luni, 11 iunie 2012

Incredibil! Vezi cum arata Alessandra Ambrosio la doar o luna dupa nastere


Nici bine nu a nascut, ca Alessandra Ambrosio a si inceput sa-si reintre in forma. Supermodelul s-a pus pe treaba si a inceput sa faca miscare ca sa elimine si cele cateva kilograme in plus cu care s-a ingrasat in timpul sarcinii. Vezi ce antrenamente face.
Incredibil! Vezi cum arata Alessandra Ambrosio la doar o luna dupa nastere
Pe Alessandra Ambriosio o ajuta genele, e clar. Supermodelul arata foarte sexy si in cea de-a opta luna de sarcina. 
Daca in mod normal, cand te gandesti la o femeie insarcinate, iti vine in minte imaginea unei siluete deja rotunde, cu o burta imensa si picioare umflate, in cazul Alessandrei Ambrosio lucrurile au stat complet altfel. Corpul ei s-a bucurat de schimbari si sarcina a facut-o sa radieze.
La fix o luna dupa nastere, Alessandra s-a afisat pe strazile din Brentwood cu o silueta deja de invidiat. Ea si-a inceput ziua cu o clasa de yoga, dupa care s-a relaxat la Starbucks, intr-o rochie rosie foarte draguta. 
Ea nu sta prea mult pe margine - chiar daca corpul ei s-a refacut si singur intr-o proportie foarte mare (da, este o norocoasa), Alessandra s-a apucat si de antrenamente ceva mai intense.
Modelul a postat pe Twitter o poza cu scarile din Santa Monica, pe care le urca cu multa perseverenta. "Prima zi de exercitii. Ma simt bine, dar nu este usor", a zis ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu