joi, 28 martie 2013

A tinut aceasta imagine ascunsa pana acum! Adala Popescu isi arata corpul in costum de baie, fara Photoshop


Desi afara inca nu s-a topit ultima zapada de martie, Adela Popescu este cu gandul la vacanta, la mare si la soare.
A tinut aceasta imagine ascunsa pana acum! Adala Popescu isi arata corpul in costum de baie, fara Photoshop
Adela Popescu a fost la inceputul anului intr-o vacanta de vis in Seychelles si are o colectie impresionanta de poze. Vedeta a pastrat cele mai reusite din ele pentru mai tarziu :)
Actrita din Pariu cu viata a postat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare in costum de baie, pe o plaja exotica. Vedeta are cu ce se mandri: are un abdomen perfect, fara strop de grasime! De celulita nici nu poate fi vorba!
Cum de arata atat de bine? "Am inceput sa fiu mult mai atenta la nevoile trupului meu si cred ca daca esti putin atent, iti dai seama ce vrea si ce nu vrea. Corpul meu are momente cand nu mai vrea carne deloc, cand nu mai vrea lactate deloc si are momente in care vrea cu disperare carne", a spus Adela Popescu
Adela marturiseste ca evita excesele culinare. "Nu sunt nici vegetariana, nici lacto-vegetariana, ci pur si simplu incerc sa imi ascult corpul. Cred ca daca ai o alimentatie echilibrata, cred ca daca nu exista un aliment pe care sa il pui interzis el nu are cum sa iti faca rau si daca mergi in mod constant la sala nu ai de ce sa iti faci probleme", a spus Adela Popescu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu