luni, 11 iunie 2012

Andreea Ibacka: "In viitorul apropiat nu o sa port slip tanga la plaja". In ce nu o sa o vezi niciodata pe sotia lui Cabral


Andreea Ibacka este foarte atenta la felul in care se imbraca si spune ca sunt anumite lucruri in care sunt slabe sanse sa o vedem vreodata. Actrita a marturisit pentru perfecte.ro ca nu isi cumpara hainele in functie de brand.
Andreea Ibacka:  In viitorul apropiat nu o sa port slip tanga la plaja . In ce nu o sa o vezi niciodata pe sotia lui Cabral
Andreea Ibacka apreciaza hainele dupa calitate, nu neaparat dupa brand si pretul lor. "Nu am in garderoba piese foarte scumpe. Si asta pentru ca nu-mi cumpar haine sau pantofi in functie de eticheta. Am destule articole de pana in 30 euro care sunt foarte admirate", spune Andreea Ibacka.
Sursa foto: Facebook
Andreea Ibacka spune ca sunt anumite piese vestimentare in care nu se vede vreodata imbracata.  "Niciodata nu spun niciodata, dar in prezent si in viitorul apropiat n-o sa port topuri cu burta goala, salopete largi cu bretele cazute, slip tanga pe plaja, animal-print etc. Le-as imbraca doar daca ar face parte din garderoba unui personaj de film de care sa-l interpretez", mai spune Andreea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu