marți, 31 ianuarie 2012

Look-ul zilei: Elena Gheorghe intr-o rochie cat o bluza de scurta! Iti place sau exagereaza?

De parca ar mai fi fost nevoie de inca o demonstratie, Elena Gheorghe tine totusi sa ne arate ca silueta ei este impecabila la o luna si jumatate dupa nastere.
Look-ul zilei: Elena Gheorghe intr-o rochie cat o bluza de scurta! Iti place sau exagereaza?

Cantareata nu tine cont de frig si zapada atunci cand vine vorba de imaginea ei. Elena Gheorghe a purtat weekendul trecut la targul Ideal Mariaj o rochita minuscula care ne duce cu gandul la vara, si in niciun caz la nametii de afara.
Spune si tu: cum ti se pare atitudinea Elenei Gheorghe dupa nastere? Ti se pare ca se straduieste prea mult ca sa isi arate forma fizica de invidiat?

Nu isi dorea sa arate asa de mult. Ce au vazut spectatorii din primul rand

A fost intotdeauna apreciata pentru vocea ei, insa nu a fost niciodata considerata o femeie prea frumoasa. Asta pana acum! Din ratusca cea urata s-a transformat intr-o adevarata diva. Oamenii care au venit la concertul ei si au stat in primele randuri au vazut asta din plin :)
Nu isi dorea sa arate asa de mult. Ce au vazut spectatorii din primul rand

Celine Dion s-a schimbat radical stilul. Cantareata a renuntat la rochiile care o acoperau complet si a inceput sa poarta rochii foarte scurte, decolteuri indraznete si slituri adanci.


La cel mai recent concert al ei, Celina a purtat o rochie mini Balmain, care a lasat sa se vada mult mai mult decat trebuia. Oamenii din primele randuri i-au admirat lenjeria intima in toata splendoarea si au facut poze incontinuu.
Din nefericire pentru ea, paparazzi prezenti in zona i-au surprins si celulita de pe picioare, care din anumite unghiuri era foarte vizibila.

Cu celulita sau nu, noi o apreciem pentru curajul de care da dovada si pentru ca, la 43 de ani s-a reinventat si a devenit o femeie completa.

Adevarul despre momentul jenant al Christinei Aguilera. Ce se vedea de fapt pe piciorul artistei

Christina Aguilera a simtit din plin presiunea recitalului in memoria legendei muzicii soul Etta James. Iar efectele emotiilor au fost vizibile pe unul dintre picioarele artistei.
Adevarul despre momentul jenant al Christinei Aguilera. Ce se vedea de fapt pe piciorul artistei

Cei de la mediatakeout.com au speculat din plin momentul si au scris ca faimoasa cantareata era intr-o perioada delicata a lunii. Iar stirea a facut inconjurul lumii, alaturi de imaginile "incriminatorii".

Insa, potrivit unei surse apropiate artistei, contactata de jurnalistii de la Daily Mail, nu este voba decat despre urmele spray-ului autobronzant.

Jennifer Lopez nu a vrut sa fie vazuta asa. De ce a ajuns vedeta sa planga pe balcon

Jennifer Lopez a trecut prin multe in ultimul timp. A divortat de Marc Anthony, dar a fost nevoita sa continue sa lucreze cu el in continuare si a inceput o noua relatie, criticata de toata lumea, din cauza diferentei mare de varsta. Zilele trecute, cantareata a fost surprinsa de paparazzi intr-o ipostaza trista - plangand pe balconul hotelului la care era cazata.
Jennifer Lopez nu a vrut sa fie vazuta asa. De ce a ajuns vedeta sa planga pe balcon

Chiar daca este cu iubitul ei, Casper Smart, Jennifer Lopez duce dorul vietii de familie. Se pare ca motivul pentru care a izbucnit in plans pe balcon a fost o conversatie cu copiii ei.
"Am vorbit ieri la telefon cu fetita mea si am inceput sa plang. Mi-e atat de dor de ea!", a declarat ea ulterior intr-o emisiune.
Iubitul ei era acolo sa o consoleze si a incercat sa o binedispuna aratandu-i un curcubeu deasupra marii.

Nicoleta Luciu – la un pas de a dansa in „Lacul lebedelor” – Afla 14 lucruri pe care nu le stiai despre vedeta

Nicoleta Luciu – la un pas de a dansa in „Lacul lebedelor” – Afla 14 lucruri pe care nu le stiai despre vedeta
Nicoleta Luciu ne-a facut cateva marturisiri surprinzatare.

1. Cel mai recent cadou primit de la Zsolt: plecam in acest weekend la Venetia impreuna cu el si Zsolt Jr.

2. Secretul meu impotriva caderii parului : Ulei de argan, ulei de masline, vitamina A E uleioasa, ulei de ricin si ulei de migdale – seara inainte de culcare cu o casca de baie in cap.


3. Am vrut sa devin prim balerina la Opera Romana. Am dat si proba si profesoara mi-a zis “Apuca-te de treaba de maine”. Puteam sa stau cu toata greutatea pe varful degetului mare de la picior si pot sa fac si acum acest lucru.

4. Cand eram mica scoala era langa un camin de batrani si complotam ca mancarea pe care o aveam in ghiozdan sa le-o dam batranilor. Saream gardul si mergeam la ei.

5. La 6 ani faceam spagatul pe ambele picioare ceea ce pot sa fac si acum.

6. In clasa a III-a am luat bataie prima oara de la mama.

7. Mi-a luat cam o ora sa-mi dau halatul jos la prima sedinta foto pentru Playboy.

8. Acum 7 ani cand l-am cunoscut pe Zsolt a fost prima oara cand am mers intr-o masina decapotabila

Jennifer Lopez nu este sigura ca vrea sa se casatoreasca cu iubitul ei

Jennifer Lopez are de cateva luni o relatie cu unul dintre dansatorii ei. Artista a fost casatorita de trei ori si spune ca nu stie daca va mai face acest pas prea curand.
Jennifer Lopez nu este sigura ca vrea sa se casatoreasca cu iubitul ei
 
Anul trecut, Jennifer Lopez si Marc Anthony au pus capat casatoriei lor de 7 ani.

Intr-un interviu recent artista a spus ca nu stie daca va face acest pas alaturi de iubitul ei Casper Smart. Vedeta de 42 de ani nu se simte deloc jenata sa se afiseze cu un iubit de 24 de ani, dar totusi de aici pana la casatorie este un pas destul de mare.

Oricum aparitiile pubilce ale vedetei din ultima perioada sunt incarcate de farmec si fotografii sunt pe urmele ei pentru a-i prinde orice miscare.

Pe 30 ianuarie, vedeta a fost impreuna cu iubitul ei la „The Late Show with David Letterman” in NYC. Vedeta a sosit imbracata cu un mantou bej cu inserii de blana, care ii punea in evidenta silueta impecabila, pe care la asortat cu o geanta plic nude si o geanta in aceeasi nuanta.

O parte dintre tinerii din La La Band se pregatesc pentru examenul de Bacalaureat

“Pariu cu viata” se intoarce la PRO TV cu sezonul 2 din 6 februarie de la 20.30, iar tinerii din LaLa Band se impart cu brio intre platourile de filmare si febra care i-a cuprins in asteptarea examenului de Bacalaureat.
O parte dintre tinerii din La La Band se pregatesc pentru examenul de Bacalaureat  - GALERIE FOTO
Alina Eremia, eleva a Colegiului National Bilingv George Cosbuc se pregateste intensiv pentru bacalaureat chiar si in orice moment liber de filmare. Isi ia cartile pe platourile de la Pariu cu viata, ajunge cu materia la zi cu ajutorul profesorilor, a colegelor de clasa, si cel mai frica ii este de proba la limba si literatura romana dar este increzatoare ca totul va iesi foarte bine: “In viata, cel mai important este sa te tii de scoala. Este secretul succesului in absolut orice initiativa ai aborda. Desi nu este usor, imi spun in fiecare dimineata ca voi reusi si la bac si sa imi iasa cat mai bine personajul Ioana din Pariu cu viata”.

Rapha Tudor
s-a mutat recent la Colegiul de Arte Dinu Lipatti si s-a alaturat astfel mai multor colegi din LaLa Band: “Sunt coleg de clasa cu Mihai si Levent dar mai sunt la alte clase Bubu, Gloria, Cristina si Monica”. Rapha este bucuros ca nu va da bac-ul la matematica si isi doreste sa isi implineasca visul dupa examene, sa intre la UNATC.

Colegul lui de liceu, Bubu Cernea recunoaste ca are mari emotii in asteptarea bac-ului si si-a ales ca proba optionala geografia: “Deja cunosc o mare parte din geografia Romaniei pe care am invatat-o in clasa a VIII-a unde am luat 10 la tezele cu subiect unic. Cel mai frica imi este de Istorie pentru ca trebuie sa aprofundezi, sa citesti sinteze ale istoricilor, foarte curand voi incepe si meditatiile”. Un alt hop este reprezentat de examenul care va atesta ca a terminat 12 ani de pian, iar apoi urmeaza pregatirea pentru intrarea la Berklee College of Music : “Consta in meditatii la teorie, armonie si reevaluarea tuturor stilulilor de batut la tobe”, completeaza Bubu.

Vlad Gherman
, elev la Scoala Centrala din Bucuresti este pasionat de matematica si biologie, cateva din materiile pe care le va sustine la Bacalaureat: “Inainte de a ma indragosti de actorie, vroiam sa ma fac doctor asa ca am ales ca materie optionala biologia. Inca nu mi-a disparut aceasta idee cu medicina”. Pornind de la vorba bunicului sau, “Timpul este stofa din care ne croim viata”, Vlad are in plan foarte multe lucruri si vrea sa imbine cat de bine poate atat filmarile de la Pariu cu viata si orele de studiu pentru Bacalaureat si intrarea la facultate.

Tinerele sperante ale familiei Kardashian au luat fata revistei Teen Vogue

Inghesuiala mare de vedete in clanul Kardashian. Vin din urma puternic cele doua pustoaice Kylie si Kendall Jenner, surori vitrege cu Kim, Kourtney si Kloe.
Tinerele sperante ale familiei Kardashian au luat fata revistei Teen Vogue
Una de 14, cealalta de 16 ani, fetele vor fi pe coperta din martie a revistei Teen Vogue.

Adolescentele s-au imprietenit deja si cu camerele de luat vederi – au aparut in reality-showul „Keeping Up With The Kardashian”. In rest, pasiunile lor raman modellingul, modellingul si... modellingul.

duminică, 29 ianuarie 2012

Rihanna si reclama interzisa. Indecenta pentru unii, incredibil de sexy pentru altii. VIDEO

In Kuweit, de pilda, parfumul Reb'L Fleur by Rihanna a fost interzis, cu tot cu reclama, pe motiv ca artista apare prea dezbracata.

Ambalajul parfumului a fost considerat indecent, iar Rihanna a fost nevoita sa retraga tot stocul din Kuweit.

In schimb, a acceptat sa foloseasca o imagine mai “cuminte”, iar acum parfumul se vinde fara probleme si in aceasta tara.






 

Chipul si ochii pe care nu ii poti uita prea usor! Fiica lui Michael Jacskon este noul etalon de frumusete pentru adolescente

Paris Jackson este cu adevarat frumoasa. Fiica in varsta de 13 ani a lui Michael Jackson a fost in centrul atentiei la spectacolul dat de Cirque du Soileil in cinstea Regelui Pop - "The Immortal World Tour".
Chipul si ochii pe care nu ii poti uita prea usor! Fiica lui Michael Jacskon este noul etalon de frumusete pentru adolescente

Machiata foarte discret, cu un contur negru la ochi si cu un gloss transparent, Paris Jackson a impresionat din nou cu simplitatea si frumusetea ei. Deja se spune despre fiica lui Michael ca are cei mai frumosi ochi de la Hollywood.
De curand, Paris a fost invitata in emisiunea lui Elen DeGeneris, unde a vorbit despre relatia cu tatal sau.

Toata lumea stie aparitiile excentrice ale lui Michael Jackson in public, alaturi de copiii sai: micutii erau tot timpul fortati sa poarte masti. Paris Jackson a vorbit pentru prima oara de aceste episoade jenante din viata ei.
Daca la inceput i se parea stupid si nu intelegea de ce trebuie sa iasa mascata, ulterior a si-a dat seama ca tatal ei nu voia decat sa ii protejeze si sa ii fereasca de paparazzi.

Planul lui Michael a dat roade, intrucat atunci cand a fost inscrisa la scoala, nimeni nu stia cine este. "Am o copilarie normala. Sunt tratata ca toti ceilalti copii. Cand am ajuns la scoala, copiii habar n-aveau cine sunt. Mi-am dat atunci seama ca am sansa sa am o viata normala", mai spus Paris.
Paris a semnat pentru primul film din viata sa, Lundon's Bridge And The Three Keys. Desi familia nu a fost initial de acord, deoarece voiau sa ii lanseze cariera de abia dupa 18 ani, pana la urma adolescenta i-a convins. Paris i-a spus bunicii sale in varsta de 81 de ani ca mesajul filmului este legat de memoria tatalui sau.

Gestul care a impresionat-o pe Andra la preselectiile "Romanii au talent". Vezi ce a primit de la un fan

Andra a fost surprinsa de un fan la preselectiile pentru cea de-a doua editie a emisiunii "Romanii au talent". Cand se astepta mai putin, acesta a venit la ea si i-a facut un mic cadou.
Gestul care a impresionat-o pe Andra la preselectiile  Romanii au talent . Vezi ce a primit de la un fan

Andra a fost surprinsa de un fan din public cu un trandafir. Cantareata a fost impresionata de gestul lui si a zambit emotionata. Ea are un succes foarte mare la public si are fani care o sustin in tot ceea ce face.
Andra se poate considera o persoana norocoasa. Reuseste cu succes sa-si imbine viata profesionala cu cea personala .
"Eu asta mi-am dorit de mica: sa cant, sa am o familie si iata ca la 22 de ani m-am maritat si la 25 de am un copil minunat si sper la anul sau peste doi ani sa vina si o fetita", ne-a marturisit ea.

Paris Jackson are toate sansele sa devina urmatorul supermodel al lumii

Paris Jackson a electrizat pur si simplu publicul cu ochii sai albastri la Centre Staples din Los Angeles, vineri, 27 ianuarie. Cirque Du Soleil au organizat un specacol tribut pentru Michael Jackson. Productia se numeste "The Immortal World Tour" si a avut vineri premiera.
Paris Jackson are toate sansele sa devina urmatorul supermodel al lumii - FOTO
Desi Paris este inca doar un copil, are doar 13 ani, si purta un pulover cu Goofy, nu puteai sa nu observi cat de bine arata.

Fiica lui Michael Jackson a eclipsat pe toata lumea prezenta la eveniment, fotografii nemaistiind din ce unghiuri sa ii faca poze.

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Jennifer Lopez, asa cum nu ai mai vazut-o demult: in costum de baie. Fara photoshop! FOTO

Jennifer Lopez isi arata din nou formele care au facut-o celebra, intr-un pictorial asa cum nu a mai realizat de multa vreme.
Jennifer Lopez, asa cum nu ai mai vazut-o demult: in costum de baie. Fara photoshop!  FOTO

J Lo a fost suprinsa de paparazzi in Miami, acolo unde realizeaza o sedinta foto cu fotograful vedetelor Mario Testino. In varsta de 42 de ani, Jennifer Lopez este intr-o forma extraordinara si se vede ca divortul nu a afectat-o prea tare...cel putin din punct de vedere fizic. Diva latino a fost insotita la sedinta foto de noul ei iubit, Casper Smart.

Anul trecut, Jennifer Lopez a fost desemnata "cea mai frumoasa femeie din lume" de revista People. Actrita, cantareata, vedeta TV si mamica, J.Lo a reusit sa se reinventeze de la an la an, iar la cei 42 de ani arata impecabil.

Ce crede ea despre frumusete? "Familia m-a invatat ce inseamna sa fii frumoasa. Si nu vreau ca cineva sa creada ca este usor. Necesita timp si multa munca. Televiziunea HD nu este prietena nimanui".

La 55 de ani le face concurenta modelelor de 20! Jerry Hall le-a intimidat pe tinerele manechine la Paris Fashion Week

A fost unul dintre cele mai bine cotate modele in anii '70, dar nici acum nu-i sta rau pe catwalk. La 55 de ani, are un corp de sirena si nu s-a jenat sa defileze alaturi de modele care de abia au implinit 20 de ani.
La 55 de ani le face concurenta modelelor de 20! Jerry Hall le-a intimidat pe tinerele manechine la Paris Fashion Week

Este vorba despre fosta iubita a lui Mick Jagger, Jerry Hall, cu care liderul trupei Rolling Stones are 4 copii. Cele doua fiice ale cuplului, Elizabeth si Georgia May, au mers pe urmele mamei lor si au facut cariera in modelling.

Foto: Georgia May Jagger

Foto: Elizabeth Jagger
Saptamana aceasta Jerry Hall s-a intors la prima ei mare iubire, modellingul, si a defilat pengru designerul suedez Jean-Luc Amsler. Secretul siluetei sale la 55 de ani? "Nu mananc niciodata intre mese si nu consum junk food. Mananc mai mult peste, legume si pui. Ador insa ciocolata, cafeaua, vinul rosu si tigarile", spune Jerry Hall.

Sint aproape la fel, dar diferenta dintre aceste poze este de 24 ani. Vezi cine o copiaza pe Madonna

Lourdes este fara doar si poate o copie fidela a mamei sale. La 15 ani, ea este varianta mai tanara a Madonnei, mai exact cea de acum 24 de ani. Trasaturile lor sunt identice: nasul, buzele, sprancenele.
Sint aproape la fel, dar diferenta dintre aceste poze este de 24 ani. Vezi cine o copiaza pe Madonna

Acum 24 de ani, Madonna era in plina ascensiune profesionala. Cantareata avea un look foarte fresh si indraznet, intocmai cum are si fiica ei in prezent.
Chiar daca are doar 15 ani, Lourdes o concureaza pe mama ei in ceea ce priveste tinutele vestimentare, iar corpul ei atrage deja atentia paparazzilor.

Chiar daca Madonna imbatraneste si corpul ei nu mai este tocmai sexy, lasa in urma o varianta identica :)

Elena Gheorghe, in lenjerie intima la o luna si jumatate dupa ce a nascut. Arata spectaculos

Elena Gheorghe este extrem de solicitata pentru pictoriale dupa nastere. Cantareata a uimit pe toata lumea prin cat de repede a reusit sa isi revina la formele initiale.
Elena Gheorghe, in lenjerie intima la o luna si jumatate dupa ce a nascut. Arata spectaculos

Elena Gheorghe este protagonista unui pictorial incendiar, in lenjerie intima. Deocamdata cantareata nu a dezvaluit pentru ce revista este, insa fanii au putut vedea pe profilul ei de facebook cateva poze de la making of.

In urma cu o saptamana, Elena Gheorghe si-a aratat abdomenul perfect pe Facebook.

Vedeta al carei corp nu s-a schimbat in ultimii 30 de ani. Heather Locklear arata ca o pustoaica la 50 de ani

Heather Locklear face parte din categoria actritelor de 50 de ani care pur si simplu nu refuza sa imbatraneasca. Daca la alte vedete de varsta ei se cunosc interventiile estetice pe care si le-au facut asupra corpului lor, Heather a fost ceva mai discreta la capitolul acesta.
Vedeta al carei corp nu s-a schimbat in ultimii 30 de ani. Heather Locklear arata ca o pustoaica la 50 de ani

Totusi, evenimentele din ultimii doi ani si-ar putea pune, in curand, amprenta asupra felului in care arata. Actrita a fost arestata de doua ori pentru ca a fost suprinsa conducand sub influenta unor medicamente puternice, iar in urma cu doua saptamani a ajuns la spital. Serviciile medicale de urgenta au fost contactate prin telefon de o persoana din resedinta actritei, aflata in apropiere de Los Angeles. Se pare ca Heather Locklear a "amestecat alcoolul cu medicamentele prescrise".
 
Potrivit Mediafax, Heather Locklear a suferit in trecut de depresie si s-a internat in 2008 intr-o clinica specializata in tratarea dependentei de alcool.
In acelasi an a fost acuzata de conducere sub influenta alcoolului si mai tarziu a incercat sa se sinucida.
Heather Locklear, in varsta de 50 de ani, a fost casatorita cu rockerul Tommy Lee intre anii 1986 si 1993 si cu chitaristul Richie Sambora intre anii 1994 si 2006.


In 2007, a inceput o relaţie cu Jack Wagner, colegul ei din distributia serialului "Melrose Place", cu care s-a logodit in august 2011, dar cei doi s-au despartit in noiembrie 2011.


Heather Locklear a devenit celebra dupa ce a jucat in serialul "Dinasty", in anii '80, dupa care, in anii '90, in "Melrose Place".

Dulce Maria, protagonista unui reality-show

Cantareata Dulce Maria s-a mutat in Los Angeles, fiindca va lucra la o noua emisiune pentru MTV. Proiectul este un serial denumit “Extranjera”, alcatuit din zece episoade, in care se va prezenta viata artistei, incepand cu prima zi petrecuta in “Orasul Ingerilor”.
Dulce Maria, protagonista unui reality-show
Fiecare episod al reality-show-ului va dura o ora si va fi o oportunitate, pentru admiratorii cantaretei, de a urmari fiecare miscare a idolului lor. De asemenea, fanii ei vor fi pusi la curent cu cele mai recente evenimente din viata artistei si o vor putea insoti in procesul de ascensiune in cariera muzicala.
Dulce Maria a afirmat ca, in acest moment al vietii sale, simte ca are mai multe sanse de a triumfa, ca interpret de muzica pop in Los Angeles si de aceea are domiciliul temporar in acest loc.

Selena Gomez , intr-o tinuta cool

Dupa ce a renuntat la rolul lui Alex din serialul de comedie “Wizards of Waverly Place”, Selena a inceput o serie de schimbari in ceea ce priveste imaginea sa. Artista vrea sa arate tuturor ca a crescut si s-a maturizat, iar lookul de fetita cuminte nu mai reflecta setul de valori la care se raporteaza.
Selena Gomez , intr-o tinuta cool - FOTO
 
Cantareata a surprins cu vestimentatia ei atragatoare si potrivita pentru varsta de 19 ani. Selena a zburat in Mexic pentru a primi, in mod personal, premiul “Discul de Aur” pentru cele peste 30.000 copii vandute ale albumului “When The Sun Goes Down”.
Vedeta a fost imbracata in pantaloni scurti din denim, un tricou semi-transparent alb si un sacou in nuanta corai, la care a asortat o pereche de botine, din piele neagra, cu tinte.
Selena a anuntat ca va renunta temporar la muzica pentru a se concentra asupra carierei actoricesti. Vedeta a povestit despre cel mai recent film al sau, “Spring Breakers”, in care interpreteaza personajul Faith.Aceasta jefuieste o banca, cu ajutorul prietenilor ei, pentru a putea plati pentru vacanta de primavara.
Pe durata peliculei, Selena va fi vazuta in ipostaze rebele, fumand sau consumand cantitati mari de alcool. Distributia filmului cuprinde actori, precum Emma Roberts, Vanessa Hudgens si James Franco. In ceea ce priveste rolul ei, actrita a marturisit: “Sunt emotionata cu privire la rol. Este putin la limita, dar este amuzant. Am luptat mult pentru acest rol. Am zburat spre Nasville si i-am spus producatorului ca vreau sa fac parte din acest film”, a spus Selena.

Cameron Diaz, insarcinata pentru noul film. Uite ce bine arata actrita

Nimeni nu s-ar fi asteptat ca actrita Cameron Diaz sa apara insarcinata. Cu un trup perfect, vedeta si-a etalat burtica de gravida pe platourile de filmare ale filmului “What To Expect When You’re Expecting“.

Cameron Diaz cu burtica de gravida? Cu siguranta ne-a uimit pe toti cu aceasta aparitie, mai ales ca in urma cu doar cateva saptamani abdomenul ei era intact. Cum a reusit? Cine e tatal?
De fapt, actrita a acceptat provocarea si a folosit o burtica falsa pentru filmarile din Atlanta ale celui mai recent film in care joaca, “What To Expect When You’re Expecting“.
Pelicula realizata de Lionsgate prezinta viata a cinci cupluri care se confrunta cu diferite probleme atunci cand se pregatesc sa devina parinti. Jennifer Lopez este singura actrita care nu apara insarcinata – pentru ca personajul ei va adopta un copil.
Filmul este inspirat din bestseller-ul “What to Expect When You’re Expecting“, care a fost aleasa ca una dintre cele mai influente 25 de carti din ultimii 25 de ani din SUA. A fost citita de aproape 93% dintre gravidele Statelor Unite si este considerata biblia sarcinii.

Productia “What To Expect When You’re Expecting” va fi lansat in luna mai a anului 2012 si are o distributie de exceptie: Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Chris Rock,Brooklyn Decker, Jennifer Lopez, Chace Crawford, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock, Rodrigo Santoro, Ben Falcone, Joe Manganiello si Cameron Diaz, bineinteles!
Chiar daca este doar pentru filmarea peliculei, burtica de gravida o prinde foarte bine pe actrita. Pe cand o sarcina reala, Cameron?

O cariera ruinata inca de la inceput: cum a reusit Vanessa Williams sa ofere una dintre cele mai mari surprize din showbiz cu revenirea ei spectaculoasa

Vanessa Williamsa reusit sa smulga o nominalizare in cadrul Galei NAACP Image Awards pentru interpretarea sa din Desperate Housewives. Actrita a uimit cu modul in care arata desi se apropie de 50 de ani.
O cariera ruinata inca de la inceput: cum a reusit Vanessa Williams sa ofere una dintre cele mai mari surprize din showbiz cu revenirea ei spectaculoasa
Vanessa Williams este una dintre cele mai respectate femeie afro-americane din industria entertainment-ului. Cu o cariera de aproape 30 de ani in lumea filmului si a muzicii, Vanessa Williams a reusit sa se impuna la Hollywood nu doar ca una din cele mai frumoase femei, dar a reusit sa devina un adevarat star.

Cu toate ca Williams a avut un debut plin de controverse, actrita-cantareata a dovedit ca este una dintre cele mai puternice femei, a reusit sa revina in atentia publicului si sa isi construiaca o cariera de invidiat. Revenirea ei este considerata una dintre cele mai mari surprize din showbiz. Daca multi se asteptau ca Williams sa dispara din peisaj la fel de repede cum a ajuns in centrul atentiei, aceasta i-a surprins pe toti cu revenirea ea spectaculoasa.

In 1983, la 20 de ani, a fost prima femeie afro-americana incoronata cu titlul de Miss America, insa aceasta a fost nevoita sa renunta la coroana pentru ca a aparut goala in revista pentru barbati Penthouse. Premiul i-a fost oferit lui Suzette Charles, urmatoarea clasata si care era tot afro-americana.


Dupa ce a castigat concursul Miss America, a primit mai multe amenintari cu moartea. La 10 luni distanta, pozele cu ea goala, in care aparea alaturi de o alta femeie, mimand scene de lesbianism au generat un scandal urias.

Actrita a declarat ca nu stia ca mai exista acele fotografii si ca nu si-a oferit niciodata acordul de a fi publicate. Pozele i-au fost trimise lui Hugh Hefner, dar acesta le-a refuzat. Hefner a spus ca Williams este o femeie foarte frumoasa, dar ca stia ca nu sunt aprobate si nu a vrut sa ii defaimeze imaginea.


Vanessa Williams in anii '90 Vanessa Williams in 2012



William a debutat in lumea filmului cu rolul din Under the Gun (1988). In 1994 a debutat pe Broadway in musicalul Kiss of the Spider Woman. In 1995 a inregistrat melodia Colors of the Wind, premiat cu Oscar pentru cel mai bun cantec, folosit in animatia Pocahontas, produs de Disney.

Primul rol cu care a atras atentia publicului a fost cel din Eraser (1996), in care a jucat de Arnold Schwarzenegger. A mai avut aparitii apreciate in filme ca "The Pick-up Artist" (1987), "Another You" (1991) si "Harley si Marlboro" (1991). A refuzat rolul din Monster' Ball (2001), care i-a revenit lui Halle Berry si cu care aceasta a luat primul oscar din cariera si a fost prima femeie afro-americana care a primit statueta. A mai avut aparitii cameo in show-uri ca The Fresh Prince of Bel Air, Saturday Night Live, Star Treck: Deep Space Nine, Ally McBeal si Boomtown.

Intre 2006 si 2010, a jucat rolul divei si fotomodelului Willhelmina Slater in serialul Ugly Betty, versiunea american a telenovelei columbiene "Yo Soy Betty La Fea". Pentru acest rol a primit 3 nominalizari la Premiile Emmy. Din 2010, s-a alaturat distributiei de exceptie din serialul "Desperate Housewives", in rolul lui Renne Perry, o femeie extrem de bogata si rasfata.
Vanessa Williams s-a nascut pe 18 martie 1963, in New York, si are radacini afro-americane, galeze si nativ americane. A primit o bursa de studii la Universitatea Syracuse intre 1981 si 1983, dar a renuntat la studii.

Din 1988, cand si-a lansat primul album, Vanessa Williams a vandut in total peste 6 milioane de albume la nivel mondial si a primit 15 nominalizari la Premiile Grammy.

A recunoscut ca a apelat la operatii estetice cu Botox, dar nu a exagerat pentru a putea continua cariera de actrita si sa nu isi distruga fata. La 49 de ani, Vanessa Williams ramane in continuare una dintre cele mai atragatoare si seducatoare actrite de la Hollywood.

vineri, 27 ianuarie 2012

Uda, purtand doar un prosop. Cum arata IN INTIMITATE una dintre cele mai sexy cantarete

Daca te-ai intrebat vreodata cum arata una dintre cele mai sexy cantarete din lume proaspat iesita de la dus si fara machiaj, ei bine, acum ai ocazia sa afli.

Nicole Scherzinger insasi a postat online o fotografie in care nu poarta altceva decat un prosop, cu urmatorul comentariu:

Uhh… stie cineva cum se infasoara un prosop pe cap? Haha!”, a scris ea. Din cate se vede nu a aflat cum se poate transforma intr-o Nefertiti moderna, asa ca imaginea ei este a unei fete normale.


Surorile Kardashian au lansat o colectie de blugi pentru femeile cu forme. Cum ti se par modelele?

Surorile Kardashian vor sa iti faca un nume si in lumea modei. Kim, Khloe si Kourtney si-au lansat prima lor colectie exclusiva de jeansi.
Surorile Kardashian au lansat o colectie de blugi pentru femeile cu forme. Cum ti se par modelele?

Colectia este alcatuita din 3 linii vestimentare, care se adreseaza femeilor cu forme asemenatoare celor trei surori.

"Colectia noastra pentru magazinele Sears este oficial lansata. Sunt trei stiluri vestimentare - fiecare poarta numele noastre. Eu port blugi din colectia Kim, care sunt sexy, cu talie joasa si drepti. Kourtney este imbracata in jeansi din colectia care ii poarta numele - skinny, absolut superbi. Iar Khloe poarta blugi pentru femeile mai voluptoase, cu talie inalta, boot cut", spune Kim Kardashian pe Twitter.

Andra, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata! Vezi rochia care i-a luat prin surprindere pe fanii "Romanii au talent"

Andra a adoptat un stil foarte indraznet in ultimul an. La filmarile pentru "Romanii au talent", cantareata si-a expus picioarele perfecte in rochii extrem de scurte. Este si cazul acestei aparitii in alb.
Andra, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata! Vezi rochia care i-a luat prin surprindere pe fanii  Romanii au talent

Andra si-a recuperat din plin silueta dinainte de nastere si asta intr-un timp foarte scurt dupa marele eveniment.
Fiind mai tot timpul in fata camerelor de filmat, cantareata a tinut un regim special cu care a scapat de 15 kilograme.
“Eu cred ca am avut noroc pentru ca varsta si-a spus cuvantul si am slabit foarte usor. Nu am facut nimic anume. Am avut o perioada in care m-am simtit destul de rau din cauza unor probleme cu sanii, cu alaptatul“, a spus Andra.
Acum, ea este multumita de felul in care arata si spune ca nu si-a facut nicio operatie estetica si nici nu are de gand sa isi faca.
"A fost putin greu atunci cand intram in dressing si indrazneam sa probez lucrurile pe care le purtam inainte de sarcina si nu imi veneam, iar asta m-a ambitionat sa slabesc mai repede. Acum incap in hainele de dinainte", a completat cantareata.
Noi o apreciem pentru sinceritate si... pentru curaj!

Nici nu se mai straduieste sa isi ascunda zonele intime. Vedeta care nu inceteaza sa ne uimeasca

S-a pozat in sala de fitness in costum de baie, a facut scufundari in rochie lunga si cu bijuterii la gat, a fumat niste tigari dubioase, canta despre practici sado-masochiste...chiar mai impresioneaza pe cineva ca se imbraca in haine transparente pe strada?
Nici nu se mai straduieste sa isi ascunda zonele intime. Vedeta care nu inceteaza sa ne uimeasca

Rihanna face numai ce ii place si nu tine cont de ce ar putea spune lumea despre ea. In ciuda manifestarilor sale rebele din ultima perioada, fanii sunt in continuare alaturi de ea si se amuza de iesirile trasnite ale Rihannei.
La ultima sa aparitie publica Rihanna a mizat pe transparenta...spre deliciul paparazzilor, care o urmaresc peste tot. Nu este insa prima oara cand Rihanna face asta.


FOTO: RIHANNA, HEPTA
Cantareata merge in mare parte pe clasicul negru, pe care il poarta insa extrem de indraznet. Rihanna alege materialele transparente chiar si pentru tinutele pe care le poarta atunci cand merge la restaurant sau in club.

Chiar daca nu era un subiect de interes national, Rihanna ne-a aratat tuturor piercingurile sale din zonele intime, pe care nu s-a straduit sa le acopere cu sutiene sau topuri. Cel mult, si-a lipit pe sani benzi colorate, care nu au facut decat sa o scoata mai mult in evidenta.

Radu Valcan: „In liceu am fost gata sa dau foc scolii cu o fumigena” – Afla 14 lucruri pe care nu le stiai despre vedeta

Radu Valcan: „In liceu am fost gata sa dau foc scolii cu o fumigena” – Afla 14 lucruri pe care nu le stiai despre vedeta
Radu Valcan, actorul pe care il puteti vedea in„Pariu cu viata”, incepand de luni, 6 februarie, ne-a facut in exclusivitate urmatoarele marturisiri.

1. Primul meu animal de companie a fost un iepure.

2. Am plans cand a pierdut Steaua finala cupei campionilor cu Ac Milan.

3. In liceu uram chimia si iubeam limba germana.

4. Am fost indragostit in scoala generala de profesoara de germana.

5. In liceu am fost gata sa dau foc scolii cu o fumigena, ne pregateam de un meci si faceam pregatirile in incinta liceului.

6. Mancam in copilarie paine cu ou, era mancarea mea favorita, facea parte din meniul zilnic.


7. Port o bratara de piele la manca tot timpul e talismanul meu norocos.

8. In america am scapat de o amenda dupa ce pe autostrada m-a oprit politia pentru ca depasisem viteza legala.

9. Primul lucru cand ma trezesc dimineata este sa vad ce fac cateii.

10. Ma duceam la doua-trei filme pe seara in facultate.

11.Imi place sa gatesc micul dejun.

12.Imi place vinul rosu fiert.

13.De cand m-am mutat pornesc destul de des alarma, sper disperarea celor de la firma de paza.

14.Sunt fan al lui Charlie Chaplin.