miercuri, 20 iunie 2012

Freida Pinto – in cel mai provocator pictorial al ei de pana acum. Vezi cat de sexy este actrita din Slumdog Millionaire in stilul anilor '50


Actrita si modelul indian si-a aratat abdomenul plat si picioarele superbe in ultimul numar al revistei de fashion "Flaunt".
Freida Pinto ndash; in cel mai provocator pictorial al ei de pana acum. Vezi cat de sexy este actrita din Slumdog Millionaire in stilul anilor  50
Vedeta indiana, in varsta de 27 de ani, a pozat intr-o diva seducatoare si capricioasa din anii '50, cu o peruca de par negru, scurt si ondulat.
Freida a purtat o superba rochie verde cu corset Bottega Venetta, stand intr-o postura provocatoare pe un fotoliu retro.
Intr-un alt cadru, actrita poarta o pereche de pantaloni scurti si o bustiera cu tinte aurii, ambele marca Versace, si o camasa din denim, legata deasupra buricului.
Freida a vorbit revistei despre zvonurile ca s-ar fi transformat intr-o diva cu pretentii, spunand: “Promovam un film cu buget mare, cand unele reviste din India au spus ca m-am comportat ca o diva pe platoul de filmare si ca nu am vrut sa vin in India sa promovez filmul. Si eu m-am gandit «Cee?! Sunt in America. De asta nu pot promova filmul in India!» Nu ai cum sa fii in doua locuri in acelasi timp. Pur si simplu nu este adevarat.”
Vedeta a vorbit si despre schimbarile care au loc in cinematografia din tara ei natala: “Anul asta cred ca am trecut prin niste transformari. In India e o diferenta mare intre sumele cu care sunt platiti actorii si actritele, dar anul acesta, o singura actrita a schimbat totul [Kareena Kapoor]”.
Ce parere ai despre pictorialul realizat de actrita pentru revista Flaunt?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu