sâmbătă, 23 iunie 2012

Pe urmele mamei ei. Fiica lui Cindy Crawford are doar 10 ani, dar e un supermodel in devenire


Micuta Kaia a mostenit, cu siguranta, silueta si trasaturile care au facut-o pe mama ei, acum in varsta de 46 de ani, una dintre cele mai bine platite fotomodele din lume.
Pe urmele mamei ei. Fiica lui Cindy Crawford are doar 10 ani, dar e un supermodel in devenire
Cele doua au fost surprinse de paparazzi in timp ce au iesit la cumparaturi in Malibu si amandoua pareau ca se distreaza de minune impreuna.
Kaia, al careia tata, omul de afaceri Rander Gerber a fost si el un model, a fost aleasa la inceputul acestui an de brandul Versace ca imagine a primului lor magazin Young Versace, la Milano.
Astfel, la fel ca celebra ei mama, care a fost una dintre muzele lui Gianni Versace, micuta Kaia a pozat pentru brandul de haine pentru copii al Versace.
Desi imaginile cu tanarul fotomodel s-au bucurat de un real succes, Cindy s-a razgandit cu privire la a-i permite fiicei ei sa lucreze de la o varsta atat de frageda.
In februarie, supermodelul a declarat: "In acest moment, e prea mica pentru a avea o cariera. Nici macar nu sunt suficiente contracte [de modelling] pentru o fata de 10 ani."
Cu toate acestea, Cindy, care a fost descoperita la randul ei cand avea doar 16 ani, a spus ca este de acord daca fiica ei vrea sa devina model cand creste.
"Daca o sa aiba 17 ani si o sa vrea sa incerce asta, bineinteles, ce pot sa spun?"

Ce parere ai despre fiica lui Cindy Crawford? Crezi ca are sanse sa devina la fel de cunoscuta in industrie ca mama ei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu