sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Vesti foarte proaste pentru fanele lui Leonardo DiCaprio! Ce anunt al celebrului actor i-a intristat admiratoarele

Starul din "The Departed" a dar ieri publicitatii o stire care, cu siguranta, ii va intrista numeroasele fane. Se pare ca, din cauza volumului prea mare de munca pe care l-a avut in ultima vreme si a surmenajului adiacent, Leo a decis sa paraseasca Cetatea Filmului pentru o perioada nedeterminata.
Vesti foarte proaste pentru fanele lui Leonardo DiCaprio! Ce anunt al celebrului actor i-a intristat admiratoarele
"Sunt putin epuizat. Voi lua o pauza lunga, foarte lunga. Am facut 3 filme in 2 ani si sunt pur si simplu lipsit de energie.", a declarat starul pentru publicatia germana "Daily Bild". Actorul, in varsta de 38 de ani, apare in cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, "Django Unchained" si tocmai a terminat filmarile la alte doua pelicule, "The Great Gatsby" si "The Wolf of Wall Street".
"Mi-ar placea sa imbunatatesc lumea un pic. O sa zbor in jurul Globului sa vad ce pot sa fac pentru mediul inconjurator", a spus actorul.
"Acoperisul casei mele e acoperit cu panouri solare. Conduc o masina electrica. Un om normal nu face mai mult de 50 de km pe zi. Asta poti sa faci cu o simpla priza", a mai adaugat el.
Se pare ca, dupa ce a cunoscut succesul de box-office, dar si recunoasterea criticilor, acesta primind 3 nominalizari la Premiul Oscar si castigand numeroase alte premii, inclusiv un Glob de Aur pentru "Aviatorul", Leonardo vrea sa se dedice actiunilor umanitare si, de ce nu, vietii de burlac.

In functie de marimea pauzei pe care si-a propus-o, s-ar putea sa nu-i simtim lipsa pe marile ecrane. In fond, "The Great Gatsby" si "The Wolf of Wall Street" vor aparea in cinematografe abia anul acesta.

Spune si tu: ce parere ai despre decizia actorului de a se retrage pentru o perioada de la Hollywood?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu