sâmbătă, 23 iunie 2012

Jessica Simpson, in depresie post natala: plange in continuu din cauza greutatii. Afla cu cate milioane de dolari va fi rasplatita daca slabeste


Pe 1 mai Jessica Simpson a adus pe lume o fetita, iar de atunci cantareata incearca cu disperare sa slabeasca. Paparazzi au surprins-o de mai multe ori iesind de la sala de fitness, insa in cazul ei sportul nu este suficient: s-a ingrasat foarte mult si are nevoie de o intreaga echipa de profesionisti ca sa dea jos kilogramele in plus.
Jessica Simpson, in depresie post natala: plange in continuu din cauza greutatii. Afla cu cate milioane de dolari va fi rasplatita daca slabeste
Cantareata in varsta de 31 de ani urmeaza sa fie rasplatita cu 4 milioane de dolari daca reuseste sa dea jos kilogramele intr-o perioada de timp destul de scurta. In urmatoarele 5 luni, Jessica Simpson trebuie sa slabeasca 22 de kilograme cu programul "Weight Watchers".
"Este atat de sensibila in perioada aceasta. Nu vrea sa mearga la sala, tot ce isi doreste este sa stea cu fetita. Cateodata izbucneste in plans. Este greu pentru ea", a marturisit un prieten apropiat al Jessicai.
Foto: HEPTA
In timpul sarcinii se pare ca Jessica a ajuns la greutatea de 95 de kilograme, lucru care a demoralizat-o enorm. Totusi, potrivit apropiatilor ei, Jessica a fost constienta de cat ia in greutate, avand in vedere ca dieta sa din timpul nasterii se baza foarte mult pe mancare de tipul fast food, unt de arahide, dulciuri si alte alimente cu multe calorii.
"Este atat de suparata. Isi vrea corpul inapoi", spune un prieten.
Jessica a renuntat la fast food pentru o dieta bazata pe oatmeal (terci de cereale) cu fructe de padure la micul dejun, pui fript cu salata la pranz, humus, morcovi, fructe ca gustari si somon cu orez si broccoli seara.
Vezi ce spectaculos arata Jessica in 2005, cand isi promova piesa „These Boots are Made for Walkin'” si avea un rol important in filmul “Cursa din Hazzard”, pe Voyo.ro!
Spune si tu: crezi ca va reusi sa slabeasca?

Un comentariu:

  1. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I
    acquire in fact enjoyed account your blog posts.
    Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.


    Here is my website - jocuri online masini

    RăspundețiȘtergere