luni, 1 aprilie 2013

Adio Jennifer Lopez! Cine este cantareata care se poate lauda cu cel mai hot posterior din showbiz

Nimeni nu stia ca vedeta ascunde sub hainele sale funky un posterior atat de apetisant. Surprinsa de paparazzi la o piscina de fite din Las Vegas, cantareata a suprins cu formele sale sexy.
Adio Jennifer Lopez! Cine este cantareata care se poate lauda cu cel mai hot posterior din showbiz
Rita Ora are o silueta de invidiat si a demonstrat-o weekendul acesta printr-o iesire la piscina. Dupa ce a prezentat un eveniment in Las Vegas, a doua zi cantareata s-a relaxat alaturi de noul ei iubit, facand plaja. 
Imbracata intr-un costum de baie negru in doua piese, Rita Ora a impresionat cu un posterior pe care ar fi invidioasa pana si Jennifer Lopez.
Foto: Rita Ora / Splash News
Cantareata si-a pastrat stilul vestimentar pana si la piscina: si-a combinat costumul de baie cu o sapca neagra, in stilu-i caracteristic.

Adevarul despre corpul Andrei. Ce a marturisit chiar artista

S-a lansat in industria muzicala romaneasca pe cand era foarte tanara si cei mai multi dintre noi au urmarit-o crescand pe micile ecrane: de la prima dezamagire in dragoste, la nunta si prima sarcina, Andra a fost permanent in atentia fanilor.
Adevarul despre corpul Andrei. Ce a marturisit chiar artista
Aceiasi admiratori care i-au urmarit cariera ince de la inceput sunt cei care acum ridica intrebari controversate despre look-ul artistei. Fanii Andrei inca se intreaba care este adevarul despre corpul ei.
Desigur, in timpul sarcinii si imediat dupa nastere s-au putut observa cel mai bine schimbarile, trupul artistei aratand ca al unei femei in toata regula.
"Cand vreodata vor fi femeile multumite de cum arata? Niciodata! Dar sa imi fac schimbari majore? Niciodata!

Poate o coafura noua, poate un manchiaj mai special, poate sa mai slabesc vreo 2 kg, dar in rest nu. Nu m-am operat niciodata, nu mi-am facut schimbari radicale, desi sunt foarte multi artisti care fac acest lucru si sunt apreciati ca au curajul sa faca aceste schimbari. Eu nu mi-am facut pentru ca nu mi-am dorit acest lucru. Chiar nu stiu ce as putea sa schimb", a spus Andra.
Tu ce parere ai despre felul in care arata artista? Ce nota merita pentru look-ul ei?

Jessie J se lauda cu o noua culoare a parului. Cantareata s-a pozat in vacanta in costum de baie si arata senzational


S-a ras in cap pentru Comic Relief si la nici doua saptamani si-a vopsit parul blond.
Jessie J se lauda cu o noua culoare a parului. Cantareata s-a pozat in vacanta in costum de baie si arata senzational
Cantareata si-a uimit fanii cu cateva poze pe care le-a postat pe Twitter din vacanta in care a fost cu ocazia zilei sale de nastere. Frumoasa Jessie J s-a pozat in costum de baie si pare sa fie aproape de perfectiune.
Desi are un program foarte incarcat Jessie J si-a facut timp pentru a se urca in avion si a petrece cum se cuvine cea de-a 25-a aniversare a sa.
Cantareata s-a pozat pe un sezlong, iar punctul de atractie al fotografiilor nu este reprezentat de proaspat- vopsitul par blond, ci de corpul sau care arata aproape perfect.