marți, 18 decembrie 2012

Kristen Stewart a povestit pentru prima data cum a reusit sa treaca peste scandalul infidelitatii

A fost cea mai mediatizata si cea mai urata vedeta vara asta, cand s-a aflat ca si-a inselat iubitul si partnerul de film cu un regizor insurat. Acum ca a depasit greul, insa, Kristen Stewart povesteste despre acea perioada dificila din viata ei.
Kristen Stewart a povestit pentru prima data cum a reusit sa treaca peste scandalul infidelitatii
Vedeta a recunoscut ca a facut "greseli" si ca scandalul a facut-o sa se incuie in camera ei de hotel, in loc sa faca fata atacurilor din partea presei si fanelor lui Robert. Potrivit publicatiei "The Sun", Kristen, care a pastrat tacerea pana acum despre situatia penibila pe care a creat-o, a decis sa vorbeasca, pentru prima oara, despre cum a facut fata criticilor.
"Daca esti sincer cu tine insuti, vei recunoaste ca faci greseli. Dar atunci se intampla cele mai interesante lucruri.", a declarat actrita, in varsta de 22 de ani.
"Am preferat sa stau in camera mea de hotel in loc sa fac fata situatiei, dar daca incepi sa asculti doar ce spun ceilalti despre tine, cred ca devii o persoana dezarticulata.", a mai adaugat ea.
Kristen si iubitul ei, Robert Pattinson, s-au despartit timp de 3 luni vara aceasta, dupa ce presa de scandal a dezvaluit ca actrita l-a inselat cu regizorul insurat Rupert Sanders, in varsta de 41 de ani.
Intre timp, insa, cei doi s-au impacat si au fost surprinsi impreuna atat la evenimente publice, cat si la intalniri private.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu