duminică, 27 martie 2011

Natalie Portman a dansat doar 5% din scenele din Black Swan, pretinde balerina care a dubalt-o

Natalie Portman  a castigat anul acesta Oscarul pentru cea mai buna actrita pentru rolul din „Black Swan”. Zilele acestea, dublura lui Natalie din pelicula, Sarah Lane, face acuzatii dure la adresa vedetei.
Sarah Lane, in varsta de 27 de ani, a fost dublura lui Natalie Portman in filmul de Oscar "Black Swan". Tanara a iesit in in presa si ii acuza pe actrita si pe producatorii filmului ca au dat-o la o parte, desi ea a aparut in 95% din toate scenele de dans din film.

Dintre toate secventele de dans, cred ca doar in 5% din ele a aparut Natalie. In toate celelalte am aparut eu”, a declarat dansatoarea Teatrului American de Balet care a fost dublura pentru film.

Lane spune ca secventele cele mai bune de dans au fost realizate de ea. Iar cu ajutorul tehnologiei, chipul si trupul actritei au fost suprapuse peste ale ei. Sarah s-a aratat nemultumita de faptul ca in multe interviuri,  Natalie Portman a vorbit despre cat de greu i-a fost sa invete miscarile de dans si ca a evitat sa vorbesca despre dublura ei.

"Articolele despre Sarah Lane lasa impresia ca ea ar fi facut multa treaba. De fapt, a filmat doar jocul de picioare, cateva piruete si o intoarcere. Natalie apare in 85% din secvente", a declarat Benjamin Millepied, coregraful filmului si logodnicul lui Natalie Portman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu