marți, 1 ianuarie 2013

E oficial! Kim Kardashian si Kanye West vor avea un copil! Cum si-a ascuns vedeta sarcina pana acum

Daca se putea asa ceva, clanul Kardashian se mareste si mai mult - Kim e insarcinata cu primul ei copil, impreuna cu rapperul Kanye West!
E oficial! Kim Kardashian si Kanye West vor avea un copil! Cum si-a ascuns vedeta sarcina pana acum
Rapperul a anuntat chiar el stirea bomba aseara, in timpul unui concert, cand a spus "Make noise for my baby mama right here", facand multimea din Atlantic City sa intre in delir.
N-a durat mult si toata familia lui Kim a intrat pe Twitter pentru a transmite cuplului urarile lor de bine.

"Am vrut sa tip de pe un acoperis de bucurie si acum pot! Un alt inger va intra in familia noastra. Sunt complesita de entuziasm!", a scris Kourtney.

"KIMYE!!!!" Sa pastrezi secrete e greu cand ai o familie atat de mare! Mai ales cand esti incredibil de entuziasmata! DRAGOSTEA este totul!!!", a scris Khloe.

Si sotul lui Khloe, Lamar Odon a scris "Sunt incantat pentru Kanye si sora mea! Nimic nu se compara cu momentul in care aduci viata pe lume! Sa continuam sa primim binecuvantarile Domnului!" "Sunt o fata fericita!!!!!! Wowza! OH BABY BABY BABY", a scris si mama lu Kim, Kris Jenner.
"Cine mai e incantat de copilasul KIMYE?! noiiiii", a incheiat si Kendall Jenner.
Acesta va fi primul copil al cuplului, care au inceput o relatie in aprilie. Conform site-ului E!, Kim e insarcinata in 12 saptamani.
Cum si-a ascuns vedeta de reality show sarcina pana acum? Haideti sa ne uitam la garderoba ei din ultima luna!
Dupa ce a fost condamnata ca are colacei de grasime pe abdomen atunci cand a aparut cu o fusta creion si un top care i-a lasat abdomenul la vedere, Kim a ales sa-si acopere regiunea abdominala.

Nu stim daca ati observat, dar in ultimele saptamani Kim a renuntat la rochiile si fustele mulate care au consacrat-o si a purtat numeroase bluze largi, blazere si paltoane.



Iar faptul ca la ultimele iesiri in public Kim si-a incrucisat bratele protector in fata burtii a fost un semn mai mult decat evident.


Asteptam cu nerabdare si outfit-urile ei stylish de gravida, pentru ca, 2013 va fi cu siguranta anul bebelusului KIMYE! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu