marți, 18 decembrie 2012

Taylor Swift, insarcinata cu copilul lui Harry Styles? O publicatie americana ofera detalii socante

Publicatia americana "Famous" a publicat pe ultima sa coperta o stire neasteptata despre cel mai mediatizat cuplu al momentului: Taylor Swift si Harry Styles.
Taylor Swift, insarcinata cu copilul lui Harry Styles? O publicatie americana ofera detalii socante
Revista titreaza, cu litere de-o schioapa, pe coperta :"Taylor insarcinata, Harry prins in capcana: "Nu sunt gata pentru asta inca!" Este tata la 18 ani: reactia lui emotionala la aflarea vestii".
Partea buna la aceasta stire este faptul ca Harry, ca si ceilalti membri ai trupei One Direction, este foarte deschis atunci cand vine vorba despre sexualitate. Asa ca daca este vorba despre o stire falsa, suntem convinse ca se va grabi sa o ia in deradere, fie pe blogul lui, fie printr-o declaratie in presa.

De altfel, tot Harry a fost cel care si-a povestit prima experienta sexuala (cu cea mai buna prietena a mamei lui!) revistei "OK! Magazine", care a transformat-o in prima stire pe coperta lor.

Avand in vedere numeroasele poze in care Printesa country si Printul pop au fost surprinsi de paparazzi mergand impreuna, noaptea, in hotelul lui Taylor, suntem convinsi ca cei doi n-au tocmai o relatie platonica, dar de aici pana la o sarcina accidentala este cale lunga.
Spune si tu: crezi ca e posibil ca Taylor sa fie insarcinata?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu