duminică, 20 ianuarie 2013

Printul William, in topul vedetelor care ar avea nevoie de transplant de par. Vezi ce alte celebritati mai sunt pe lista

Un sondaj de opinie realizat in Anglia, pe un esantion de 1.000 de persoane, l-a numit pe Printul William celebritatea care ar avea cea mai mare nevoie de un transplant de par.
Printul William, in topul vedetelor care ar avea nevoie de transplant de par. Vezi ce alte celebritati mai sunt pe lista
Sondajul a fost realizat de Clinica Crown din Manchester, cea mai cunoscuta clinica de transplant de par din Marea Britanie. Seful clinicii a declarat, citat de publicatia Daily Mail, ca fotbalistul Wayne Rooney a devenit un model pentru barbatii care doresc sa-si faca transplant de par.

"Wayne a avut nevoie de mult curaj sa recunoasca public ca si-a facut un transplant."

Se pare ca dupa operatia lui de transplant de acum 2 ani (care l-a costat 30.000 de lire sterline), cererea de transplant de par a crescut cu 25% in randul barbatilor britanici.

Jude Law, ocupantul locului 2 in sondajul de opinie britanic
Seful clinicii Crown, Dr Shahmalak, a mai spus ca Printul William a fost nominalizat cu o majoritate covarsitoare drept vedeta care ar avea cel mai mult de castigat de pe urma unui transplant de par.
"Chelia lui William este chiar mai rea decat a Printului Charles. Daca si-ar face un transplant de par ar transmite un mesaj grozav barbatilor in aceeasi situatie.", a adaugat Dr Shahmalak.

Chris Martin, solistul Coldplay si cel de-al treilea clasat

Iata topul vedetelor care, conform britanicilor, ar avea nevoie de transplant de par:

1. Prince William

2. Jude Law

3. Declan Donnelly

4. Chris Martin

5. Johnny Vaughan

Spune si tu: ce parere ai despre acest clasament? Mai sunt si alte vedete care crezi ca ar trebui incluse?

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Vesti foarte proaste pentru fanele lui Leonardo DiCaprio! Ce anunt al celebrului actor i-a intristat admiratoarele

Starul din "The Departed" a dar ieri publicitatii o stire care, cu siguranta, ii va intrista numeroasele fane. Se pare ca, din cauza volumului prea mare de munca pe care l-a avut in ultima vreme si a surmenajului adiacent, Leo a decis sa paraseasca Cetatea Filmului pentru o perioada nedeterminata.
Vesti foarte proaste pentru fanele lui Leonardo DiCaprio! Ce anunt al celebrului actor i-a intristat admiratoarele
"Sunt putin epuizat. Voi lua o pauza lunga, foarte lunga. Am facut 3 filme in 2 ani si sunt pur si simplu lipsit de energie.", a declarat starul pentru publicatia germana "Daily Bild". Actorul, in varsta de 38 de ani, apare in cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, "Django Unchained" si tocmai a terminat filmarile la alte doua pelicule, "The Great Gatsby" si "The Wolf of Wall Street".
"Mi-ar placea sa imbunatatesc lumea un pic. O sa zbor in jurul Globului sa vad ce pot sa fac pentru mediul inconjurator", a spus actorul.
"Acoperisul casei mele e acoperit cu panouri solare. Conduc o masina electrica. Un om normal nu face mai mult de 50 de km pe zi. Asta poti sa faci cu o simpla priza", a mai adaugat el.
Se pare ca, dupa ce a cunoscut succesul de box-office, dar si recunoasterea criticilor, acesta primind 3 nominalizari la Premiul Oscar si castigand numeroase alte premii, inclusiv un Glob de Aur pentru "Aviatorul", Leonardo vrea sa se dedice actiunilor umanitare si, de ce nu, vietii de burlac.

In functie de marimea pauzei pe care si-a propus-o, s-ar putea sa nu-i simtim lipsa pe marile ecrane. In fond, "The Great Gatsby" si "The Wolf of Wall Street" vor aparea in cinematografe abia anul acesta.

Spune si tu: ce parere ai despre decizia actorului de a se retrage pentru o perioada de la Hollywood?
 

Selena Gomez vorbeste intr-un interviu despre relatia cu Justin Bieber si cea mai buna prietena a ei, Taylor Swift

Starul pop, in varsta de 20 de ani, a aparut pe coperta de februarie a revistei "Nylon". Intr-un interviu sincer acordar publicatiei, fostul star Disney a vorbit despre doua dintre cele mai importante relatii din viata ei.
Selena Gomez vorbeste intr-un interviu despre relatia cu Justin Bieber si cea mai buna prietena a ei, Taylor Swift
 
Despre controversatul ei film, "Sping Break": "Nu am fost niciodata un copil-problema. A fost nevoie ca cineva sa-mi arate cum sa tin o tigara. Harmony, regizorul filmului imi spunea "E bine ca nu stii. Poare e o trasatura de caracter."

Despre fostul (actualul?) ei iubit, Justin Bieber si relatia lor: "Ma distrez. In fond si la urma urmei, dragostea este un lucru normal si cu totii trecem prin asta. Doar pentru ca avem un stil de viata diferit nu schimba lucrurile in care cred inca de cand eram mica, adica basmele."

Despre cea mai buna prietena a ei, Taylor Swift: "Am trecut amandoua prin acelasi tip de experiente, in acelasi timp. Niciodata insa nu vorbim despre munca. Ea a devenit persoana la care apelez atunci cand am probleme cu familia sau cu iubitul meu. E foarte greu sa poti avea incredere in fete, asa ca sunt norocoasa sa o am pe ea."

Look-ul zilei: Ashley Greene isi pune silueta in valoare cu un outfit din piele

Ashley Greene a fost vedeta serii la un eveniment monden care a avut loc aseara in Las Vegas. Frumoasa actrita din Twilight a impresionat cu un outfit extrem de sexy: a venit imbracata in piele din cap pana in picioare!
Look-ul zilei: Ashley Greene isi pune silueta in valoare cu un outfit din piele
Odata incheiate filmarile la Saga Amurg, multi se intreaba ce se va intampla cu actorii pe care seria Twilight i-a facut celebri. Cu siguranta, una dintre actrite nu va duce lipsa de roluri! Frumoasa, cu atitudine si extrem de talentata, Ashley Greene a ajuns la fel de celebra ca si Kristen Stewart in urma rolului primit in Twilight.

In ciuda faptului ca arata atat de bine, Ashley duce totusi lipsa de evenimente pe plan sentimental. "Este greu pentru mine sa ies la intalniri amoroase cu un astfel de job. Cateodata pur si simplu mi-as dori sa ma intorc acasa, in Florida, si sa ies la o intalnire cu iubitul meu din liceu", spunea de curand Ashley.
Ashely Greene spune ca celebritatea ii afecteaza relatiile cu barbatii din viata ei. "Cand ies cu un tip, prima oara imi zice "Nu vreau sa apar in presa", iar apoi imi propune sa iesim la un restaurant plin de paparazzi!", spune Ashley.

vineri, 18 ianuarie 2013

Beyonce face o marturisire extrem de rara despre viata ei sexuala cu Jay-Z

Superstarul pop a realizat o sedinta foto super sexy pentru publicatia "GQ" chiar in intimitatea caminului ei si a dezvaluit un secret intim despre viata lor din dormitor.
Beyonce face o marturisire extrem de rara despre viata ei sexuala cu Jay-Z
In cadrul sedintei foto, cantareata de 31 de ani i-a permis fotografului Terry Richardson sa o surprinda in diverse ipostaze domestice, demonstrand ca poate fi senzuala in cele mai banale contexte. Astfel, starul pop a fost surprinsa atat in bucatarie, unde s-a jucat cu o punga de faina si frisca, in fata frigiderului deschis, dar si in sufragerie, unde a citit ziarul intr-o camasa alba, barbateasca si cu o pereche de ochelari cu rame mari pe nas.




Beyonce a mai pozat in aceeasi camasa si cu o pereche de chiloti rosii si in sufragerie, unde a realizat o mini sesiune de karaoke.

Cantareata a permis echipei foto sa patrunda si in dormitorul ei si al lui Jay-Z, unde a pozat intr-un tricou decupat si cu o minge de fotbal americana in brate.


In interviu, Beyonce a marturisit ca atunci cand are momente in care este cuprinsa de anxietate, asculta o anumita melodie, care o linisteste.

"Daca sunt speriata, las spaima sa existe in mine, apoi o eliberez si trec mai departe. Apoi merg sa ascult "Make Love To Me" a lui Rick James si apoi fac dragoste cu sotul meu."

Vedeta a mai marturisit ca, desi si-a indeplinit ambitia de a deveni un simbol al succesului si al puterii pentru femeile din intreaga lume, uneori ii este greu sa accepte cat de influenta este.

"Stiu ca sunt puternica. Sunt mai puternica decat poate mintea mea sa digere si sa inteleaga."
"Am muncit atat de mult in timpul copilariei mele pentru a atinge acest scop. Iar cand am implinit 30 de ani puteam face orice voiam. Mi-am atins obiectivul asta. Ma simt foarte norocoasa. Dar am sacrificat multe lucruri si am muncit mai mult decat probabil orice din industria muzicala. Asa ca trebuie sa-mi reamintesc ca merit asta."

Nu e de mirare ca are un iubit atat de tanar! Cum arata tenul lui Jennifer Lopez de aproape

Diferenta de varsta dintre Jennifer Lopez si Casper Smart este de 17 ani, insa daca nu le-ai verifica datele un buletin nu ai crede ca intre ei sunt mai mult de 7 ani.
Nu e de mirare ca are un iubit atat de tanar! Cum arata tenul lui Jennifer Lopez de aproape
 
Desi sunt multi cei care sustin ca fara machiaj si Photoshop Jennifer Lopez nu este decat o femeie banala, cea mai recenta aparitie a divei latino tine sa ii contrazica. Prezenta la o conferinta de presa, Jennifer Lopez a fost intens fotografiata din toate unghiurile si in toate imaginile arata grozav.

Pozata de aproape, fata lui J Lo este in stare excelenta si in afara de cele cateva riduri cat se poate de normale pe care le are in jurul ochilor, nimeni nu ii poate reprosa nimic.

Cum de arata atat de bine tenul lui Jennifer Lopez? Vedeta respecta cu sfintenie sfaturile cosmeticianei Nichola Joss.

Stefan Banica Jr. s-a intors din vacanta fara sotia si fiica lui. Ce a declarat cantaretul despre Andreea Marin

Pe 10 ianuarie, Stefan Banica Jr., Andreea Marin, mama lui Stefan si fiica cuplului, Violeta, au plecat impreuna intr-o vacanta in Dubai. De pe drum, ce doi au anuntat public vestea divortului lor. Stefan s-a intors ieri in tara, nefiind insa insotit de Andreea.
Stefan Banica Jr. s-a intors din vacanta fara sotia si fiica lui. Ce a declarat cantaretul despre Andreea Marin
Cantaretul a aterizat ieri in Romania, insotit numai de mama lui. Stefan a remarcat uimit numarul impresionant de mare de jurnalisti care l-au asteptat la terminalul de Sosiri si a glumit ca ii asteapta in numar la fel de mare la concertele sale si la actiunile caritabile pe care le intreprinde. Imbracat intr-o pereche de jeansi, o jacheta de fas, o camasa albastra in carouri si purtand o sapca rosie pe cap, cantaretul a parut foarte relaxat si nu s-a ferit de paparazzi.

Intrebat insa unde este Andreea Marin, Stefan a zambit si a parafrazat un celebru citat din Shakespeare, spunand "Unde este Andreea, aceasta este intrebarea".

In pofida relaxarii sale, cantaretul nu a oferit prea multe detalii jurnalistilor: "Sunt convins ca ati citit mesajul nostru de pe Facebook si ati inteles ca nu oferim interviuri pe acest subiect. Va multumesc pentru intelegere", a mai spus Stefan.

Jennifer Lopez, pe cale sa se casatoreasca? Ce a spus despre relatia cu tanarul ei iubit, Casper Smart

"Nu am niciun regret!", spune Jennifer Lopez in cel mai recent numar al unei publicatii americane care a reusit sa obtina un interviu in exclusivitate de la diva latino care si-a petrecut ultimul an in intreaga lume, sustinand concerte in cadrul turneului mondial "Dance again".
Jennifer Lopez, pe cale sa se casatoreasca? Ce a spus despre relatia cu tanarul ei iubit, Casper Smart
Cu toate ca a petrecut prea putin timp in Statele Unite ale Americii, J.Lo si-a facut timp pentru a vorbi cu editorii revistei People si a face cateva dezvaluiri interesante despre operatiile estetice, Scientologie, cresterea copiilor si casnicia careia i-a pus dupa sapte ani. "Nu regret nimic", a spus Jennifer, care recunoaste insa ca a fost devastata imediat dupa despartire. Cu doi copii mici, ea spune ca "lumea s-a prabusit" in momentul in care a divortat de Marc Anthony, dezvaluire bizara avand in vedere ca nu i-a trebuit mult sa-si revina.
La nici cateva luni de la ruptura, ea a inceput o relatie cu Casper Smart, un dansator cu 18 ani mai tanar decat ea. Nu are pareri de rau nici din acest punct de vedere, ci dimpotriva, spune ca relatia este exact ceea ce si-a dorit.
"Nu regret nimic din ce mi s-a intamplat. Asta sunt eu. Acum am ajuns intr-un punct in care pot recunoaste ca toate lucrurile care mi s-au intamplat au fost consecinte ale propriilor mele decizii, motiv pentru care am devenit mai precauta. Da, sunt mai atenta", a spus diva editorilor People, care vor publica interviul complet in urmatorul numar al revistei.
Carcotasii spun ca zvonurile potrivit carora diva latino si Casper Smart se vor casatori se clatina acum avand in vedere faptul ca aceasta sustine ca este mai atenta la hotararile pe care le ia.
Voi ce ziceti? A batut vreun apropo cand a spus ca e mai atenta la consecintele propriilor fapte?

miercuri, 2 ianuarie 2013

Kim Kardashian vorbeste pentru prima oara despre problemele cu sarcina. De ce nu se simte bine vedeta

Kim Kardashian este insarcinata in 3 luni si incearca sa faca fata cu zambetul pe buze problemelor din primul trimestru de sarcina. Vedeta a recunoscut ca nu este treaba usoara sa fii insarcinata, mai ales ca are tot felul de dureri si stari de rau.
Kim Kardashian vorbeste pentru prima oara despre problemele cu sarcina. De ce nu se simte bine vedeta
In ciuda faptului ca trece prin acea etapa din sarcina in care ar dormi non stop, pentru 300.000 de dolari Kim Kardashian a uitat de oboseala si a fost gazda unei petreceri de fite din Las Vegas, unde a mers insotita de Kanye West.
Kim a povestit pentru E Entertainment ca sufera de diverse dureri, dar din fericire nu a experimentat greturile matinale. "Dorm foarte mult. De fapt, ma simt destul de bine, insa nu as spune ca mi-a fost usor pana acum si ca am o sarcina usoara. Oamenii spun ca este distractiv sa fii insarcinata si ca adora starea asta, dar eu n-as fi de acord cu asta. Cred ca va deveni mai usor dupa primul trimestru, insa acum corpul de abia se adapteaza", a spus Kim.
Cat despre poftele sale, Kim a spus ca tanjeste dupa sushi, insa doctorii nu i-au dat voie sa manance. " Mananc mai mult morcovi si cereale".

Multi spun ca are un corp urat, dar de Revelion a fost cea mai sexy vedeta. Cine e artista care a slabit peste noapte si a inchis gurile tuturor criticilor

Invitatii unei petreceri de fite din Las Vegas nu si-au putut lua ochii de la ea. Daca de obicei se imbraca precum un semafor si pare mult mai grasa decat poate ca este in realitate, de data aceasta artista a avut un look perfect!
Multi spun ca are un corp urat, dar de Revelion a fost cea mai sexy vedeta. Cine e artista care a slabit peste noapte si a inchis gurile tuturor criticilor
De Revelion Nicki Minaj si-a rotunjit veniturile cu 5 milioane de dolari. Vedeta a cantat la o petrecere de fite din Las Vegas, adaugand astfel o suma considerabila celei de 10 milioane pe care se spune ca o va primi pentru jobul sau ca jurat la American Idol.
De Revelion, Nicki Minaj a aratat spectaculos intr-o rochie aurie, mulata decoltata si foarte scurta. Cantareata pare sa mai fi slabit cateva kilograme si noua silueta ii vine de minune.

Foto: Nicki Minaj, 2012
De data aceasta, Nicki a optat si pentru o peruca mai putin scandaloasa, pacat insa ca nu a renuntat si la machiajele sale kitchoase. Cert este ca Nicki a inceput anul cu un look mai sexy ca niciodata!

marți, 1 ianuarie 2013

Sore si-a petrecut Revelionul alaturi de alt barbat, care nu este iubitul ei. Cu cine a ciocnit un pahar de sampanie la miezul noptii

Noaptea de Revelion este poate cea mai aglomerata din an pentru vedetele din Romania: invitate sa faca spectacol in cadrul tuturor concertelor si cluburilor organizate in tara, ele reusesc rareori sa stea in tihna cu familie si sa se bucure de un pahar de sampanie, asa cum facem noi.
Sore si-a petrecut Revelionul alaturi de alt barbat, care nu este iubitul ei. Cu cine a ciocnit un pahar de sampanie la miezul noptii
In aceasta situatie s-a aflat si Sore, una din actritele principale din serialul-fenomen Pariu cu viata, care la cumpana dintre ani nu s-a fotografiat cu iubitul ei, Rapha, ci cu nimeni altul decat Smiley. Una dintre colaboratoarele lui fidele de la Ha Ha Ha Production, Sore a petrecut Revelionul cu mentorul ei si le-a facut o urare fanilor prin intermediul retelei de socializare Facebook: “Cheers to 2013! Let's have a smiling year ahead of us!”.

In realitate, Sore are o relatie cu partenerul ei din film, Rapha, alaturi de care a trecut de la o prietenie adevarata la o poveste de iubire nebuneasca si plina de pasiune. Ei s-au cunoscut in timpul filmarilor, iar timpul petrecut pe platouri si la concerte i-a facut sa se descopere si sa se cunoasca din ce in ce mai bine.
In mod sigur Rapha intelege ca iubita lui are un program incarcat si nu se supara ca a petrecut seara de Revelion nu cu el, ci cu Smiley.

E oficial! Kim Kardashian si Kanye West vor avea un copil! Cum si-a ascuns vedeta sarcina pana acum

Daca se putea asa ceva, clanul Kardashian se mareste si mai mult - Kim e insarcinata cu primul ei copil, impreuna cu rapperul Kanye West!
E oficial! Kim Kardashian si Kanye West vor avea un copil! Cum si-a ascuns vedeta sarcina pana acum
Rapperul a anuntat chiar el stirea bomba aseara, in timpul unui concert, cand a spus "Make noise for my baby mama right here", facand multimea din Atlantic City sa intre in delir.
N-a durat mult si toata familia lui Kim a intrat pe Twitter pentru a transmite cuplului urarile lor de bine.

"Am vrut sa tip de pe un acoperis de bucurie si acum pot! Un alt inger va intra in familia noastra. Sunt complesita de entuziasm!", a scris Kourtney.

"KIMYE!!!!" Sa pastrezi secrete e greu cand ai o familie atat de mare! Mai ales cand esti incredibil de entuziasmata! DRAGOSTEA este totul!!!", a scris Khloe.

Si sotul lui Khloe, Lamar Odon a scris "Sunt incantat pentru Kanye si sora mea! Nimic nu se compara cu momentul in care aduci viata pe lume! Sa continuam sa primim binecuvantarile Domnului!" "Sunt o fata fericita!!!!!! Wowza! OH BABY BABY BABY", a scris si mama lu Kim, Kris Jenner.
"Cine mai e incantat de copilasul KIMYE?! noiiiii", a incheiat si Kendall Jenner.
Acesta va fi primul copil al cuplului, care au inceput o relatie in aprilie. Conform site-ului E!, Kim e insarcinata in 12 saptamani.
Cum si-a ascuns vedeta de reality show sarcina pana acum? Haideti sa ne uitam la garderoba ei din ultima luna!
Dupa ce a fost condamnata ca are colacei de grasime pe abdomen atunci cand a aparut cu o fusta creion si un top care i-a lasat abdomenul la vedere, Kim a ales sa-si acopere regiunea abdominala.

Nu stim daca ati observat, dar in ultimele saptamani Kim a renuntat la rochiile si fustele mulate care au consacrat-o si a purtat numeroase bluze largi, blazere si paltoane.



Iar faptul ca la ultimele iesiri in public Kim si-a incrucisat bratele protector in fata burtii a fost un semn mai mult decat evident.


Asteptam cu nerabdare si outfit-urile ei stylish de gravida, pentru ca, 2013 va fi cu siguranta anul bebelusului KIMYE! :)

Antonia, aparitie surpriza la petrecerea lui Marius Moga. Cu ce outfit masculin a surprins cantareata

Sambata seara, Marius Moga si-a serbat aniversarea intr-un mod inedit, printr-un concert caritabil, organizat in clubul Hard Rock Cafe, din Bucuresti.
Antonia, aparitie surpriza la petrecerea lui Marius Moga. Cu ce outfit masculin a surprins cantareata
Alaturi de celebrul compozitor au fost colegii din juriul de la "Vocea Romaniei", dar si multi dintre concurentii de anul acesta, spre deliciul publicului.
Una dintre surprizele serii a fost cu siguranta Antonia, care a refacut duetul de la "Vocea Romaniei" alaturi de Tibi Scobiola. Vedeta a uimit prin alegerea unui outfit destul de masculin, dar a fost, cu siguranta, una dintre cele mai sexy aparitii ale concertului. Antonia a ales un smoching negru, cu revere de matase, o camasa alba, o cravata neagra si o pereche de pantaloni negri de piele.

Tot la concertul aniversar organizat in cinstea lui Marius Moga si-a debutat Antonia si noua coafura, un ombre cu nuante de mov, care deja a facut senzatie pe Facebook.

Spune si tu: ce parere ai despre aparitia vedetei? Iti place outfit-ul ei sau nu?

Multumesc:*

Celalalt blog e: http://movie-for-life.blogspot.ro/