marți, 18 decembrie 2012

Charlize Theron, superba in orice ipostaza. Desi s-a ras in cap si si-a pierdut carliontii blonzi, arata super cool!

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, insa multi s-au temut ca isi va pierde acest statut odata cu inceperea filmarilor la noul ei film. Charlize Theron a fost suprinsa de paparazzi tunsa baieteste si cu parul grizonat.
Charlize Theron, superba in orice ipostaza. Desi s-a ras in cap si si-a pierdut carliontii blonzi, arata super cool!
Charlize Theron este regina transformarilor atunci cand vine vorba de filme. Pentru cel mai recent proiect, Mad Max: Fury Road, actrita nu s-a temut sa renunte la parul sau superb blond carliontat. Daca prima oara cand a fost surprinsa de paparazzi avea parul aproape negru, acum vedeta a aparut in public cu el grizonat, facandu-i pe ziaristii englezi sa isi puna intrebarea daca e culoarea sa naturala sau este vopsita.

Imbracata simplu, intr-o pereche de skinny jeans si o jacheta neagra, cu ochelari de soare, Charlize nu mai este plina de gratie, insa arata super cool!
Mad Max: Fury Road este intens asteptat de fanii seriei Mad Max, care va fi readusa la viata cu acest film. Seria Mad Max a fost cea care l-a propulsat pe Mel Gibson in randul celor mai mari staruri de la Hollywood.Mad Max: Fury Road este regizat de acelasi George Miller, care s-a ocupat de primele 3 filme din serie. Din distrbutie mai fac parte Tom Hardy, Nicholaus Hoult.

Mai mult, Miller planuieste sa mai faca inca doua filme din noua serie, insa conteaza mult cum va fi primit de public acesta. In afara de Mad Max, actrita are in agenda o alta drama - Murder Mystery, regizata de John Madden si la care filmarile vor incepe in 2013.
Theron mai este legata de proiecte ca horror-ul Two Eyes Staring in regia lui Scott Derrickson si s-ar putea intoarce in Snow White and the Huntsman 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu