luni, 25 iunie 2012

Primele imagini cu Jessica Simpson dupa nastere! N-o sa-ti vina sa crezi cat s-a deformat silueta celebrei blonde


In timpul sarcinii cu micuta Maxwell, celebra cantareata a ajuns la greutatea de 95 de kilograme. Daca pana acum a reusit sa se fereasca de obiectivele paparazzilor, iata ca au aparut si primele imagini cu actuala silueta a Jessicai, iar fanii ei au fost socati.
Primele imagini cu Jessica Simpson dupa nastere! N-o sa-ti vina sa crezi cat s-a deformat silueta celebrei blonde
Paparazzi au surprins-o pe Jessica ieri, in timp ce cobora din masina in parcarea unei sali de fitness.
Imbracata intr-un costum de fitness, format dintr-o pereche de colanti negri, un maiou alb si un hanorac negru, vedeta parea mai mult decat nefericita.
Pentru ca exista o latura pozitiva in orice situatie negativa, kilogramele suplimentare i-au adus blondei si un decolteu foarte apetisant, pe care si l-a afisat ieri pe Twitter.
Jessica a postat imaginea de mai sus, cu explicatia ca a iesit la plimbare cu caruciorul in cartier si si-a intrebat fanii daca tinuta ei nu e prea indecenta pentru strada.
Cantareata, in varsta de 31 de ani, va primi 4 milioane de dolari daca reuseste sa dea jos kilogramele suplimentare cu programul "Weight Watchers", intr-o perioada de timp destul de scurta.
In urmatoarele 5 luni, Jessica Simpson trebuie sa slabeasca 36 de kilograme, pentru a ajunge la greutatea de 59 de kilograme.
Pentru a-si atinge obiectivul, vedeta a renuntat la "dieta" bazata pe fast food si dulciuri pe care a tinut-o in timpul sarcinii si a ales sa manance sanatos.
Astfel, Jessica consuma, in prezent, terci de cereale cu fructe de padure la micul dejun, pui fript cu salata la pranz, humus, morcovi, fructe ca gustari si somon cu orez si broccoli seara.
Spune si tu: crezi ca va reusi sa-si recupereze silueta in doar 5 luni sau este un obiectiv exagerat?

2 comentarii:

  1. Definitely believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the web the easiest thing to be aware of.
    I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they just don't know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

    Feel free to surf to my site; jocuri gratis cu masini

    RăspundețiȘtergere
  2. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!
    I'll go ahead and bookmark your site to come back down the road. Cheers

    Feel free to visit my web site :: jocuri cu mrio

    RăspundețiȘtergere