joi, 28 martie 2013

Shakira, aparitie sexy si supla, la nici doua luni de la nastere. Cu ce tinuta si-a incantat vedeta fanii la lansarea noului ei parfum


Chiar daca l-a nascut pe fiul ei, Milan, doar la sfarsitul lunii ianuarie, cantareata columbiana este dornica sa arate ca nu si-a pierdut din sex-appeal-ul care a consacrat-o.
Shakira, aparitie sexy si supla, la nici doua luni de la nastere. Cu ce tinuta si-a incantat vedeta fanii la lansarea noului ei parfum
Vedeta, in varsta de 36 de ani, si-a aratat silueta de invidiat la lansarea noului ei parfum, "S by Shakira", care a avut loc ieri seara, la Paris.
Pentru eveniment, Shakira a ales sa poarte o pereche de pantaloni din piele, negri, pe care i-a asortat cu un blazer si un top negru, ambele din dantela. Pentru a-si prelungi si mai mult picioarele, membra juriului The Voice USA a optat si pentru o pereche de ghetute cu tocuri ametitoare.


Chiar daca la capitolul vestimentar starul latino a preferat negrul, Shakira a ales un machiaj luminos, purtand putin fond de ten si un ruj roz.

Cantareata si-a petrecut seara dand autografe pe sticlele de parfum fanilor incantati si, dupa toate aparentele, si-a lasat bebelusul fie acasa, fie la hotel.


Cat despre parfumul lansat, descris ca "floral" si "cu aroma de mosc", acesta a fost lansat in Spania inca din 2010, dar abia acum a aparut si pe piata internationala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu