vineri, 15 iunie 2012

Look-ul zilei: Penelope Cruz, spectaculoasa intr-o rochie sclipitoare la premiera noului ei film


La 38 de ani, Penelope Cruz ramane una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, in ciuda faptului ca pana acum nu a experimentat chirurgia estetica. Cel putin asa sustine ea, iar pana acum tabloidele nu au avut dovezi ca sa o incrimineze.
Look-ul zilei: Penelope Cruz, spectaculoasa intr-o rochie sclipitoare la premiera noului ei film
La premiera din America de Nord a noului ei film, To Rome with LovePenelope Cruz a fost pur si simplu spectaculoasa. Actrita a imbracat o rochie lunga eleganta, cu sute de pietricele stralucitoare. Cu umarul gol si un picior dezgolit, Penelope a aratat ca poti fi sexy si fara decolteu sau rochii mini.
Actrita a avut accesorii simple, dar de efect: si-a accentuat talia de viespe cu o curea aurie metalica si a purtat cercei rotunzi supradimensionati.
Penelope insista ca frumusetea ei este naturala si nu se teme de riduri. "Mi-am vazut bunicile imbatranind si sunt atat de frumoase! Fiecare rid de pe fata lor spune o poveste. Vreau sa ma simt asa la 30 de ani. Voi alege cu siguranta acest tip de frumusete decat cel care vine cu bisturiul", spune actrita.

Un comentariu:

  1. Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this article and also the rest of the site is really good.


    Also visit my homepage; jocuri gratis masini

    RăspundețiȘtergere