miercuri, 31 octombrie 2012

Mihai Petre are cu ce se lauda. Uite cat de frumoasa era sotia lui, Elwira, in urma cu 3 ani si cat de bine arata acum, cu burtica


Pe langa faptul ca este unul dintre cei mai cunoscuti jurati ai concursurilor de talente din Romania, Mihai Petre este un dansator si coregraf extrem de apreciat, care a adus o multime de medalii in Romania impreuna cu partenera lui de pe ringul de dans si din viata reala.
Mihai Petre are cu ce se lauda. Uite cat de frumoasa era sotia lui, Elwira, in urma cu 3 ani si cat de bine arata acum, cu burtica
Impreuna cu sotia sa, dansatoarea Elwira Duda, Mihai Petre formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri de dans sportiv din industria de specialiatate. Talentati si extrem de frumosi, cei doi au reusit inca de la inceputul relatiei lor sa atraga privirile admirative ale celor din jur.
Insusi Mihai recunoaste cu mandrie ca sotia lui este una dintre cele mai frumoase femei din lume si ca este extrem de mandru ca o are alaturi, afirmatie care reiese chiar si din imainea de mai jos.
Facuta in anul 2009, fotografia ii arata pe cei doi unul la bratul celuilalt, zambitori si fericiti. La fel de indragostiti ca in prima zi, Mihai si Elwira mai au putin si vor deveni parinti, micutul care se va naste curand urmand sa le intregeasca superba familie.
Asa cum puteti vedea in imagine, Elwira era la fel de frumoasa atunci, cum este si acum, motiv pentru care din partea noastra are un mare LIKE.

Nicole Scherzinger, aparitie hot intr-o rochie alba, cu spatele gol


Daca acum doua seri Nicole facea furori la Gala Pride of Britain intr-o rochie neagra, cu dantela transparenta, ieri seara s-a remarcat din plin la Gala Premiilor Cosmopolitan din Marea Britanie, intr-o alta creatie sexy.
Nicole Scherzinger, aparitie hot intr-o rochie alba, cu spatele gol
Marti seara a avut loc gala Cosmpolitan Ultimate Women of the year Awards 2012, la Victoria and Albert Hall, in Londra.

Evenimentul a fost o alta ocazie pentru Nicole Scherzinger sa se faca remarcata. Frumoasa bruneta, in varsta de 34 de ani, a ales o rochie alba, imaculata, pana la genunchi, care i-a scos in evidenta pielea maslinie si silueta supla.
De asemenea, decupajul rochiei i-a scos in evidenta atat spatele atletic, cat si posteriorul bombat.
Nicole si-a accesorizat rochie cu o pereche de pantofi roz, aceeasi nuanta regasindu-se si la rujul ei. Cat despre bijuterii, cantareata a ales o bratara statement, o pereche de cercei lungi si mai multe inele de coctail.
Spune si tu: ce parere ai despre look-ul lui Nicole?

Momentul in care Rupert Sanders s-a indragostit de Kristen Stewart. Cum l-a cucerit actrita pe regizorul insurat


De cateva luni bune, infidelitatea actritei Kristen Stewart a tinut primele pagini ale tabloidelor, jurnalistii de peste ocean incercand sa afle toate detaliile legate de aventura ei cu un barbat mai in varsta si insurat.
Momentul in care Rupert Sanders s-a indragostit de Kristen Stewart. Cum l-a cucerit actrita pe regizorul insurat
Daca pana acum tanara a fost cea care s-a aflat sub lumina reflectoarelor, la trei luni de la marele scandal jurnalistii si fanii au inceput sa cerceteze si comportamentul barbatului care si-a tradat sotia si copiii pentru o aventura trecatoare.
Rupert Sanders, regizorul in varsta de 41 de ani, avea o sotie superba si doi copii frumosi, fata de care si-a cerut scuze dupa publicarea pozelor compromitatoare cu el si Kristen Stewart. Admirand pozele de familie ale acestuia, jurnalistii nu au putut deci sa nu se intrebe ce l-a determinat pe artist sa calce stramb.
Se pare ca Sanders s-a simtit atras de Stewart inca din primul moment in care a vazut-o, insa culoarea ochilor ei si privirea plina de sensibilitate la care a apelat de-a lungul filmarilor la pelicula "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator" l-a cucerit iremediabil pe barbat.
Pusa intr-o postura vulnerabila, asa cum rareori este vazuta, Kristen l-a uimit pe Sanders cu feminitatea si hotararea de care a dat dovada. 
Credeti ca a meritat sa isi tradeze familia pentru o atractie de moment? Arata Kristen atat de irezistibil cat sa isi riste casnicia?

Britney Spears, cu o peruca bizara si fata deformata de Photoshop pe coperta unei reviste


Starul pop a fost intervievat pentru editia de decembrie a revistei "Lucky". Daca intrebarile revistei si raspunsurile vedetei au fost cat se poate de cuminti, pictorialul foto a starnit o puternica controversa in randul fanilor vedetei.  
Britney Spears, cu o peruca bizara si fata deformata de Photoshop pe coperta unei reviste
Problema a fost atat folosirea in exces a Photoshop-ului pentru a "imbunatati" aspectul cantaretei, cat si faptul ca faptul ca parul ei arata foarte suspicios, ca si cum ar fi purtat o peruca.
De fapt, reactia negativa a  fanilor a fost atat de puternica, incat reprezentantii revistei au fost nevoiti sa se scuze pe pagina revistei de Twitter, desi nu e foarte clar pentru ce si-au cerut scuze.
"Va multumim tuturor pentru ca ne-ati impartasit gandurile cu privire la coperta noastra. Ca intotdeauna, le vom transmite mai departe echipei si ne pare rau ca v-am dezamagit pe unii dintre voi."

Desi reprezentantii "Lucky" nu au recunoscut clar ca Britney poarta o peruca, au confirmat, totusi, ca ceva este neinregula cu fotografiile.
In interviu, Britney a vorbit despre viata ei de familie, dar si despre style icon-urile ei.
"J.Lo este o frumusete clasica si imi place Sarah Jessica Parker pentru ca tinutele ei sunt foarte colorate, funky si tineresti."
Spune si tu: ce parere ai despre aparitia lui Britney din "Lucky"? A purtat sau nu starul pop o peruca?

Inevitabilul s-a intamplat? Ce cuplu celebru de la Hollywood s-a despartit prin Instagram


De cateva saptamani, jurnalistii de peste ocean au alimentat zvonurile conform carora unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood este pe cale sa rupa o relatie de doi ani. Desi nu a existat o confirmare, gesTul unuia dintre ei ar putea face mai mult decat o mie de cuvinte.
Inevitabilul s-a intamplat? Ce cuplu celebru de la Hollywood s-a despartit prin Instagram
Selena Gomez si Justin Bieber formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri de la Hollywood. Diferenta de varsta, precum si interesele fiecaruia au reprezentat motive de disputa pentru ei, adesea zvonindu-se ca tinerii celebri si bogati vor sa rupa relatia.
In urma cu numai o zi, jurnalistii au inceput sa speculeze ca ruptura a avut loc, bazandu-se pe un gest pe care Justin Bieber l-a facut pe Instagram.
Adolescentul a postat o imagine alb-negru cu el, singur, adaugandu-i comentariul "Lingse". La scurt timp, el a sters fotografia si a incarcat o alta, careia i-a adaugat textul: "Doar eu".
Fanii artistului au presupus ca "Lingse" este o anagramare de la termenul "single", artistul incercand astfel sa transmita un mesaj ascuns celor care ii urmaresc contul de Instagram.

miercuri, 24 octombrie 2012

Kim Kardashian isi lasa din nou abdomenul la vedere, purtand o bustiera si o fusta creion. Iti place look-ul ei?


Dupa un weekend aniversar romantic, petrecut impreuna cu Kanye West in Italia si o aparitie la un bal caritabil din New York, luni seara, vedeta de reality show s-a intors in Miami, pentru a continua filmarile la "Kourtney & Kim Take Miami".     
Kim Kardashian isi lasa din nou abdomenul la vedere, purtand o bustiera si o fusta creion. Iti place look-ul ei?
Kim, care a implinit 32 de ani duminica, a iesit la plimbare intr-un outfit care i-a complimentat la maximum silueta de clepsidra.
Vedeta a combinat o bustiera neagra, care i-a evidentiat decolteul generos, cu o fusta creion neagra, care i-a subliniat celebrul posterior si soldurile pline.
Ca accesorii, Kim a ales un clutch negru foarte mic, o curea cu o catarama aurie si o pereche de sandale Christian Louboutin aurii, care i-au conferit un look sculptat picioarelor.
Vacanta pe care iubitul i-a oferit-o la Venetia, "cel mai grozav cadou de nastere", vine, se pare, in mijlocul unei perioade foarte stresante pentru Kim. Vedeta a povestit pentru E! Online despre viata ei la Miami, impreuna cu sora ei: "Ba ne luam o casa, ba nu ne luam o casa, stam la hotel cu Kourtney si cei un milion de copii ai ei, ea vrea doar sa fie mama toata ziua, eu vreau sa explorez Miami, e epuizant. Acesta este cel mai bun cuvant pentru a descrie situatia mea."
Noroc insa cu tonele de haine si accesorii de firma si cardurile de credit, care o ajuta pe "biata" Kim sa-si refaca psihicul zbuciumat, nu-i asa? :)

Robert Pattinson, mai viclean decat pare! Ce vrea sa faca pentru a verifica daca iubita lui l-a mintit dupa impacare


Dupa impacarea pe care au asteptat-o toti fanii Twilight, Robert Pattinson a dat semne nu doar ca ar fi iertat-o pe Kristen, ci ca ar ignora complet faptele pe care aceasta le-a facut.
Robert Pattinson, mai viclean decat pare! Ce vrea sa faca pentru a verifica daca iubita lui l-a mintit dupa impacare
Potrivit CDL, cel care da viata personajului Edward din seria Twilight nu este atat de naiv pe cat am crezut pana acum si vrea sa testeze sinceritatea lui Kristen Stewart dupa impacare.
Intr-una dintre multele discutii pe care le-au avut despre inselat si aventura pe care Stewart a avut-o cu Rupert Sanders, actrita l-a asigurat pe Pattinson ca nu a intretinut relatii sexuale cu barbatul mai in varsta decat ea.
Robert nu este atat de sigur ca aceasta spune adevarul, asa ca planuieste sa o duca la detectorul de minciuni pentru a lamuri acest aspect o data pentru totdeauna. In sprijinul celor de la CDL vin si editorii de la NOW, care sustin ca si in ceea ce ii priveste pe ei exista o sursa care confirma acest zvon.
Noua ne e cam greu sa credem ca Robert, care este atat de indragostit de Kristen incat a trecut peste infidelitate, este capabil sa o duca la detectorul de minciuni.
Voi ce spuneti? Apar din nou probleme in Paradis? Exista sansa ca cei doi sa mearga la un specialist pentru a-si testa sinceritatea?

Melanie Griffith, atacata dur din cauza fizicului ei. Ce le raspunde vedeta criticilor


Actrita a dezvaluit recent ca e tinta unor atacuri personale pe Twitter, din cauza infatisarii ei. Melanie a decis insa sa nu lase mesajele suparatoare sa o afecteze.    
Melanie Griffith, atacata dur din cauza fizicului ei. Ce le raspunde vedeta criticilor
Vedeta, in varsta de 54 de ani, a iesit ieri la o plimbare prin Beverly Hills, zambitoare si, aparent, increzatoare in sine.
Imbracata intr-un echipament sportiv care i-a evidentiat silueta tonifiata si purtand pe post de accesorii o sticla mare de apa si un iPad, Melanie le-a zambit paparazzilor din spatele ochelarilor de soare supradimensionati.
Intr-un interviu recent, pentru publicatia "US Weekly", actrita a povestit: "Majoritatea oamenilor imi spun ca arata oribil. Tweet-urile pe care le primesc sunt chiar groaznice."

Se pare insa ca actrita face tot posibilul pentru a nu se lasa daramata pshihic de feedback-ul negativ.
Prezenta in weekend la Gala Spitalului de Copii din Los Angeles, impreuna cu sotul ei, actorul Antonio Banderas, Melanie a declarat pentru jurnalistii prezenti: "Nu stiu daca arat prea grozav. Dar ma antrenez mult. Am un antrenor personal cu care lucrez de patru ori pe saptamana si fac yoga la temperaturi ridicate."
Actrita a fost deseori data ca exemplu pentru operatii estetice nereusite, din cauza buzelor mult prea vouminoase si a utilizarii excesive a injectiilor cu Botox.


Spune si tu: ce parere ai despre infatisarea lui Melanie?




Invata de la Victoria Beckham: ce trucuri sa folosesti ca picioarele tale sa para lungi cat ale unui supermodel!


Multi spun ca este mult prea slaba, insa ea este multumita de felul in care arata. Nici macar nu se straduieste sa pare mai "implinita", dimpotriva outfiturile pe care le poarta Victoria Beckham ii scot si mai tare in evidenta "silueta zero".
Invata de la Victoria Beckham: ce trucuri sa folosesti ca picioarele tale sa para lungi cat ale unui supermodel!
Victoria Beckham a iesit la o plimbare prin New York intr-o pereche de jeansi evazati care ii fac picioarele sa pare interminabile. In combinatie cu pantofii cu tocuri imense, care insa nu se vad datorita lungimii blugilor, se creeaza iluzia unor picioare extrem de lungi, demne de un model Victoria's Secret.
Nu este pentru prima oara cand Victoria apeleaza la acest mic truc: de curand vedeta a purtat o pereche de jeansi asemanatori la antrenamentele de fotbal ale unuia dintre fiii sai.
Foto: SPLASH
Dar acesta nu este singurul truc pe care Victoria Beckham il foloseste ca sa para mai inalta. Aceasta a dezvaluit ca rochiile pe care le creeaza au o crioala speciala - niste taieturi care dau iluzia ca cea care le poarta este mai inalta.
“Niciodata nu am avut silueta de fotomodel inalt si svelt, asa ca am vrut sa creez o iluzie. Lumea crede ca sunt mult mai inalta decat sunt in realitate, insa nu din cauza pantofilor cu toc pe care ii port, ci datorita liniilor si taieturilor rochiilor mele. Ele accentueaza talia, ceea ce e grozav pentru bust si pentru fund”, a spus Victoria.

joi, 18 octombrie 2012

Hilary Duff isi revine la forma fizica de dinainte de sarcina. Paparazzi au surprins-o la cumparaturi cu sotul si fiul ei, Luca


Vedeta, in varsta de 25 de ani, care l-a nascut pe Luca in martie anul acesta, s-a straduit din greu de atunci sa scape de kilogramele in plus dobandite in timpul sarcinii. Dupa cum demonstreaza si ultimele imagini, actrita este pe drumul cel bun.
Hilary Duff isi revine la forma fizica de dinainte de sarcina. Paparazzi au surprins-o la cumparaturi cu sotul si fiul ei, Luca
Hillary a fost fotografiata de paparazzi in timpul unei vizite la o ferma de dovleci, unde ea si sotul ei, jucatorul de hochei Mark Comrie, au cumparat celebrele legume de Halloween. Cei doi l-au adus cu ei si pe fiul lor, Luca, pe care nu s-au putut abtine sa nu-l fotografieze printre dovlecii uriasi.
Actrita si cantareata americana a recunoscut ca depune mari eforturi pentru a-si recupera silueta dinainte de a-l naste pe micut, dar ca lucrurile avanseaza foarte greu.
"Sunt unele femei care arata la fel imediat dupa ce nasc - cred ca sunt niste ciudate!", a glumit ea intr-un interviu pentru site-ul parents.com.
"Nu stiu cum se face asa ceva. Eu nu fac parte din categoria aia de oameni. Dureaza 9, chiar 10 luni ca silueta ta sa se transforme astfel. Asa ca incerc sa am rabdare, dar lucrez din greu la asta. Si cred ca acum, mai mult ca niciodata, imi apreciez corpul pentru ce a facut pentru mine."
Sursa cea mai mare din stres, insa, se pare ca vine din faptul ca Hilary este mereu in atentia publicului:
"Sunt fotografi care ma urmaresc in fiecare zi, asa ca simt presiunea din cauza lucrurilor pe care oamenii le scriu despre mine. Nu sunt atacuri la persoana mea, dar cand vad titluri gen "Hilary isi prezinta silueta dupa nastere", as vrea sa le spun "Nu, de fapt, doar iesisem sa iau o cafea!", a explicat ea.


Noi credem ca Hilary se descurca foarte bine si, desi nu a avut norocul metabolismului Alessandrei Ambrosio, incepe sa isi recapete silueta de odinioara.

Kristen Stewart l-a inselat pe Robert Pattinson si cu Taylor Lautner? Ce secrete murdare din trecutul actritei au iesit la iveala


Cand a fost publicata vestea ca actrita Kristen Stewart si-a inselat celebrul partener cu un barbat casatorit, fanii seriei Twilight i-au luat apararea vedetei lor preferate si au sustinut ca aceasta nu ar fi facut niciodata asa ceva.
Kristen Stewart l-a inselat pe Robert Pattinson si cu Taylor Lautner? Ce secrete murdare din trecutul actritei au iesit la iveala
Se pare insa ca vesnic nefericita Kristen si-a facut un obicei din a a flirta cu barbatii alaturi de care lucreaza, potrivit revistei OK!.
Jurnalistii de peste ocean sustin ca Stewart l-a mintit pe Robert Pattinson la inceputul relatiei lor, spunandu-i ca s-a despartiti de cel care ii era iubit atunci, Michael Angarano, cand de fapt ea s-a vazut in continuare cu el, cu toate ca incepuse sa iasa si cu Rob.
Mai mult decat atat, un membru al echipei care a lucrat cu actrita pentru filmul "Welcome to Rileys", sustine ca aceasta ar fi avut o aventura cu un asistent de productie care avea deja iubita.
Cat despre relatia cu cel care da viata personajului Jacob, Taylor Lautner, OK! sustine ca Stewart ar fi cautat adesea motive sa stea in preajma lui si il invita in oras dupa terminarea filmarilor. In anumite ocazii, ea il mintea chiar pe Pattinson ca merge in alta parte si se vedea, de fapt, cu Taylor.
Cu toate ca a gresit fata de actualul ei iubit, noi nu credem ca actrita din Twilight este atat de rea pe cat vor cei de la OK! sa credem. Voi ce parere aveti?

Cuplul de vis al Hollywoodului se desparte? De ce nu o mai suporta Brad Pitt pe Angelina Jolie


Pana nu demult, nuntile lui Jennifer Aniston si Brad Pitt erau supuse unor analize atente de carcotasi, ei incercand sa descopere evenimentul cui va fi mai grandios. Se pare insa ca aceasta s-a transformat intr-o falsa problema, intrucat Brad Pitt a ajuns la limita rabdarii si nu o mai suporta pe Angelina Jolie.
Cuplul de vis al Hollywoodului se desparte? De ce nu o mai suporta Brad Pitt pe Angelina Jolie
Potrivit The National Enquierer, Pitt se simte de-a dreptul scarbit de dependentele Angelinei si isi doreste sa o paraseasca. Obiceiul prost al actritei de a consuma droguri si alcool s-a transformat intr-un cosmar pentru partenerul ei, care nu doar ca vrea sa anuleze nunta, ci are de gand sa o paraseasca.
Cu toate ca este tatal a sase copii, Brad este pregatit sa renunte la responsabilitati si angajamente daca Angelina nu renunta la dependente si se transforma intr-o femeie responsabila.
Noi credem ca The National Enquierer incearca sa ne induca in eroare doar. Avand in vedere ultimele ei proiecte si faptul ca trebuie sa creasca si sa educe sase copii, Angelinei nici nu-i mai ramane timp sa se ocupe de vechile “pasiuni” precum alcoolul sau drogurile.
Voi ce ziceti? Credeti ca actrita chiar a luat-o pe cai gresite? Se va desparti Brad Pitt de ea?

Demi Moore, revenire spectaculoasa in lumea mondena. S-a mai ingrasat si arata spectaculos FOTO


Desi multi o plang de mila dupa ce Ashton Kutcher a parasit-o, Demi Moore nu lasa sa se vada ca sufera prea tare, cel putin atunci cand iese in public. Actrita si-a facut aparitia la o gala caritabila si a impresionat cu un look fresh.
Demi Moore, revenire spectaculoasa in lumea mondena. S-a mai ingrasat si arata spectaculos FOTO
Dupa ce a fost inselata de sot si a trecut printr-un divort si o depresie ingrijoratoare, Demi Moore si-a revenit spectaculos. Chiar daca transformarea poate fi doar una de suprafata, Demi pare mult mai sanatoasa si mai optimista ca la ultima ei aparitie in public. 
Demi a avut rabdare sa pozeze in fata fotografilor, oferindu-le chiar si un zambet sincer, neasteptat.
Foto: Demi Moore, GETTY IMAGES
La 49 de ani, Demi Moore a arat superb intr-o rochie nude cu negru, cu aplicatii de paiete si strasuri.

Halle Berry arata fantastic in pantaloni scurti la 46 de ani. Uite cu ce picioare lungi si tonifiate se lauda actrita

Spune ca drept ca nu ti-ai dori si tu sa arati la fel de bine ca ea la 46 de ani! Surprinsa de paparazzi pe strazile din Beverly Hills, Halle Berry le-a dat clasa tuturor tinerelor care se lupta cu celulita si greutatea.
Halle Berry arata fantastic in pantaloni scurti la 46 de ani. Uite cu ce picioare lungi si tonifiate se lauda actrita
Prima actrita de culoare care a castigat Oscarul pentru "Cea mai buna actrita" a iesit ieri la cumparaturi in Beverly Hills imbracata intr-o pereche de blugi extrem de scurti, un maiou negru si o tricou cu inscriptia: "Got to have faith/Trebuie sa ai credinta".
Cu o coafura lejera, ochelari de soare si sandale de vara, Halle a aratat extrem de chic fara sa depuna un efort prea mare pentru a obtine acest efect. Tinand in mana cateva pungi de cumparaturi, Halle s-a indreptat linistita catre masina si a ignorat blitz-urile fotografilor.
Din partea noastra actrita are un mare LIKE si toata admiratia. Vrem sa stim ce mananca si ce bea ca sa urmam acest stil de viata. Poate asa avem sanse sa ne pastram picioarele tonifiate si la 46 de ani.

Paris Jackson, la cutite cu bunica. Ce au de impartit Katherine si nepoata ei

Imaginea lui Paris Jackson a avut mult de suferit in ultime vreme din cauza jurnalistilor care nu inceteaza sa scrie despre cat de mult s-a schimbat fiica cea mare a lui Michael Jackson dupa moartea tatalui ei.
Paris Jackson, la cutite cu bunica. Ce au de impartit Katherine si nepoata ei
Rebela si neascultatoare, Paris o supara din ce in ce mai des pe bunica ei, Katherine Jackson, care nu este deloc multumita de ultimele aparitii ale acesteia.
Potrivit CDL, mama regretatului Rege al Muzicii Pop este foarte suparata ca nepoata ei se imbraca mai matur, se machiaza si participa la evenimente mondene alaturi de fratii si matusa ei, La Toya Jackson.
Vazand imaginile de la lansarea bauturii energizante a domnului Pink, batrana ar fi facut o criza de nervi la vederea nepoatei exagerat de aranjata. Mai mult decat atat Katherine sustine ca Paris nu isi alege corect anturajul si sta numai in preajma unor persoane cu comportament indoilenic.
Credem ca bunica Jackson se referea in acest caz la Lindsay Lohan, care este cunoscuta pentru problemele pe care le-a avut cu legea de-a lungul timpului. Chiar si asa, Paris este o adolescenta ca oricare alta si ii intelegem dorinta de arata ca o tanara, nu ca un copil.
Voi ce ziceti? S-a maturizat fiica lui Michael Jackson prea repede? A afectat-o atat de tare moartea tatalui ei?

Antonia arata bine in orice ipostaza. Imaginea in care artista a aparut mai imbracata ca niciodata


Antonia este una dintre vedetele care apar in public cu tinute elaborate cu care reuseste sa-si puna in valoare silueta de invidiat.
Antonia arata bine in orice ipostaza. Imaginea in care artista a aparut mai imbracata ca niciodata
Mereu imbracata in tendinte, cantareata isi alege obiecte vestimentare cu care iese in evidenta intr-un mod pozitiv.


Chiar daca nu exagereaza, multe dintre tinutele artistei se compun din topuri si pantaloni scurti sau rochite care lasa la vedere o parte din corpul bine lucrat al sau.


Tocmai de aceea Antonia a uimit cu ultima fotografie postata pe pagina personala de facebook, fotografie in care apare imbracata intr-un pulover lung care i-a acoperit intreg corpul. Chiar si in aceste conditii, vedete a primit mii de like-uri si zeci de comentarii, dovada ca fanii o apreciaza nu doar pentru felul in care arata.


Cum se imbraca o milionara la aeroport: Kim Kardashian intr-o pereche de pantaloni de piele mulati, pantofi stiletto si o haina de blana, la 30 de grade


Majoritatea persoanelor care zboara aleg haine confortabile, precum jeansi sau pantaloni comozi, tenisi si o jacheta usoara. Bineinteles, Kim Kardashian nu face parte din aceasta categorie si a transformat ieri aeroportul din Miami intr-un adevarat catwalk.
Cum se imbraca o milionara la aeroport: Kim Kardashian intr-o pereche de pantaloni de piele mulati, pantofi stiletto si o haina de blana, la 30 de grade
Kim, care va implini 32 de ani duminica, a sosit ieri la Aeroportul International din Miami imbracata destul de gros, in pofida faptului ca afara erau 30 de grade Celsius.
Starul de reality show a purtat o pereche de pantaloni din piele mulati, o bluza transparenta, o haina de blana si o pereche de stiletto Christian Louboutin aurii.
Kim a fost in Miami pentru a filma cel mai nou sezon al spin-off-ului ei, "Kourtney & Kim Take Miami", in care cele doua surori incearca sa deschida un nou magazin al brandului lor, Dash si aventurile prin care trec.
In pofida faptului ca a fost putin cam nepotrivit imbracata, avand in vedere temperaturile din Miami si faptul ca era la un aeroport, credem ca vedeta a fost foarte stylish.
Tu ce parere ai despre aparitia ei?


Andreea Marin Banica, look de pustoaica la un eveniment umanitar. Te asteptai la o astfel de tinuta din partea ei?


Andreea Marin Banica este una dintre cele mai active vedete din Romania pe plan umanitar. Recent, vedeta a fost la Chisinau unde a participat la o campanie de depistare precoce a cancerului la san.
Andreea Marin Banica, look de pustoaica la un eveniment umanitar. Te asteptai la o astfel de tinuta din partea ei?
Imaginea companiei Avon in Romania, Andreea Marin Banica a fost recent la Chisinau pentru a constientiza in randul femeilor din Republica Moldova cat de important este sa mergi periodic la controale medicale, pentru a depista din timp cancerul la san.
Daca de obicei prefera tinutele elegante, de data aceasta a preferat un look casual. Andreea Marin Banica s-a intalnit cu fanele sale din Chisnau intr-o pereche de blugi prespalati, rupti si suflecati, o bluza simpla bleumarin, un palton negru si un fular alb cu negru. Piesa de rezistenta a tinutei sale a fost o caciula foarte cool, o alegere indrazneata si total diferita de stilul cuminte cu care ne-a obisnuit.
CITESTE SI:
Andreea Marin Banica si Alexandra Dinu, doua mamici sexy. Vezi ce vor sa realizeze impreuna
In fiecare an, in Romania, sunt diagnosticate in jur de 6.000 de femei cu cancer de san. Incidenta cancerului de san a crescut lent, dar continuu in ultimele decade, astfel incat studiile au aratat ca una din opt femei va dezvolta pe parcursul vietii o tumora mamara maligna.
Cu toate acestea, descoperit in faza incipienta (stadiul 0 sau 1), cancerul de san poate fi vindecat in proportie de 94%.
„Ceea ce as vrea sa transmit tuturor femeilor depistate cu cancer mamar, este dorinta de a trai, nu doar de a supravietui. O mamografie de screening poate reduce mortalitatea cu pana 30% si mi-as dori ca femeile sa vina la aceste controale nu doar atunci cand le dor sanii sau cand isi descopera un nodul prin palpare. Fata de acum 5 ani, observ cum media de varsta a aparitiei cancerului mamar a scazut, de aceea controalele anuale sunt extrem de importante”, a explicat dr. Elena Claudia Teodorescu, medic la Donna Medical Center.
Autoexaminarea lunara a sanilor trebuie facuta de fiecare dintre noi, indiferent de varsta. Da, se poate intampla sa descoperi ca a aparut ceva sau ca s-a modificat ceva … dar vestea buna stii care este? De cele mai multe ori este ceva banal si nu este vorba de un diagnostic de cancer mamar. Trebuie insa sa fii sigura de asta si sa consulti un medic specialist senolog.



Megan Fox a nascut un baietel! Ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor

Actrita, in varsta de 26 de ani, a nascut luna trecuta primul ei copil, impreuna cu sotul ei, Brian Austin Green. Purtatorul de cuvant al lui Megan a confirmat presei ca este vorba despre un baietel, Noah Shannon Green.  
Megan Fox a nascut un baietel! Ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor
Starul din "Transformers" a ales reteaua de socializare Facebook pentru a le impartasi fanilor vestea cea buna:
"Am avut norocul sa avem cateva saptamani linistite acasa, dar as vrea sa fac anuntul asta personal, inaintea altora. L-am nascut pe fiul nostru Noah Shannon Green pe 27 septembrie. E sanatos, fericit si perfect. Suntem smeriti pentru ca avem oportunitatea de a ne numi parintii acestui suflet frumos si sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca mi-a dat voie sa cunosc acest gen de dragoste nemarginita si imaculata.
Va multumim celor care vreti sa ne trimiti energie pozitiva si urari de bine. Fie ca Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi si familiile voastre din plin."
Anuntul postat de Megan Fox pe pagina ei oficiala de Facebook a strans peste 220.000 de like-uri in doar 15 ore si mii de mesaje prin care fanii vedetei o felicita pentru eveniment.
Megan a confirmat ca este insarcinata in iunie, cand burta ei marita a starnit numeroase speculatii in presa. Actrita a declarat atunci pentru revista Cosmopolitan ca a avut mereu instincte materne puternice si ca isi doreste "cel putin 2, probabil 3 copii" alaturi de sotul ei.
Megan si Brian Austin sunt casatoriti din iunie 2010, iar fostul star din "Beverly Hills" mai are un baietel de 10 ani, dintr-o relatie anterioara. 

Adela Popescu le-a facut un cadou fanilor. Vezi cu ce fotografie a impresionat pe toata lumea


Adela Popescu este mereu in contact cu fanii ei si incearca sa pastreze o legatura cat mai stransa cu acestia prin intermediul retelelor de socializare.
Adela Popescu le-a facut un cadou fanilor. Vezi cu ce fotografie a impresionat pe toata lumea
Pentru a demonstra acest lucru, actrita din serialul pariu cu viata posteaza des fotografii si mesaje prin care isi tine la curent admiratorii cu activitatile sale.


Asa s-a intamplat si in aceasta dimineata cand, pentru a le arata ca nu i-a uitat, Adela a postat o fotografie la care a adaugat mesajul: "Am vrut sa stiti ca ma gandesc la voi".


Imbracata intr-o rochie scurta, in dungi, cu o atitudine misterioasa, vedeta a pozat intr-o ipostaza seducatoare.

Adevarul despre despartirea lui Robert Pattinson de Kristen Stewart. Afla cum il urmarea actrita, chiar daca traiau separat


Imediat dupa ce s-a aflat ca a avut o aventura cu regizorul filmului "Alba ca Zapada si Razboincul Vanator", Kristen Stewart a fost parasita si lasata de izbeliste in cmainul pe care il cumparase impreuna cu Robert Pattinson.
Adevarul despre despartirea lui Robert Pattinson de Kristen Stewart. Afla cum il urmarea actrita, chiar daca traiau separat
Scarbit de comportamentul ei, protagonistul seriei Twilight s-a refugiat in casa de vacanta a actritei Reese Whiterspoon, care i-a pus la dispozitie proprietatea si i-a fost alaturi in momentele dificile.
Desi la vremea respectiva s-a scris ca, neputand sa suporte singuratatea, Kristen s-a mutat din caminul pe care il impartea cu Rob, in casa mamei ei, jurnalistii de peste ocean au aflat ca ea se ascundea de fapt la doar un kilometru de Pattinson, intr-o casa pe care abia o cumparase. Vedeta il putea deci urmari pe Robert fara prea mare greutate.
Fabuloasa proprietate a costat-o pe actrita 2.195 milioane de dolari si se este doar una dintre proprietatile achizitionate de vedeta. Intr-adevar, ea a mai cmparat o casa mai modesta in care locuieste acum mama sa si in care a fost zarita in perioada de dupa despartire.

Pavel Bartos, mandru de fiica sa cea mare. Vezi cat de frumoasa este Eva!


Pavel Bartos are doua fetite superbe, Eva si Rita, pe care pana acum le-a ferit de ochii presei. Prezentatorul de la "Romanii au talent" si "Vocea Romaniei" a facut insa o exceptie in acest weekend, cand si-a dus fiica cea mare la concursul de dans organizat de Mihai Petre.
Pavel Bartos, mandru de fiica sa cea mare. Vezi cat de frumoasa este Eva!
Pavel Bartos a dus-o pe Eva la Romanian Open, una dintre cele mai mari competitii de dans sportiv din tara organizate de catre Mihai Petre. Blonda si cu parul lung, prins intr-o coada cu o fundita roz, Eva a fost adorabila si relaxata in fata aparatelor de fotografiat si camerelor de filmat.
Pavel Bartos a vorbit despre fetitele lui in revista "Ce se intampla, doctore?" "In principal, locul nostru de intalnire este acasa, dar incerc sa le arat des fetelor ce inseamna si viata la tara, la bunici, in locuri care mie mi se par absolut minunate. De ce? Pentru ca au aer curat, mancare sanatoasa, liniste si, nu in ultimul rand, oameni extraordinari, pe care as vrea sa ii descopere si copiii mei", spunea Pavel Bartos in CSID.
Cand a fost cel mai dificil moment? "Cand au venit pe lume! Pentru celelalte lucruri indraznesc sa cred ca am... suficiente resurse. Emotia care m-a cuprins atunci cand mi-am vazut fetele pentru prima oara in viata nu se compara cu nimic!", mai spunea Pavel Bartos.

marți, 16 octombrie 2012

Fashionista Emma Watson, aparitie dezamagitoare la gala Elle Women in Hollywood. Detaliul care a plasat-o la "prost imbracate"

De obicei aparitiile ei sunt apreciate pana si de cei mai severi critici de moda, insa de data aceasta Emma Watson nu a mai uimit pe nimeni. Emma a avut o aparitie stearsa la evenimentul Elle Women in Hollywood, iar rochia purtata a fost neinspirat aleasa de stilistii vedetei.
Fashionista Emma Watson, aparitie dezamagitoare la gala Elle Women in Hollywood. Detaliul care a plasat-o la  prost imbracate
Emma Watson a purtat o rochie in combinatie de negru cu nude, care la prima vedere nu pare a avea nimic in neregula. La o privire mai atenta se poate observa felul in care a fost croita rochia: la anumite cusaturi se vede ata alba, iar in anumite locuri se pot observa chiar ate albe iesite din ea.
Totusi, Emma nu a gafat in totalitate: a avut o pereche de sandale superbe, care i-au evidentiat picioarele tonifiate si intentionat date cu ulei inainte de eveniment :)
Si coafura a fost una reusita: Emma si-a prins parul intr-un coc stylish.


Kim Kardashian si-a asortat tinuta cu ...pisica. Ce parere ai despre look-ul ei?

Dupa o serie de tinute mai mult sau mai putin dezastruoase, Kim s-a intors la un look care o avantajeaza, asortandu-si hainele cu noul ei accesoriu favorit, pisicuta ei, Mercy.
Kim Kardashian si-a asortat tinuta cu ...pisica. Ce parere ai despre look-ul ei?
Vedeta, in varsta de 31 de ani, a fost surprinsa de paparazzi ieri, cand a facut o vizita la un salon pentru animale din Miami, impreuna cu Mercy, pisicuta primita cadou de la iubitul ei, Kanye West.
Kim s-a imbracat in alb din cap pana in picioare, fiind in perfect acord cu blanita imaculata a micutei feline. Starul de reality show a vrut, pesemne, sa stearga amintirea dezastrului din weekend, cand a purtat o bustiera tip sutien si o fusta transparenta, alegand un costum alb cu pantaloni trei sfersturi, un tricoul si o pereche de stiletto in aceeasi nuanta. Paa si colierul statement pe care l-a purtat la gat a fost de un alb stralucitor.
Cat despre mijlocul de transport in care a calatorit Mercy a fost vorba, bineinteles, despre o cusca roz pentru pisicute, decorata cu cristale Swarovsky.
Odata ajunse la salonul pentru animalute, Mercy a fost scoasa din cusca, dar a parut destul de speriata, poate si din cauza multelor lumini de la camerele de filmat care o insotesc peste tot pe stapana ei (Kim filmand in tot acest timp pentru reality show-ul ei).
Noi ne bucuram sa o vedem in sfarsit pe Kim in altceva decat fuste sau rochii mulata, care dau sa crape. Voi ce parere aveti despre tinuta ei?