vineri, 23 septembrie 2011

Afla care a fost testamentul mamei Thaliei

La aproape patru luni de la moartea lui Yolandei Miranda, mama Thailei au fost dezvaluite cateva amanunte legate de mostenirea pe care a primit-o aceasta din urma. Este vorba despre o importanta suma de bani si de cateva propietati imobiliare pe care le va imparti cu surorile sale.
Afla care a fost testamentul mamei Thaliei
Mama Thaliei a murit in urma unui infarct, fara sa apuce sa-si vada nepotelul.

Vestea ca mama s-a stins a devastat-o pe Thalia, insarcinata in noua luni. Aveau o relatie speciala, iar artista a vorbit mereu cu drag despre cea care i-a dat viata si a incurajat-o sa mearga pe drumul pe care l-a ales.

Thalia a fost extrem de atasata de mama ei. Nu inceta niciodata sa ii spuna, in mod public, cat de mult o pretuieste.

In 2008, vedeta i-a scris mamei sale un mesaj emotionant, plin de sensibilitate, in care isi exprima iubirtea imensa pe care o simtea pentru ea. "Mama: Mi-e mult mai usor sa-ti multumesc acum ca sunt si eu mama la randul meu. Acum inteleg mult mai bine tot ce ai facut pentru mine, toata dragalasenia cu care m-ai inconjurat, tandretea cu care ma hraneai pe cand eram un bebelus. Inteleg grija cu care ma asezai in patut ca sa dorm, eforturile tale de a ma educa cu toata dragostea, rabdarea si daruirea, reusind in acelasi timp sa ma respecti ca fiinta umana. Tu m-ai invatat ce inseamna respectul, sa fiu eu insami ", a marturisit actrita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu