vineri, 15 iunie 2012

Vedeta care e vanata de paparazzi doar pentru ca are un corp perfect! Silueta de vis la 44 de ani si 5 copii


Fiecare aparitie in public a lui Nicole Murphy, fosta sotie a lui Eddie Murphy, este un motiv de bucurie pentru paparazzi. Chiar daca in ultimii ani viata ei a fost plina de esecuri, atat de plan profesional cat si emotional, Nicole arata senzational la cei 44 de ani pe care ii are.
Vedeta care e vanata de paparazzi doar pentru ca are un corp perfect! Silueta de vis la 44 de ani si 5 copii
Imbracata lejer, intr-o pereche de jeansi scurti si un maiou alb, Nicole si-a expus picioarele tonifiate, rezultatul multor ore de munca in sala de fitness.
Si nu este vorba doar de o presupunere: in urma cu cateva luni, Nicole a fost suprinsa de paparazzi intr-un outfit super sexy, iesind de la sala de sport.
Fie ca este imbracata casual sau elegant pe covorul rosu, Nicole Murphy arata spectaculos.
Nicole s-a despartit de Eddie Murphy in 2006, dupa 13 ani de relatie. Cei doi au impreuna 5 copii – cel mai mic are 9 ani, iar cel mai mare 21.
In urma divortului, Nicole s-a ales cu suma de 15 milioane de dolari si o casa imensa, insa a reusit sa risipeasca totul imediat dupa despartire. A piedut toti banii, a scos casa de 6 milioane la vanzare, datoreaza peste 800.000 de dolari fiscului, 600.000 unei firme de avocatura . Si macar daca s-ar opri aici datoriile ei...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu