sâmbătă, 31 martie 2012

Acesta este costumul pentru care trebuie sa ai un corp perfect. Cine este vedeta careia ii vine senzational

Nu orice femeie ar indrazni sa poarte acest outfit, care, daca nu ai silueta perfecta, te poate face sa arati ridicol.
Acesta este costumul pentru care trebuie sa ai un corp perfect. Cine este vedeta careia ii vine senzational

Cea care s-a incumetat sa-l poarte este, desigur, Jessie J. Cantareata in varsta de 24 are o silueta perfecta, care ii permite sa poarte acest catsuit pretentios. Unul dintre motivele pentru care arata atat de bine se datoreaza si faptului ca nu fumeaza si nu bea deloc alcool.

Foto: Splash
De la varsta de 11 ani, Jessie J suferea de o bataie neregulata a inimii, motiv pentru care la varsta de 18 ani a avut un accident vascular cerebral minor. Din cauza acestui lucru, ea nu consuma deloc alcool sau tutun.

Anne Hathaway mananca doar 500 de calorii pe zi! Vezi cat trebuie sa slabeasca in mai putin de 3 saptamani

Frumoasa actrita este nevoita sa recurga la o dieta drastica pentru ultimul ei rol, cel al unei prostituate pe moarte.
Anne Hathaway mananca doar 500 de calorii pe zi! Vezi cat trebuie sa slabeasca in mai putin de 3 saptamani

Actritei de 29 de ani i s-a cerut sa slabeasca 7 kilograme pentru a interpreta prostituata Fantine, din adaptarea cinematografica a celebrului roman “Les Miserables”.
Desi in prezent actrita poarta marimea 40, ea va trebui sa dea jos peste 7 kilograme pentru a intra in pielea prostituatei flamande si muribunde.
In locul unei diete sanatoase de 2.000 de calorii pe zi, actrita a trecut acum la 500 de calorii, pentru a obtine rezultatele rapide. “Din pacate are doar 15-20 de zile la dispozitie sa slabeasca cat de mult posibil, pentru ca a filmat deja scenele in care e sanatoasa si cu forme si urmeaza cele in care e slabita”, a declarat o sursa de pe platourile de filmare.
“[Situatia] nu e ideala, dar ca in cazul oricarui film cu buget mare, sunt niste constrangeri temporare. Producatorii i-au dat un antrenor personal si in perioada asta ea nu mananca aproape nimic – cateva mere si un shake pe zi. Anne este constienta de riscurile unei asemenea diete extreme si isi face controale medicale saptamanale sa se asigure ca este bine”, a mai declarat sursa.
Nu este pentru prima data cand actrita este fortata sa slabeasca pentru un rol. Anul trecut a trebuit sa intre intr-un costum imposibil de mulat de Catwoman pentru filmul “The Dark Knight Rises”.
Pentru a-si indeplini acel obiectiv a inceput sa faca Bikram yoga si flotari si a trecut la o dieta bazata pe legume, peste si fructe.
Anne a slabit si pentru rolul Andrea Sachs din “The Devil Wears Prada”.
Filmul „Les Miserables”, in care Anne joaca alaturi de Hugh Jackman, Russell Crowe, Eddie Redmayne si Amanda Seyfried va avea premiera in decembrie.

Look-ul zilei: Beyonce demonstreaza ca isi merita statutul de trend setter

Beyonce este o mamica super cool si nici nu ne-am astepta sa fie intr-un alt fel. Cantareata a fost suprinsa de paparazzi in New York intr-o tinuta foarte chic, care demonstreaza, daca mai era nevoie, ca este o fashionista desavarsita.
Look-ul zilei: Beyonce demonstreaza ca isi merita statutul de trend setter

Dupa ce zilele trecute a fost suprinsa intr-un outfit mai putin stralucitor, gri, de data asta Beyonce demonstreaza ca isi merita statutul de fashion icon. Vedeta a fost fotografiata intr-o fusta multicolora, pe care a asortat-o cu un pulover roz neon.
Beyonce si-a accesorizat tinuta cu o palarie neagra, ochelari de soare si cercei supradimensionati. Cantareata a optat pentru o geanta neagra si pantofi cu toc de aceeasi culoare.
Va place outfitul ei?

Andreea Marin Banica, decolteu sexy la 38 de ani. Iti place tinuta ei?

Andreea Marin Banica a fost gazda unui eveniment caritabil zilele trecute, in clubul Princess din Bucuresti. Imbracata intr-o rochie lunga, albatra, cu un decolteu generos, vedeta a fost o aparitie memorabila.
Andreea Marin Banica, decolteu sexy la 38 de ani. Iti place tinuta ei?

Andreea Marin Banica a organizat evenimentul pentru a strange fonduri pentru un grup de copii dintr-o scoala aflata la 35 km de Bucuresti, in mare parte olimpici.
Vedetele si brandurile carei-au fost alaturi au fost: Catalin Botezatu, Stephan Pelger, Mihaela Drafta, Liza Panait, Mihai Albu si Norina Stoica, Rhea Costa, Malvensky, Norina Stoica, Style Detector, Buy Me, Ana Radu, Stefania Caragea, Mirela Stelea, Laura Lazar, Silvia Serban, Roxana Butnaru, Alberta David, Andra Turcanu (Loulou Boutique), precum si Simona Patruleasa, Malvina Cservenschi, Nicoleta si Iuliana Luciu, Elena Gheorghe, Andreea Balan, Ellie White, Geanina Varga, Daiana Anghel, Crina Abrudan, Madalina Draghici, Ioana Voicu, Oana Ionita, Anca Serea, Andreea Mantea.
Seara a fost completata de cele doua recitaluri sustinute de Andra si Vunk & Alexandra Usurelu.

Vanessa Hudgens, ipostaza jenanta pe plaja. Vezi cum au surprins-o paparazzi

Vanessa Hudgens a fost o aparitie memorabila pe plajele dinTampa, Florida. Actrita, in varsta de 23 de ani, a atras atentia celor din jur in timp ce filma pentru noul ei film, Spring Breakers.
Vanessa Hudgens, ipostaza jenanta pe plaja. Vezi cum au surprins-o paparazzi

Vanessa Hudgens nu si-a mai luat poseta si a preferat sa-si tina banii... in sutien si chiloti. Ca o dansatoare de cabaret, actrita si-a pus banii in zonele strategice ale costumului de baie si a defilat fara nicio problema pe plaja.

Antonia si-a scos pentru prima oara sotul la un eveniment monden. A renuntat la tocuri ca sa nu fie mai inalta ca el :)

Antonia este o persoana destul de discreta atunci cand vine vorba despre viata ei personala. Nu ii place sa amestece jobul cu familia, dar de data asta a facut o exceptie.
Antonia si-a scos pentru prima oara sotul la un eveniment monden. A renuntat la tocuri ca sa nu fie mai inalta ca el :)

Antonia l-a adus pe sotul sau, italianul Vincenzo Castellano, la un eveniment monden, lucru pe care nu l-a mai facut pana acum. Pentru ca are aceeasi inaltime ca sotul ei, cantareata a renuntat la tocurile cu care ne-a obisnuit pana acum pentru o pereche de balerini.

Antonia a venit la lansarea unui nou magazin din lantul Plafar cu o rochie primavaratica, cu motive florale, demonstrand ca poti fi sexy si frumoasa fara decolteuri si fuste mulate si mini.
Spune si tu: ti se pare ca Antonia si Vincenzo se potrivesc?

Iti place cum s-a imbracat Maite Perroni la Saptamana Modei din Mexic?

Frumoasa actrita Maite Perroni a participat la Saptamana Modei din Ciudad de Mexico. Aparitia ei a atras toate privirile si a demonstrat inca o data ca te poti imbraca simplu, dar de efect.
Iti place cum s-a imbracat Maite Perroni la Saptamana Modei din Mexic?
Pentru acest eveniment special, vedeta a imbracat o rochie alba, asimetrica, ce a imbinat perfect modernul cu traditionalele costume mexicane. A ales o rochie eleganta si simpla, ineditul fiind adus de broderia fina, realizata dupa modelele traditionale mexicane.
Maite a optat pentru o coafura simpla, insa iar machiajul a fost unul indraznet - vedeta a ales un rosu intens pentru a contrasta cu simplitatea tinutei.

Tu ce parere ai despre tinuta lui Maite?

Cine pacaleste pe cine? Vezi ce intorsatura a luat razboiul farselor dintre Miley Cirus si Justin Bieber

Justin Bieber i-a facut o farsa de neuitat prietenei sale, Miley Cirus pentru emisiunea Punk’d. Acesta a lasat-o pe Miley sa creada ca de fapt aceasta ii intindea o farsa, cand realitatea era intocmai pe dos. Justin a spus: “Miley crede ca ea va gazdui showul, pentru a ma fraieri. Nu ma va fraieri pentru ca nu este posibil. Nu pot fi fraierit.”
Cine pacaleste pe cine? Vezi ce intorsatura a luat razboiul farselor dintre Miley Cirus si Justin Bieber
Justin Bieber a intrat de-a dreptul in pielea personajului, fiind foarte credibil. Astfel, vedeta pop Miley Cirus a fost pe drept cuvant confuza, crezand ca propria ei farsa a luat o turnura nedorita.
Pentru a-i da si mai multe emotii lui Miley, Justin a intrat intr-un conflict cu care s-a lasat cu batai si vorbe grele. Totul era bineinteles planificat.
Miley isi dorea sa il sperie putin pe Justin, confruntandu-l cu niste skateboarderi furiosi pe motiv ca faimosul cantaret a parcat pe teritoriul acestora. Insa, zambetul lui Miley incepe sa paleasca atunci cand vede ca prietenul sau are un comportament exagerat, lovind un skateboarder in stomac si creand un scandal de proportii. Justin s-a prefacut ca este in panica si a fugit de la locul accidentului pentru a scapa de scandal si de asprimea legii.

Interesant este ca Miley era mai ingrijorata pentru situatia prietenului ei Justin, decat pentru barbatul care zacea batut. Aceasta repeta panicata: “ O, Doamne, tot ce am avrut a fost sa-i fac o farsa”.
Dupa ce Miley si-a abandonat postul si a venit la locul accidentului, a aparut si Justin Bieber amuzat strigand: “Nu ma poti fraieri. A fost totul o farsa.”
In final, Miley Cirus s-a resemnat ca nu se poate compara cu Justin Bieber, atunci cand vine vorba de inventivitate.

Realitate sau photoshop? - Diferenta dintre talia lui Kim Kardashian si soldurile sale este incredibila

Kim, Kourtney si Khloe Kardashian nu au nevoie de motive intemeiate pentru a renunta la haine, dar, de data aceasta, si-au aratat formele pline ca sa-si promoveze noua colectie de lenjerie intima: Kardashian Kollection Intimates.
Realitate sau photoshop? - Diferenta dintre talia lui Kim Kardashian si soldurile sale este incredibila – GALERIE FOTO
Cele trei dive au pozat in lenjerie intima sexy. Ceea ce atrage atentia insa la fotografiile recent facute pubilce este diferenta dintre soldurile lui Kim si talia acestia. Este adevarat ca bruneta este faimoasa pentru posteriorul sau, dar parca este prea mult.

Felul in care le luceste pielea celor trei si perfectiunea corpurilor sugereaza au beneficiat din plin de ajutor in photoshop.

Fara operatii estetice sau Photoshop! Uite cum poti sa obtii rapid sani cu doua numere mai mari

Divele sunt foarte mandre de aceasta colectie de lenjerie intima despre care au afirmat ca include articole atragatoare si confortabile. „Eu si surorile mele suntemj incantate sa prezentam Kardashian Kollection Intimates! Lenjeria intima este dragutza, comoda si feminina. Suntem foarte mandre de creatiile noastre”, a afirmat Kim Kardashian.

Cat de „lucrate” in photoshop crezi ca sunt cele trei surori?

Justin Bieber vorbeste despre relatia sa intima cu Selena Gomez

Justin Bieber a vorbit despre relatia lui cu actrita Selena Gomez intr-o emisiune de radio in care si-a promovat cel mai recent single "Boyfriend". Cantaretul canadian a afirmat ca o relatie reusita se bazeaza pe sinceritate reciproca.
Justin Bieber vorbeste despre relatia sa intima cu Selena Gomez - VIDEO
Adolescentul a spus ca el este sincer, rabdator, iubitor si politicos. Cu toate ca are doar 18 ani, Bieber pare a cunoaste reteta fericirii in iubire, avand in vedere ca relatia sa cu Selena Gomez dureaza de doi ani.

"Pentru a avea o relatie frumoasa este importanta sa fii sincer, pentru ca este mai usor. La finalul zilei, iubitele voastre vor aprecia faptul ca ati fost onesti si le-ati spus adevarul", a afirmat Justin Bieber.
Cu toate ca nimeni nu le-a dat nicio sansa, Selena Gomez si Justin Bieber sunt un cuplu fericit si implinit, care uimeste cu fiecare aparitie publica. Cei doi isi fac timp pentru a sta impreuna, tinand cont ca Selena se afla in Los Angeles filmand pentru pelicula "Spring Breakers", care va fi lansata in 2013.



miercuri, 28 martie 2012

Megan Fox este insarcinata cu primul ei copil

Megan Fox este insarcinata! Bruneta in varsta de 25 de ani si sotul ei Brian Austin Green asteapta primul lor bebelus. Cei doi sunt foarte bucurosi si sunt nerabdatori sa iti tina micutul in brate!

Cine-ar fi crezut? Actrita Megan Fox este insarcinata cu primul ei copil. Artista si sotul ei Brian Austin Green, cu care are o relatie de doi ani, asteapta un bebelus si sunt foarte entuziasmati, a declarat o sursa apropiata cuplului pentru revista Star. Cu toate acestea, este putin probabil ca actrita din “Transformers” sa faca publica sarcina.
Abia au aflat si sunt extrem de incantati si entuziasmati. Este inca devreme sa anunte public sarcina, asa ca pentru moment se bucura impreuna cu prietenii apropiati si membrii familie“, sustine un apropiat al cuplului, dand de inteles ca sarcina a fost planificata.
Megan Fox a devenit mamica vitrega in 2010, cand s-a casatorit cu actorul Brian Austin Green, care are un fiu dintr-o relatie anterioara. Micutul Kassius are 10 ani, iar actrita a recunoscut intr-un interviu ca este dificil sa fie mama vitrega, pentru ca responsabilitatile sunt foarte mari, scrie radaronline.com.
Megan este o mamica vitrega minunata, iar Brian stie ca va fi o mamica naturala minunata pentru bebelusul lor. Ea a evoluat foarte mult in ultimii ani. Inainte, Megan isi facea griji doar pentru cariera, dar in acest moment familia este pe primul lor“, a continuat sursa.

Look-ul zilei: Blake Lively insenineaza New York-ul ploios cu un outfit colorat

Frumoasa blonda a fost, la propriu, o pata de culoare pe platoul de filmare al serialului “Gossip Girl”.
Look-ul zilei: Blake Lively insenineaza New York-ul ploios cu un outfit colorat

Imbracata cu un trenci bicolor stylish, negru cu mustar, si o pereche de pantofi roz bombon, la care a asortat un clutch supradimensionat albastru, Blake a fost cea mai chic prezenta de pe platoul de filmare.
Si, avand in vedere ca actrita abia s-a intors din Los Angeles, unde l-a vizitat pe iubitul ei, Ryan Reynolds, putem intelege de ce a avut tot timpul un zambet imens pe fata.

Ce parere ai despre look-ul lui Blake: iti place?

Adela Popescu: "Fetele destepte o fac o data pe luna!"

Actrita a convocat o conferinta de presa intr-o camera de hotel, unde a asteptat jurnalistii in pat, imbracata intr-un neglijeu.
Adela Popescu:  Fetele destepte o fac o data pe luna!

Cand toata lumea s-a facut comoda in fotoliile roz, vedeta TV a povestit ca s-a alaturat campaniei de constientizare cu privire la metodele contraceptive organizate de Cercul Fetelor Destepte.
Adela a povestit cum, desi pana acum era adepta pilulelor contraceptive, dupa ce a uitat sa le ia de cateva ori si a trecut prin spaima aferenta, a ales inelul contraceptiv, pentru ca, pe langa faptul ca trebuie introdus doar o singura data pe luna, „se potriveste cel mai bine stilului meu de viata si imi ofera siguranta deplina”.

Pentru a sublinia mesajul transmis, Adela a purtat o rochie creata de designerul Corina Vladescu, cu sloganul campaniei initiate de cerculfetelordestepte.ro: “Fetele destepte o fac o data pe luna!”. Astfel, designerul roman si Adela Popescu vor sa atraga atentia asupra importantei pe care o informare corecta o joaca atunci cand vine vorba de alegerea metodei contraceptive.

Adela Popescu si Corina Vladescu
Cerculfetelordestepte.ro este o platforma online care ofera informatii legate de contraceptie si prezinta diferitele optiuni disponibile astazi.
Pe langa informatiile detaliate despre contraceptie, Cerculfetelordestepte.ro permite cititoarelor si posibilitatea de a efectua un test in 12 pasi, care le indica la final ce metoda contraceptiva li s-ar potrivi cel mai bine.
Pornind de la rezultatul testului, cititoarele se pot consulta cu medicul ginecolog pentru a stabili impreuna metoda optima de contraceptie.

Beyonce isi accesorizeaza tinutele cu micuta Blue Ivy. Vezi cum a iesit pe strazile din New York

Beyonce continua sa impresioneze la fiecare aparitie cu outfiturile chic pe care le poarta. Zilele acestea insa paparazzi au surprins-o cu un accesoriu iesit din comun. Ghicesti despre ce e vorba?
Beyonce isi accesorizeaza tinutele cu micuta Blue Ivy. Vezi cum a iesit pe strazile din New York

La 4 luni de la nasterea fiicei sale, Beyonce a surprins placut printr-un stil vestimentar relaxat, dar totodata foarte cool pentru o proaspata mamica.
Ea a renuntat la tocurile foarte inalte si la tinutele mulate pentru alt tip de tinute. Mai nou, cel mai pretios accesoriu a fost chiar micuta Blue Ivy care statea protejata de paparazzi si de frig sub o blanita la pieptul ei.
Iar marsupiul s-a potrivit perfect cu statutul de mamica cool.
Tinuta ei a fost completata de aceeasi pereche de pantofi galbeni cu toc pe care i-a mai purtat si saptamana trecuta, de care cantareata pare indragostita. Ne bucuram ca, spre deosebire de alte vedete internationale, Beyonce nu se sfieste sa poarte de mai multe ori obiectele vestimentare preferate.

Angelina Jolie a facut o pasiune pentru Kate Middleton. Vezi ce planuri are cu ducesa de Cambridge

Desi acum este o mama respectabila si o filantroapa convinsa, in trecut Angelina era o femeie destul de ciudata. Iar pasiunea ei pentru sexul opus a fost de multe ori adusa in discutii de tabloite. Ei bine, Angelina are o noua preferata. Suntem curioase ce parere are Brad despre asta.
Angelina Jolie a facut o pasiune pentru Kate Middleton. Vezi ce planuri are cu ducesa de Cambridge

Deja s-a dus demult zvonul cum ca Angelina are multe ciudatenii - obisnuia sa poarte la gat o fiola cu sangele fostului iubit, Billy Bob Thornton, s-a sarutat pasional cu fratele ei, James Haven, la editia din 2001 a Oscarurilor si multe altele. De curand insa s-a auzit altceva: actrita este nebuna dupa ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Se spune ca pasiunea este atat de mare incat Angelina isi doreste sa joace rolul lui Kate intr-un film biografic sau macar sa fie producatoarea unei astfel de film. Surse apropiate vedetei spun ca aceasta ar avea chiar si o poza inramata care ii infatiseaza pe Kate si William in vacanta lor din sudul Frantei.

Atat timp cat nu e vorba de o altfel de pasiune, noi credem ca un film despre viata ducesei de Cambridge este o idee buna. Pana la urma, Angelina Jolie este o figura roiala a Hollywood-ului.
Voi ce parere aveti?

Katy Perry, altfel de cum o stii! Uite noul sau look si cat de mult o schimba!

Katy Perry nu renunta sa surprinda prin schimbarile ei radicale de look. Uite noua ei infatisare, in stilul Hollywoodului de demult prin care este imaginea unei creme anti cosuri.
Katy Perry, altfel de cum o stii! Uite noul sau look si cat de mult o schimba!
 
In 2010, aceasta a devenit imaginea ProActiv, aparand in multe reclame in care promova produsul.

Pentru noua campanie, cu un ten perfect si un look ireprosabil, Katy Perry pare sa fi renuntat la imaginea de fata rebela pe care o adoptase inca de la inceputul acestui an. Vedeta apare cu o coafura in stilul anilor 30, blonda, tunsa bob si cu bucle.

Totusi, schimbarea este una radicala si complet diferita de stilul cu care ne-a obisnuit controversata artista. Toate par sa ii mearga de minune cantaretei, perioada neagra din viata ei parand acum doar o amintire urata. Dupa ce s-a pronuntat divortul sau cu Russel Brand luna trecuta, artista s-a refacut repede in bratele unui nou iubit, un manechin de origine franceza, Baptiste Giabiconi, alaturi de care a fost surprinsa saptamana trecuta in Paris.

Tu ce crezi, Katy Perry si-a schimbat lookul rebel intr-unul clasic doar pentru campania la crema de cosuri pe care o promoveaza sau chiar o reprezinta stilul?

marți, 27 martie 2012

Iulia Albu, cea mai controversata aparitie de la premiile Gopo 2012. Vezi look-ul cu care a atras toate privirile

Daca anul trecut, toate blitzurile fotografilor au fost pe rochia ei transparenta, purtata pe covorul rosu fara lenjerie intima, nici anul acesta Iulia Albu nu s-a lasat mai prejos. Vezi ce a purtat.
Iulia Albu, cea mai controversata aparitie de la premiile Gopo 2012. Vezi look-ul cu care a atras toate privirile

Iulia Albu a fost o aparitie controversata la premiile Gopo 2012. Rochia, inspirata din straiele monahale, a impresionat prin croiul impecabil si taieturile neasteptate. Flapper Girl a fost la propriu la inaltime intr-o creatie Mihai Albu cu tocuri de 20 de cm.

Foto: Iulia Albu, la premiile Gopo 2011
Primul lucru cu care a atras atentia a fost impletitura in X, realizata pe fata.
"Coafura este o derivatie a stilului neo-flapper pe care l-am creionat la inceputul anului trecut. Am gandit intregul look ca un tot, elementele tinutei fiind in perfecta armonie. Am ales ca centru de interes partea superioara a tinutei si am preferat o accesorizare fina".
Si cum... accesorizarea fina cu cheltuiala se tine, Iulia Albu a purtat cele mai scumpe bijuterii de pe covorul rosu: o pereche de cercei cu 142 diamante 5,88 carate, aur alb 18k, 20,75 grame valorand in jur de... 36.000 si semnati de catre Gianni Lazzaro, bijutierul vedetelor de la Hollywood.

Victoria Beckham s-a tuns. Iti place noua ei coafura?

De-a lungul anilor, Victoria Beckham a avut mai multe coafuri, de la bobul perfect de pe vremea cand era Posh Spice, la tunsoarea scurta, baietoasa, pe vremea cand era blonda si pana la buclele lungi si matasoase din prezent.
Victoria Beckham s-a tuns. Iti place noua ei coafura?

Designerul s-a decis saptamana trecuta sa aleaga o cale de mijloc, respectiv un bob lung.

Paparazzi au surprins-o cu noua tunsoare atunci cand vedeta a iesit zilele trecute la cumparaturi. Dar Victoria s-a asigurat ca toata lumea stie de schimbarea ei de look atunci cand a postat o imagine pe Twitter, cu textul “L-am tuns!”.

Noua ni se pare ca tunsoarea ii da un aer mai fresh, dar vrem sa stim si parerea voastra!

Jennifer Lopez, accident vestimentar in direct la TV. Vezi ce a patit

Jennifer Lopez este mandra de corpul ei si nu ezita sa poarte rochii cat mai stramte si colorate. Diva si-a aratat picioarele si... un pic mai mult decat trebuia, in direct la o emisiune TV din Brazilia.
Jennifer Lopez, accident vestimentar in direct la TV. Vezi ce a patit

Imbracata intr-o rochie verde neon, combinata cu o pereche de pantofi roz si accesorizata cu diamante, Jennifer Lopez si-a facut o intrare cat se poate de indrazneata la emisiunea braziliana.
Ea s-a asigurat ca toti ochii sunt pe ea chiar mai mult decat trebuia - a uitat sa adopte o pozitie de lady si a lasat sa se vada mai mult decat trebuia.

Halle Berry se poate lauda cu bustul perfect la 45 de ani. Iata dovada

Anul trecut, in august, a aniversat 45 de ani pe plaja, etaland un corp perfect. Abdomen de invidiat, bust generos, picioare si fund absolut perfecte. Acum, Halle ne demonstreaza ca pe ea trecerea timpului nu o afecteaza.
Halle Berry se poate lauda cu bustul perfect la 45 de ani. Iata dovada

Actrita a fost fotografiata in sutien la filmarile celui mai recent film al sau, Dark Tide. La aproape 46 de ani, Halle are un trup de invidiat si un bust perfect.
Nu demult, Halle Berry a dezvaluit care sunt trucurile sale de frumusete. Actrita foloseste urmatoarea tehnica cu religiozitate pentru a-si mentine coapsele ferme si tonifiate.
Secretul e…zatul de cafea. Da, ai citit bine! Iata ce trebuie sa faci:

1. Ia o jumatate de ceasca de zat de cafea (atentie, sa nu fie decofeinizata!) si amesteca-l cu putin ulei de masline extra virgin.
2. Cu vreo 10 minute inainte sa intri la dus, maseaza viguros amestecul peste zonele “problema”: solduri, fese, burta sau coapse.


3. Lasa amestecul pe piele timp de 10 minute, apoi clateste-te la dus.
4. Repeta acest ritual de 3-4 ori pe saptamana (sau chiar zilnic, daca ai rabdare) si vei fi uitmita sa constati ca pielea ta devine mai ferma si mai catifelata. Pentru rezultate maxime, bea 1-2 litri de apa pe zi si fa exercitii fizice usoare, timp de 30 de minute.

Irina Shayk si-a etalat corpul perfect la plaja, intr-un costum de baie minuscul

Irina Shayk a fost deliciul paparazzilor in Miami. Supermodelul a iesit la plaja, impreuna cu prietena ei Anne V, si a fost surprinsa din toate unghiurile de zoom-urile indiscrete ale fotografilor.
Irina Shayk si-a etalat corpul perfect la plaja, intr-un costum de baie minuscul

Irina Shayl s-a bucurat de vremea buna din Miami in acest weekend - a facut baie in ocean, a stat la plaja si a facut o mini-sedinta foto indrazneata impreuna cu prietena ei Anne V, supermodel si ea.
Irina si-a pus in evidenta silueta invidiata de milioane de femei cu un costum de baie animal print in care a aratat perfect. Nici urma de celulita sau orice alt defect vizibil. Se mai mira cineva ca e una din cele mai sexy femei din lume?

La ea rochia cu iluzie optica nu functioneaza. Cum a reusit Kim Kardashian sa arate ca...un balon!

Rochiile care dau iluzia unei siluete perfecte sunt la mare voga printre vedete. Ele se regasesc in garderoba lui Kate Winslet, Victoria Beckham, Liv Tayler sau Kim Kardashian. Din pacate, Kim a ramas doar cu iluzia...unei siluete perfecte.
La ea rochia cu iluzie optica nu functioneaza. Cum a reusit Kim Kardashian sa arate ca...un balon!

La aniversarea zilei de nastere a celebrului blogger Perez Hilton, Kim Kardashian a ales sa poarte o rochie care, teoretic, ar fi trebuit sa o faca sa para mai subtire.

La 15 ani, fiica Madonnei are tupeu. Uite unde fumeaza fara nicio jena

Lourdes Leon, fiica cea mare a Madonnei are doar 15 ani si pare sa fi prins deja gustul fumatului. Adolescenta a fost suprinsa de paparazzi in timp ce fuma cu pretenii sai din New York in fata scolii.
La 15 ani, fiica Madonnei are tupeu. Uite unde fumeaza fara nicio jena – GALERIE FOTO
Lourdes pare sa se simta foarte confortabil fumand in timp ce vorbea cu baietii care o insoteau, carora le-a cerut si foc. Varsta legala pentru fumat in America este de 18 ani.

Cum iti place mai mult cum arata Andreea Ibacka – machiata sau nemachiata?

"Un zambet prin geam"- asta este explicata care insoteste fotografia pe care Andreea a urcat-o pe pagina ei oficiala Facebook si in care arata foarte bine, cu toate ca nu este machiata aproape deloc.
Cum iti place mai mult cum arata Andreea Ibacka – machiata sau nemachiata? – GALERIE FOTO
Andreea marturisea recent pe blogul ei ca se teme de riduri ai de batranete: „Pragul celor 30 - groaznicii 30 de ani- se apropie, iar timpul pare sa fi trecut pe nesimtite. Sunt blonda, deci firele albe nu ma ingrijoreaza, dar ma gandesc la riduri, la musculatura imbatranita si n-as vrea sa vad asta in oglinda prea curand", declara vedeta. Oricum, deocamdata nu are de ce sa isi faca griji pentru ca arata foarte bine si fara trucurile la care apeleaza de cele mai multe ori femeile.

Cu siguranta ca Andreea ara foarte bine si machiata, dar nu este o problema daca in anumite ocazii renunta la acesta in favoarea unui look natural.

duminică, 25 martie 2012

Corpul care a innebunit milioane de barbati. Cum s-a transformat Cameron Diaz, in ultimii ani, dintr-o tanara zvelta intr-o masa de muschi

Cameron Diaz tine mult la silueta ei, mai ales ca la Hollywood imaginea este totul. Actrita este mandra de felul in care arata corpul sau, desi multi spun ca a cam exagerat cu trasul de fiare. Vezi cum s-a transformat in ultimii ani.
Corpul care a innebunit milioane de barbati. Cum s-a transformat Cameron Diaz, in ultimii ani, dintr-o tanara zvelta intr-o masa de muschi FOTO

La 38 de ani, Cameron Diaz are ca principal scop sa se mentina cat mai mult tanara si ...tonifiata, pentru ca stie ca look-ul este cel care conteaza la Hollywood. Vedeta petrece ore in sir la sala de fitness, iar rezultatul este vizibil: nu are deloc celulita, este extrem de tonifiata, dar si plina de muschi.

Foto: Cameron Diaz in 2007
Aceasta dezvoltare usor exagerata a masei musculare a generat adesea comentarii negative la adresa aspectului sau fizic. Dovada stau imaginile cu ea la plaja, pe care le poti vedea pe Daily Mail.

Foto: Cameron Diaz, 2011

Miley Cyrus, aparitie extrem de sexy intr-o rochie portocalie

Miley Cyrus a afisat o tinuta foarte sexy la "The Hunger Games". In ultima vreme vedeta a devenit foarte preocupata de silueta sa si acest lucru se vede si in modul in care se imbraca si in tinutele pe care le alege.
Miley Cyrus, aparitie extrem de sexy intr-o rochie portocalie - FOTO
Tanara a purtat o rochie de voal, portocalie, cu o crapatura adanca pe picior. Bijuteriile alese alese au fost aurii, iar pantofii nude.

Periodic, in presa apar zonuri referitoare la logodna vedetei, mai ales ca Miley are o relatie de lunga durara cu Liam Hemsworth. De data aceasta totul a pornit de la o fotografie "suspecta" pe care artista a postat-o pe o retea de socializare cu un inel care parea a fi unul de logoda.

Ce parere aveti, vedeta este pregatita sa faca acest pas?
 

Adela Popescu: "Pe aceasta piesa m-am indragostit si eu". Uite melodia care a cucerit-o

Intr-un concert dintr-un club bucurestean, Adela Popescu le-a facut fanilor o confesiune: "Pe aceasta melodie m-am indragostit si eu".
Adela Popescu: "Pe aceasta piesa m-am indragostit si eu". Uite melodia care a cucerit-o
Este vorba despre piesa "Privirea ta", pe care acum actrita din "Pariu cu viata" o canta alaturi de DJ Project, dupa ce i-a luat locul in trupa DJ-itei ProFM Giulia Anghelescu.

Asculta aici varianta originala a piesei "Privirea ta"
!

Foto: Barna Nemethi
Asistent foto: Adi Gabar
Styling: Oana Vasilache & Bianca Naumovici
Hair: Anca Macavei


Make-up: Mirela Ecobici

sâmbătă, 24 martie 2012

Supermodelele Irina Shayk si Anne V: sedinta foto obraznica la plaja

Jennifer Lopez isi sfideaza varsta cu un slit provocator, extrem de adanc. Iti place rochia ei?

La 42 de ani, vedeta latino are o silueta pe care o invidiaza si adolescentele.
Jennifer Lopez isi sfideaza varsta cu un slit provocator, extrem de adanc. Iti place rochia ei?

Si J.Lo. s-a asigurat ca formele ei perfecte vor iesi in evidenta la maximum atunci cand a ales o rochie lunga si mulata, roz, pentru aparitia ei de aseara la show-ul American Idol.
Vedeta si-a pus in valoare picioarele lungi si tonifiate, dar si faimosul posterior, datorita slitului extrem de adanc al rochiei roz neon, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi negri, foarte inalti.
Desi a aratat cat se poate de sexy, outfit-ul nu a fost unul extrem de comod, dupa cum a aratat-o si numeroasele pauze pe care Jennifer le-a facut pentru a si-o ajusta in drum spre studio.

Aaron Diaz, un vanator de paparazzi

Aaron Diaz s-a saturat ca viata lui intima sa fie vanata in permanenta de catre paparazzi insetati de stiri senzationale. Astfel ca, vanatul a devenit vanator si le-a pregatit o surpriza de proportii jurnalistilor care se aflau pe urmele lui.
Aaron Diaz, un vanator de paparazzi - FOTO
Intr-o zi, cand Aaron Diaz se bucura de razele soarelui pe o plaja din Miami si paparazzii incercau sa prinda cel mai bun cadrul al sau, actorul si-a suprins fanii si presa cu o glumita inocenta. Pentru a evita ca pozele facute sa fie vandute si pentru ca viata lui personala sa nu ajunga iar subiect de barfa, Aaron a invitat jurnalistii langa el si le-a facut o poza.

Actorul a postat pe Twitter fotografia cu cei trei jurnalisti si le-a transmis un mesaj paparazzilor care il urmaresc mereu. "I-am suprins pe acesti jurnalisti pe plaja, incercand sa imi faca poze fara permisiunea mea, si vreau sa vedeti si voi ce vad eu acum", a afirmat Aaron pe reteaua de socializare.

"Dupa ce au stat ascunsi de mine o perioada de timp, i-am rugat sa se apropie si le-am facut si eu o poza. Iata-i: cei trei muschetari", a povestit artistul.

La cateva minute de primele posturi pe Twiiter, Aaron a incarcat si o poza cu el, careia i-a adaugat urmatoarele randuri. "Ah! Si iata si poza pe care ei au facut-o. O incarc aici inainte ca ei sa o vanda. Ups! Cred le-am stricat planurile", a afirmat Aaron Diaz.

Zici ca a fugit de la circ. Asa a aparut Katy Perry la decernarea unor premii

Katy Perry a participat la Premiile ECHO din Berlin, iar tinuta cantaretei a fost... stralucitoare, mai mult la figurat. Pana si blitz-urile paparazzilor au avut de suferit cand acestia au incercat sa o fotografieze.
Zici ca a fugit de la circ. Asa a aparut Katy Perry la decernarea unor premii - VIDEO
Rochia inedita pe care Katy Perry a purtat-o la Premiile ECHO, care s-au desfasurat in Berlin, a fost un magnet pentru presa si pentru public. Tinuta cu reflexie de oglinda a atras toate privirile si a fost catalogata drept o miscare de imagine indrazneata.

Katy Perry a ales aceasta rochie pentru a-si promova cea mai recenta melodie "Part of me" cu un videoclip in care cantareata uimeste din nou. Artista si-a taiat parul si si-a bandajat sanii ca sa para un barbat. In videoclip, Katy isi testeaza limitele si se inscrie in armata.

vineri, 23 martie 2012

Look-ul zilei: Beyonce, chic intr-o tinuta de primavara

Beyonce se bucura din plin de statutul de proaspata mamica. Daca inainte miza pe haine stramte si foarte sexy, acum poarta numai tinute relaxate, lejere, dar totodata foarte cool.
Look-ul zilei: Beyonce, chic intr-o tinuta de primavara

Beyonce nu este ca toate vedetele de la Hollywood disperate sa arate cat mai slabe dupa nastere. Cantareata se bucura de formele ei si le macheaza atunci cand e nevoie cu ajutorul hainelor.
Pentru o intalnire de business, Beyonce a ales sa poarta o tinuta in ton cu vremea, dar si cu trendurile: la o camasa neagra, ea a adaugat o pereche de pantaloni largi cu imprimeuri florale, cu talie inalte. Pata de culoare a fost data de pantofii galbeni absolut superbi.

Cat despre coafura si machiaj, proaspata mamica a mizat pe naturalete - o coada de cal simpla, accesorizata niste cercei rotunzi supradimensionati si ochelari cat-eye.
Ne place Beyonce! E un exemplu de asa DA!

Victoria Beckham recunoaste ca este obsedata de silueta. Vezi ce truc foloseste ca sa para mai inalta

La numai 8 saptamani dupa ce a nascut-o pe micuta Harper Sever, Victoria Beckham arata de parca nici nu ar fi fost insarcinata. Ambitioasa si preocupata de infatisarea sa, Posh Spice a intrat intr-un regim de fitness drastic care a adus-o imediat in forma maxima.
Victoria Beckham recunoaste ca este obsedata de silueta. Vezi ce truc foloseste ca sa para mai inalta

Victoria Beckham a dezvaluit in revista Vogue care este secretul siluetei sale: mult sport. “Fac foarte mult sport. Alerg mult de tot. De 6 ori pe saptamana. Devin obsedata cand ma preocupa ceva”, a spus doamna Beckham.
Pe langa faptul ca face mult jogging, Victoria petrece mult timp si la sala de fitness, unde lucreaza cu antrenorul vedetelor Tracy Anderson – cel care le mentine in forma si pe Gwyneth Paltrow, Cheryl Cole si Madonna.
Posh Spice a dezvaluit ca foloseste niste trucuri ca sa para mai inalta decat este: rochiile pe care le creeaza au o crioala speciala, niste taieturi care dau iluzia ca cea care le poarta este mai inalta.

“Niciodata nu am avut silueta de fotomodel inalt si svelt, asa ca am vrut sa creez o iluzie. Lumea crede ca sunt mult mai inalta decat sunt in realitate, insa nu din cauza pantofilor cu toc pe care ii port, ci datorita liniilor si taieturilor rochiilor mele. Ele accentueaza talia, ceea ce e grozav pentru bust si pentru fund”, a spus Victoria.

Jennifer Lopez, super sexy intr-o tinuta Maria Lucia Hohan la American Idol. Iti place?

Jennifer Lopez a ales o tinuta creata de Maria Lucia Hohan pentru una dintre aparițiile sale ca si jurat in cadrul show-ului American Idol. In ziua in care JLo a purtat creatiile designerului roman emisiunea a fost urmarita de 16,5 milioane de spectatori.
Jennifer Lopez, super sexy intr-o tinuta Maria Lucia Hohan la American Idol. Iti place?

Jennifer Lopez a purtat un top cu colier din cristale Swarovski negre (modelul Sophie), in combinatie cu o fusta din piele (model Camille), ambele din colectia toamna/iarna 2012-2013. Colectia urmeaza sa fie lansata in toamna acestui an.
Ea si-a completat tinuta cu pantofi Giuseppe Zanotti, cercei Norman Silverman si o manseta Hermes.
“Sunt foarte onorată de alegerea lui JLo, pentru ca este stiut cu cata grija isi alege ținutele pentru un show cu milioane de spectatori. Mai mult decat atat, este o vedeta care detine propria linie de haine si cunoaste foarte bine această industrie de fashion” a declarant designer-ul Maria Lucia Hohan.
Maria Lucia Hohan se bucura din ce in ce mai multa popularitate in piata americana. Iar JLo va avea cu siguranta un impact pozitiv asupra designerului roman - se stie ca tot datorita ei, Marchesa a devenit unul din cele mai populare branduri pentru covorul rosu.

Lanseaza Kate Moss o noua moda? Vezi ce detaliu jenant a lasat sa-i scape ieri, la o plimbare prin Londra

otmodelul a uitat un mic “detaliu” ieri, cand a iesit din casa.
Lanseaza Kate Moss o noua moda? Vezi ce detaliu jenant a lasat sa-i scape ieri, la o plimbare prin Londra

Kate s-a plimbat ieri impreuna cu sotul ei, Jamie Hince, prin Londra, bucurandu-se de soarele de primavara.
La fel de fericiti erau si paparazzi care i-au iesit in cale, atunci cand au descoperit ca vedeta a uitat un lucru important la iesirea din casa.
Nu, nu este vorba despre geaca ei biker chic, nici ochelarii cat eye supradimensionati.
Mai jos puteti vedea si singure despre ce este vorba.

Ce parere aveti: incearca vedeta sa seteze un nou trend sau, pur si simplu, dragostea a facut-o sa-si piarda capul? :)