joi, 31 mai 2012

Blake Lively face dezvaluiri despre “Gossip Girl” intr-o sedinta foto care-ti taie respiratia


Se implinesc 5 ani de cand Blake a devenit faimoasa datorita personajului sau, Serena van der Woodsen, in serialul “Gossip Girl”. Actrita a dezvaluit recent ca este gata sa treaca mai departe si sa-si lase in urma alter-ego-ul ei pasionat de moda.
Blake Lively face dezvaluiri despre  Gossip Girl  intr-o sedinta foto care-ti taie respiratia GALERIE FOTO
Starul a povestit despre intentia ei de a parasi show-ul care a facut-o celebra intr-un interviu pentru revista “Bullett”, insotit de o serie de poze provocatoare.
Una dintre fotografii o arata pe Blake intr-o rochie alba, cu un slit foarte adanc si o curea metalica supradimensionata, de tip peplum, in timp ce in alta imagine poarta o rochie rosie Lanvin.
Parul lung si blond al lui Blake a fost aranjat intr-un stil relaxat, in timp ce machiajul ei subtil ii scoate in evidenta pielea impecabila.
Actrita va filma ultimul sezon din “Gossip Girl” anul acesta, al carui ultim episode va fi transmis candva anul viitor.
“Cred ca cea mai buna cale de a descrie [situatia] este de a o compara cu cineva careia i-a placut mult liceul, dar acum e in ultimul an si abia asteapta ce urmeaza!” a spus ea revistei despre sezonul final al serialului.
“Gossip Girl a fost atat de grozav, dar care e urmatoarea provocare in viata? Pentru ca, stiti, 6 ani este un interval mare de timp.”
“Ca actrita am jucat o caricatura a mea in film, asa ca nu pot spune ca “Gossip Girl” a fost cea mai buna realizare profesionala a mea. Dar sunt foarte norocoasa ca am avut parte de aceasta experienta.”
“Sunt gata sa-mi vad mai departe de viata mea si nu pot face asta daca Gossip Girl imi urmareste fiecare miscare”, a glumit actrita.
Blake Lively a jucat impreuna cu Ben Affleck in pelicula din 2010,” The Town”, in filmul “Hick” din 2011, impreuna cu
Alec Baldwin si Juliette Lewis, si in “The Green Lantern” cu Ryan Reynolds, cu care acum are o relatie.
Vedeta, in varsta de 24 de ani, va juca rolul Ophelia in pelicula “Savages”, alaturi de John Travolta, Benicio del Toro si Salma Hayek.

 

Jessie J a lansat o noua moda. Parul brunet vopsit in degrade, coafura perfecta pentru vara


Jessie J a gasit soluta ideala pentru toate brunetele care isi doresc un look fresh pentru vara. Pentru ca suvitele nu arata tocmai bine, degradeul pare cea mai buna alegere pentru o schimbare de look.
Jessie J a lansat o noua moda. Parul brunet vopsit in degrade, coafura perfecta pentru vara
Daca vrei sa iti schimbi look-ul pentru noul sezon, iti recomandam sa incerci ombre hair - parul vopsit in degrade. Vedetele fashioniste il poarta deja. 
Jessie J a aratat ca poti foarte bine sa te vopsesti asa si daca esti bruneta - cu un hairstylist bun, poti ajunge de la brunet la blond intr-un mod foarte discret. 
Ne place la nebunie noul ei look, asa ca iti recomandam sa-l incerci cu incredere. 

Antonia, extrem de sexy intr-o rochie cu decolteu adanc a la Hollywood. Vezi tinuta cu care a intors toate privirile


Antonia a participat la petrecerea Viva si a purtat o tinuta de-a dreptul spectaculoasa. Cu un decolteu adanc si de un alb imaculat, rochia Antoniei, semnata de Maria Lucia Hohan, este demna de covorul rosu.
Antonia, extrem de sexy intr-o rochie cu decolteu adanc a la Hollywood. Vezi tinuta cu care a intors toate privirile
Maria Lucia Hohan face furori pe covorul rosu de la Hollywood cu creatiile sale, dar si in Romania. Antonia a fost o aparitie de nota zece si suntem convinsi ca daca aparea asa la orice premiu muzical din Statele Unite, ar fi facut furori.
Antonia a avut o aparitie sexy si cu o seara inainte, la petrecerea Celebrity Awards, unde a castigat premiul pentru cea mai in voga artista.


Andreea Marin Banica, intr-o tinuta smart casual la un eveniment de gala. Crezi ca ar fi trebui sa se imbrace mai elegant?


Andreea Marin a iesit in evidenta la gala Celebrity Awards prin faptul ca a facut nota discordanta cu restul vedetelor. 
Andreea Marin Banica, intr-o tinuta smart casual la un eveniment de gala. Crezi ca ar fi trebui sa se imbrace mai elegant?
Daca majoritatea vedetelor au ales rochii elegante, fie ele mini sau lungi, Andreea Marin a preferat o tinuta smart casual la Celebrity Awards. Vedeta tv a imbracat o pereche de boyfriend jeans, tociti si rupti in zona genunchilor, un tricou simplu alb si un sacou visiniu. Andreea Marin si-a completat tinuta cu o pereche de pantofi negri cu tot. Coafura a fost una simpla si lejera.
¨Eu n-as spune ca sunt o prezenta foarte eleganta, daca e sa privesc anumite pagini de ziar in care sunt des criticata. Eu sunt o prezenta discreta, mai degraba. Nu caut sa sochez, nu caut sa plac cu orice pret, nu-mi petrec ore in sir in fata oglinzii, pentru ca pur si simplu am alte optiuni,¨ spunea mai demult Andreea Marin Banica.
¨Nu mi-e teama sa dau gres, pentru ca daca vreau sa incerc ceva, incerc. Cu tot riscul! Dar pur si simplu sunt un om care nu mizeaza pe moda, nu mizeaza pe felul in care arata, mizeaza mai degraba pe ceea ce are in minte si pe ceea ce poate aduce nou publicului sau¨, mai spunea ea despre stilul sau vestimentar.
Spune si tu: crezi ca Andreea Marin ar fi trebuit sa se imbrace mai elegant?

Mereu incruntata, Victoria Beckham a dezvaluit intr-un interviu de ce nu zambeste niciodata in poze


Si-a transformat “boticul” intr-un trademark, dar Victoria Beckham insista ca, in ciuda aparentelor, este departe de a fi nefericita.
Mereu incruntata, Victoria Beckham a dezvaluit intr-un interviu de ce nu zambeste niciodata in poze
Intr-o discutie sincera cu revista germana “Interview”, designerul in varsta de 38 de ani a spus ca stie ca majoritatea oamenilor o percepe ca o acritura, dar ca nu se lasa afectata de acest lucru.
“Da, am creat aceasta masca dar sunt foarte diferita de ea”, a spus mama ea.
“Nu simt ca trebuie sa tip sau sa urlu despre cat de bine imi este – stiu ca sunt un om fericit. Asa ca nu ma supar atunci cand oamenii comenteaza despre faptul ca arat nefericita tot timpul.”
Victoria a adaugat: “Dar stii, uneori si eu cred acelasi lucru cand ma uit la poze.”
“Boticul” ei si dragostea pentru creatiile designerilor i-au adus porecla “Posh” pe vremea cand era membra Spice Girls.
Desi si-a adus aminte cu nostalgie despre vremurile carierei ei muzicale, Victoria Beckham spune ca de cand a renuntat la cantat si s-a apucat de design si-a descoperit adevarata chemare.
“A fost muzica adevaratul meu talent? Nu, nu cred ca am fost deosebit de talentata”, a recunoscut ea. “Toate cinci functionam ca grup, dar talentata? Mi se pare ca vocea mea suna ciudat.”
Victoria sta intinsa pe un gazon proaspat tuns intr-una dintre imaginile sedintei foto, purtand un top si pantaloni scurti albi.
In alta fotografie citeste un roman, in timp ce o jacheta de piele ii acopera umerii.
Ce parere ai despre vesnica imagine incruntata pe care o abordeaza Victoria? 

Toata lumea a fost cu ochii in decolteul ei. Roxana Ionescu si tinuta care nu va fi uitata prea usor


Roxana Ionescu a avut o aparitie de neuitat la petrecerea aniversara de 13 ani a revistei Viva. Vedeta TV a imbracat o rochie sexy dupa care au intors privirea toti barbatii.
Toata lumea a fost cu ochii in decolteul ei. Roxana Ionescu si tinuta care nu va fi uitata prea usor
Asa cum ne-a obisnuit si la Vocea Romaniei, Roxana Ionescu a fost o prezenta super sexy la o petrecere mondena din Bucuresti.
Imbracata intr-o tinuta Armani, Roxana a atras toate privirile. Foarte putini barbati s-au putut uita in ochii ei din cauza decolteului generos.
De departe cea mai sexy prezenta de la petrecerea VIVA, Roxana a impresionat si de data aceasta cu formele ei apetisante.

Mihai si Elwira Petre, un cuplu chic in peisajul monden. Vezi cum au impresionat pe covorul rosu


Mihai Petre si sotia sa, Elwira, par cuplul perfect. Cei doi au putut fi admirati impreuna la petrecerea aniversata a revistei Viva.
Mihai si Elwira Petre, un cuplu chic in peisajul monden. Vezi cum au impresionat pe covorul rosu
Mihai Petre are talent si atunci cand vine vorba de stilul vestimentar :)  Ne-am obisnuit sa il vedem imbracat elegant, iar atunci cand trebuie sa mearga la evenimente de gala are un look impecabil. Acelasi lucru se poate spune si despre sotia sa Elwira, care a impresionat cu o superba rochie mov Parlor la petrecerea VIVA.
Spune si tu: iti place cum s-au prezentat cei doi la acest eveniment monden?

Sora lui Britney Spears, Jamie Lynn, are o fetita de 4 ani la doar 21 de ani


De cand a ramas insarcinata la 16 ani, Jamie Lynn s-a ferit sa apara in lumina reflectoarelor. Dupa ce a facut trecerea de la un posibil star pop in ascensiune la mama, tanara a pus maternitatea pe lista de prioritati inaintea carierei.
Sora lui Britney Spears, Jamie Lynn, are o fetita de 4 ani la doar 21 de ani FOTO
Sora lui Britney, in varsta de 21 de ani, pare fericita si relaxata in timp ce se bucura de o zi la piscina impreuna cu fiica ei, Maddie Briann Aldridge, care va implini 4 ani luna viitoare.

Jamie Lynn a postat imaginile cu fiica ei pe contul ei de Twitter, insotindu-le de hashtag-urile #fete mici, #momente mici si # la piscina.
Fosta actrita a purtat un costum de baie neasortat, format dintr-un slip roz si un sutien negru, in vreme ce micuta Maddie a purtat un deux piece roz, cu buline negre.
Jamie Lynn s-a despartit de logodnicul ei si tatal lui Maddie, Casey Aldridge, in martie 2009, la doar 9 luni de la nasterea fetitei.
Chiar daca este mama singura, insa, Jamie Lynn se bucura de ajutorul mamei ei si de cel al surorii ei mai mari. De altfel, se pare ca fiica ei si cei doi baieti ai lui Britney, Preston (6 ani) si Jayden James (5 ani) se inteleg ca fratii.
Desi sora mai mica a lui Britney a renuntat la lumina reflectoarelor in ultimii ani, acum se pare ca isi pregateste intoarcerea. Tanara s-a mutat la Nashville pentru a urma o cariera in muzica country si se pare ca isi va lansa albumul de debut anul acesta.



 

Nu ai ghici niciodata ca are 54 de ani. Imaginile cu Sharon Stone in care pare o adolescenta indragostita nebuneste


La 54 de ani, Sharon Stone se poarta ca o adolescenta indragostita. Actrita a fost fotografiata de paparazzi la plaja alaturi de iubitul sau si pare mai indragostita ca niciodata.
Nu ai ghici niciodata ca are 54 de ani. Imaginile cu Sharon Stone in care pare o adolescenta indragostita nebuneste
Sharon Stone se bucura din plin de relatia pe care o are cu fotomodelul argentinian Martin Mica. Mult mai tanar ca ea, acesta isi indeplineste cu spor indatoririle de iubit-trofeu: ii acorda atentie mult mai experimentatie sale prietene si nu se fereste sa o sarute pasional pe plaja, in vazul tuturor.
Foto: HEPTA
Desi are 54 de ani, Sharon Stone s-a distrat ca un copil la plaja: s-a luat la tranta cu iubitul si, spre bucuria paparazzilor, a stat in cap :)

Cea mai penibila aparitie de la Cannes. A vrut sa fie o diva, dar s-a facut de ras in vazul tuturor


Cine nu viseaza sa fie surprinsa de paparazzi intr-o postura feminina si provocatoare a la Marilyn Monroe? Ei bine, Arta Dobroshi a sperat ca ii iese la Cannes, dar a ajuns sa cada in cealalta extrema. Cel putin, va ramane in istorie. 
Cea mai penibila aparitie de la Cannes. A vrut sa fie o diva, dar s-a facut de ras in vazul tuturor
Arta Dobroshi a venit la premiera filmului in care joaca, "Trois Mondes" si este prima actrita din Kosovo care defileaza pe covorul rosu. Din nefericire insa, s-a facut de ras in fata a sute de fotografi.
In dorinta de a poza cat mai bine, Arta a facut niste miscari cam exagerate si fusta a cam tradat-o. Toti cei prezenti i-au putut admira din plin posteriorul.
Arta Dobroshi nu este singura vedeta care s-a dat in spectacol la Cannes. Irina Shayk a vrut si ea sa fie memorabila si a reusit din plin - si-a aratat zonele intime chiar pe covorul rosu!

marți, 22 mai 2012

Rihanna si Shakira nu mai sunt suficient de sexy. Vezi cine a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume


Ca in fiecare an, revista Maxim si-a publicat lista celor mai sexy femei din showbiz. Daca anul trecut se afla pe locul 10, fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli, este anul acesta pe primul loc.
Rihanna si Shakira nu mai sunt suficient de sexy. Vezi cine a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume
Supermodelul israelian a spus ca nu se astepta sa fie chiar in fruntea clasamentului. "Sunt socata ca dintre toate aceste femei frumoase, eu sunt pe primul loc". Insa nu mai este nevoie de nicio explicatie daca vedem pictorialul pe care modelul l-a realizat pentru cel mai recent numar Maxim.Bar Refaeli, supermodel cunoscut pentru pictorialele sale in costum de baie, pozeaza acum aproape dezbracata si arata perfect.

Pe urmatoarele locuri in top 10 s-au aflat:
2. Olivia Munn
3. Mila Kunis
4. Katy Perry
5. Olivia Wilde
6. Jennifer Lawrence
7. Emma Stone
8. Megan Fox
9. Malin Akerman
10. Adrianna Palicki

Desi in anii trecuti au fost prezente constante pe primele locuri, de data aceasta nu au reusit sa intre in top 10 vedete precum Blake Lively (13)Rihanna (32), Adriana Lima (46) sauShakira (60).

Mandinga lupta asta seara pentru un loc in finala Eurovision. Ce sanse crezi ca are?


Prima semifinala a concursului Eurovision 2012 are loc marti seara, iar Mandinga, reprezentanta Romaniei, va intra in concurs cu numarul 6, pentru a se lupta pentru un loc in marea finala ce va avea loc pe 26 mai, la Baku, in Azerbaidjan.
Mandinga lupta asta seara pentru un loc in finala Eurovision. Ce sanse crezi ca are?
"Babushkile" din Rusia au adunat pana acum peste 2.000.000 de click-uri pe YouTube, fiind urmate de reprezentanta Ciprului, cu piesa LaLa Love (iti suna cunoscut?!) care a strans peste 1.600.000 de click-uri si de cea a Greciei, cu peste 620.000 de vizualizari. Vezi pe ce loc este Romania pe profm.ro:

profm.ro iti arata cu ce tari ne luptam azi. Concursul incepe de la ora 22:00.
Vezi toate celelalte perticipante pe profm.ro.
 

Giulia, silueta impecabila la o luna si jumatate de la nastere


Din ce in ce mai multe mamici din showbiz isi revin spectaculos dupa nastere. Dupa Elena Gheorghe si Nicoleta Luciu, a venit randul Giuliei: aceasta are o silueta impecabila la o luna si jumatate dupa nastere.
Giulia, silueta impecabila la o luna si jumatate de la nastere
Giulia si-a aratat silueta saptamana trecuta, la Happy Hour. Imbracata intr-o pereche de boyfriend jeans, un tricou cu imprimeu, o jacheta de blugi si pantofi nude cu toc, Giulia pare a fi in forma maxima.
"Ca mama e bine, mi s-a schimbat tot universul, dar intr-un mod cat se poate de placut. Mama mea ma ajuta, la fel si buna, insa numai eu ma ocup de copil", a spus Giulia la Happyhour.
Inainte de nasterea micutei Antonia Sabina, Giulia a povestit pentru perfecte.ro ca simte o oarecare presiune de a-si reveni cat mai rapid dupa nastere. "Poate acum sa resimt o presiune mai mare deoarece multe dintre colegele mele de breasla si-au revenit miraculos dupa nastere si simt ca standardele sunt extrem de ridicate, asadar probabil ca voi intra in sala de fitness curand dupa nastere. Oricum pentru mine silueta perfecta este una cu forme!", a spus Giulia in martie pentru perfecte.ro.

J Lo, look de adolescenta sexy si indragostita. Iti place cum ii sta in haine casual?


Jennifer Lopez pare ca intinereste pe zi ce trece ...si asta se datoreaza in mare parte si iubitului ei de 25 de ani. Fotografiata alaturi de Casper Smart, J Lo pare o adolescenta care traieste prima dragoste: vesela si zambitoare, diva latino nu a fost deranjata nici macar de paparazzi insistenti.
J Lo, look de adolescenta sexy si indragostita. Iti place cum ii sta in haine casual?
Imbracata intr-o salopeta albastra, fara maneci, cu o curea supradimensionata prin care si-a evidentiat talia, Jennifer Lopez pare in forma maxima.
Diva latino si-a accedorizat tinuta lejera cu o pereche de ochelari de soare cu rame albe, cercei supradimensionati si sandale comode, fara toc. Jennifer Lopez a ales o coafura simpla: un coc in crestetul capului.
Iti place cum ii sta?

Cheryl Cole, o aparitie spectaculoasa la Cannes intr-o rochie cu iluzie optica FOTO


Desi are doar un rol minor intr-un film, Cheryl Cole a aratat ca o adevarata diva de la Hollywood pe covorul rosu de la Cannes.
Cheryl Cole, o aparitie spectaculoasa la Cannes intr-o rochie cu iluzie optica FOTO
Cantareata a facut senzatie intr-o spectaculoasa rochie alb cu rosu, semnata Stéphane Rolland Haute Couture, cu care si-a facut marea intrare aseara, la Festivalul de Film de la Cannes
Tinuta vedetei a fost una de impact, deoarece rochia parea ca se topeste in covorul Festivalului, datorita trenei, aceoperita de pene rosii.
Vedeta de 28 de ani si-a accesorizat rochia dramatica cu un clutch rosu si bratari cu pietre in aceeasi nuanta si o pereche de cercei cu diamante, de tip candelabru.
Desi in partea din fata rochia avea un decolteu modest, in partea din spate avea un decolteu adanc, spre deliciul fotografilor.
Cheryl si-a facut aparitia pe covorul rosu la premiera filmului francez “Amour” si a fost urmata de numeroase actrite celebre, inclusiv Diane Kruger. Niciuna dintre ele nu a fost insa pe masura aparitiei impresionante a lui Cheryl.
Spune si tu: ce parere ai despre rochia lui Cheryl?

Perfectiunea exista. Charlize Theron, look impecabil intr-o rochie din piele mulata


Charlize Theron nu doar ca este foarte frumoasa, dar are si un stil vestimentar impecabil. Rareori prinsa pe picior gresit, actrita in varsta de 37 de ani continua sa ne surprinda la fiecare aparitie.
Perfectiunea exista. Charlize Theron, look impecabil intr-o rochie din piele mulata
Chiar daca e single, Charlize Theron se bucura din plin de viata ei. Proaspata mamica a unui baietel infiat, actrita jongleaza intre viata personala si cariera de succes cu o naturalete de invidiat.
La asta de adauga si o doza considerabila de sex-appeal, care o face sa fie mereu centrul atentiei. 
La premiera filmului "Alba ca Zapada si vanatorul" din Tokyo, Charlize a fost de-a dreptul uimitoare. Imbracata intr-o rochie neagra din piele, cu buzele rosii, aparitia ei a fost aplaudata intens de oamenii din public. 

Ashley Olsen, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata: in bikini si cu zambetul pe buze


Vedeta de 25 de ani este o persoana foarte retrasa, de obicei , si e deseori fotografiata cu capul aplecat, in timp ce o pereche de ochelari supradimensionati ii acopera jumatate din fata. Se pare insa ca paparazzi au prins-o ieri in toane foarte bune, pentru ca nu doar ca nu s-a ferit din calea obiectivelor lor, dar le-a si zambit.
Ashley Olsen, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata: in bikini si cu zambetul pe buze FOTO
Ashley s-a distrat de minune ieri, in timp ce s-a balacit in Oceanul Pacific.
Simpatica blonda a purtat un costum de baie format dintr-un bikini negru si un sutien multicolor si a demonstrate ca, desi este foarte slaba la cei 1.60 m ai ei, are forme armonioase si nu este insa in prag de anorexie, cum deseori o acuza tabloidele.
In ultima vreme vedeta, faimoasa pentru rolul din serialul “Full House”, care le-a propulsat spre faima pe ea si pe sora ei geamana, Mary-Kate, nu a mai aparut in niciun film.
De altfel, Ashley a declarant luna trecuta pentru ELLE UK: “Amandoua am lucrat non-stop pana la 18 ani. Apoi am decis sa luam o pauza, sa mergem la scoala si atunci am inceput sa punem sub semnul intrebarii daca mai vrem sa lucram in entertainment. A fost momentul sa pasim in spatele cortinei.”
Vedeta a adaugat: “Am vrut sa lucrez la alte lucruri. Nu inseamna ca nu sunt interesata de Hollywood; imi place modul in care se desfasoara lucrurile acolo si oamenii care fac lucrurile sa se intample. Dar daca ma intorc vreodata, nu va fi ca actrita.”

A invins drogurile si alcoolul si arata din nou fenomenal. Imaginile care dovedesc ca Lindsay Lohan si-a revenit si este in forma maxima


In urma cu cateva luni, Lindsay Lohan arata ingrijorator: imbatranita, cu parul alb si cu fata umflata. In plus, alegea niste tinute nepotrivite care o imbatraneau si mai mult. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat si Lindsay pare din nou in forma maxima.
A invins drogurile si alcoolul si arata din nou fenomenal. Imaginile care dovedesc ca Lindsay Lohan si-a revenit si este in forma maxima FOTO
La 25 de ani, Lindsay Lohan pare sa redevina fashionista din urma cu 5-6 ani. Dupa o perioada agitata, in care a avut probleme cu drogurile, alcoolul si politia, Lindsay apare din nou cu un look fresh si in outfituri care o plaseaza din nou in radul fashionistelor de elita.
Foto: Lindsay Lohan, SPLASH
Prezenta din nou in peisajul monden american, Lindsay apare in tinute cool sau elegante, in functie de eveniment. A impresionat la festivalul Coachella, dar si la Dineul Corespondentilor de la Casa Alba.
Foto: Lindsay Lohan la Dineul Corespondentilor la Casa Alba, SPLASH
Daca anul trecut era in topul celor mai neingrijite vedete, acum Lindsay apare in public machiata si coafata impecabil.
Foto: Lindsay Lohan, HEPTA
In ultimii ani, Lindsay Lohan si-a petrecut timpul mai mult in spatele gratiilor sau captiva in propria locuinta, din cauza interdictiilor primite din partea politiei. Iar cand a scapat si de inchisoare si de restrictia de a-si parasi locuinta, Lindsay a fost urmarita prin intermediul unei bratari electronice.
Actrita de 25 de ani s-a declarat falita anul trecut din cauza stilului de viata extravagant pe care nu si l-a mai putut permite in ultimii ani din cauza lipsei de job-uri. Dependenta ei de droguri si petrecerile monstruoase pe care le organizeaza i-au lasat o gaura adanca in buzunare
Declinul ei a inceput in 2007, cand Lindsay a fost prinsa la volan sub influenta bauturilor alcoolice. De atunci, s-a tot jucat cu magistratii, incalcandu-le ordinul de nenumarate ori. A continuat sa bea si sa se drogheze si nu s-a prezentat la cursurile de educatie legate de consumul de alcool, pe motiv ca nu i-a permis programul ei incarcat.
Punctul culminant a fost cand judecatorii i-au dat un ultimatum sa renunte la alcool, in luna mai a anului trecut, si au pus-o sa poarte la glezna un aparat de monitorizare a nivelului de alcool din sange. Actrita nu a fost serioasa nici de aceasta data si a renuntat la aparat in timpul unei petreceri. Lindsay a trecut printr-o multime de intamplari penibile in ultimii ani.
Foto: Lindsay Lohan, cu un look imbatranit. Februarie 2012
Mai intai de toate, a fost surprinsa de paparazzi cazand pe jos sau dormind in masina. Dar asta nu e nimic. Pe internet au circulat si poze in care actrita era surprinsa injectandu-se cu heroina.
Lohan a fost acuzata ca a furat un colier in valoare de 2.500 de dolari, dintr-un magazin Venice din California. Lindsay a fost preluata din sala de judecata de catre politie, si dusa la un centru de detentie din Los Angeles.
Actrita recunoaste ca a ajuns in puncte critice din cauza consumului de stupefiante si declara ca a fost internata de trei ori la clinici de reabilitare. 

duminică, 20 mai 2012

Rochiile pe care Britney Spears nu ar mai trebui sa le poarte niciodata...daca nu vrea sa arate ca o culturista


Britney Spears nu a fost niciodata in topul celor mai bine imbracate vedete, motiv pentru care nici nu avem prea mari pretentii de la ea. Insa atunci cand te imbraci constant in tinute care te dezavantajeaza si iti scoate in evidenta numai defectele, trebuie sa iei masuri urgente.
Rochiile pe care Britney Spears nu ar mai trebui sa le poarte niciodata...daca nu vrea sa arate ca o culturista
Britney Spears nu a avut niciodata silueta de fotomodel. A facut gimnastica in copilarie si are musculatura destul de dezvoltata, motiv pentru care ar trebui sa evite anumite tinute, cum ar fi, de exemplu, rochiile mini mulate - preferatele ei.
O astfel de tinuta este potrivita unei femei cu picioare lungi si subtiri, ceea ce nu este valabil si in cazul lui Britney, in ciuda faptului ca a slabit destul de mult si s-a tonifiat.
Britney nu pare insa prea afectata de criticile la adresa stilului ei vestimentar. La cele mai recente evenimente la care si-a facut prezenta, printesa pop a imbracat fix acest gen de rochii care o dezavantajeaza - ii fac picioarele si bratele sa para mult mai groase decat sunt in realitate.

Andra si Delia au pozat sexy la un concert. Care iti place mai mult?


Amandoua sunt frumoase, amandoua sunt foarte talentate. Si mai au ceva in comun: sunt foarte sexy. Ele s-au pozat impreuna la un concert si au pus poza pe Facebook, unde au strans sute de like-uri de la fanii lor.
Andra si Delia au pozat sexy la un concert. Care iti place mai mult?
Delia este o prezenta plina de culoare si energie in showbizul romanesc. Andra, pe de alta parte, este ceva mai linistita, dar isi ia fanii prin surprindere cu niste alegeri vestimentare foarte indraznete.
Cat despre voce, amandoua au cu ce se lauda, din plin. 
Din punct de vedere vestimentar, ar mai fi o asemanare: amandoua poarta ciorapii-minune de plasa, care ascund orice imperfectiune. Dar shhh, nu trebuie sa stie nimeni asta :)

vineri, 18 mai 2012

E mignona, dar super sexy. Eva Longoria si-a aratat picioarele in Cannes


Eva Longoria stie cum sa-si puna formele in valoare, chiar daca este mica de inaltime. Actrita mizeaza pe picioare si, cu niste tocuri foarte inalte, reuseste sa atraga toate privirile.
E mignona, dar super sexy. Eva Longoria si-a aratat picioarele in Cannes
Eva Longoria nu face senzatie doar pe covorul rosu, ci si pe strazile din Cannes. Surprinsa de paparazzi, ea a pasit cu incredere in tocurile super inalte, asortate cu un top din dantela, transparent
Insa piesa-cheie a tinutei au fost pantalonii scurti din piele, maro, care i-au accentuat bronzul si i-au lungit silueta. 
La fel de wow ca si pe covorul rosu, in primele zile ale festivalului de film: