vineri, 31 august 2012

Drama unei adolescente celebre. Ce mesaj emotionant a postat Paris Jackson in ziua in care tatal ei ar fi implinit 54 de ani

Pe data de 29 august, Regele muzicii pop, Michael Jackson, ar fi implinit varsta de 54 de ani. Milioanele de fani din intreaga lume au organizat in cinstea acestuia spectacole in memoriam si tot felul de activitati tematice, iar cei trei copiii ai sai nu puteau sta deoparte intr-o astfel de zi.
Drama unei adolescente celebre. Ce mesaj emotionant a postat Paris Jackson in ziua in care tatal ei ar fi implinit 54 de ani

Impreuna cu fratii ei Blanket si Prince Michael, Paris a participat la un priveghi alaturi de sute de alti fani. Insotiti de bunica lor Katherine, cei trei copii au mers la casa in care a copilarit tatal lor si au petrecut cateva minute de reculegere impreuna cu admiratorii starului.
In varsta de 15 ani, Prince Michael a aprins afectat o lumanare, iar micutul Blanket, de 10 ani, a stat in tacere alaturi de bunica lui.
Adolescenta de 14 ani, a scris dupa terminarea evenimentului pe contul personal de Twitter un mesaj impresionant pentru tatal ei, ea dandu-le de inteles fanilor ca nu atrecut inca peste tragicul eveniment si nu poate sa isi ia ramas bun de la tatal ei.
"Cu bucurie si durere, cu gandul ca si maine e o noua zi, nu te voi uita niciodata, ci te voi purta mereu in sufletul meu. La multi ani. Te iubesc, tati", a scris Paris

Impecabila, ca intotdeauna. Miranda Kerr, splendida intr-o rochie alba asimetrica

Fara niciun dubiu, Miranda Kerr arata spectaculos indiferent de hainele pe care le poarta. De data aceasta insa, in rochia alba si asimetrica pe care a imbracat-o la un eveniment din Australia, Miranda pare mai frumoasa ca oricand.
Impecabila, ca intotdeauna. Miranda Kerr, splendida intr-o rochie alba asimetrica
 

Miranda Kerr promoveaza compania aeriana australiana Qantas, iar la unul dintre evenimentele organizate cu acest scop ingerasul Victoria's Secret a fost absolut seducator. Rochia alba cu maneci lungi si asimetrica, rujul rosu, geanta, cureaua si pantofii in tonuri de maro si ochelarii de soare creeaza un look perfect.
Miranda Kerr este in topul celor mai influente modele din toate timpurile, iar acest lucru o ajuta sa incheie cele mai avantajoase contracte publicitare, cum este si acesta cu compania aeriana Qantas. Modelul este apreciat atat pentru trupul sau perfect, dar si pentru faptul ca duce un stil de viata ireprosabil: este o sotie devotata si o mama iubitoare.

Miranda Kerr isi indeamna fanele sa se simta bine in corpul lor, indiferent de felul in care arata. “Oamenii ar trebui sa se simta bine cu corpul lor, e natural, nu vulgar. Cred ca e important pentru oricine sa aiba un regim de exercitii fizice pentru ca se vor simti mai bine in legatura cu ei insisi. E atat un lucru mental, cat si fizic”, a declarat ea intr-un interviu.

Kim Kardashian vrea sa scape de posteriorul generos. Vezi ce parte a corpului isi scoate la inaintare

Kanye West, noul ei iubit, incearca sa o transforme dintr-o diva sexy si semi-pitipoanca intr-o doamna stilata si rafinata. Asa ca fundul bombat care aminteste tuturor de caseta porni din tinerete nu mai este elementul de rezistenta al tinutelor ei.
Kim Kardashian vrea sa scape de posteriorul generos. Vezi ce parte a corpului isi scoate la inaintare
 

Daca pana acum Kim era imbracata cat mai sexy si nu ezita sa-si arate fundul si sanii prin cele mai stramte rochii, de cand este cu Kanye West isi acopera tot corpul, poarta haine largi si nu mai este disperata sa atraga atentia.
Se pare ca Kanye i-a adus niste haine create chiar de el si unele semnate de designeri europeni in care fundul lui Kim pur si simplu nu a incaput. Tocmai de aceea vedeta este disperata sa slabeasca cat mai mult, ca sa-i fie pe plac iubitului.
Totusi, ea nu se poate abtine sa nu-si puna poze sexy pe Instagram, doar ca de data asta isi scoate bustul la inaintare.

Jennifer Lopez, superba in costum de baie la 40 de ani. Uite cum arata diva latino in bikini, fara pic de Photoshop

Jennifer Lopez este una dintre vedetele care nu ezita sa isi etaleze formele apetisante pe scena, in aparitiile televizate sau in pictoriale. De data aceasta insa, vedeta a imbracat costumul de baie si s-a distrat la piscina alaturi de partenerul si cei doi copii ai sai, fara sa isi faca griji pentru sesiunile de make-up si, mai ales, editarile din Photoshop.
Jennifer Lopez, superba in costum de baie la 40 de ani. Uite cum arata diva latino in bikini, fara pic de Photoshop
 

In varsta de 42 de ani, J.Lo a petrecut o zi linistita si amuzanta la psicina unui hotel luxos din Miami, alaturi de Casper Smart, Max si Emme.
Potrivit DailyMail, diva latino a stat putin timp pe sezlong si s-a bucurat de razele soarelui purtand un costum de baie galben.
Mai apoi, lasand deoparte inhibtiiile, ea s-a aruncat efectiv in apa, stropindu-i pe cei doi copii, care s-au aratat incantati de isparava mamei lor.

Urmandu-i exemplul, cei doi gemeni in varsta de patru ani ai artistei au iesit din piscina si apoi s-au aruncat din nou in apa. Neastamparati, ei s-au jucat tot timpul cu celebra lor mama, dar si cu iubitul ei mai tanar, dansatorul Casper Smart.
La randul lui extrem de in forma, barbatul a purtat short in carouri si nu si-a dat jos ochelarii de soare. Foarte atent cu cei mici si cu iubita sa, Casper a fost mereu cu ochii pe ei si a avut grija sa nu le lipseasca nimic.

Emme a fost la fel de in ton cu moda ca mama ei si a imbracat un costum de baie rosu, in doua piese, cu franjuri.

Max a purtat un short in trei culori, bleumarin, alb si turcoaz si s-a balacit in apa impreuna cu sora si mamica lui.

La 42 de ani, J.Lo arata foarte bine la corp, cu toate ca nu se incadreaza in clasicele tipare 90-60-90. In anul 2008 ea a devenit mama unor gemeni energici si plini de voie buna, dar si-a intrat rapid in forma si s-a retransformat in cantareata sexy de altadata.

Ce nota merita J.Lo pentru aparitia la piscina? Crezi ca arata bine celebra cantareata de muzica latino?

Sansa neasteptata primita de Kristen Stewart. Nu o sa-ti vina sa crezi ce a facut Robert pentru ea

Daca in urma cu doar cateva zile jurnalistii scriau ca celebrul cuplu a vorbit la telefon timp de o ora, acum ziarele din strainatate vuiesc: Robert Pattinson a acceptat sa faca un lucru incredibil pentru Kristen Stewart.
Sansa neasteptata primita de Kristen Stewart. Nu o sa-ti vina sa crezi ce a facut Robert pentru ea

Dupa indelungi rugaminti, RPatz a acceptat sa se vada fata in fata cu fosta lui iubita in ferma prietenei lui bune, Reese Wihterspoon.
Potrivit CDL, Robert a ales casa in care s-a refugiat dupa aflarea vestii ca a fost inselat drept punct de intalnire deoarece este o zona neutra. Surse din anturajul lui Kristen Stewart spun ca actrita a apelat la toate metodele posibile pentru a-l contacta pe Robert si ca l-a implorat pe acesta sa accepte o intalnire intre patru ochi.

"A reusit in cele din urma sa-l induplece. Rob a acceptat sa o vada si spune ca intelege ca pentru ea situatia este infinit mai dificila deoarece este privita drept personajul negativ al povestii", a spus sursa.
Daca pana acum Pattinson a refuzat cu vehementa sa o vada pe cea care l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders, actorul s-a razgandit in sfarsit si este dispus sa asculte ce are de spus Kristen in apararea sa.
Sa fie contribuit oare si cel mai bun prieten al lui Robert la decizie? A reusit el sa ii puna o vorba buna actritei in fata lui Pattinson?

Au crezut ca se uita la cea mai sexy blonda din lume. Ce surpriza neplacuta au avut milioane de barbati din lume cand au marit imaginea

Blonda, tanara, supla si atragatoare, femeia priveste seducator aparatul de fotografiat si pozeaza cu profesionalism. La prima vedere, frumoasa din imagini nu pare cu mult diferita de oricare alt model de talie internationala. Adevarul despre ea te-ar putea soca.
Au crezut ca se uita la cea mai sexy blonda din lume. Ce surpriza neplacuta au avut milioane de barbati din lume cand au marit imaginea
 

Dupa ce au vazut poze cu ea, domnii din intreaga lume au dorit sa afle mai multe despre frumusetea care le-a sucit mintile. Mare le-a fost insa mirarea cand au descoperit ca pe domnisoara blonda o cheama... Andrej.
Andrej Pejic s-a nascut in anul 1991, in Tuzla, Bosnia Hertegovina si a devenit unul dintre cele mai apreciate modele andorgine din intreaga lume.
La varsta de doar 17 ani, Andrej a fost descoperit de o agentie de modele in timp ce astepta la coada la McDonald’s si de atunci cariera lui se afla intr-un continuu punct de ascensiune.

In anul 2011, Pejic a prezentat noile colectii Jean Paul Gautier . El a pasit pe podium imbracat atat in haine pentru femei, cat si in haine pentru barbati si, surprinzator sau nu, in acelasi an a ocupat locul 98 in topul celor mai sexy FEMEI din lumea realizat de celebra revista FHM.

"Am zile in care vreau sa arat ca un barbat si zile in care vreau sa arat ca o femeie. In definitiv, oricare ar fi alegerea mea, raman eu insumi si asta e tot ce conteaza", a spus Andrej intr-un interviu.

Tu ti-ai dat seama din imagini ca este barbat? Ce parere ai despre modelul androgin cunoscut in intreaga lume?

Britney Spears si-a etalat formele pe retelele de socializare. A exagerat sau nu cu bronzul?

Profitand de timpul liber pe care l-a avut la dispozitie, una dintre cele mai apreciate cantarete din America a iesit la plaja.
Britney Spears si-a etalat formele pe retelele de socializare. A exagerat sau nu cu bronzul?
 

Britney Spears se poate lauda cu un corp de invidiat, dovada fiind si fotografia pe care a postat-o pe twitter dupa cateva ore pe care le-a petrecut la plaja.


Imbracata intr-un costum de baie cu motiv floral, artista americana si-a etalat corpul bine proportionat, cu un abdomen plat, picioare tonifiate si un bust generos.



"M-am distrat la paja, nu vreau ca vara sa se termine", a fost mesajul postat de Britney.


In ciuda aspectului revigorant pe care l-a afisat, nu am putut trece cu vederea petele de pe fata si bronzul putin exagerat. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca Britney Spears arata din ce in ce mai bine.


Voi ce parere aveti?

Arata asa, dar sufera de stres si anxietate. Ce vedeta a apelat la ajutorul profesionistilor ca sa faca fata problemelor psihice

Are un sot care o iubeste si care arata senzational, ea are una dintre cele mai invidiate si apreciate siluete din showbiz, fanii inca ii apreciaza muzica, insa se pare ca aceste argumente nu sunt suficiente pentru linistea sufleteasca a uneia dintre vedetele momentului.
Arata asa, dar sufera de stres si anxietate. Ce vedeta a apelat la ajutorul profesionistilor ca sa faca fata problemelor psihice
 

LeAnn Rimes trece printr-o perioada dificila si a apelat la ajutorul unor specialisti ca sa depaseasca momentul. Cantareata s-a internat intr-o clinica pentru a-si trata problemele legate de stres si anxietate. Nimeni nu ar fi crezut ca vedeta are astfel de probleme, mai ales ca paparazzii o surprindeau mai mereu in ipostaze fericite: la plaja in destinatii exotice, alaturi de sotul sau.

In ciuda faptului ca este internata iun clinica, medicii i-au permis vedetei sa isi sustina in continuare concertele programate in weekendurile lunii septembrie.
"Vreau sa profit de aceasta perioada sa ma analizez emotionalsi sa revin peste 30 de zile in cea mai buna stare psihica pentru o femeie de 30 de ani. Cand voi iesi din clinica, voi regasi lucrurile exact asa cum le-am lasat, dar stii ce? Sper sa nu ma mai afecteze atat de mult! Am ce trebuie ca sa trec peste aceste probleme", a spus LeAnn in revista People.

"Sotia mea este cea mai remarcabila si mai curajoasa femeie pe care o cunosc. Sunt mandru de ea si o sustin", a spus si Eddie Cibrian.

joi, 30 august 2012

"Eu toamna ma culc": Piesa ascultata acum de toata lumea care incheie parodiile dupa hitul lui Connect-R! Are peste 150.000 de vizualizari in 48h

"Vara nu dorm", hitul lui Connect-R care a dominat vara asta, are acum si o parodie care are deja succes. E semnata Johnny si se numeste inevitabil 'Eu toamna ma culc'
In afara de originalul care s-a cantat si ascultat toata vara, piesa lui Connect-R - Vara nu dorm a avut parte de foarte multe parodii, in cam toate stilurile muzicale ascultate in Romania.

Parodia este semnata Johnny, iar versurile vorbesc despre somnul foarte meritat al celor care au petrecut intens intr-un fel sau altul in sezonul estival.

La final de vara ne asteptam si la o astfel de varianta care sa incheie seria. Cum ti se pare?

Katie Holmes isi redescopera latura sexy dupa divort. Ce planuri indraznete are fosta sotie a lui Tom Cruise

Katie Holmes a scapat de sub "dictatura" lui Tom Cruise si vrea sa isi traiasca viata dupa bunul plac. Acum ca nu mai trebuie sa ii dea explicatii sotului pentru tot ceea ce face in cariera si viata personala, Katie este pregatita sa incerce roluri noi, mult mai provocatoare, pe care pana acum le-a refuzat, de dragul familiei.
Katie Holmes isi redescopera latura sexy dupa divort. Ce planuri indraznete are fosta sotie a lui Tom Cruise
 

"Sunt pregatita sa accept si roluri mult mai provocatoare. Am muncit atat de mult de la o varsta frageda pentru cariera mea, incat pe urma am simtit ca trebuie sa ma concentrez mai mult pe familie. Acum ma simt mult mai echilibrata si mai am multe de aratat. Intotdeauna am avut senzatia ca pus cariera pe primul loc si viata personala pe al doilea", a spus Katie Holmes pentru C Magazine.

Katie a spus pentru C Magazine ca nu isi mai doreste si alti copii."Vreau sa fiu alaturi de Sori in fiecare moment al vietii ei, asa ca nu cred ca voi mai face si alt copil".

Kate Moss, stylish in vacanta, dar plina de vanatai. Vezi in ce hal arata picioarele supermodelului

Kate Moss se afla intr-o vacanta care nu se mai termina in Saint Tropez.. Supermodelul se afla impreuna cu familia si, chiar daca nu petrece incontinuu, pe chipul si pe corpul ei se pot vedea semne ale oboselii.
Kate Moss, stylish in vacanta, dar plina de vanatai. Vezi in ce hal arata picioarele supermodelului
 


Daca pe podiumurile de moda si in pictorial, Kate Moss inca arata foarte bine, in realitate este complet diferita.
Cu parul ravasit, riduri pe fata, multe vanatai pe picioare si un abdomen netonifiat, Kate pare o copie palida a supermodelului care cucerea lumea la finalul anilor '90.
Paparazzii au dat zoom pe picioarele ei care erau pline de vanatai.

Problema este ca in aceeasi vacanta in Saint Tropez, paparazzii au surprins-o in ipostaze si mai nefericite, care dovedesc clar ca daca n-ar exista Photoshopul, cariera ei ar fi demult apusa.

Mila Kunis, mai supla ca niciodata. Uite ce bine arata intr-un top negru, care ii lasa la vedere abdomenul plat

Programul intens de fitness la care a apelat pentru a reveni in forma da rezultate remarcabile. Surprinsa pe strazile din Los Angeles dupa o sesiune de infrumusetare, Mila Kunis i-a impresionat pe fotografi cu abdomenul ei plat si lucrat.
Mila Kunis, mai supla ca niciodata. Uite ce bine arata intr-un top negru, care ii lasa la vedere abdomenul plat
 

Imbracata intr-un top negru cu buline care ii lasa la vedere abdomenul si o pereche de jeansi casual, Mila a fost fotografiata de paparazzi in timp ce iesea de la un salon de cosmetica unde isi facuse manichiura si pedichiura.
Potrivit jurnalistilor de la DailyMail, frumoasa bruneta arata atat de bine datorita unui program intens de fitness la care s-a supus pentru a fi in forma pentru urmatorul ei proiect cinematografic.
Nu este prima data cand Kunis face sacrificii pentru a arata perfect pentru un rol, cinefilii stiind deja ca actrita a slabit 10 kilograme pentru a arata asemenea unei balerine in filmul “The Black Swan”. In varsta de 29 de ani, de data aceasta Mila pregateste un film in care va juca alaturi de Channing Tatum si care se va lansa pe marile ecrane in 2014.

Pana la inceperea filmarilor, ea se ocupa de viata personala si asteapta ca Ashton Kutcher sa ia atitudine cu privire la divortul de Demi Moore.
Desi relatia lor merge destul de bine, actorul nu vrea sa isi ia angajamente mai serioase pana cand nu incheie formalitatile legale cu fosta lui sotie.

Rochia transparenta care a scandalizat Festivalul de la Venetia.Cum a aparut Laetitia Casta pe covorul rosu

Prezenta la cea de-a 69-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, Laetitia Casta a starnit adevarate controverse cu tinuta pe care a purtat-o la deschidere. Mai exact, celebrul model a pasit pe covorul rosu mai mult dezbracat decat imbracat, iar criticile nu au intarziat sa apara.
Rochia transparenta care a scandalizat Festivalul de la Venetia.Cum a aparut Laetitia Casta pe covorul rosu
 

Purtand o rochie lunga, neagra, din dantela neagra si cu lenjeria intima la vedere, Laetitia Casta nu s-a sfiit sa isi etaleze trupul in fata zecilor de fotografi prezenti la eveniment. Cu parul prins intr-un coc lejer si un machiaj natural, vedeta a compensat la capitolul indrazneala prin tinuta extrem de transparenta care i-a expus formele.
Daca in urma cu doar cativa ani Laetitia facea inca parte din grupul celor mai frumoase si sexy femei din lume, acum fostul model a fost intens criticat de jurnalisti, care i-au observat rotunjimile deloc apetisante.



 Ziarele din Italia afirma ca Laetitia s-a ingrasat cateva kilograme si ca ar fi cazul sa lase deoparte rochiile scandaloase intrucat corpul nu ii mai permite sa faca alegerile nonconformiste de altadata.

Noi credem ca Laetitia arata foarte bine, cu toate ca nu ne incanta in mod deosebit alegerea pe care a facut-o pentru covorul rosu. Tu ce zici? HOT or NOT?

Primele aparitii de la Festivalul de film de la Venetia. Naomi Watts si Kate Hudson au intors toate privirile

In prima zi a Festivalului de la Venetia, rochiile nude, romantice, au fost cele care au tronat pe covorul rosu. Ele au fost cu atat mai deosebite cu cat aveau la brat niste barbati foarte chipesi.
Primele aparitii de la Festivalul de film de la Venetia. Naomi Watts si Kate Hudson au intors toate privirile
 

Naomi Watts a aratat de-a dreptul superb intr-o rochie nude-auriu Marchesa si nu s-a despartit nicio clipa de iubitul ei, Liev Schreiber.

Cei doi au avut insa o competitie puternica: Kate Hudson a aratat si ea extraordinar intr-o rochie Atelier Versace, la bratul logodnicului ei, Matthew Bellamy.

Tie care iti place mai mult - Naomi sau Kate?

Ducesa de Cambridge, aparitie de aur la deschiderea Jocurilor Paralimpice 2012

Ducesa de Cambridge este fata de aur a Marii Britanii si nu lipseste de la niciun eveniment important pentru natiune. Face parte din jobul ei, dar in acelasi timp este un prilej minunat sa-si expuna stilul vestimentar cu milioane de priviri atintite asupra ei.
Ducesa de Cambridge, aparitie de aur la deschiderea Jocurilor Paralimpice 2012
 

Daca la Jocurile Olimpice de la Londra am asistat la o adevarata parada de tinute sport, la deschiderea editiei din 2012 a Jocurilor Paralimpice, ducesa a revenit la stilul elegant si cuminte impus de rolul ei.
Kate a purtat o rochie tip jacheta aurie, combinata cu un clutch auriu stralucitor, in ton cu medaliile pe care Marea Britanie le doreste.
Ea s-a incaltat in pantofi nude L.K.Bennett pe care ii poarta deja de un an de zile, dar de care nu vrea sa se desparta. Cel mai probabil are mai multe perechi de acelasi fel, altfel nu ne explicam cum arata inca atat de bine.

Corpul care a innebunit milioane de barbati. Cum s-a transformat Cameron Diaz, in ultimii ani, dintr-o tanara zvelta intr-o masa de muschi FOTO

Cameron Diaz tine mult la silueta ei, mai ales ca la Hollywood imaginea este totul. Actrita este mandra de felul in care arata corpul sau, desi multi spun ca a cam exagerat cu trasul de fiare. Vezi cum s-a transformat in ultimii ani.
Corpul care a innebunit milioane de barbati. Cum s-a transformat Cameron Diaz, in ultimii ani, dintr-o tanara zvelta intr-o masa de muschi FOTO
 

La 40 de ani, Cameron Diaz are ca principal scop sa se mentina cat mai mult tanara si ...tonifiata, pentru ca stie ca look-ul este cel care conteaza la Hollywood. Vedeta petrece ore in sir la sala de fitness, iar rezultatul este vizibil: nu are deloc celulita, este extrem de tonifiata, dar si plina de muschi.


Foto: Cameron Diaz in 2007
Aceasta dezvoltare usor exagerata a masei musculare a generat adesea comentarii negative la adresa aspectului sau fizic. Dovada stau imaginile cu ea la plaja, pe care le poti vedea pe Daily Mail.

Foto: Cameron Diaz, 2011
Intra in galeria foto sa vezi cum s-a transformat silueta lui Cameron Diaz in ultimii ani.

Informatia pe care o asteapta Casa Regala Britanica! Ce veste ar putea primi Regina de la William si Kate

Toate evenimentele specifice anului Jubileului se apropie de sfarsit, iar programul Familiei Regale. Inclusiv Kate si William vor aparea mai putin in public de-acum inainte, ceea ce inseamna ca cei doi se pot ocupa mai mult de... familia lor.
Informatia pe care o asteapta Casa Regala Britanica! Ce veste ar putea primi Regina de la William si Kate
 

Potrivit revistei Life & Style, Kate Middleton si Printul William isi doresc sa devina parinti si au inceput deja "demersurile” in acest sens.
Revista din Statele Unite ale Americii sustine ca Ducesa de Cambridge nu si-a dorit sa umbreasca evenimentele specifice Jubileului, motiv pentru care a amanat sarcina pana acum. Odata incheiate activitatile insa, Catherine si William vor sa se retraga de la Palatul Buckingham si sa acorde mai multe atentie relatiei lor.
"Will si Kate fac eforturi sa devina parinti. Si-ar dori din suflet sa primeasca fericita veste pana la sfarsitul acestui an. De aceea, Ducesa vrea sa se retraga in Tara Galilor, departe de lumina reflectoarelor si de blitz-urile aparatelor de fotografiat. Acolo crede ca va putea sa relaxeze si sa-l conceapa pe urmatorul mostenitor al tronului Marii Britanii", a spus o sursa din anturajul Familiei Regale.

Cu toate ca vestea venirii pe lume a unui bebelus ne face cu ochiul, ne intrebam daca nu cumva acest zvon este doar o miscare de PR prin care stafful Reginei incearca sa distraga atentia de la incidentul cu Printul Harry.
Voi ce spuneti, fetelor? Exista sanse ca zvonurile sa fie adevarate? Incearca oare Will si Kate sa devina parinti?

Ce s-a intamplat cu Tara Reid? Actrita este din nou slaba si de nerecunoscut la fata

A trecut peste anorexie, insa este in continuare foarte slaba, iar chipul ii este plin de riduri. Actrita de doar 36 de ani arata mult mai batrana decat este si paparazzii nemilosi sunt mereu pe urmele ei, gata sa o surprinda pe picior gresit.
Ce s-a intamplat cu Tara Reid? Actrita este din nou slaba si de nerecunoscut la fata
 

Ei bine, saptamana aceasta au reusit: Tara Reid se plimba pe strazile din Londra, iar chipul ei arata cel putin ciudat.
Ea parea de-a dreptul deformata la fata, iar ochii cu care altadata facea ravagii nici macar nu mai ieseau in evidenta.
In ultimii ani, ea a fost in atentia presei mai mult cu problemele ei legate de anorexie sau alcool decat cu cariera de actrita. Anul acesta a revenit cu un look fresh odata cu lansarea noului film din seria “American Pie”, insa nu a reusit sa scape de probleme. Anorexia, operatiile estetice si alcoolul si-au lasat amprenta definitiv asupra chipului ei

Gina Maican, despre pozele neretusate din Playboy: Pusesem cateva kg, dar sunt mandra de pictorial! Ma revolta isteria de a fi cat mai slaba!

Gina Maican a realizat anul trecut un pictorial pentru revista Playboy, pozand in ipostaza de Alba ca Zapada. Cateva fotografii neretusate de la sedinta foto au aparut pe internet, starnind comentarii negative: "are celulita si este grasa", a scris un tabloid despre corpul Ginei. Vedeta Playboy nu pare insa afectata: "Nu sunt fan Victoria Beckham si nu inteleg isteria asta de a fi slaba!"
Gina Maican, despre pozele neretusate din Playboy: Pusesem cateva kg, dar sunt mandra de pictorial! Ma revolta isteria de a fi cat mai slaba!
 

"Fotografiile aparute au fost facute in decembrie anul trecut, in timpul in care eram implicata in filmarile unei telenovele in care jucam. Eu nu sunt fan Victoria Beckam. Pusesem cateva kilograme, dar i se poate intampla oricui. Asta nu i-a impiedicat pe cei de la Playboy sa imi propuna un pictorial", a spus Gina Maican.
Gina spune ca nu este deloc complexata de trupul sau si este multumita de felul in care arata. "Am acceptat oferta Playboy tocmai pentru ca apreciez maiestria fotografilor revistei, atat in timpul shooting-ului cat si dupa acesta. Sa fim seriosi, numai un neprofesionist blameaza Photoshopul. E ca si cum ai obliga un pictor sa nu amestece culorile", mai spune Gina Maican.

"Sunt mandra de pictorial. Cu sau fara prelucrare, Alba ca Zapada din Playboy e mai aproape de felul in care si-o imaginau fratii Grimm, sunt sigura. Ma revolta isteria de a fi cat mai slaba si sper ca barbatii sa nu mai creada in povesti, dupa ce implinesc 18 ani", a incheiat Gina.

miercuri, 29 august 2012

Planul diabolic al lui Kristen Stewart. Cum planuieste sa il recucereasca pe Robert Pattinson

Desi este cea mai bine platita actrita de la Hollywood si inca are milioane de fani in intreaga lume, Kristen Stewart demonstreaza inca o data ca este la fel ca noi, muritoarele de rand. Mai exact, pentru a-l recuceri pe fostul ei iubit, Robert Pattinson, Kristen apeleaza la o metoda pe care nu o data am folosit-o si noi.
Planul diabolic al lui Kristen Stewart. Cum planuieste sa il recucereasca pe Robert Pattinson
 

Protv Ad
Actrita in varsta de 22 de ani este deja disperata si apeleaza la toate metodele posibile pentru a obtine iertarea lui Pattinson. Si ce te poate ajuta mai bine sa ajungi la fostul iubit daca nu cel mai bun prieten al acestuia?
Hotarata sa reia legatura cu Robert, Kristen Stewart incearca sa isi consolideze legatura cu Tom Sturridge, logodnicul Siennei Miller si cel mai bun prieten al lui RPatz.
Potrivit The Sun, tanara actrita a colaborat cu Tom pentru filmul On The Road si acum isi doreste ca el sa ii dea o mana de ajutor pentru a ajunge din nou la inima celui pe care l-a inselat cu un barbat insurat.

Publicatia din Anglia sustine ca Stewart nu face altceva decat sa citeasca mereu carti motivationale, incercand sa treaca peste momentul dificil al vietii ei. Lucrurile par insa sa o ia pe un fagas normal, de vreme ce Pattinson a acceptat deja sa vorbeasca la telefon cu ea timp de o ora.
Sa fie acesta primul pas de care era nevoie? Iubitoarele seriei Twilight au incredere ca relatia se poate relua, in timp ce fostele fane ale lui Kristen nu cred intr-o viitoare impacare, mai ales ca atat Rihanna, cat si Katy Perry au incercat sa flirteze cu Pattinson.
Crezi ca va functiona planul lui Kristen? Va reusi ea sa il recupereze pe Rob cu ajutorul prietenului lui?

Se considera prea slaba, dar arata mai bine ca oricand. Rihanna si-a aratat picioarele interminabile in Londra

Rihanna se plange ca si-a pierdut formele, insa noua ni se pare ca arata foarte bine. In costum de baie arata demential si nu are nici cel mai mic defect, iar in pantaloni scurti picioarele ei par de-a dreptul interminabile. Ce poti sa vrei mai mult de atat?
Se considera prea slaba, dar arata mai bine ca oricand. Rihanna si-a aratat picioarele interminabile in Londra
 

Protv Ad
Rihanna are un stil vestimentar foarte sexy, dar are un corp care merita sa fie aratat. Desi ea se plange ca a slabit prea mult si ca inca slabeste, in ochii nostri arata perfect.
“E chiar enervant, pentru ca acum nu mai am nici fund si nici sani. Oricum nu aveam sani nici inainte! E atat de enervant! Si mananc de toate!”, a spus ea.
Daca vrei sa-i calci pe urma, ei bine incearca dieta foarte in voga la Hollywood acum, Dieta celor Cinci Factori.

Andra, cel mai sexy videoclip de pana acum. Vezi tinuta cu care isi va ului fanii in noul clip

Decolteu generos, coafura a la Jennifer Lopez, picioare interminabile pe tocuri extrem de inalte - asa va aparea Andra in noul ei videoclip pe care il filmeaza zilele acestea.
Andra, cel mai sexy videoclip de pana acum. Vezi tinuta cu care isi va ului fanii in noul clip
 

Protv Ad
In noul ei clip, Andra apare intr-o rochie mini Dana Budeanu, cu model animal print. Cantareata si-a accesorizat tinuta cu o pereche de cercei rotunzi, supradimensionati, asa cum poarta si diva latino Jennifer Lopez, si o pereche de pantofi cu toc negru cu auriu.
"Salutare! Astazi filmez clipul pentru noul meu single "Ca la meteo". Suntem la Buftea si ne pregatim sa tragem primul cadru. Iulian Moga e regizorul, iar Dana Budeanu mi-a asigurat garderoba. Sa inceapa distractia! " , a postat Andra pe Facebook.

Desi va mai dura putin pana la aparitia videoclipului, fanii sunt deja foarte incantati de ceea ce a dezvaluit Andra pe Facebook. "In poza asta semeni cu Eva Longoria", i-a scris un fan, incantat de look-ul cantaretei.
"Esti o femeie intr-adevar speciala!", " Oau, ce sexy esti!", i-au scris si alti fani, surprinsi de look-ul sexy al Andrei.
Si outfitul cantaretei a fost apreciat: "Rochia este absolut superba, ca si cea care o poarta!", i-a scris o admiratoare.