miercuri, 24 octombrie 2012

Invata de la Victoria Beckham: ce trucuri sa folosesti ca picioarele tale sa para lungi cat ale unui supermodel!


Multi spun ca este mult prea slaba, insa ea este multumita de felul in care arata. Nici macar nu se straduieste sa pare mai "implinita", dimpotriva outfiturile pe care le poarta Victoria Beckham ii scot si mai tare in evidenta "silueta zero".
Invata de la Victoria Beckham: ce trucuri sa folosesti ca picioarele tale sa para lungi cat ale unui supermodel!
Victoria Beckham a iesit la o plimbare prin New York intr-o pereche de jeansi evazati care ii fac picioarele sa pare interminabile. In combinatie cu pantofii cu tocuri imense, care insa nu se vad datorita lungimii blugilor, se creeaza iluzia unor picioare extrem de lungi, demne de un model Victoria's Secret.
Nu este pentru prima oara cand Victoria apeleaza la acest mic truc: de curand vedeta a purtat o pereche de jeansi asemanatori la antrenamentele de fotbal ale unuia dintre fiii sai.
Foto: SPLASH
Dar acesta nu este singurul truc pe care Victoria Beckham il foloseste ca sa para mai inalta. Aceasta a dezvaluit ca rochiile pe care le creeaza au o crioala speciala - niste taieturi care dau iluzia ca cea care le poarta este mai inalta.
“Niciodata nu am avut silueta de fotomodel inalt si svelt, asa ca am vrut sa creez o iluzie. Lumea crede ca sunt mult mai inalta decat sunt in realitate, insa nu din cauza pantofilor cu toc pe care ii port, ci datorita liniilor si taieturilor rochiilor mele. Ele accentueaza talia, ceea ce e grozav pentru bust si pentru fund”, a spus Victoria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu