miercuri, 2 martie 2011

Natalie Portman, dezgustată de comportamentul lui John Galliano

Câştigătoarea premiului Oscar şi imaginea parfumului Miss Dior Cherie refuză să-i fie asociat numele cu fostul designer al casei Christian Dior. Reacţia actriţei vine ca urmare a remarcilor josnice, cu caracter antisemit, ale acestuia, care au apărut într-o înregistrare difuzată de curând.
„Sunt profund şocată şi dezgustată de caseta video. În lumina acestui videoclip şi ca persoană mândră de originea mea evreiască, resping ideea de a-mi fi asociat numele, în orice fel, cu cel al domnului Galliano“, a declarat Natalie. Portman a adăugat că speră că remarcile jignitoare ale lui Galliano îi va determina pe oameni să reflecte la prejudecăţile încă existente legate de evrei.
Ca urmare a celor întâmplate, John Galliano a fost concediat de Casa Dior, după 15 ani de colaborare. Mai mult, a fost deschisă o anchetă care ar putea avea ca rezultat urmărirea penală a designerului. Acesta a fost acuzat în două incidente separate de remarci antisemite la adresa unor clienţi dintr-o cafenea pariziană.
Pe înregistrarea video, John Galliano este văzut şi auzit spunând „Îl iubesc pe Hitler“şi vociferând către două persoane că „ar trebui să fie gazate“.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu