miercuri, 24 octombrie 2012

Robert Pattinson, mai viclean decat pare! Ce vrea sa faca pentru a verifica daca iubita lui l-a mintit dupa impacare


Dupa impacarea pe care au asteptat-o toti fanii Twilight, Robert Pattinson a dat semne nu doar ca ar fi iertat-o pe Kristen, ci ca ar ignora complet faptele pe care aceasta le-a facut.
Robert Pattinson, mai viclean decat pare! Ce vrea sa faca pentru a verifica daca iubita lui l-a mintit dupa impacare
Potrivit CDL, cel care da viata personajului Edward din seria Twilight nu este atat de naiv pe cat am crezut pana acum si vrea sa testeze sinceritatea lui Kristen Stewart dupa impacare.
Intr-una dintre multele discutii pe care le-au avut despre inselat si aventura pe care Stewart a avut-o cu Rupert Sanders, actrita l-a asigurat pe Pattinson ca nu a intretinut relatii sexuale cu barbatul mai in varsta decat ea.
Robert nu este atat de sigur ca aceasta spune adevarul, asa ca planuieste sa o duca la detectorul de minciuni pentru a lamuri acest aspect o data pentru totdeauna. In sprijinul celor de la CDL vin si editorii de la NOW, care sustin ca si in ceea ce ii priveste pe ei exista o sursa care confirma acest zvon.
Noua ne e cam greu sa credem ca Robert, care este atat de indragostit de Kristen incat a trecut peste infidelitate, este capabil sa o duca la detectorul de minciuni.
Voi ce spuneti? Apar din nou probleme in Paradis? Exista sansa ca cei doi sa mearga la un specialist pentru a-si testa sinceritatea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu