sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Look-ul zilei: Ashley Greene isi pune silueta in valoare cu un outfit din piele

Ashley Greene a fost vedeta serii la un eveniment monden care a avut loc aseara in Las Vegas. Frumoasa actrita din Twilight a impresionat cu un outfit extrem de sexy: a venit imbracata in piele din cap pana in picioare!
Look-ul zilei: Ashley Greene isi pune silueta in valoare cu un outfit din piele
Odata incheiate filmarile la Saga Amurg, multi se intreaba ce se va intampla cu actorii pe care seria Twilight i-a facut celebri. Cu siguranta, una dintre actrite nu va duce lipsa de roluri! Frumoasa, cu atitudine si extrem de talentata, Ashley Greene a ajuns la fel de celebra ca si Kristen Stewart in urma rolului primit in Twilight.

In ciuda faptului ca arata atat de bine, Ashley duce totusi lipsa de evenimente pe plan sentimental. "Este greu pentru mine sa ies la intalniri amoroase cu un astfel de job. Cateodata pur si simplu mi-as dori sa ma intorc acasa, in Florida, si sa ies la o intalnire cu iubitul meu din liceu", spunea de curand Ashley.
Ashely Greene spune ca celebritatea ii afecteaza relatiile cu barbatii din viata ei. "Cand ies cu un tip, prima oara imi zice "Nu vreau sa apar in presa", iar apoi imi propune sa iesim la un restaurant plin de paparazzi!", spune Ashley.

Un comentariu: