vineri, 15 iunie 2012

Corpul perfect care a transformat-o intr-una din cele mai bogate modele. Candice Swanepoel, pictorial nud in MUSE


Candice Swanepoel are un corp perfect si un chip angelic, care i-au adus multe milioane de dolari in conturi. Ingerasul Victoria's Secret nu are nicio retinere in a-l expune in toata splendoarea lui, ba chiar si-a postat o poza nud pe contul de Twitter.
Corpul perfect care a transformat-o intr-una din cele mai bogate modele. Candice Swanepoel, pictorial nud in MUSE
Candice Swanepoel este o frumusete naturala fara cusur. Ea a povestit pentru revista MUSE cat de mult i s-a schimbat viata ei de cand si-a inceput cariera:
"Am fost descoperita de un barbat numit Kevin Ellis intr-o piata de vechituri in Africa de Sud. M-a vazut pret de 5 secunde cat am trecut pe langa el. Asta arata cat de mult un moment anume iti poate schimba intreaga viata."
Cea mai mare provocare din viata de model, din punctul ei de vedere, este perseverenta: "Sa ramai motivata oricat de greu ar fi. Am invatat foarte multe despre mine in aceasta calatorie si mi-am dat seama ca sunt o prajitura foarte puternica".
Chiar daca a ajuns deja in topul celor mai bine cotate modele din lume, iar conturile ei sunt destul de pline, Candice are niste modele de urmat: 
"Gisele Bundchen a fost intotdeauna o inspiratie pentru mine si un model de urmat, atat ca persoana cat si ca femeie de afaceri. Pe Laetitia Casta o admir pentru frumusetea ei naturala. Am tendinta sa ma raportez la icon-uri precum Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Karen Mulder…"

Un comentariu:

  1. This is very interesting, You are a very skilled blogger.
    I have joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post.
    Also, I have shared your site in my social networks!


    My website ... jocuri online masini

    RăspundețiȘtergere