marți, 18 decembrie 2012

Leonardo DiCaprio are o noua iubita. Cum arata blonda care l-a cucerit unul dintre cei mai ravniti burlaci

Au trecut doar 2 luni de cand Leo s-a despartit de ultima sa iubita, modelul Victoria's Secret Erin Heatherton, dar se pare ca starul din "Titanic" nu vrea sa piarda timpul. Leo a facut deja o noua cucerire: o cheama Margot Robbie, are 22 si este australianca.
Leonardo DiCaprio are o noua iubita. Cum arata blonda care l-a cucerit unul dintre cei mai ravniti burlaci
Cei doi, care filmeaza impreuna "The Wolf Of Wall Street," s-au cunoscut pe platoul de filmare. Margot joaca in film personajul Nadine Belfort, iubita personajului interpretat de Leonardo DiCaprio. O sursa din anturajul lor a declarat pentru publicatia "New York Post" ca Leonardo si-a petrecut cateva nopti saptamana trecuta lin apartamentul din New York al tinerei sale colege de platou.

Se pare ca relatia lor nu este o surpriza pentru apropiati, avand in vedere ca Leo si Margot au fost vazut impreuna flirtand si bucurandu-se unul de compania celuilalt luna trecuta, cand au sarbatorit aniversarea lui Leo de 38 de ani.

Cuplul a petrecut mult timp impreuna in ultima vreme, fiind suprinsi de paparazzi si la o petrecere din Las Vegas, cu cateva saptamani inainte de petrecerea aniveresara a lui Leonardo DiCaprio.

Daca e sa dam crezare zvonurilor, cum ca Leo s-ar fi despartit de ultimele iubite, frumoasele Erin Heatherton, Blake Lively si Bar Rafaeli pentru ca n-ar fi vrut sa mearga la altar prea curand, ii uram succes lui Margot pe aceasta cale. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu