vineri, 30 septembrie 2011

Gisele Bundchen, la un pas de a fi interzisa in Brazilia! Vezi motivu!


Un spot publicitar in care apare Gisele Bundchen i-a scos din minti pe brazilieni. In reclama realizata pentru o marca de lenjerie braziliana, Gisele le invata pe femei cum sa le dea sotilor o veste proasta, in trei pasi: "Imbracata? Fals. In chilotei, sutien si pantofi cu toc inalt. Adevarat?", spune modelul.  
Gisele Bundchen, la un pas de a fi interzisa in Brazilia! Vezi motivu! VIDEO
Potrivit Mediafax, Ministerul brazilian de Politici pentru Femei a ordonat suspendarea unui spot publicitar pentru lenjerie, considerat sexist, in care top modelul Gisele Bundchen se dezbraca pentru sotul sau inainte de a-i da o veste proasta.


"Reclama sustine stereotipul eronat al femeii ca obiect sexual al sotului ei si ridiculizeaza progresul pe care l-am facut pentru abolirea practicilor si gandirii sexiste. Este, de asemenea, o discriminare la adresa femeii", se arata intr-un comunicat al ministerului brazilian.


Asa cum au facut si atunci cand au interzis o reclama la bere in care aparea Paris Hilton, reprezentantii ministerului au declarat ca au primit reclamatii de la telespectatorii indignati.

Spune si tu: crezi ca "sfaturile" lui Gisele sunt utile si haioase sau brazilienii au dreptate si reclama ar trebui interzisa?

Angelique Boyer a declarat cine este iubitul ei

Dupa cateva luni de mister, Angelique Boyer a acceptat sa dezvaluie presei cine estre iubitul ei. Este vorba despre producatorul Jose Alberto "El Guero" Castro. Tanara a marturisit ca in momentul de fata nu se pune problema casatoriei.
Embed: 
Protagonista telenovelei „Teresa", spune ca este extrem de fericita, dar ca are doar 23 de ani si i se pare mult parea devreme sa isi faca planuri foarte serioase de viitor. Actrita considera ca toate lucrurile trebuie luate pe rand si facute la timpul lor.

Revista TV Notas a publicat fotografii cu cei doi, precum si informatia ca nu totul e "lapte si miere" in relatia lor, pentru ca parinrii ei accepta cu greu diferenta de varsta dintre ei:Jose Alberto Castro are 51 de ani si a mai fost casatorit cu actrita Angelica Rivera.

Angelique Boyer este celebra pentru telenovelele in care a aparut, dar si pentru pictorialele sexy. Actrita a marturisit ca deocamdata nu va mai aparea in reviste pentru barbati pentru ca vrea sa se concentreze mai mult pe cariera sa artistica.

Angelique
 este o tanara cu viziuni moderne, fara inhibitii sau prejudecati, astfel ca de-a lungul timpului a acceptat cu entuziasm propunerile de a realiza shooting-uri mai provocatoare, decizii care s-au dovedit a fi foarte bune pentru imaginea ei in plina transformare, de la fetita blonda si inocenta, la satena irezistibila, constienta de atuurile frumusetii ei si increzatoare in fortele proprii.

Avril Lavigne este insarcinata?

Avril Lavigne pare insarcinata intr-o fotografie realizata recent. Este adevarat ca am putea fi dusi in eroare de pelerina, dar exista si varianta ca vedeta intentionat sa poarte asemenea haine pentru ca ar avea ceva de ascuns.
Avril Lavigne este insarcinata?
Cantareata a fost nominalizata de opt ori la Premiile Grammy si este castigatoare a sapte distinctii Juno. Lavigne este una dintre cele mai importante personalitati ale muzicii pop-rock actuale, compozitiile sale adresandu-se, in general, adolescentilor.

Pana in prezent interpreta a lansat patru albume de studio: Let Go (2002), Under My Skin (2004), The Best Damn Thing (2007) si Goodbye Lullaby (2011).

Jennifer Lopez, topless in bratele lui Enrique Iglesias

Jennifer Lopez uimeste cu aparitiile sale din ce in ce mai sexy, mai laes dupa despartirea de Marc Anthony. Vedeta apare topless in bratele lui Enrique Iglesias, in afisul de promovare pentru cel mai recent sigle al artistului.
Jennifer Lopez, topless in bratele lui Enrique Iglesias
Jennifer Lopez apare in bratele lui Enrique Iglesias, ambii fiind aproape goi, pentru a promova noua piesa a cantaretului, intitulata "Mouth2Mouth".

Piesa va fi inclusa pe noul album al cantaretului in varsta de 36 de ani, "Euphoria", care va fi lansat in luna noiembrie.

Elena Lasconi: "Prin materialele pe care le realizez, oamenii pot invata cum sa se fereasca de criminali!" INTERVIU EXCLUSIV

Elena Lasconi, un jurnalist cu o experienta de 16 ani la Stirile Pro Tv, s-a alaturat echipei „Povestirilor adevarate”. Pe 29 septembrie, ea a dezvaluit povestea incredibila a unei criminale celebre. Cum reuseste sa stea de vorba cu astfel de oameni si ce simte cand are de-a face cu criminali si violatori periculosi, aflam din INTERVIUL EXCLUSIV pe care l-a acordat pentru site-ul nostru.
Elena Lasconi: "Prin materialele pe care le realizez, oamenii pot invata cum sa se fereasca de criminali!" INTERVIU EXCLUSIV
1.     Ai avut inca din copilarie o anume curiozitate pentru intamplari iesite din comun, ai simtit nevoia sa cunosti oameni care aveau o viata interesanta ori experiente fabuloase?

Da. De cand ma stiu m-a fascinat omul. Suntem atat de diferiti.  Fiecare dintre noi avem atat lumina cat si intuneric. Nimanui nu-i convine sa spuna ca e un om rau asa ca „defileaza” la vedere doar cu partea frumoasa – lumina. Momentele tensionate din viata scot insa la iveala intunericul. Vorba romanului: „iti dai arama pe fata”. Oamenii sunt o specie tare interesanta. Daca esti curios sa ii studiezi nu te plictisesti niciodata. Mi se intampla de multe ori sa privesc de la fereastra diverse persoane care trec pe strada. Sunt multe lucruri care „vorbesc” despre tine. De exemplu forma corpului, a mainilor, ochii, comisurile gurii, unghiile, felul cum te imbraci, cu ce te parfumezi. Deseori mi s-a intamplat sa ii spun unui interlocutor ce zodie este, ce ii place sau nu ii place fara sa vorbesc deloc. Am observat si atat. Doamne, imi place foarte tare treaba asta. Este foarte interesanta.

2.    Reusesti sa dormi linistita dupa ce realizezi interviuri cu criminali periculosi? Nu-ti raman in minte povestile lor, nu iti creaza o stare de neliniste faptul ca vorbesti cu astfel de oameni?

Nu pot sa spun ca dorm linistita. Incerc sa adorm si imi tot vin in minte dialogurile. Stiu pe de rost rechizitoriu, ce s-a intamplat. Apoi incerc sa pun cap la cap informatia si sunt fascinata cum de fiecare data interlocutorul (criminalul) minte. Stie ca am venit documentata in puscarie insa de fiecare data altcineva este vinovat. Este vina unei alte persoane care l-a enervat si atunci a comis crima. Sau e de vina Dumnezeu sau soarta. Sau pur si simplu atunci cand vorbesc despre crima imi povestesc amanuntele ca si cum a ucis altcineva. Parca imi relateaza un film. Nu ma supara lucrurile astea pentru ca imi dau seama ca incearca sa se apere. Sunt pur si simplu fascinata.

3.    Ti-a fost vreodata teama de interlocutor in timpul unui interviu?

Intotdeauna m-am pregatit mental pentru intalnirea cu detinutul. Niciodata, dar niciodata nu plec la penitenciar, nu intru in celula cu vreun gand negativ. Si cred ca reusesc sa transmit asta. Apoi incerc sa le explic ca nu sunt acolo ca sa-i judec. Judecata a fost facuta deja si ei deja platesc pentru asta. Asta este inceputul. Restul tine de experienta pe care o am si de curiozitatea mea nativa.

4.     Cat de important crezi ca este ca telespectatorii sa cunoasca povestile oamenilor care ajung, intr-o situatie sau alta, sa comita crime sau violuri?

Este foarte important. Daca privim cu atentie acesti oameni si mai mult ii si ascultam cu atentie cred ca putem observa cu usurinta daca oamenii din jurul nostru au „ceva„ din criminalul din fata camerei. Acesta a fost si scopul acestor materiale pe care le-am realizat: cum poti sa te feresti de asemenea oameni, cum poti sa eviti o tragedie, cum „vezi” instinctele criminale etc.

5.    Care este cazul care te-a marcat cel mai mult, din materialele filmate pana acum?

Toate. Si nu glumesc. Nu am filmat niciodata doar de dragul filmarii. Am ascultat povestile lor cu foarte mare atentie, atat cu urechile dar si cu sufletul. Uneori m-am „tinut” cu greu sa nu imi dea lacrimile. Unii dintre ei au avut o viata cu adevarat chinuita. Dar nu este vina nimanui. Toti platim pentru greselile proprii. Cred ca intr-o zi o sa pot sa ma apuc de scris romane. Toate povestile pe care le-am auzit pana acum sunt mai spectaculoase decat orice film am vazut si orice carte am citit. Este incredibil.

6.    Te-ai gandit sa aduni intr-o carte sau intr-un documentar despre criminali povestile celor pe care i-ai intervievat pana acum – pe acest subiect?

Asa cum am spus deja o sa ma apuc sigur sa scriu. Probabil ca o sa fac si un documentar dar in momentul asta ma focusez pe personaje, pe  povesti.

7.    Nu orice jurnalist poate face astfel de materiale – e ca in medicina, cred, trebuie sa ai si sange rece. Ma insel? Reusesti sa nu te implici emotional, sau tocmai modul in care te implici te ajuta sa transmiti povestea asa cum vrei?

Nu am facut niciodata ceva fara sa ma implic emotional. Ma implic de fiecare data. Dar ma implic atat in povestea calaului cat si a victimei. Si cred ca, din acest motiv, oamenii se deschid atunci cand vorbesc cu mine. Nu mai uit niciodata in ochii criminalului/lei sau a rudelor victimei cu gandul ca vreau sa obtin ceva de la ei. Niciodata.

8.    Cum se impaca viata de familie cu meseria ta, care este una foarte solicitanta?

Este solicitant, dar nu ma plictisesc niciodata. Nu imi place sa vorbesc despre materialul pe care il fac in momentul acela. Vreau sa aud parerile familiei mele dupa ce vad materialul. Mi se pare insa dificil sa gatesc de exemplu daca ma gandesc la personajul pe care tocmai l-am filmat sau la crima pe care a comis-o. Eu am convingerea ca daca iti trec prin minte ganduri negative atunci cand gatesti mancarea desi arata la fel si poate are si un gust placut ar putea sa-ti provoace un disconfort. Am verificat asta pe pielea mea si nu e vesel deloc.

joi, 29 septembrie 2011

Andra: "Nu m-as mai vopsi blonda! Imi place mult mai mult aceasta nuanta naturala"


De-a lungul carierei, Andra a experimentat tot ce se putea in materie de coafuri si culori ale parului. Acum a optat pentru o nuanta naturala si spune ca nu ar mai reveni la blond.  
Andra:  Nu m-as mai vopsi blonda! Imi place mult mai mult aceasta nuanta naturala
“Asa ma simt cel mai bine, mi se pare cea mai naturala culoare. Eu am grija de mine si am grija de culoarea mea, asa ca am ales o culoare care nu afecteaza deloc parul. Sunt coafata toata ziua, asa ca ar fi prea mult daca as folosi si o vopsea care mi-ar ataca parul,” a declarat Andra la videochat-ul Perfecte.ro

Chiar daca se lasa mai mereu pe mana specialistilor, Andra are acasa toate ustensilele necesare coafarii.

“Am ondulator, agrafe, clipsuri, tratamente, zici ca e salon la mine acasa. Am si foarte multe tratamente pentru par, pentru ca am tot intrebat hair stylistii care sunt produsele de care am nevoie.  Ma coafez aproape zilnic, asa ca am nevoie de tratamente,” ne-a spus Andra.

Lady Gaga in pericol! Afla de ce toti prietenii ei sunt ingrijorati pentru ea


Toti o avertizeaza in legatura cu noul ei iubit, Taylor Kinney, despre care spun ca are o influenta proasta asupra ei si sunt convinsi ca ii va frange inima.

Cantareata de 25 de ani are o relatie cu actorul de 30 de ani inca de cand au filmat impreuna pentru videoclipul “You and I“, dar prietenii ei sunt ingrijorati ca Taylor o va face sa sufere, dupa ce fosta lui prietena l-a acuzat ca a inselat-o.

Toti prietenii ei ii spun sa aiba grija fiindca e doar o chestiune de timp pana ce Taylor isi va gasi o alta femeie”, spune o sursa din apropierea artistei.

Brittany Sackett, fosta iubita a lui Taylor Kinney, spune ca ea si el erau inca impreuna cand actorul a inceput idila cu Lady Gaga. “Am descoperit atunci ca ma inseala, si am fost socata”, sustine ea.

Unde mai pui si ca actualului ei iubit ii cam place bautura si a avut in trecut probleme cu politia, scrie Star magazine. Actorul a fost amendat pentru tulburarea linistii publica in 2002, dupa ce a baut prea mult la o petrecere din Virginia si a facut scandal.



Recent, el si Lady Gaga au fost surprinsi de papparazzi band whiskey la un bar din California, iar la inceputul lunii au fost pozati band fiecare cate o votca la Castelul Marmont din Hollywood. “Lui Taylor ii place sa bea si sa mearga la toate petrecerile”, sustine o sursa citata de Starmagazine.

Asa excentrica si dura cum o vedem mai tot timpul, Lady Gaga are si o latura foarte sensibila. A scris “You and I” cu gandul la Luc Carl, fosta ei mare iubire, de care s-a despartit la inceputul anului.

Iti vine sa crezi ca sunt una si aceeasi persoana? Asa arata in prezent fosta anorexica Nicole Richie!


Nicole Richie este una dintre vedetele care s-au luptat cu anorexia. Ea a iesit invingatoare. Daca in urma cu cativa ani arata ca un schelet ambulat, in prezent este o femeie frumoasa si chiar voluminoasa.
Iti vine sa crezi ca sunt una si aceeasi persoana? Asa arata in prezent fosta anorexica Nicole Richie!
Nicole si-a dat seama ca nu este pe calea cea buna cand a ramas insarcinata in 2007. Atunci a fost momentul critic - ca sa devina o mama buna stia ca trebuie sa isi schimbe stilul de viata. Vedeta a recunoscut ca au fost zile in care nu manca absolut nimic de teama sa nu se ingrase. In prezent Nicole are doi copii si este o femeie sanatoasa si fericita. Se zoneste ca si-a facut recent si o operatie de marire a sanilor.

O americanca si-a operat fundul dupa modelul Pippa Middleton! Vezi cum i-a iesit operatia


Nunta regala a trecut, fixatia pentru fundul Pippei Middleton a ramas! Sora miresei a lansat un adevarat trend, iar medicii esteticieni au fost de-a dreptul asaltati de cererile pacientelor care doresc funduri a la Pippa!
O americanca si-a operat fundul dupa modelul Pippa Middleton! Vezi cum i-a iesit operatia
 Daca acum cativa ani, buzele Angelinei Jolie erau cele mai cerute in cabinetele medicilor esteticieni, mai nou fundul Pippei face furori. Christina Valdez, o americanca in varsta de 28 de ani nu a stat pe ganduri si si-a operat fundul dupa modelul Pippa Middleton.

Christina a acceptat sa faca publica experienta ei si a declarat ca de indata ce a vazut-o pe Pippa la nunta regala a spus „pana aici, asa trebuie sa arat si eu!”. Si cum altfel se putea mai repede si mai bine decat cu ajutorul medicului estetician?

Americanca a tinut inainte de operatie o cura de ingrasare, iar grasimea de pe abdomen si solduri i-a fost injectata in fund. La sase saptamani de la operatie, Christina nu si-a revenit complet si nu poate sa stea in fund pentru mult timp. Cu toate astea, se declara foarte multumita de decizia pe care a luat-o.

„Imi plac la nebunie rezultatele. Fundul meu arata bine, iar eu ma simt foarte sexy,” a declarat Christina pentru ABC News.

Cu ea a inselat-o Ashton pe Demi Moore. Ti se pare ca merita riscul de a-ti distruge casnicia?


Ashton Kutcher este aproape sa o piarda pe Demi Moore ca urmare a aventurilor sale de o noapte...sau mai multe. Chiar daca nu are alta relatie serioasa in paralel, Ashton este cunoscut pentru infidelitatile sale. Se pare insa ca de data asta a fost picatura care a umplut paharul.
Cu ea a inselat-o Ashton pe Demi Moore. Ti se pare ca merita riscul de a-ti distruge casnicia?
Sara Leal o cheama pe ultima cucerire pasagera a lui Ashton si are 23 de ani...cu 26 de ani mai tanara decat Demi Moore.
Tanara a a marturisit presei ca a petrecut un week-end intim in compania noului star din Two and a Half Men, dupa o noapte de betie crunta.


"Cand cineva te jigneste, incerci sa te analizezi si sa vezi unde ai gresit. Vei uita din furie!" a fost mesajul postat acum cateva zile de Demi Moore pe Twitter iar presa a interpretat imediat cuvintele ei ca pe un semn ca mariajul de 6 ani cu Ashton este in pericol.
Ti se pare ca tanara de 23 de ani merita riscut de a iti pune in pericol casnicia cu una dintre cele mai frumoase si faimoase femei din lume....chiar daca e cu 15 ani mai in varsta ca Ashton?

Andreea Balan vs Anna Lesko: cine s-a imbracat mai bine la un eveniment monden?


Andreea Balan si Anna Lesko s-au intalnit la deschiderea unui magazin de ciocolata din Bucuresti. Cele doua canterete au pozat impreuna si s-au delectat cu ciocolata preferata.
Andreea Balan vs Anna Lesko: cine s-a imbracat mai bine la un eveniment monden?
Suprinzator, Andreea Balan nu s-a afisat a acest eveniment "cu minijup", asa cum a declarat la botezul Andreei Antonescu ca ii place sa se imbrace.
Andreea a ales o bluza animal print transparenta, la care a accesorizat o curea neagra cu care sa isi evidentieze talia. Pentru ca silueta ii permite, a imbracat o pereche de pantaloni de piele mulati, care ii vin foarte bine.
Anna Lesko, cunoscuta pentru tinutele ei excentrice, a purtat un outfit mai ciudat: a ales pentru partea de sus o rochie transparenta, cu aplicatii de dantela si paiete, pe care si-a pus-o peste o pereche de pantaloni.

Si-au batut joc de Sarah Jessica Parker! Vezi cum i-a fost denigrata imaginea!


“Chiar arat ca un cal?”, se intreaba Sarah Jessica Parker intr-un material filmat. Probabil ca acum ii pare rau ca a spus cu voce tare ce gandea, pentru ca un blogger s-a gandit sa-i dedice un site. Nu, nu apar acolo poze cu tinutele spectaculoase din “Sex and the city”, ci fotografii care sa-i lamureasca dilema.
Si-au batut joc de Sarah Jessica Parker! Vezi cum i-a fost denigrata imaginea!

Lindsay Lohan, plina de vanatai la o sedinta foto! Nicio problema: le scoate Photoshopul!


Vedetele nu se mai sinchisesc sa isi mascheze micile imperfectiuni - cu ajutorul unui click orice defect dispare. Nici Lindsay Lohan nu a mai apelat la trucuri de machiaj ca sa isi acopere vanataile de pe picioare.
Lindsay Lohan, plina de vanatai la o sedinta foto! Nicio problema: le scoate Photoshopul!
Nimeni nu mai stie exact cu ce se ocupa Lindsay Lohan de cand nu mai consuma alcool. Fosta actrita si cantareata se afla in prezent in Italia, intr-o locatie de de vis - Lacul Como. Acolo, vedeta este protagonista unui pictorial sexy, realizat in scopuri publicitare.
Daca in alte vremuri, vedetele erau machiate astfel incat sa li se ascunda defectele de pe corp, de data asta Lindsay a pozat cu vanataile de pe picioare la vedere...daca tot exista Photoshop.
De apreciat este faptul ca editorii Photoshop nu par sa aiba prea mult de munca, in afara vanatailor care pot fi usor corectate - Lindsay are o silueta impecabila si niste picioare de vis. Vedeta si-a pus picioarele superbe in evidenta cu o pereche de pantaloni foarte scurti si niste tocuri imense.

Selena Gomez, Demi Lovato si Justin Bieber pe lista celor 21 de cantareti celebri care au sub 21 de ani

Billboard a dat publicitatii lista anuala a 21 de artisti care au sub de 21 de ani. Cum este si normal de pe lista nu lipsesc Selena Gomez, Demi Lovato,  Justin Bieber, Taylor Momsen, Miley Cyrus.
Selena Gomez, Demi Lovato si Justin Bieber pe lista celor 21 de cantareti celebri care au sub 21 de ani - FOTO
Cea mai „tanara” din top este Willow Smith, dar nimeni nu poate sa ii ia dreptul de a fi in acest top.

Thalia: "Ma simt mai puternica decat oricand!"

Thalia apare pe coperta editiei de noiembrie a revistei "People en espanol", unde vorbeste despre experienta maternitatii  si despre pierderea mamei sale.
Thalia: "Ma simt mai puternica decat oricand!"
In timpul sedintei foto, Thalia a vorbit despre cele mai importante lucruri din viata ei. "Prioritare pentru mine acum sunt iubirea familiei mele, a copiilor mei, a sotului meu, a surorilor mele. Asta e cel mai important", a declarat artista.

"La fel de importanta este cealalta familie a mea, milioanele de oameni din lumea intreaga care asteapta in curand un album muzical al meu sau sa am un nou proiect ca actrita. Asta imi da foarte multa forta", a mai spus ea.

Thalia a vorbit si despre recentamoarte a mamei sale si despre nasterea fiului ei, Matthew Alejandro.

Ma simt mai puternica, este ca si cum m-as fi maturizat, am acceptat persoana care sunt astazi, felul meu de a fi, cu calitatile si defectele pe care le am, cu momentele bune si rele din viata mea. Asta imi da siguranta, imi da certitudinea ca fac bine ce fac si asta imi da forta", a declarat sotia lui Tommy Mottola.

luni, 26 septembrie 2011

Anne Hathaway, costumata complet in Catwoman i-a isterizat pe fani. De ce a fost numita actrita cu cel mai prost accent din istorie

Prima imagine cu noua Catwoman, Anne Hathaway costumata complet pentru rolul din filmul The Dark Knight Rises care incheie trilogia Batman a lui Christopher Nolan i-a urcat pe garduri pe fanii actritei.
Anne Hathaway, costumata complet in Catwoman i-a isterizat pe fani. De ce a fost numita actrita cu cel mai prost accent din istorie
Anne Hathaway si-a facut aparitia in aceste zile in Los Angeles in costumul de piele negru si lucios al eroinei Catwoman. Nu au lipsit nici urechile de pisica iar fanii au uitat imediat ca frumoasa bruneta de 28 de ani a fost numita acum 3 saptamani de revista TIME actrita cu cel mai prost accent din istorie. Anne a cam dat cu bata in balta incercand sa sune britanica in drama romantica  One Day  unde joaca alaturi de Jim Sturges.

"Am invata ca trebuie sa fiu puternica, daca interpretez un rol in care sunt nevoita sa vorbesc cu un accent care nu este al meu. In One Day am jucat o femeie din Yorkshire si toata lumea mi-a spus ca am fost ingrozitoare. Toata tara m-a pus la zid. Pentru mine sa fiu autentica in acest rol a fost mai greu decat sa ma pun in forma pentru rolul lui Catwoman" a explicat actrita. Parerile fanilor dupa ce au admirat-o in costumata complet pentru prima data in Catwoman au fost impartite: pana sa o vada jucand insa acestia s-au inteles ca arata trasnet.




Extrem de anticipat,  The Dark Knight Rises va fi lansat pe 20 iulie 2012.  Din distributie fac parte Christian Bale, Anne Hathaway, Morgan Freeman, Michael Caine, Gary Oldman, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Juno Temple, Josh Pence si Tom Hardy.


One Day ajunge in cinematografele din Romania e 14 octombrie.

Kim Kardashian - cea mai plictisitoare vedeta din lume! Esti de acord?


Apare peste tot in presa, este nelipsita de la orice eveniment monden, stim ce mananca, unde doarme, ce ii place si ce detesta. Practic, orice detaliu al vietii ei este facut public. Cu toate astea, se pare ca viata lui Kim Kardashian nu prea mai intereseaza pe nimeni. Kim a fost desemnata cea mai plictisitoare vedeta de catre revista Parade.
Kim Kardashian - cea mai plictisitoare vedeta din lume! Esti de acord?
Potrivit Mediafax, pe locul al doilea s-a clasat actorul Charlie Sheen, iar podiumul a fost completat de Snooki, o actrita din reality show-ul american "Jersey Shore". Pe locurile urmatoare s-au clasatLindsay Lohan si Donald Trump.

In cadrul aceluiasi sondaj, Mariah Carey si Nick Cannon au ocupat prima pozitie la sectiunea "Craziest Baby Names" (Cele mai nebunesti nume pentru bebelusi). Carey si Cannon au devenit in primavara acestui an parintii unor gemeni care au primit numele Monroe si Moroccan.


Actorul Ryan Reynolds s-a clasat pe primul loc la sectiunea "The Royal Sister's Suitor" (Cel mai bun partener pentru sora regala) - 22% dintre cititori au considerat ca actorul canadian ar fi iubitul perfect pentru Pippa Middleton, sora ducesei Catherine de Cambridge.

Britney a slabit din nou: cantareata a scapat de colaceii de pe abdomen!


Nu mai este demult o scuza pentru problemele de greutate faptul ca ai dat nastere unui copil. Sunt nenumarate exemple in showbiz care demonstreaza ca poti fi o mamica sexy si cu o silueta perfecta. Nici Britney Spears nu se mai poate agata de scuza cu copii, asa ca s-a pus pe treaba. Vedeta a afisat la ultimul concert un look de invidiat.
Britney a slabit din nou: cantareata a scapat de colaceii de pe abdomen!
Britney Spears s-a confruntat in ultimii ani cu mari probleme de greutate: a slabit, apoi iar s-a ingrasat si tot asa. La inceputul anului acesta incepuse sa ia din nou proportii - costumele de scena de abia o mai incapeau, iar colaceii de pe burtica ieseau dizgratios din outfiturile mult prea mulate.
Foto: Britney Spears la inceputul anului
Britney nu a mai vrut sa se faca de ras si s-a pus pe slabit: in cel mai recent concert cantareata si-a aratat noul trup tonifiat...acum intrebarea este daca va reusi sau nu sa se mentina.
Foto: Britney Spears zilele trecute

Au fost hidoase in copilarie, dar au ajuns cele mai sexy vedete din lume


Vedetele n-au fost dintotdeauna atat de perfecte cum le vedem pe covorul rosu sau in reviste. Frumusetea lor a fost construita inca din copilarie, cu ajutorul aparatelor dentare, apoi cu ajutorul stilistilor si... chiar daca recunosc sau nu, cu ajutorul bisturiului. Vezi o galerie foto care te va binedispune garantat.
Au fost hidoase in copilarie, dar au ajuns cele mai sexy vedete din lume
Sa incepem cu cel mai sexy barbat de pe planeta si cel mai ravnit burlac - George Clooney. A fost un baietel de-a dreptul uratel - daca ne uitam la poza de mai jos, nici nu ne vine sa credem in cum a ajuns sa fie atat de sarmant.
Premiul pentru cea mai urata dintre ratuste urate merge la Blake Lively (foto main), dar niciGwyneth Paltrow nu se poate lauda cu un look prea reusit - stearsa, cu parul nearanjat si plina de pistrui, ea nu era tocmai o frumusete.

PS: Si nu, Ryan Seacrest NU era Fuego in copilarie

Jennifer Lopez s-a dezlantuit intr-un club de noapte din Las Vegas

Lui Jennifer Lopez oare ca ii prieste din plin divortul si nu inceteaza sa traiasca viata la maxim si sa se distrese cu orice ocazie.
Jennifer Lopez s-a dezlantuit intr-un club de noapte din Las Vegas - FOTO
Este considerata una dintre cele mai provocatoare femei din lume, detinand la un moment dat chiar si titlul de cea mai sexy. Iar acum, la 42 de ani, parca se incapataneaza sa demonstreze ca inca mai poate fi o rivala de temut pentru orice tanara.

De cand s-a despartit de Marc Anthony, Jennifer este intr-o forma excelenta. Cantareata arata mai bine ca niciodata, asa ca nu-i va fi greu sa-si gaseasca un alt partener de viata, daca nu l-a gasit inca.

Invitata sa cante la festivalul iHeartRadio
, desfasurat in Las Vegas, Jennifer Lopez a electrizat publicul cu o rochie rosie scurta, cu formele ei perfecte, dar si cu cateva miscari de dans de-a dreptul provocatoare.

Dupa ce a cantat la festival Jennifer a petrecut intr-un club de noapte. Imbracata intr-o rochie foarte mulata care ii punea formele in evidenta vedeta parea sa se distreze de minune. 

La multi ani, Dana Rogoz! – De la Abramburica, la o tanara sexy

Dana Rogoz implineste azi, 26 septembrie, 26 de ani. Actrita a pasit pentru prima data pe scena la varsta de trei ani cand a fost aceptata in faimosul grup de copii Minisong, condus de regretatul Ioan Luchian Mihalea. 
La multi ani, Dana Rogoz! – De la Abramburica, la o tanara sexy – GALERIE FOTO
Vedeta a debutat in televiziune la noua ani, cu rolul Abramburicai, in serialul televizat pentru copii "Abracadabra".

De atunci Dana Rogoz a avut o transformare uimitoare in timp: de la pustoaica jucausa a ajuns in prezent o frumoasa actrita.

Tanara a avut primul rol in film, in 2003, interpretand rolul Ioanei in „Dulcea sauna a mortii", in regia lui Andrei Blaier.

In perioada 2002-2007 a jucat in mai multe seriale difuzate de Pro TV: "La Bloc" si "Fete cu lipici".

In anul 2007 a fost membru al juriului la concursul "Dansez pentru tine (Bailando por un sueño)" din Mexic.

In anul 2008 a jucat rolul lui Ingrid in serialul „Ingerasii”, difuzat ACASA.

A jucat in serialele de comedie„State de Romania” si „Mostenirea”, rolul fetei primarului, Andreea Popeanga.

Vedeta a absolvit cu nota 10 cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica. Dana s-a pregatit cu multa seriozitate pentru examenul de licenta, pentru ca de multe ori in timpul zilei avea diverse filmari, noptile din ultimele saptamani au fost dedicate in totalitate studiului. Pentru obtinerea diplomei de licenta, a avut de sustinut patru probe, iar una dintre ele a reprezentat-o rolul intr-o piesa de teatru.

Prezentatoarea emisiunii "De Suflet", difuzata la ProTv International, considera ca facultatea i-a adus foarte multi prieteni si multe lucruri frumoase, motiv pentru care este nostalgica la gandul ca aceasta perioada din viata ei s-a incheiat.

Marlene Favela si-a schimbat look-ul pentru "Corazon apasionado" - Iti place cum ii sta?

Marlene Favela, actrita pe care o puteti vedea ACASA in telenovela "Mostenitorii", difuzata zilnic, de la 19:30, si-a schimbat lookul pentru a fi protagonista intr-o noua telenovela.Marlene Favela si-a schimbat look-ul pentru "Corazon apasionado" - Iti place cum ii sta? FOTOEste vorba despre telenovela "Corazon apasionado", unde Marlene il va avea partener pe Guy Ecker, cunoscut mai ales pentru rolul sau din "Salome".

Pentru acest rol, actrita si-a facut un breton drept, voluminos, in stil french. E drept ca a mai avut breton mai demult, insa de data asta parul ei are o nuanta ceva mai inchisa decat cea pe care o stim cu totii din "Mostenitorii" si il poarta perfect intins.
Iti place cum ii sta cu noul look? Crezi ca va face un cuplu frumos cu Guy Echer?


Selena Gomez, o zi relaxata la Gradina Zoologica, alaturi de familie

Selena Gomez petrece foare mult timp cu iubitul ei, Justin Bieber, atunci cand nu are concerte. 
Selena Gomez, o zi relaxata la Gradina Zoologica, alaturi de familie – FOTO
Totusi, tanara de 19 ani s-a desprins de iubitul ei pentru o plimbare la Gradina Zoologica alaturi de familie. Desi parintii ei sunt divortati, asta nu ii impiedica sa iasa ocazional impreuna.

Selena parea foarte relaxata si a savutat din plin aceasta plimbare. Vedeta a petrecut ceva mai mult timp i
.n dreptul girafelor si al maimutelor. Artista si-a cumparat chiar si o jucarie haioasa pe care si-a pus-o la gat.


Tinuta purtata de vedeta a fost una foarte lejera: cizme negre, pantaloni multati gri, tricou tot gri

duminică, 25 septembrie 2011

Una dintre cele mai frumoase actrite ale momentului se pregateste de o transformare socanta

Mandrie, prejudecata si ...crima. Una dintre cele mai frumoase si apreciate actrite ale momentului, Blake Lively a primit propunerea de a juca rolul lui Elizabeth Bennett, in "Pride and Prejudice and Zombies" -  un horror parodie la una dintre cele mai populare si iubite povesti de dragoste.
Una dintre cele mai frumoase actrite ale momentului se pregateste de o transformare socanta
Ideea unor zombi in Anglia secolului al XIX-lea ar putea suna ciudat si ridicol pentru multi mai ales atunci cand este vorba de clasicul roman al lui Jane Austen, insa cartea lui Seth Grahame-Smith - Mandrie si Prejudecata si Zombi a fost un adevarat hit in 2009.


Astfel rolul care trebuia sa ii ajunga lui Natalie Portman si cu care au mai cochetat si alte nume grele ca Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Scarlett Johansson si Emma Stone i-a fost propus lui Blake Lively pe care ati putut-o admira in aceasta vara in Green Lantern.


Filmul (ca si cartea) se bazeaza pe romanul lui Austen, insa adauga o noua intriga, in care apar zombi iar cele cinci surori Bennett sunt toate bine antrenate in artele martiale. Astfel Elizabeth Bennett nu este captivata doar de Mr. Darcy ci si de razboiul impotriva hoardelor de zombi care vor sa ii manance pe toti de vii. Romanul lui Seth Grahame-Smith se bucura si de ceva ilustratii iar imaginile sunt sangeroase si ridicol de intunecate. Bineinteles ca fanii clasicei povesti au sarit in aer cand au aflat de halul in care a fost parodiata indragita carte a lui Austen.

 


Romanul "Mandrie, prejudecata si zombie", publicat in aprilie 2009, s-a situat pe locul trei in topul bestseller-urilor New York Times. Ba mai mult, succesul sau l-a transformat si intr-un joc video. Filmul este anuntat pentru 2013. Sa vedem ce-o sa iasa!


Blake Lively a fost numita la inceputul anului numarul unu in topul celor de la AskMen.com la capitolul cele mai dorite actrite. In doar trei ani, actrita a devenit un adevart star, gratie rolurilor din “The Sisterhood of the Traveling Pants”, “Accepted”, “New York, I Love You”, “The Private Lives of Pippa Lee”, “The Town” si din serialul "Gossip Girl".



Ninel Conde a debutat in “Aventurera”

Ninel Conde a primit rolul, dupa ce au fost vehiculate o multime de nume posibile, printre care Anahi, Sherlyn sau Maite Perroni.
Ninel Conde a debutat in “Aventurera” – SUPER GALERIE FOTO
Dupa multe saptamani de dleiberare, producatoarea Carmen Salinas a decis ca Ninel e cea mai potrivita pentru a interpreta rolul Elenei Tejero.

In trecut, acest rol important a fost interpretat de actrite ca Edith Gonzalez, Itati Cantoral, Niurka Marcos, Sabine Moussier si Maribel Guardia.

Anahi, Sherlyn si Alicia Machado faceau parte dintre candidatele posibile pentru acest rol. Artista joaca alaturi de Mauricio Barcelata, Mauricio Islas si Carmen Salinas

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Look-ul zilei: Andra, sexy la filmarile "Romanii au talent". Iti place cum arata?

ndra arata din ce in ce mai bine! Cantareata calatoreste in toata tara cu caravana "Romanii au talent". La Constanta, ea a afisat un look impecabil - imbracata intr-o rochie scurta, portocalie, pe un umar si o pereche de pantofi negri cu toc, Andra a afisat o silueta de zile mari. 
Look-ul zilei: Andra, sexy la filmarile  Romanii au talent . Iti place cum arata?
Rochia i-a scos in valoare formele perfecte de dupa nastere, iar culoarea portocalie i-a pus in valoare bronzul.

Coafura pe o parte o avantajeaza, asa ca, per total, putem spune "Bravo!" :)

La multi ani Cristina Ciobanasu! Vezi unde isi serbeaza ziua de nastere

Cristian Ciomanasu implineste azi, 24 septembrie 15 ani. Adolescenta isi va serba ziua de nastere intr-un club de karaoke alaturi de colegii din La La Band si de cativa prieteneni foarte apropiati.
La multi ani Cristina Ciobanasu! Vezi unde isi serbeaza ziua de nastere
Vedeta pe care o puteti vedea in serialul „Pariu cu viata” de la Pro Tv in fiecare luni de la 20:30, asteapta cu nerabdare aceasta aniversare si spera sa iasa asa cum isi doreste.

Desi trece printr-o perioada foarte aglomerata cu filmarile si cu scoala, asta nu o impiedica pe Cristina sa aiba o adolescenta cat mai normala si sa se bucure de tot ce presupune aceasta varsta extraordianara.

Justin Bieber si Selena Gomez s-au sarutat si s-au imbratisat in timpul unei plimbari romantice pe plaja

Justin Bieber si Selena Gomez se comporta ca orice cuplu de indragostiti si incearca sa petreaca cat mai mult timp impreuna. Asta implica si plimbari romantice pe malul marii.
Justin Bieber si Selena Gomez s-au sarutat si s-au imbratisat in timpul unei plimbari romantice pe plaja - FOTO
Cei doi nu isi retineau gesturile romantice si aveau o atitudine foarte relaxata in timpul plimbarii.

Justin Bieber si Selena Gomez formeaza o pereche de aproape un an si nu par deloc plictisiti unul de altul. Este adevarat ca acum cateva luni au aparut cateva zvonuri ca lucrurile nu ar sta perfect intre ei, dar se pare ca totul era foarte departe de adevar. 

vineri, 23 septembrie 2011

Photo / Prima femeie pe care Fergie o pipaie in public. Vezi gesturile care au innebunit fanii!

Frumoasa cantareata Stacy Ferguson sau Fergie asa cum o stim mai bine a primit cadou ieri o figura de ceara in muzeul Madame Tussauds din Las Vegas. Solista de la Black Eyed Peas a fost foarte incantata de imaginea ei de ceara, mai ales pentru ca e vorba despre varianta ei mai tanara, cu parul roscat si mai lung adica o varianta diferita de look-ul abordat acum.

Aflata la inaugurarea de la muzeul din Las Vegas, Fergie nu s-a putut abtine si a pozat in pozitii indraznete alaturi de copia ei ajungand chiar la momentul in care a pupat-o si a pipait-o.

Vezi mai jos o super galerie foto plus cel mai recent clip al cantaretei!

Care varianta crezi ca arata mai bine?