sâmbătă, 15 octombrie 2011

Cinci trucuri neconventionale de frumusete care chiar functioneaza

Sunt o multime de lucruri la care nici macar nu te-ai fi gandit, dar care chiar sunt folosite pentru infrumusetare. Unele sunt mai vechi, altele mai noi, dar toate functioneaza. Iti prezentam cinci dintre ele.
Cinci trucuri neconventionale de frumusete care chiar functioneaza
1. Spary cu apret pentu coafat - Spay-ul cu apret, acela pe care il folosesti ca fusta sa stea perfect dreapta, poate fi folosit pe post de fixativ. Asta fac si stilistii cand vor ca o coafura sa ramana intacta o noapte intreaga.

2. Pliculete de ceai pentru unghii - Daca unghiile tale sunt foarte fragile si se rup repede, atunci trebuie sa pastrezi in poseta un pliculet de ceai. Daca esti in oras si ti s-a rupt o unghie, tot ce trebuie sa faci este sa tai o bucatica din filtrul de la un pliculet de ceai si sa folosesti orice fel de adeziv ai la indemna pentru a o lipi sub unghie.

3. Migdale pe post de tus de ochi - Daca te numeri printre persoanele care iubesc machiajul 100% organic, atunci trebuie sa incerci asta. Aprinde un chibrit si tine sub flacara o migdala. Lasa-o sa arda pana obtii suficienta cenusa ca sa iti conturezi ambii ochi.

4. Praf de copt pentru pete - Daca autobronzantul tau ti-a lasat pete pe piele, atunci ai nevoie de un pliculet de praf de copt. Foloseste-l pe post de scrub colorat. O sa fii surprinsa cat de fin este si cat de eficient actioneaza.

5. Creionul de ochi congelat - Daca varful de la creionul tau de ochi se descompune mereu cand incerci sa il folosesti, tot ce trebuie sa faci este sa il bagi la congelator pentru jumatate de ora. Daca ti se pare ca a devenit prea dur, tine-l putin deasupra unei flacari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu