marți, 15 februarie 2011

Justin Bieber a rămas cu mâna goală. Fanele au făcut revoluţie!

Justin Bieber a plecat acasă de la Grammy-uri cu un gust amar şi cu mâinile goale. Nu luase premiul pentru cel mai bun artist debutant.
[Loc pentru un oftat prelung şi amar... ]
“Nu aveam nicio idee despre ce urma să se întâmple. Am muncit din greu în ultimii câţiva ani şi, ştiţi, o s-o spun pe şleau, am rămas dezamăgit. Dar voi reveni anul viitor şi voi lua acasă câteva [trofee - n.R.]“
Aşa să fie!
Dacă azi e dezmăgit, mâine o să-i treacă. Plus că am impresia că în ultimul an a luat o serie de premii, lucru care, probabil, l-a făcut să creadă că le merită pe toate. Dar Grammyurile sunt lucruri serioase.
Şi oricât de talentat ar fi puştiul, cred că mai are ce învăţa, se mai poate cizela. Plus că, nu este chiar atât de deplasat să crezi că există alţii mai buni ca tine.
Însă nu aceasta este şi părerea unor fane furioase care au dat iama pe pagina de pe Wikipedia a câştigătoarei, cântăreaţa de jazz Esperanza Spalding, şi au postat mesaje foarte urâte:
“Justin Bieber merita trofeul. Du-te şi mori într-o gaură. Totuşi, cine naiba eşti tu?”
Sau:
“Este o retardată de care nu a auzit nimeni, deci bitch mori, pls!”
Pesemne că fanatismul supărarea a atins cote de nesuportat pentru mulţi dintre admiratoarele lui JB.
Nebunie curată!! Săracii părinţi…
Între timp, comentariile răutăcioase au fost şterse de pe Wikipedia.
De altfel, cu sau fără trofeu, Justin a păşit pe scenă unde a cântat alături de Jayden Smith şi Usher. Vezi după continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu