marți, 16 octombrie 2012

Prima fotografie cu Robert Pattinson si Kristen Stewart din nou impreuna, dupa scandalul infidelitatii

Cei doi au fost surprinsi de paparazzi duminica seara, in barul Ye Rustic Inn din Los Angeles, iar site-ul etonline.com a publicat fotografia care face dovada impacarii lor.
Prima fotografie cu Robert Pattinson si Kristen Stewart din nou impreuna, dupa scandalul infidelitatii
Surse de la fata locului au povestit site-ului Entertainment Tonight ca Stewart, in varsta de 22 de ani si Pattinson, in varsta de 26 de ani, au petrecut mai bine de 4 ore la bar duminica seara si chiar "au stat lipiti unul de altul".
Cei doi au fost insotiti de un grup de 10 prieteni, alaturi de care au glumit si au povestit ore in sir, parand sa se simta foarte relaxati si fericiti, conform unor martori.

Ambii erau imbracati casual, in blugi si tricouri, iar Robert a purtat nelipsita sa sapca de baseball, de data aceasta intoarsa cu cozorocul la spate, semn ca nu a incercat sa se ascunda de ochii curiosilor.
Cei doi au mai fost vazut impreuna si cu o seara inainte, cand au intrat la celebrul hotel hollywoodian Chateau Marmont printr-o intrare dosnica, potrivit unor martori oculari. 
"Le este frica de o reactie negativa din partea fanilor, asa ca tin lucrurile secrete momentan", a declarat pentru publicatia Daily Mail o sursa din anturajul cuplului.
Luna viitoare cei doi vor aparea pentru prima data oficial impreuna, la premiera The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, pe 14 noiembrie, la Londra.
Spune si tu: ce parere ai despre impacarea lui Robert cu Kristen? Te asteptai sa se intample sau nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu