duminică, 30 octombrie 2011

Cum isi condimenteaza un iepuras Playboy viata sexuala. Unde prefera Kendra Wilkinson sa faca sex cu sotul ei

Cine spune ca dupa casatorie si dupa aparitia unui copil viata sexuala nu poate fi la fel sau chiar mai incitanta decat la inceputul relatiei? Pentru a alunga monotonia din cuplu, Kendra Wilkinson si sotul ei prefera sa nu se limiteze la dormitorul propriu si se aventureaza in locuri mai putin obisnuite, atunci cand fac sex.
Cum isi condimenteaza un iepuras Playboy viata sexuala. Unde prefera Kendra Wilkinson sa faca sex cu sotul ei
Chiar daca baietelul lor in varsta de aproape 2 ani ii obliga sa stea mai mult acasa, Kendra Wilkinson si sotul ei gasesc mereu noi si noi modalitati de a pastra vie pasiunea. Cea mai simpla dintre ele: o viata sexuala lipsita de inhibitii.

Iepurasul Playboy a marturisit ca locul ei preferat pentru o partida de sex este… masina.

“Amandurora ne place sa ne distram. Nu ne place sa ne inchidem in dormitor, ci suntem spontani si nu luam nimic foarte in serios. Gandim in perspectiva. Am facut sex in masina de cateva ori, dar nu suntem atat de nebuni cum crede lumea. Doar ca ne place sa experimentam”, spune ea.

“Lumea ma intreaba mereu care este cel mai ciudat loc in care am facut sex. Ei bine, pe un skijet”, a continuat Kendra.

Nuntă ca la ţară. Invitaţii au venit cu vin vărsat la petrecerea Alinei Gabor

Nunta Alinei Gabor a avut şi aspecte comice care nu au scăpat neobservate, dat fiind faptul că fiecare pas al mirilor este urmărit datorită surorilor miresei care sunt două dintre cele mai "pestriţe" vedete din showbizul autohton.

blur
moni sosire2
miri
monica masina
După bătaia dintre Dinu Damaschin şi Emil Gabor care s-a petrecut după ceremonia religioasă, mai pe seară, la petrecere au avut loc alte evenimente interesante pentru public. Miri s-au simţit bine deşi localul nu le-a aparţinut în totalitate, la etaj organizându-se petrecerea unui botez.
Mai mulţi invitaţi la nuntă au venit cu câteva bidoare de vin vărsat care urmează să fie consumat în cursul acestei nopţi. Acest lucru se obişnuieşte la nunţile petrecute în mediul rural. La un moment dat, la petrecere şi-a făcut apariţia un fost iubit de-al Alinei.

Iti place cum s-a costumat Thalia de Halloween?

Thalia a fost in seara de sambata, 29 octombrie la petrecerea de Halloween organizata de actrita Bette Midler in New York.
Iti place cum s-a costumat Thalia de Halloween? GALERIE FOTO
Sotia lui Tommy Mottola a posat pe Twitter in timp real imagini de la eveniment.

Ea s-a costumat in personajul La Catrina, pentru care a avut nevoie nu doar de anumite haine, ci si de peruca si machiaj special.

Thalia a pozat si locul de la masa unde a stat, special aranjat, precum si unul dintre felurile de mancare servite: deserturi in forme "creepy" sau cu mesaje legate de Ziua Mortilor.

Iti place cum s-a aranjat pentru "Halloween Fiesta"?

Halloween Latino: Recunosti sub masti actorii din "Jocul seductiei" si "Inger si demon"?

Vedetele latino-americane adora distractia! Desi au sange fierbinte, cand sunt petreceri de Halloween nu ezita sa intre in pielea unor personaje cu sange rece: vampiri, dracusori, strigoi si alte bestii. Desigur, nu doar personajele fioroase sunt agreate pentru astfel de petreceri.
Halloween Latino: Recunosti sub masti actorii din "Jocul seductiei" si "Inger si demon"? FOTO

Printre invitati ii puteti recunoaste pe actorii din telenovelele "Inger si demon" si "Jocul seductiei".

Miguel Varoni, Gaby Espino, Jencarlos Canela, Karla Monroig, Elluz Peraza, Roxana Pena, Diego Gomez, Jimmy Bernal, Juan Jimenez, Maritza Rodriguez, Jorge Luis Pila, Michelle Vargas, Carlos Ponce, Ana Lucia Dominguez, Jorge Cardenas, Carlos Camacho, Roxana Pena, Alexa Kuve, Jeannete Lehr, Angeline Moncayo, Khotan si Candela Ferro au fost acolo si le puteti admira costumele in poze.


Iti place cum s-au costumat?

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Mane de la Parra apara intimitatea iubitei sale, Maite Perroni

Mane de la Parra apara intimitatea iubitei sale, Maite Perroni, pe care o puteti admira ACASA alaturi de William Levy in telenovela "Triumful dragostei", difuzata zilnic, de la 20:30. El face acest gest dupa ce au fost publicate imagini cu Maite topless, la piscina.
Mane de la Parra o apara pe Maite Perroni, dupa ce au fost publicate poze cu ea topless
Mane de la Parra s-a aratat foarte deranat de aparitia acelor imagini. Maite se bronza si facea baie in piscina, iar la un moment dat a ramas fara sutien, intr-o zi in care se relaxa impreuna cu alte prietene actrite.

“Consider ca e lipsa de respect, o invazie a vietii private. E foarte trist ca exista acest tipa de presa. Mi se pare deplorabil, ma enerveaza, ma deranjeaz ala culme" a declarat el pentru emisiunea radiofonica "Todo para la mujer".

“Doar pentru ca esti o persoana care are succes, care s-a remarcat si a realizat ceva in cariera, trebuie sa fii deranjat astfel?!", a spus cantaretul.

Andra l-a trimis pe Cătălin la piaţă. Vezi ce fructe se mănâncă în familia Măruţă!

Cum Andra are grijă de bebeluşul lor, în vârstă de şase luni, Cătălin a devenit responsabil cu treburile casei. Pentru că se străduiesc să urmeze un regim alimentar sănătos, soţii Măruţă au frigiderul plin cu fructe şi legume, moderatorul fiind fotografiat de paparazzii revistei Spy în piaţă.

1
2
3
4
cover spy139
Cătălin Măruţă îşi îndeplineşte cu succes rolul de bărbat în casă, el fiind tot timpul la dispoziţia soţiei şi fiului lor. Şi, cum anotimpul rece bate la uşă, soţii Măruţă încearcă să se ferească de răceli printr-o alimentaţie sănătoasă, bazată pe fructe şi legume. Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" a fost fotografiat de paparazzii revistei Spy în timp ce umplea câteva sacoşe cu fructe şi legume, dintr-o piaţă volantă situată pe Bulevardul Basarabia. 

"La noi găseşti întotdeauna fructe, fac parte din meniul nostru zilnic. Eu, de exemplu, beau în fiecare zi un fresh de grepfrut. Andrei îi place cel mai mult pepenele roşu, iar când nu e sezonul lui nu trece nicio zi fără să mănânce mere", a declarat Cătălin pentru cancan.ro. Mai mult fotografii cu Măruţă la cumpărături vedeţi în numărul existent pe piaţă al revistei Spy. 

Inna calca pe urmele Rihannei: s-a facut fata rea! Iti place cum ii sta?

Inna a pregatit un nou pictorial pentru fanii ei. Daca pana acum, ii surprindea cu ipostaze senzuale, de data aceasta Inna s-a transformat intr-o fata rea. Acelasi model l-a urmat si Rihanna, care s-a reinventat ca "good girl gone bad". Sa ne asteptam ca si Inna sa mizeze din ce in ce mai mult pe sex intr-un viitor apropiat?
Inna calca pe urmele Rihannei: s-a facut fata rea! Iti place cum ii sta?
Inna nu se teme sa incerce lucruri noi, iar Rihanna este o sursa de inspiratie excelenta. Cantareata noastra a incercat si parul cret, a la Rihanna, care i-a venit de minune.

Chiar si cele mai recente videoclipuri ale acestora se aseamana. Atat Inna, cat si Rihanna merg pe bicicleta, in niste locatii exotice, imbracate foarte sexy.
Ce parere ai? Crezi ca Inna ar trebui sa se faca mai rea?

Nici nu ne mira ca nu mai sunt impreuna! Cele mai nereusite cupluri din showbizul romanesc

Contrariile se atrag, insa totul are o limita. Au vazut-o pe pielea lor cele mai nepotrivite cupluri din showbizul romanesc: s-au iubit cu pasiune,  insa pana la urma diferentele si-au spus cuvantul.  
Nici nu ne mira ca nu mai sunt impreuna! Cele mai nereusite cupluri din showbizul romanesc
Oana Zavoranu si Pepe au avut o relatie furtunoasa, exact ca si felul lor de a fi. Dupa ce si-au declarant dragoste eterna pe toate posturile tv si in toata presa din Romania, dupa 8 ani de casnicie Pepe si Oana si-au dat seama ca pur si simplu nu sunt facuti unul pentru celalalt.
Le-a luat cam mult, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Anul acesta Oana si-a dat seama ca Pepe nu este barbatul visurilor sale  si a incercat si altceva – o tara intreaga a stat cu sufletul la gura sa afle deznodamantul povestii dintre ea si Tudy! 
Divortul dintre ea si Pepe a scos la iveala toate gandurile murdare pe care cei doi le aveau unul fata de celalalt.

Irinel Columbeanu si Monica au format un cuplu aparent fericit timp de 5 ani. In ciuda diferentei de varsta si de…statura, cei doi au incercat sa faca relatia lor sa mearga, insa pana la urma diferentele si-au spus cuvantul. Monica a fost surprinsa in compania unor domni mai tineri, iar Irinel si-a alinat durerea in Jacuzzi cu doua tinere petrecarete.


Oana Roman si Cornel Pasat 
 au format unul dintre cele mai mondene cupluri in urma cu mai bine de 5 ani. Au avut o relatie de 8 ani de zile, plina de impacari si despartiri. Oana spune si acum ca Pasat este si va ramane in continuarea mare iubire a vietii ei. Stripperul a trecut insa peste despartirea de Oana si s-a casatorit anul acesta.


Raluca Badulescu, fiica fostului senator PSD Laurian Badulescu, si manechinul Vali Punga au format timp de 4 ani un cuplu destul de mediatizat.
Cei doi, care au impreuna un baietel, au hotarat sa se desparta dupa ce in ultimul an certurile dintre ei au devenit tot mai dese si au fost puse pe seama nepotrivirii de caracter.


Oana si Viorel Lis formeaza singurul cuplu ciudat  care inca mai rezista. Care ar fi explicatia? Desi la prima vedere cei doi par desprinsi din doua lumi diferite, Oana si Viorel seamana mult mai mult decat ne-am putea noi imagina. Amandurora le place sa spuna tampenii in presa, sa se afiseze la evenimente mondene si sa participle la emisiuni tv.

Gelozia, boala grea… Ai putea sa stai cu un barbat care sa iti controleze toate aspectele vietii?

Am si eu defectele mele, dar din fericire gelozia nu este unul dintre ele. Nu a gresit cel care a zis ca este “boala grea”, pentru ca pana la urma chiar cred ca este o boala. Te innebuneste, te face sa iti iesi din minti, sa fii irational, sa faci lucruri nebunesti…  
Gelozia, boala grea hellip; Ai putea sa stai cu un barbat care sa iti controleze toate aspectele vietii?
Cred ca toti avem o anumita doza de gelozie in noi, doar la unii este in stare latenta si se manifesta doar atunci cand au motive – adica atunci cand el/ea lasa dovezi ca a calcat stramb sau ca are de gand sa faca lucrul asta.
Atunci este normal sa fii gelos, altfel inseamna ca nu iti pasa. Doar ca unii tind sa “vada” motive de genul asta peste tot…

Stiu cazuri in care gelozia este pur si simplu o stare de fapt, care se manifesta in orice moment al zilei. O amica a mers pana intr-acolo incat si-a urmarit iubitul ca sa vada daca intr-adevar este unde i-a spus ca se duce. Stie ca nu face bine, dar nu se poate controla – are nevoie permanenta de a sti cu cine este el si ce face.

Unei alte prietene sotul i-a interzis sa isi faca profil pe Facebook, pentru ca “este un site de agatat”.

O alta amica innebuneste numai cand iubitul ei trece pe strada pe langa alte femei…Culmea e ca daca ele se uita dupa el (ma rog, asta se intampla numai in imaginatia ei), atunci tot el e de vina. Noi ne mai amuzam pe seama geloziei ei, mai ales atunci cand suntem in oras si vin la noi la masa domnisoarele alea inalte si superbe care fac reclama la diverse marci de tigari… O tachinam, pentru ca stim ca le uraste - ea crede ca iubitul ei le gaseste frumoase  si se uita la ele admirativ.

Deja verificatul in telefon este o metoda veche si cunoscuta, asa ca ma gandesc ca nimeni nu mai risca sa isi lase mesaje dubioase in inbox.

Si barbatii, si femeile sufera in egala masura de gelozie. Sunt clasice cazurile in care el nu-si lasa sotia sa se aranjeze prea tare cand iese pe strada sau sa poarte fusta scurta si tocuri. Diferenta intre gelozia masculina si cea feminina este ca la barbati tinde sa se transforme in agresivitate.

Oricum, nicio relatie nu poate supravietui prea mult timp daca unul dintre parteneri dezvolta o obsesie de genul asta. Nu as suporta niciodata sa fiu verificata, sa fiu controlata si sa mi se ceara explicatii pentru ca am intarziat o ora acasa sau de ce mi-a dat x-ulescu Like la o poza pe Facebook.

Sincer, nu stiu daca gelozia se poate vindeca…Tare bine ar fi, pentru ca le vad pe fetele astea cum se chinuiesc, cum sunt intr-o continua framantare si stare de incertitudine.

Spune si tu: ai facut vreo nebunie pana acum din cauza geloziei. Ai putea sa ai o relatie cu un barbat gelos?

Cartile care au marcat-o pe Katie Holmes

Katie Holmes s-a logodit cu Tom Cruise dupa numai 2 luni de cand s-au cunoscut. Un an mai tarziu, ea o nastea fetita lor, Suri, se casatorea in Italia cu actorul cu 18 ani mai mare ca ea si, cum bine stiti, renuntase la catolicism pentru scientologie. Multa lume s-a intrebat ce a facut-o pe Katie sa faca asemenea alegeri in viata (in afara de averea lui Tom Cruise). O parte din raspuns poate fi in cartile pe care le-a citit si despre care spune ca i-au marcat viata.
Cartile care au marcat-o pe Katie Holmes
Washington Square de Henry James. In aparenta o simpla tragicomedie despre conflictul dintre o tanara plictisitoare, dar dulce si tatal ei genial si dominator, cartea are multe subtilitati si se afla pe lista romanelor apreciate ale scriitorului american. Desi asta l-ar fi enervat pe James, romanul a fost adesea laudat prin comparatie cu opera lui Jane Austen. Proza plina de sensibilitate si concentrare asupra relatiilor familiale: iata doua motive pentru care merita citit! Katie a spus despre carte, pentru oprah.com: “Nu ma regasesc in personaje (sigur ca da! n.red), dar mi-au placut locul desfasurarii actiunii si felul in care James scrie despre oameni.” Macar n-a laudat doar coperta. Si iata cum, de la prima carte din lista, am elucidat misterul logodnei, casatoriei si obedientei lui Katie fata de un barbat cu 18 ani mai mare: daddy-issues.
The Ghost of Greenwich Village de Lorna Graham. Romanul de debut al scriitoarei n-a marcat populatia planetei atat de mult incat sa aiba o pagina pe Wikipedia. De fapt nici scriitoarea nu este inca prea cunoscuta pe Internet, iar noi in rafturi nu avem volumul, asa ca va trebui sa ii credem pe cuvant pe cei care au lasat recenzii pe pagina lui de Amazon: o poveste de dragoste draguta in centrul careia se afla o naiva tanara provinciala care se muta in New York (in cartierul Greenwich Village, evident) si are brusc o viata sociala extraordinara. Din nou, Katie nu ne ia prin surprindere, dar ii mai dam o sansa. “Ador Greenwich Village”, a spus ea marturisind ca titlul a cucerit-o si de aceea a vrut si a apreciat cartea. Inca o sansa ratata.
84, Charing Cross Road de Helen Hanff. Cartea contine corespondenta pe o perioada de 20 de ani dintre o  scriitoare si un vanzator de carti (de aici titlul: adresa de corespondenta). Cei doi incep sa isi scrie legat de carti pana cand ajung sa isi povesteasca vietile si sa isi trimita cadouri, dar nu se intalnesc niciodata, iar librarul moare. Daca aveati de cand sa o cititi, v-am cam stricat surpriza. Ups. Pana la urma, nu e o pierdere: Katie Holmes nu pare in masura sa propuna o lista de lecturi. 

Cinci sfaturi pentru o despartire fara drame

Despartirile nu sunt intotdeauna usoare si aproape niciodata nu sunt de comun acord, de aceea de multe ori relatiile se termina in lacrimi si o doza sanatoasa de isterie. Daca esti tu cea care vrei sa te desparti de iubitul tau, trebuie sa stii ca e nevoie de curaj si putina diplomatie, ca sa nu ii ranesti sentimentele foarte tare. Pentru a face acest moment putin mai usor, iata care sunt sfaturile noastre.
Cinci sfaturi pentru o despartire fara drame
1. Exprima-te clar
Fii sigura ca el intelege exact sentimentele tale si ceea ce te-a determinat sa iei decizia despartirii. Incearca sa ii explici cu multa delicatete ca pentru tine acest pas este necesar si incerca sa exiti cu orice pret o cearta care ar inrautati totul.

2. Nu ii da sperante false
Nu ii spune ca speri ca intr-o zi vei simti la fel a el, ca poate te vei razgandi, nu vei face altceva fecat sa il ranesti si mai mult si sa nu il lasi sa treaca peste aceasta situatie dureroasa.

3. Nu te lungi. Cu cat vei petrece mai mult timp incercand sa il consolezi, cu atat va fi mai greu sa pleci si pentru el va fi mai dificil sa accepte ca s-a terminat. Nu te lungi in explicatii, oricat de crud ar parea, e mai bine pentru amandoi.

4. Stai departe
O vreme incearca sa il eviti, deoarece aceasta etapa este esentiala pentru ca el sa isi poata vindeca ranile si eventual si tu pe ale tale. Daca nu te va mai vedea o vreme ii va fi mai usor sa accepte noua voastra realitate.

5. Nu vorbi de prietenie
E posibil ca o despartire sa nu vine neaparat pentru ca unul dintre voi a gresit iremediabil si dorinta de a ramane prieteni poate veni in mod spontan, dar nu e cayul sa vorbiti despre asta imediat dupa ce i-ai spus ca va despartiti. In astfel de moment este mult prea greu sa iei asa ceva in considerare, deoarece suferi prea mult.

Dresuri pictate pentru a inviora toamna

Ham-Ham by Laura Bucur intampina sezonul de toamna-iarna 2011-2012, cu noi ciorapi pictati manual, meniti ca prin motivele si coloritul lor sa alunge morozitatea zilelor ploioase, asemenea unui pumn de vitamine fashion servite inca de la primul contact cu dressing-ul in toiul diminetii.
Dresuri pictate pentru a inviora toamna - GALERIE FOTO
Pentru toamna aceasta, Ham-Ham by Laura Bucur propune doua modele de ciorapi pictati manual, care poarta denumiri sugestive: RAIN si FLOWER.

Ciorapii RAIN sfideaza parca prin grafica si colorit anotimpul capricios, dovedindu-si atat utilitatea practica, cat si latura estetica. Doua pasari dornice de vorba, cu penajul creionat in tonuri de mov si albastru inchis, se adapostesc sub umbrela Ham-Ham cu o palma mai sus de glezna. In discutia lor aprinsa nu par a fi deranjate nici de norii care se aduna deasupra genunchilor, nici pe picurii de ploaie care se preling pe gambe sau de fulgerele amenintatoare.

FLOWER reprezinta o declaratie de stil pentru orice femeie care cauta in toiul iernii, acele specii de flori rare, care salasluiesc in tinuturi neatinse de prezenta umana si care se imprietenesc foarte repede cu neaua care le inconjoara. Din zona gleznelor, pleaca tulpina cea fina, care urca serpuitor pana inspre genunchi, pentru a dezvalui petalele de un roz aprins.

Laura ne-a spus cum vede fetele care poarta dresuri Ham-Ham: "In primul rand, sunt fete carora nu le place monotonia si care apreciaza piesa asta vestimentare. Parerea mea e ca sunt mai mult decat un simplu accesoriu. Dresul e considerat un fel de umplutura la tinuta: eu o fac o piesa de sine statatoare", a explicat ea.

Ciorapii RAIN corespund marilor S, M, L si sunt disponibili in doua variante cromatice (maro si verde) la pretul de 80 lei. Ciorapii FLOWER (marimile S, M, L) sunt disponibili doar in varianta culoarea piciorului, la pretul de 60 lei.

Fiecare pereche de dresuri este pictata cu vopsea speciala pentru textile si rezista la multiple spalari, daca sunt respectate anumite conditii: spalat de mana cu apa calduta spre rece.

Cele doua modele de ciorapi pictati manual din colectia toamna-iarna 2011-2012 Ham-Ham by Laura Bucur pot fi comandati pe adresa de mail hamham@laurabucur.ro sau la numarul de telefon 0752. 591. 252.

Machiajul pe care barbatii il adora

E cert ca barbatilor nu le plac femeile foarte machiate, insa exista anumte tipuri de machiaj pe care le adora. Iata cateva dintre ele.
Machiajul pe care barbatii il adora
1.    Obraji imbujorati.
Oricat de surprinzator ar parea, barbatilor nu le plac femeile care poarta un machiaj dur, ci mai curand unul delicat. Obrajii imbujorati, cu ajutorul unui blush cu textura si nuanta naturale, iti ofera un aspect mai proaspat, usor timid, pe care barbatii il adora.

2.    Gene lungi.
Daca barbatii ar putea vota pentru cel mai sexy produs de machiaj, cu siguranta rimelul ar iesi pe primul loc. Adevarul este ca privirea este foarte importanta, deoarce cu ajutorul ei putem spune ceea ce nu rostim, si rimelul pune in evidenta tocmai asta. Se spune ca ochii sunt ferestrele sufletului iar rimelul nu face altceva decat sa evidentieze asta. Un rimel negru cu efect de alungire a genelor nu trebuie sa lipseasca din trusa de infrumusetare a niciunei femei.

3.    Buze naturale.
Buzele rujate cu un rosu seducator atrag imedait atentia oricui, totusi se pare ca barbatii considera buzele naturale la fel de atragatoare sau chiar mai mult. Foloseste doar balsam de buze sau un gloss tramsparent pentru a le oferi buzelor tale un plus de stralucire.

4. Smokey Eyes.
Pentru momentele inc are vei sa scoti la iveala partea salbatica si stralucitoare a personalitatii tale apeleaza la un machiaj smokey eyes.  Foloseste nuante inchise, satinate pentru a oferi profunzime si mister privirii.

Cand trebuie sa iti faci exercitiile pentru ca efectele lor sa fie maxime

Pentru ca suntem din ce in ce mai ocupati si avem de facut din ce in ce mai multe lucruri intr-o zi, avem tendinta de a amana cele 20 sau 30 de minute de exercitii pentru finalul zilei, insa specialistii ne avertizeaza ca nu e tocmai bine.
Cand trebuie sa iti faci exercitiile pentru ca efectele lor sa fie maxime
Potrivit specialistilor in domeniu, momentul optim pentru exercitiile fizice este dimineata. Indiferent ca faci jogging, ca te plimbi cu bicicleta, mergi la sala sau la alergat in parc, cel mai bine este sa iti programezi aceste activitati dimineata.

Motivul pentru care exercitiile fizice facute dimineata sunt mai eficiente consta in faptul ca miscarea amelioreaza functionarea sistemului cardiovascular, pune inima la treaba si stimuleaza eliberarea de endorfine, acel hormon care ne ofera senzatia de bine.

Astfel, daca iti programezi exercitiile fizice dimineata este ca si cum ti-ai incarca bateriile, asta te va face sa te simti plina de energie toata ziua, ceea ce te va stimula sa faci mai multe lucruri, deci sa arzi mai multe calorii.

Cand te simti energica iti vine mai usor sa ocolesti putin pana sa ajungi acasa, sa urci pe scari si nu cu liftul sau sa faci o plimbare mai lunga in parc cu animalul de companie. Toate aceste activitati se traduc in calorii arse, deci mai putine kilograme.

Daca iti planifici exercitiile seara, pe langa faptul ca “ratezi” energia pe care o poti resimti peste zi poti sa iti dereglezi si somnul, pentru ca creierul devine hiperexcitat din cauza hormonilor si tu te simti activ si energizat in loc sa te pregatesti de relaxare si somn.

Totusi, exercitiile de seara au un avantaj psihologic. Dupa o zi grea e minunat sa te poti elibera de tensiunea acumulata si de stres alergand prin parc sau la ora de aerobic. Specialistii recomanda insa ca aceste activitati sa se finalizeze cu cel putin 3-4 ore inainte de ora ta obisnuita de culcare.

Vrei sa-i faci o impresie buna unui tip? Afla cu ce poti sa-l dai gata

Daca  planuiesti o cina romantica acasa sau vrei sa iti inviti prietenul la o o petrecere, trebuie sa iei in considerare si puterea muzicii. Alegerea unor melodii, formatii sau interpreti pot dezvalui despre tine foarte multe lucruri. Iata ce ii transmit iubitului tau melodiile tale preferate.
Vrei sa-i faci o impresie buna unui tip? Afla cu ce poti sa-l dai gata!
Kanye West: Esti o fata cu stil si nu iti e teama sa te folosesti de calitatile tale fizice pentru a-ti atrage iubitul

Radiohead: Esti putin trista, dar vrei sa treci peste aceasta etapa

John Mayer: Esti o fire romantica si iti plac momentele tandre cu persoana iubita

Rihanna:  Esti constienta de propria ta sexualitate si nu iti e teama sa spui ce vrei

Nicki Minaj: Esti mereu cea care face un plan amuzant si nebunesc

Coldplay: Esti gata pentru un moment romantic in doi, poate undeva mai retras

Green Day: Esti pregatita sa il cuceresti pentru el si intreaga lume

Lady Gaga: Sub mastile tale se ascunde o persoana foarte draguta

Adele:
 Esti genul de fata care nu tolereaza langa ea decat un barbat care o merita

Justin Bieber: Esti plina de iubire si daca esti sla randul tau iubita esti gata sa faci orice

Kid Cudi: Esti in cautarea fericirii si vrei un partener in aceasta aventura

Ne-Yo: Esti in cautarea unui gentelman care sa te vada ca "Miss Independent"

Miley Cyrus: Esti genul de persoana interesanta si optimista, ai putea sa schimbi viata oricarui barbat

Lil' Wayne: Esti gata sa iti traiesti viata din plin in orice moment

Linkin Park: Esti fata careia nu ii pasa de ce spun alti atunci cand e indragostita

Sase teste secrete la care barbatii isi supun partenerele la o prima intalnire

Barbatii sunt foarte selectivi si, de asemenea, stiu mai bine sa se protejeze de eventuale dezamagiri. Totodata, barbatilor le place sa stie de la inceput cu ce tip de fata  se intalnesc, dar asta nu inseamna ca intreaba.
Sase teste secrete la care barbatii isi supun partenerele la o prima intalnireInseamna ca ne supun unor teste secrete. Iata sase dintre ele:

1.    Punctualitatea - Au trecut vremurile in care era firesc ca o domnisoara sa se lase asteptata la o intalnire. In zilele noastre, barbatii considera ca e nerespectuos sa intarzii mai mult de cateva minute. Asa ca, incearca sa nu intarzii la intalnirile care conteaza pentru tine.

2.    Interesul - Sa te arati interesata de personalitatea baiatului cu care ai iesit la masa sau la cafea este cea mai scurta cale de a-i castiga inima. Asadar, este optim daca ai avea in minte cateva intrebari ale caror raspunsuri ar putea sa ii puna in evidenta personalitatea partenerului tau.

3.    Costurile
 - Chiar daca crezi sau nu, barbatii judeca femeile si dupa comanda de la bar. Daca de la prima intalnire comanzi bauturi sau mancaruri scumpe s-ar putea sa il faci sa creada ca trebuie sa fie foarte bogat ca sa se vada cu tine zi de zi. Incearca sa comanzi niste lucruri cu preturi rezonabile.

4.    Stresul - Barbatii inventeaza uneori niste situatii neprevazute ca sa vada ce fel reactionezi. Ca sa ii castigi inima, gandeste-te, calma, la niste solutii optime pentru el, nu pentru tine sau pentru voi. Altruismul este incantator.

5.    Imitatiile - Daca incerci sa imiti pe altcineva, in gesturi sau raspunsuri, el va simti asta. Daca iti place cu adevarat o persoana, trebuie sa fii sincera mereu cu acea persoana. Sa imiti o vedeta sau o persoana care tie ti se pare draguta, nu e o solutie.

6.    Comunicarea - Un barbat inteligent te va supune si acestui test, si te va lasa sa propui tu niste subiecte de conversatie asa ca e bine sa profiti si sa aduci in discutie lucruri care va pasioneaza pe amandoi, astfel incat dialogul sa decurga frumos.

Top cinci cele mai frecvente fantezii sexuale pe care le au femeile

Mintea noastra este un lucru cu adevarat uimitor. Nu are nicio limita. Ceea ce nu putem avea, ceea ce ne e teama sa facem, ceea ce speram sa ni se intample capata forma unor vise sau unor fantezii.
Top cinci cele mai frecvente fantezii sexuale pe care le au femeile
Credeai ca numai barbatii se gandesc la sex si au in mod frecvent fantezii erotice? Ei bine, nu este asa. Femeile au o imaginatie chiar si mai bogata decat a barbatilor si fanteziile lor nu sunt mereu romantice, cu apusuri de soare si lumanarele. Unele chiar sunt obraznice si incredibil de indraznete.

Iata care sunt cele mai frecvente fantezii sexuale pe care le au femeile:

5. Sex cu o persoana de alta rasa- Un mulatru sexy sau un japonez priceput? Se pare ca femeile sunt excitate de gandul de a avea relatii sexuale cu persoane de alta rasa.

4. Sex cu o persoana cu autoritate
 - Profesorii, doctorii si preotii se numara printre barbatii cu autoritate care incita femeile si le pun mintea pe jar.

3. Sex rapid cu un necunoscut
 - Eventual daca se poate intr-un loc public. O intalnire fierbinte cu un necunoscut sexy este o fantezie pe care multe o au in minte.

2. Sexul cu o alta femeie
 - Se pare ca e adevarat ca intr-o anumita masura toti suntem bisexuali, dat fiind ca foarte multe femei viseaza sa aiba o realtie sexuala cu o femeie.

1. Sexul cu doi barbati in acelasi timp - Se pare ca femeile cel mai mult viseaza sa fie mangaiate, sarutate si alintate de doi barbati in acelasi timp, dispusi sa le satisfaca si cea mai intima dorinta.

Sapte defecte feminine pe care barbatii le considera sexy

Este timpul sa intram putin in mintea barbatilor si sa le exploram fanteziile despre femeia ideala. Adevarul este ca femeile trebuie sa renunte la toate complexele si sa inceapa sa se mandreasca mai mult cu trasaturile lor unice.
Sapte defecte feminine pe care barbatii le considera sexy
Iti prezentam sapte “defecte” pe care barbatii le considera sexy si care ar trebui sa te invete sa te simti mandra de toate acele lucruri fara de care tu nu ai fi tu.

1. Colaceii din talie
 - Barbatilor le plac femeile cu forme voluptoase, care se iubesc si sunt sigure de feminitatea lor. Colaceii din talie reprezinta unul din acele lucruri pe care noi, femeile, ne straduim sa il ascundem, dar de care barbatilor nu le pasa atat de mult, ba chiar il considera sexy.

2. Strungareata - Femeile cu strungareata deseori se simt nesigure atunci cand zambesc. Totusi, barbatilor le place un astfel de “defect”, pe care il considera foarte dragut.

3. Sanii mici - Nu ai nevoie nici de implanturi,  nici de sutiene cu burete, deoarece este deja dovedit ca barbatilor le plac sanii mici si fermi la fel ca si cei mai “generosi”, ba mai mult ii prefera mici si naturali in locul celor mari si “ajustati” chirurgical.

4. Nasul stramb - Rinoplastia este o interventie chirurgicala foarte dureroasa asa ca nici macar nu ai de ce sa o iei in considerare. Fii mandra de trasaturile tale unice. Atitudinea pe care o ai fata de tine insati este mai importanta in relatia cu sexul opus, comparativ cu un nas perfect. Daca totusi este ceva care te deranjeaza foarte tare, invata sa “corectezi” ce se poate prin machiaj.

5. Brate flasce - Bratele musculoase nu sunt atat de atragatoare pentru barbati. Ca sa fii atragatoare nu e nevoie sa stai ore in sir la sala. E mai bine sa nu faci exercitiile pentru brate mai mult de doua ori pe saptamana. Barbatii se simt intimidati de femeile care au o musculatura mai dezvoltata decat a lor.

6. Ochelarii de vedere - Femeilor li se pare ca ochelarii de vedere sunt o adevarata povara. Totusi, in mod paradoxal, barbatii de simt atrasi de fetele care poarta ochelari. Cumva le considera mai inteligente si mai increzatoare, asa ca nu ar trebui sa iti fie rusine sa iti scoti ochelarii de fata cu el atunci cand ai nevoie de ei.

7.   Coapse voluptoase - Coapsele voluptose transmit un singur mesaj pentru barbati – feminitate. Ar trebui sa fii mandra de silueta ta. In plus, numeroase studii indica faptul ca barbatii sunt, in mod inconstient, atrasi de femeile care au coapse proeminente deoarece este un semn al fertilitatii.

vineri, 28 octombrie 2011

Dana Rogoz, o aparitie sexy la Milano. Le-a eclipsat pe Milla Jovovich si Chiara Ferragni

Dana Rogoz a fost prezenta la Milano, la petrecerea de lansare a calendarului Campari 2012. Chiar daca a mizat pe simplitate, efectul a fost de-a dreptul spectaculos. Vedeta ProTV a atras blitzurile fotografilor si a reusit sa marcheze o aparitie mai reusita decat bloggerita de moda Chiara Ferragni sau chiar vedeta evenimentului Campari, Milla Jovovich.
Dana Rogoz, o aparitie sexy la Milano. Le-a eclipsat pe Milla Jovovich si Chiara Ferragni
Dana Rogoz a optat pentru o rochie neagra semnata PNK si realizata din piele in partea de sus si din voal in partea de jos. Ea a accesorizat-o cu o bratara supradimensionata de la Christian Lacroix si cu o pereche de cercei simpli si discreti, cu o poseta Ferragamo si cu o pereche de platforme Christian Dior.

Coafura a fost simpla, dar i-a conturat foarte frumos fata, iar machiajul smokey eyes i-a pus in valoare ochii.
Noi ii spunem un singur lucru: Bravo, Dana!
Tu ce parere ai de cum s-a imbracat? Este mai chic decat Milla Jovovich si Chiara Ferragni?

N-a tinut niciodata dieta si nici n-a fost la sala, dar arata fabulos la 70 de ani! Afla cine este vedeta care nu „reuseste” sa imbatraneasca

Mai are cateva saptamani si ajunge la 70 de azi si cu toate acestea, se mentine foarte bine. De "vina" sunt genele ei, care au ajutat-o sa arate incredibil la aceasta varsta, fara dieta si sport.
N-a tinut niciodata dieta si nici n-a fost la sala, dar arata fabulos la 70 de ani! Afla cine este vedeta care nu bdquo;reuseste  sa imbatraneasca
Divele de azi refuza categoric sa imbatraneasca, asa ca recurg la operatii estetice sau sport excesiv, care le deformeaza si le fac de-a dreptul respingatoare. Madonna, Sarah Jessica Parker, sau frumusetile de altadata - Priscilla Presley sau Suzanne Somers au imbatranit groaznic.

Barbra Streisand insa arata incredibil. Ea arata ca sora mai mare a lui Jennifer Aniston, actrita cu care seamana izbitor.

"Scopul meu este sa fac sanii sa para mai mari si fundul mai mic!" Vezi la ce se refera Geri Halliwell

Geri Halliwell arata spectaculos si vrea sa le dea o mana de ajutor tuturor femeilor care au nevoie de trucuri de infrumusetare pentru a-si ascunde defectele.
Scopul meu este sa fac sanii sa para mai mari si fundul mai mic!  Vezi la ce se refera Geri Halliwell
Este clar: ea nu are nevoie de imbunatatiri si de alte trucuri ca sa arate bine, insa unele femei trebuie sa apeleze la diverse artificii ca sa isi mascheze defectele.
Geri Halliwell promoveaza printr-un pictorial incendiar noile modele de lenjerie intima Next. "Scopul meu este sa fac fundul sa para mai mic in acesti chilotei si sanii mai mari in aceste sutiene", spune Geri, care a contribuit la conceperea noilor modele.
Geri, care are acum silueta perfecta, a dezvaluit mai demult ca a avut mari probleme cu alimentatia. Cel care a salvat-o de la anorexie a fost Robbie Williams.
Eram ingrijorata sa nu ma ingras. Ma indopam cu mancare, dupa care aveam mustrari de constiinta si ma duceam la baie sa vomit. A fost groaznic!”, a spus Geri.
Bun prieten cu fosta Scary Spice, Robbie Williams a fost cel care a a adus-o pe calea cea buna.
Robbie stia despre problemele mele cu bulimia si m-a sfatuit sa ma tratez. Mi-a zis sa merg la o clinica si cred ca asta mi-a salvat viata. O sa ii fiu vesnic recunoascatoare”, a dezvaluit cantareata.

Actritele de la Hollywood, disperate ca sunt deja batrane. Cine e ultima diva care se plange de efectele trecerii timpului

"Nu-mi place ca imbatranesc. Nu-mi place cum arata pielea mea", a declarat o actrita celebra intr-un interviu care va aparea saptamana viitoare in Pro TV Magazin.
Actritele de la Hollywood, disperate ca sunt deja batrane. Cine e ultima diva care se plange de efectele trecerii timpului
"Cred ca este mai greu pentru o femeie sa accepte faptul ca imbatraneste. Cea mai mare parte a vietii tale simti ca esti atragatoare, dupa care… ai un sentiment diferit", a declarat actrita in varsta de 64 de ani.

Daca majoritatea vedetelor de la Hollywood incearca sa pacaleasca vremea, apeland la tot felul de operatii estetice, Glenn Close considera ca "este ridicol sa incerci sa pari ceea ce nu esti".


"Ce rezolvi, sa ai 80 de ani si sa incerci sa arati ca la 50?", se intreaba actrita.

"Nu sunt o cocheta si nu ma pricep deloc sa-mi aranjez parul. Nu ma pricep la cumparaturi. Daca as putea, as purta blugi si un tricou cat e ziua de lunga. La varsta mea, insa, e ridicol. Nu-mi pasa de haine. Interiorul conteaza mai mult decat hainele", spune actrita.


Glenn Close joaca rolul avocatei Patty Hewes in serialul Daune si interese, difuzat de AXN, iar anul acesta s-a "transformat" in barbat pentru rolul din Albert Nobbs, pelicula ce descrie povestea unui irlandez din secolul al XIX-lea.

Actrita a castigat un premiu Emmy si doua Globuri de Aur si a fost de mai multe ori nominalizata la premiile Oscar, fiind celebra pentru roluri precum cele din Atractie fatalaLegaturi periculoasesau 101 dalmatieni.
 

Jessica Biel, intr-o rochie nude cu umerii supradimensionati. Iti place?

Jessica Biel a aratat absolut superb la un eveniment monden din New York. Cu o rochie spectaculoasa, un machiaj discret si o curea in talie superba, actrita a fost o adevarata aparitie.
Jessica Biel, intr-o rochie nude cu umerii supradimensionati. Iti place?
Jessica Biel este una din actritele care se transforma radical pe covorul rosu. In timpul zilei, o poti vedea in jeansi, tricouri largi si adidasi, pe bicicleta sau la o plimbare cu cainele.

La evenimentele publice insa, se transforma intr-un adevarat Style Icon si marcheaza de fiecare data o aparitie reusita.
Iar acum radiaza si de fericire - Jessica si Justin Timberlake s-au impacat si se inteleg de minune.

Ele sunt dovada ca la 40 de ani poti arata mai bine ca la 20. Imaginile demonstreaza ca timpul poate fi oprit in loc

Timpul este cel mai mare dusman al vedetelor, insa acum divele de la Hollywood au gasit diverse modalitati prin care pot ca sa isi mascheze adevarata varsta. Desigur, nimeni nu i-ar da lui Demi Moore 49 de ani, insa credeti ca si o femeie obisnuita poate arata la fel de bine la peste 40 de ani?
Ele sunt dovada ca la 40 de ani poti arata mai bine ca la 20. Imaginile demonstreaza ca timpul poate fi oprit in loc
Pentru ca arata mai bine ca la 20 de ani, actritele si cantaretele din showbizul international sunt intrebate adesea care sunt secretele frumusetii si tineretii lor. Toate raspunsurile sunt parca automate: se hidrateaza, beau multa apa, fac gimnastica, mananca sanatos, evita soarele si nu fumeaza.


Dar, din cand in cand, marile dive “scapa” si cate un mic secret. Cum ar fi Botoxul. Kylie Minoguea recunoscut ca a folosit si ea miraculosul ser, insa in trecut…si ca acum prefera sa fie naturala. Dar toata lumea stie ca efectul Botoxului trece si daca vrei sa scapi de riduri, trebuie sa ti-l injectezi constant. Deci…cum se explica chipul neridat al lui Kylie?

Si Jennifer Aniston a recunoscut ca a incercat Botox, dar ca…nu I s-a potrivit. La fel si Courtney Cox. 
Demi Moore, Madonna si Sandra Bullock nu pot sa ne minta – se vede cu ochiul liber. Au incercat tot ce se putea incerca, iar Demi la 49 de ani arata mai bine ca la 20. Madonna probabil a exagerat cu Botoxul in ultima vreme, iar efectele negative deja se vad pe fata sa.

Daily Mail a  vrut sa arate ca nu numai divele de la Hollywood pot arata bine la 40 plus. Tabloidul a convins cateva vedete cunoscute in Anglia sa pozeze impreuna si sa arate ca trecerea timpului le-a facut mai mult bine decat rau.
Una dintre vedetele britanice, Suzanne Dando, o fosta gimnasta olimpica, acum in varsta de 50 de ani, spune ca se mentine in forma cu o ora de exercitii cardio de cel putin 3 ori pe saptamana. 
Foto: Daily Mail
Cu toate astea, spune ca timpul nu poate fi pacalit: pielea nu mai e la fel, iar ridurile s-au strans in jurul ochilor. ..Asa cum se intampla la orice femeie  de peste 40 de ani, care nu a a trecut pe la cabinetul medicului esthetician.
Foto: Suzanne Dando, la 18 ani


Si noi avem in Romania vedete care arata la peste 40 de ani mai bine ca la 20. Anca Turcasiueste cel mai bun exemplu.
Foto: Anca Turcasiu

“Am grija in permanenta de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn si de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul si am grija sa nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu sa le dau jos. Beau ceaiuri, apa si mananc multe legume crude pentru a avea o digestie buna.", spune Anca Turcasiu.

Ramona Badescu arata si ea spectaculos. “La 20 de ani ma consideram grasa, urata, faceam dus cu lumina stinsa pentru ca nu imi suportam corpul. Parintii mei imi spuneau ca mananc prea mult… Acum, fac sport, mananc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, tin sa ma hranesc cu lucruri cat mai naturale. Ma plac mai mult acum decat atunci cand aveam 20 de ani.”, spunea Ramona inCSID.
Foto: Top vedete peste 40 de ani din Romania
Ramona a spus  care sunt secretele ei. "Nu fumez, nu ma droghez, nu beau alcool, decat un pahar de vin rosu uneori. Mananc soia, lucruri integrale, dar nu ma chinui si nu fac excese de cantitati. Imi place sa pun grau la incoltit, sa-l tin acolo 48 de ore, dupa care il amestec la o salata mixta, cu ulei, sare si condimente. Face foarte bine la organism".
Mihaela Radulescu recunoaste ca are si noroc genetic, dar se ingrijeste foarte mult de felul in care arata.

"Stiu sigur ca am un noroc genetic, caci femeile din familia mea mereu au aratat mai tinere decat varsta din buletin, dar stiu si ca nu trece nicio zi din viata  mea fara sa fac miscare, in orice forma, chiar si mergand pe jos, alert, 30 de minute", a spus Mihaela Radulescu.

Mihaela Radulescu isi face intotdeauna somnul de frumusete si are grija sa duca o viata ordonata.
"Nu pierd noptile, nu stau in fumul altora, nu beau alcool niciodata (cu exceptia paharului de vin rosu pe care-l savurez in vreo ocazie sociala), nu acumulez nervi, tristeti inutile, griji pentru care sa ma consum mai mult decat gasindu-le rezolvarea.... "Dupa 40 de ani nimeni nu mai e tanar", spunea Coco Chanel, dar oricare dintre noi poate fi irezistibil, oricare dintre noi isi poate gasi iubirea, linistea, performanta, drumul...", a incheiat Mihaela Radulescu.

Spune si tu: Crezi ca poti arata la 40 de ani ca la 20 si daca nu apelezi la chirurgia estetica?