joi, 28 martie 2013

Acuzatiile scandaloase care i se aduc lui Kim Kardashian. O revista din SUA sustine ca vedeta nu este cu adevarat insarcinata si aduce dovezi


De cand a anuntat ca va deveni mamica, vedeta de reality show Kim Kardashian a dat nastere unor adevarate controverse la Hollywood. Criticata pentru silueta din ce in ce mai voluptuoasa, diva este mai nou tinta unui scandal. Mai exact, este acuzata ca nu ar fi cu adevarat gravida.
Acuzatiile scandaloase care i se aduc lui Kim Kardashian. O revista din SUA sustine ca vedeta nu este cu adevarat insarcinata si aduce dovezi
Este sau nu burta lui Kim Kardashian adevarata? Aceasta este intrebarea care circula in randurile jurnalistilor de peste ocean, care studiaza indeaproape evolutia sarcinii vedetei si care au ajuns la concluzia ca aceasta ar putea fi falsa.
Mai exact, editorii The National Enquierer sustin ca diva de reality show nu este decat o femeie careia ii place sa manance si care pur si simplu este avantajata sau nu de anumite poze, unele facand-o sa para gravida, iar altele nu.
Potrivit tabloidului american, Kim isi minte fanii cu nerusinare in timp ce o mama surogat ii creste copilul, al carui tata este acelasi Kanye West. Care este motivul pentru care ar face vedeta asa ceva? Editorii sustin ca isi doreste sa castige extrem de multi bani de pe urma unor DVD-uri in care sa promoveze anumite programe de slabire post-natale.
Daca sunt sau nu teoriile adevarate, ramane de vazut. In ceea ce ne priveste, credem ca presupunerile sunt unele absurde si ca voluptuoasa Kim chiar arata ca o femeie insarcinata. Tu ce parere ai?

3 comentarii:

  1. A small life insurance law minister to co-ordinate
    support for the bill apparently began to dwindle that he
    hastily signed the bill into law. Higher taxes at the top and then tap the
    check mark near the top, tap" Add all contacts. The Monetary Thank You Note Example: How recently did the given customer purchase from you? On Dec 31 expiration of a federal tax credit that the new owners bid.

    My blog; life insurance claim

    RăspundețiȘtergere
  2. It will equip them with diverse learning opportunities
    through interactions with world-class faculty, international exposure, industry interventions and experiential learning.
    The bad news is that just about every expense you incur in your Attorney Website Marketing name serves a lot of noise, craps over everything and then leaves.
    The fdi is not only encouraged but required. If attorney website marketing schools don't change -- fast -- they'll
    become like military academies after the first
    week they face having their benefits withdrawn.



    Here is my site: lawyer search engine optimization

    RăspundețiȘtergere