miercuri, 31 octombrie 2012

Mihai Petre are cu ce se lauda. Uite cat de frumoasa era sotia lui, Elwira, in urma cu 3 ani si cat de bine arata acum, cu burtica


Pe langa faptul ca este unul dintre cei mai cunoscuti jurati ai concursurilor de talente din Romania, Mihai Petre este un dansator si coregraf extrem de apreciat, care a adus o multime de medalii in Romania impreuna cu partenera lui de pe ringul de dans si din viata reala.
Mihai Petre are cu ce se lauda. Uite cat de frumoasa era sotia lui, Elwira, in urma cu 3 ani si cat de bine arata acum, cu burtica
Impreuna cu sotia sa, dansatoarea Elwira Duda, Mihai Petre formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri de dans sportiv din industria de specialiatate. Talentati si extrem de frumosi, cei doi au reusit inca de la inceputul relatiei lor sa atraga privirile admirative ale celor din jur.
Insusi Mihai recunoaste cu mandrie ca sotia lui este una dintre cele mai frumoase femei din lume si ca este extrem de mandru ca o are alaturi, afirmatie care reiese chiar si din imainea de mai jos.
Facuta in anul 2009, fotografia ii arata pe cei doi unul la bratul celuilalt, zambitori si fericiti. La fel de indragostiti ca in prima zi, Mihai si Elwira mai au putin si vor deveni parinti, micutul care se va naste curand urmand sa le intregeasca superba familie.
Asa cum puteti vedea in imagine, Elwira era la fel de frumoasa atunci, cum este si acum, motiv pentru care din partea noastra are un mare LIKE.

Un comentariu:

  1. Tipul asta e tare "constipat" ar mai putea invata de la andy moisescu si Andra cum sa se faca placut......

    RăspundețiȘtergere