marți, 24 mai 2011

50 Mas Bellos 2011 - Cele mai frumoase tinute de pe covorul fucsia

Cele mai frumoase celebritati din lumea latino au sarbatorit editia din 2011 a albumului "50 Mas Bellos" realizat de catre cei de la People en Espanol. In cinstea evenimentului a fost intins un covor fuchsia, pe care vedetele au defilat in cele mai stralucitoare si elegante tinute.
50 Mas Bellos 2011 - Cele mai frumoase tinute de pe covorul fucsia - GALERIE FOTO
Este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, asa ca doamnele si domnisoarele invitate au facut eforturi pentru a arata excelent si a alege cele mai potrivite rochii de seara.

Sofia Vergara, de exemplu, a ales un corset sexy de la La Perla, cu o fusta creion neagra si pantofi asortati corestului, cu detalii de dantela. Maite Perroni, care a venit insotita de iubitul ei, a avut o orchie rosie de la Zac Posen. Danna Garcia a avut o rochie argintie creata de Rosita Hurtado, designer care a realizat si rochia verde smarald purtata de Elizabeth Guttierez.

Charytin Goyco a avut o rochie spectaculoasa neagra, cu volane de tulle fucsia semnata de Betsey Johnson.  Giselle Blondet a ales o rochie asimetrica superba, albastru electric, de la casa Elie Saab. Nici Ivonne Montero nu a ales und esigner local: a optat pentru o rochie cu animal print de la Emilio Pucci, in tonuri de gri, mov si galben. Kika Rocha a avut o rochie portocalie de la Angel Sanchez.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu