vineri, 22 iunie 2012

Look-ul zilei: Penelope Cruz, ravasitoare pe covorul rosu la premiera “To Rome With Love”


Starul, in varsta de 38 de ani, a aratat incredibil intr-o rochie de dantela mov la premiera new yorkeza a ultimului film al lui Woody Allen.
Look-ul zilei: Penelope Cruz, ravasitoare pe covorul rosu la premiera  To Rome With Love
Penelope Cruz si-a incantat fanii veniti s-o admire cu un look elegant-goth. Astfel, actrita si-a asortat la rochia violet-inchis o pereche de pantofi decupati in fata si un clutch, in aceeasi nunata rafinata.
Mai mult decat atat, starul a demonstrat ca acorda o atentie deosebita detaliilor, alegand aceeasi nuanta si pentru manichiura si pedichiura.
In “To Rome With Love”, Cruz joaca rolul Annei, o prostituata pe care unul dintre personaje, in urma unei incurcaturi, o prezinta drept sotia lui.
Penelope s-a aratat foarte incantata de colaborarea cu Woody Allen, regizorul si scenaristul filmului.
“Am fost o fana a muncii lui inca de mica. In primul rand am fost foarte fericita sa-l intalnesc, sa pot sa petrec timp cu el. Ma face sa rad toata ziua, asa ca ma simt ca cea mai norocoasa fata. Singurul lucru [negativ] e ca de fiecare data petrecem prea putin timp impreuna. Ambele dati in care am lucrat cu el [prima data la “Vicky Cristina Barcelona”, in 2008] am terminat treaba in 3 saptamani. Asa ca mereu vreau mai mult.”
Woody Allen este cunoscut pentru faptul ca le ofera actorilor informatiile de baza despre povestesi apoi ii lasa sa improvizeze si sa-si dezvolte singuri personajele. Penelope a stiut doar partea din film in care apare ea, de exemplu.
Desi actrita spaniola spune ca iubeste metoda de lucru a regizorului, a recunoscut ca poate deveni complicat uneori.
“Iti da toata aceasta libertate, ceea ce e foarte eliberator. In acelasi timp, o resimti ca pe o mare responsabilitate, pentru ca nu vrei sa strici nimic, mai ales cand lucrezi intr-o alta limba. In “Vicky Cristina Barcelona”, Javier [Bardem] si cu mine aveam scenariul in engleza. El [Woody] ne-a cerut sa-l traducem cum vrem, cum credem ca ar vorbi personajele noastre si noi nu stiam daca o sa se enerveze cand o sa i se traduca ce spuneam – pentru ca injuram la fiecare trei cuvinte”, si-a amintit actrita.
“A fost fericit ulterior. Ne acorda multa incredere noua, actorilor.”, a mai spus Penelope.
Cat despre rolul din “To Romw With Love”, actrita a spus: “Ador ca joc pe cineva care nu are un filtru mental si spune tot ce-i trece prin cap. E un sentiment eliberator. Eu nu sunt chia rasa, sunt mult mai controlata.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu