marți, 1 ianuarie 2013

Sore si-a petrecut Revelionul alaturi de alt barbat, care nu este iubitul ei. Cu cine a ciocnit un pahar de sampanie la miezul noptii

Noaptea de Revelion este poate cea mai aglomerata din an pentru vedetele din Romania: invitate sa faca spectacol in cadrul tuturor concertelor si cluburilor organizate in tara, ele reusesc rareori sa stea in tihna cu familie si sa se bucure de un pahar de sampanie, asa cum facem noi.
Sore si-a petrecut Revelionul alaturi de alt barbat, care nu este iubitul ei. Cu cine a ciocnit un pahar de sampanie la miezul noptii
In aceasta situatie s-a aflat si Sore, una din actritele principale din serialul-fenomen Pariu cu viata, care la cumpana dintre ani nu s-a fotografiat cu iubitul ei, Rapha, ci cu nimeni altul decat Smiley. Una dintre colaboratoarele lui fidele de la Ha Ha Ha Production, Sore a petrecut Revelionul cu mentorul ei si le-a facut o urare fanilor prin intermediul retelei de socializare Facebook: “Cheers to 2013! Let's have a smiling year ahead of us!”.

In realitate, Sore are o relatie cu partenerul ei din film, Rapha, alaturi de care a trecut de la o prietenie adevarata la o poveste de iubire nebuneasca si plina de pasiune. Ei s-au cunoscut in timpul filmarilor, iar timpul petrecut pe platouri si la concerte i-a facut sa se descopere si sa se cunoasca din ce in ce mai bine.
In mod sigur Rapha intelege ca iubita lui are un program incarcat si nu se supara ca a petrecut seara de Revelion nu cu el, ci cu Smiley.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu