miercuri, 2 martie 2011

.Adrian Pescariu: «Irinel n-avea niciun motiv să divorţeze, Monica, da!»


Adrian Pescariu îi poartă Monicăi Columbeanu un deosebit respect, mai ales că în ultimii doi ani a colaborat intens cu ea.
Make-up artistul susţine că soţia lui Irinel, care este acum în divorţ: "este o fată minunată şi Irina merită o mamă indiferent câţi bani şi câte bone ar angaja domnul Columbeanu. Irina are nevoie de căldură mamei sale. Dacă au ales să se despartă este strict problema lor".

"Însă dacă Monica a fost cea care a recurs la asta nu văd nimic ciudat pentru că dânsul nu avea motive să o facă. Monica este tânără, frumoasă, dorită de orice bărbat. Deci nu se punea problema să o părăsească Irinel. Sunt sigur că Monica a avut motive serioase dacă a luat această decizie. Dacă ea nu mai se simţea bine este strict alegerea şi decizia ei. Cred ca a luat o decizie bună pentru că este o fată deşteaptă, altfel nu ajungea ce a ajuns".

«Multe au trecut prin patul lui Irinel, însă au trecut şi atât»

"Multe au trecut prin patul ui Irinel, însă au trecut şi atât. Monica nu va rămâne singură. Este tânără, frumoasă şi am să fiu alături de ea toată perioada. Am să mă rog pentru ea şi pentru binele lor", ne-a mai declarat Adrian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu