duminică, 7 octombrie 2012

Kim Kardashian, aparitie super sexy intr-o rochie portocalie, fara sutien


Starleta de reality show si-a facut aparitia la hotelul ei din Miami, dupa o scurta calatorie in Mexico City. Kim s-a asigurat ca paparazzi ii vor surprinde revenirea, purtand o superba rochie portocalie vaporoasa, fara sutien.
Kim Kardashian, aparitie super sexy intr-o rochie portocalie, fara sutien
Desi rochia Lanvin portocalie a fost, intr-adevar, una superba, iar pantofii aurii Tom Ford i-au dat un aer glam, cu siguranta ca absenta sutienului a fost elementul care a facut bliturile paparazzilor sa se declanseze neintrerupt.
Iar Kim s-a asigurat ca o vor surprinde din toate unghiurile posibile, mergand cat se poate de incet de la masina la usa de intrare a hotelului si intorcand capul de cateva ori, aruncandu-le fotografilor celebra ei privire peste umar.
Vedeta a fost plecata ieri in Mexico City, unde a fost invitata la aniversarea a 40 de ani a revistei "Cosmopolitan", editia mexicana. Surse din anturajul ei au declarat insa pentru site-ul celebdirtylaundry.com ca starleta a profitat de faptul ca se afla in oras pentru a-si stabili o programare la un celebru chirurg estetician local pentru o liposuctie.
Ceea ce n-ar fi atat de greu de crezut, avand in vedere ca vedeta a tot vorbit despre faptul ca vrea sa slabeasca in ultima vreme. Kim a declarat revistei "Life & Style" ca vina pentru kilogramele in plus o poarta relatia confortabila cu iubitul ei, Kanye West: "Sper sa slabesc putin, nu mi-e frica sa recunosc. Cred ca toata lumea ajunge in acel punct confortabil al relatiei in care iti place sa mananci des in oras, dar acum e vremea sa iau masuri", a spus ea.
In plus, starul de reality show a inceput sa ia si pastile de slabit, fiind, de altfel, si imaginea unui celebru brand de astfel de medicamente din State: "De cand am inceput sa iau QuickTrim din nou acum cateva saptamani, am slabit 3 kilograme!!! Cel mai grozav sentiment din lume. Eram descurajata, dar acum sunt atat de motivata!".
Spune si tu: crezi ca zvonurile sunt adevarate si ca Kim vrea sa-si faca o liposuctie? Sau crezi ca va prefera sa slabeasca dupa metoda traditionala: mult sport si dietaa?

Un comentariu: