vineri, 22 iunie 2012

Un cuplu surpriza! Vezi cu cine s-a casatorit in secret fotomodelul Agyness Dey weekendul trecut


Stirea nuntii a fost cu atat mai socanta pentru fanii fotmodelul britanic cu cat nimeni nu stia ca Agyness era intr-o relatie stabila.
Un cuplu surpriza! Vezi cu cine s-a casatorit in secret fotomodelul Agyness Dey weekendul trecut
Se pare ca zvonurile sunt adevarate si ca, intr-adevar, Agyness, in varsta de 29 de ani, s-a casatorit weekendul trecut cu actorul american Giovanni Ribisi, in varsta de 37 de ani.
Nunta a fost confirmata astazi de purtatorul de cuvant al actorului, care a declarant pentru site-ul Huffington Post:  “Agyness Deyn si Giovanni Ribisi s-au casatorit in Los Angeles, weekendul trecut, fara sa faca public evenimentul la momentul respectiv.”
Se pare ca frumoasa blonda si iubitul ei s-au casatorit à la Carrie Bradshaw si Mr. Big, direct la Oficiul de Stare Civila din Los Angeles.
Potrivit Crown City News, martorii evenimentului au spus ca cei doi s-au “sarutat pasional” cat au stat la coada pentru a semna actele.
Giovanni, un cunoscut adept al Scientologiei, a devenit faimos dupa ce a jucat rolul fratelui lui Phoebe in serialul “Friends”. De atunci a jucat in multe productii hollywoodiene care s-au bucurat de success, printre care “Avatar”, serialul “Entourage”, “The Rum Diary” sau “Ted”.
Foto: Giovanni Ribisi, la prima aparitie publica in calitate de barbat insurat, aseara, la premiera filmului "Ted".
Agyness Deyn, pe numele ei real Laura Hollins, a devenit celebra ca model, iar acum este actrita si cantareata. Cel mai important rol de pana acum l-a avut in pelicula din 2010, “Clash of the Titans”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu