luni, 18 iunie 2012

Look-ul zilei: Irina Shayk, isi arata abdomenul perfect pe strazile din New York


Atunci cand numele tau este Irina Shayk si esti unul dintre cele mai bine platite fotomodele din lume, simplul gest de a chema un taxi incepe sa semene cu o sedinta foto.
Look-ul zilei: Irina Shayk, isi arata abdomenul perfect pe strazile din New York
Frumoasa bruneta a fost surprinsa de paparazzi pe strazile din New York intr-un outfit casual, dar sexy, in timp ce incerca sa faca rost de un taxi.
Desi outfit-ul superbei rusoiace, o pereche de skinny jeans portocalii, un tricou bej si o pereche de flip flops, a fost unul simplu, Irina i-a dat o nota de sofisticare prin accesorizarea cu o geanta extrem de scumpa.
Geanta Hermes Birkin bej, purtata lejer de Irina, costa in jur de 4.000 de dolari si este foarte populara in randul vedetelor precum Victoria Beckham sau Liz Hurley.
Abdomnul perfect al fotomodelului, lasat la vedere de tricoul taiat deasupra buricului, a transformat-o intr-un centru de interes al privirilor barbatilor si suntem convinse ca soferul de taxi care a luat-o la bord a avut o cursa pe cinste.


Spune si tu: ce parere ai despre outfit-ul Irinei?

Un comentariu:

  1. I'm extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it's rare to see a great blog like this one
    today.

    my page Jocuri masini

    RăspundețiȘtergere