miercuri, 2 martie 2011

Sarah Jessica Parker da in judecata horticultorii pentru Zmeura de Aur

Vedeta americana este foarte suparata pentru nominalizarea de cea mai proasta interpretare la decernarea Premiilor Zmeura de Aur de anul acesta.
Sarah Jessica Parker a fost printre multele actrite de talie mondiala care s-au ales numai cu critici pentru ultimele lor performante artistice.
Surse apropiate acesteia sustin ca blonda si-a frecat pumnii de suparare cand a aflat ca va primi Zmeura de Aur pentru prestatia actoriceasca foarte slaba din productia "Totul despre sex 2", alaturi de cele trei colege de platou.
Pentru ca nu considera ca merita acest premiu, dar si ca talentul sau a fost subapreciat, artista este dispusa sa cheme in instanta toti horticultorii americani.
Sarah sustine ca numai acestia sunt de vina pentru existenta acestei gale. Se pare ca artista cere daune morale in valoare de 1 milion de dolari de la horticultori pentru ca au "indraznit sa creeze un monstru, un produs deformat genetic".
Actrita spune ca nu se va lasa cu una cu doua si se va lupta pana cand judecatorii vor aproba cererea ei de inchidere a acestei gale, care, conform vedetei, nu face altceva decat sa denigreze natura.
"Au creat un adevarat monstru. Ce urmeaza acum? O bomba nucleara, o nava de extraterestri?", a declarat revoltata Parker.
Chiar daca sotul ei a incercat sa o tempereze, blonda este tare revoltata si anunta un razboi civil, daca produsul "modificat genetic" nu iese de pe piata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu