vineri, 18 ianuarie 2013

Stefan Banica Jr. s-a intors din vacanta fara sotia si fiica lui. Ce a declarat cantaretul despre Andreea Marin

Pe 10 ianuarie, Stefan Banica Jr., Andreea Marin, mama lui Stefan si fiica cuplului, Violeta, au plecat impreuna intr-o vacanta in Dubai. De pe drum, ce doi au anuntat public vestea divortului lor. Stefan s-a intors ieri in tara, nefiind insa insotit de Andreea.
Stefan Banica Jr. s-a intors din vacanta fara sotia si fiica lui. Ce a declarat cantaretul despre Andreea Marin
Cantaretul a aterizat ieri in Romania, insotit numai de mama lui. Stefan a remarcat uimit numarul impresionant de mare de jurnalisti care l-au asteptat la terminalul de Sosiri si a glumit ca ii asteapta in numar la fel de mare la concertele sale si la actiunile caritabile pe care le intreprinde. Imbracat intr-o pereche de jeansi, o jacheta de fas, o camasa albastra in carouri si purtand o sapca rosie pe cap, cantaretul a parut foarte relaxat si nu s-a ferit de paparazzi.

Intrebat insa unde este Andreea Marin, Stefan a zambit si a parafrazat un celebru citat din Shakespeare, spunand "Unde este Andreea, aceasta este intrebarea".

In pofida relaxarii sale, cantaretul nu a oferit prea multe detalii jurnalistilor: "Sunt convins ca ati citit mesajul nostru de pe Facebook si ati inteles ca nu oferim interviuri pe acest subiect. Va multumesc pentru intelegere", a mai spus Stefan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu