. NextSTEP, de exemplu, a  evoluat in Mac OS X.
De 7 ani, in tratament
In 2004, Steve Jobs si-a anuntat angajatii ca a fost diagnosticat cu cancer la pancreas, un tip de cancer cu o rata mare de mortalitate. Aceeasi boala l-a ucis pe Patrick Swayze in 2009 la numai un an si jumatate de la diagnosticare.
Jobs a a refuzat la inceput tratamentul chirurgical si a incercat o dieta speciala menita sa ii reduca tumoarea, dar rezultatele l-au facut sa accepte pana la urma bisturiul. In iulie 2004 a suferit o operatie complicata denumita “Operatia lui Whipple” care presupune ablatia duodenului si a capului de pancreas. Succesul procedurii a facut ca Jobs sa nu necesite chimioterapie sau radioterapie.
In timpul absentei sale, Timothy D. Cook, director de vanzari si operatiuni la Apple, l-a inlocuit in functie. In 2008, Jobs a tinut prima sa prezentare in public si a socat publicul cu fizicul sau slabit. Acest lucru a alimentat zvonuri despre decesul sau iminent. Doi ani mai tarziu, dupa un eveniment similar, Apple a trimis un comunicat ce explica forma sa cu faptul ca Jobs era sub tratament cu antibioice din cauza unui virus banal.
New York Times a publicat un articol bazat pe o convorbire telefonica  off-the-record avuta cu Steve Jobs in care spuneau ca starea sanatatii sale era afectata de mai mult decat un virus banal, dar ca viata lui nu era in pericol si ca nu revenise cancerul.

Boala si-a pus amprenta pe fata lui Jobs. In 1996 si in 1999 arata mult mai sanatos decat in 2011. 
Gafa criminala
In 2008, Televiziunea Bloomberg anunta, din greseala, moartea lui Steve Jobs. Desi eroarea a fost rapid corectata, stirea fusese deja preluata de numeroase alte canale de stiri si bloguri. Ca raspuns la aceste necrologuri, Steve Jobs a spus intr-o conferinta Apple, citandu-l pe Mark Twain, ”Stirile despre moartea mea sunt exagerate”. Iar ultimul slide al unei prezentari ale sale a avut ca text “110/70”, ceea ce reprezenta valoarea presiunii sale arteriale.
“Problemele mele de sanatate sunt mai grave decat crezusem”
In 2009, Steve Jobs a cerut o perioada de concediu pentru a se concentra pe rezolvarea problemelor sale de sanatate spunand “Am aflat ca problemele mele de sanatate sunt mai grave decat crezusem” si din nou Tim Cook a fost numit CEO Apple.
In aprilie 2009, Jobs a suferit o operatie de transplant de ficat cu rezultate ”excelente”  conform medicilor. Pe 17 ianuarie, anul acesta, Jobs s-a intors in companie, implicandu-se numai in deciziile strategice importante si fiind prezent la lansarea iPad2 si a iCloud.
Pe 24 august si-a dat demisia din functia de CEO, recomandand conducerii sa fie inlocuit de Tim Cook si ramanand in boardul companiei. Publicatia TMZ l-a surprins pe Jobs intr-o stare deplorabila dupa demisie: el purta o rochie neagra si parea sa fi slabit enorm.
Steve Jobs si Laurene Powell Jobs, in 2005.
Familia lui Jobs
Steve Jobs este casatorit din 1991 cu Laurene Powell. Cei doi si-au unit destinele intr-o ceremonie condusa de un calugar buddhist si in acelasi an s-a nascut primul lor copil, Reed. Au urmat Erin (in 1995) si Eve (in 1998). Steve si Laurene locuiesc impreuna cu copiii lor de 20, 16, respectiv 13 ani in casa lor din Palo Alto.
Aventurile lui Jobs
Intr-o biografie neautorizata, The Second Coming of Steve Jobs, se precizeaza ca presedintele Apple ar fi avut o avetura cu Joan Baez, iar in alta, iCon: Steve Jobs, chiar ca ar fi fost si casatorit cu ea, dar ca nu au avut copii impreuna deoarece artista avea o varsta inaintata.
Al patrulea copil al lui Jobs
Desi nu a recunoscut-o de la inceput, motivand ca e steril, Steve Jobs mai are o fiica dintr-o relatie cu o pictorita anterioara casatoriei: Lisa Brennen-Jobs, nascuta in 1978. Un test ADN a dovedit ca presedintele Apple era tatal ei si l-a obligat sa-si indeplineasca responsabilitatile. Pentru ca Steve nu si-a asumat paternitatea, mama Lisei a crescut-o la inceput cu greu, numai cu ajutorul social de la stat, iar indferenta lui Jobs este uimitoare avand in vedere ca el insusi a fost abandonat de parinti si deci se presupune ca ar avea o sensibilitate la acest capitol.
Salariul de 1 dolar si mostenirea lui Jobs
Ca CEO Apple, Jobs a avut ca salariu doar un dolar pe an, dar actiunile Apple si Disney si proprietatile ii ridica averea in 2011 la aproximativ 8 miliarde de dolari. conform Forbes. Asta il pozitioneaza pe presedintele Apple pe locul 110 in topul miliardarilor lumii, clasament intocmit de aceeasi publicatie.  Daca Bill Gates intentioneaza sa le lase copilor bani cat sa se descurce, dar nu suficienti ca sa nu munceasca,  iar restul de miliarde de dolari sa ii doneze, iar Warren Buffet si Mark Zuckerberg au semnat un angajament prin care promit sa doneze de-a lungul vietii jumtate din castigurile lor, Steve Jobs nu e deloc generos... cu altii decat familia lui. Nu este implicat in cauze caritabile, asa ca cei patru copii ai sai si sotia se vor bucura de o multime de bani.
Excentricitatile unui miliardar
Pe la 20 de ani, Jobs i-a facut o vizita lui Neem Karoli Baba, un guru budist din India care a fost profesor spiritual pentru multi americani. Tanarul s-a intors si el budist de la el. Imbracat in haine traditional indiene si ras in cap, vorbea despre iluminarea sa si tot atunci a incercat si LSD, despre care a spus mai tarziu ca a fost unul din cele mai importante lucruri din viata sa.
A renuntat la straiele ciudate, dar a ramas budist si a adoptat un stil vestimentar minimalist. Se afiseaza des in aceeasi tinuta: o helanca neagra St. Croix (130$), blugi Levi's 501 (138$) si tenisi New Balance 991 (138$) . Despre lenjeria intima nu se stie nimic. Un fan a realizat un website dedicat celebrei "uniforme" a lui Jobs.
Jobs nu este nici vegetarian, nici vegan, ci... "pescantarian". Adica un vegetarian care mananca si carne de peste.